chris_45 02.10.02, 10:22 Są tu jeszcze jakieś podwójne (potrójne?) nicki ? Ostatnia okazja się wyspowiadać. Potem może być za późno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmpm Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 10:34 Tutaj zawsze jestem jedyny i niepowtarzalny! Choć na innych forach zdarzało mi się przebierać w inne szaty... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 10:36 Pojawiam sie w jedynej postaci na forum i na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
_aniela Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 10:37 Jestem nickiem pojedynczym jedynym prawdziwym jako ta lilija biala nieskazona Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 10:45 Ja też jestem prawdziwy, choć w 6 osobach. PS. Chris, do adwentu jeszcze trochę zostało, nie za wcześnie ten konfesjonał? Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 10:43 Chris - potrójne? Osobowość wieloraka to naprawdę rzadkie zaburzenie w psychopatologii Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:13 nie takie rzeczy się w życiu zdarzają, Droga Iw1.... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:19 no bo jak się ma np. 5 :) kont na gazecie, to mozna by się czasem pomylić i napisać z innego jak zwykle :) S. czystoteoretyczna Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:36 mmpm napisał: > A żebyś wiedziała... 5 na "gazecie" i zauważyłam, że również co najmniej jedno na wp:)) - gratuluję - chyba nie powiesz że do każdego masz inny "szyfr"? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:41 Nie mam aż pięciu, ale na niektórych forach wolę występować inaczej - za często można zostać zbluzganym...:-( (na sportowym na przykład) A ten na wp mam z powodów czysto praktycznych - sami wiecie, do czego jest poczta gazety... Za to w najbliższym czasie mam zamiar założyć sobie wreszcie służbowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:45 Jak padnie cała gazeta, a wp na dodatek, to nie zostanę na lodzie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:19 Coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze nawet niewinne zabawy nickami wywoluja niezdrowe emocje. W realu ma to swoje odpowiedniki : W przypadku dzieci - mozna mowic o niewinnej maskaradzie. W przypadku doroslych - raczej o falszowaniu dokumentow i podszywaniu sie :o( O czym swiadczy watek sasiedni :o( Baloo - w jednej osobie Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:27 o! to ja też sie zadeklaruję jako jedyna i pojedyncza - z tym, że już ktoś przede mną zarezerwował sobie login iw, więc jestem iw1 Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:34 aha nie odpowiadam za _anielę. ręce umywam i się odcinam sekatorem zdecydowanie. nie wpierajcie mi jej, nalegam. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 11:51 Oj Aniele, Aniele... Przecież nikt nawet nie próbuje Ci jej wpierać. :) Wszyscy wiedzą, że Ty jesteś zielona Aniela_, a tamto to jakiś czarny uzurpator. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:14 ;) (ze okiem porozumiewawczo mrygnę) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:18 To ja. Od początku zawsze jako ox. I tylko raz, dawno temu zaświerzbiła mnie ręka, żeby anonimowo dokopać nowemu. Z tym, że zamiast założyć sobie konto, tylko się wylogowałem :))). Czy z maskarady znów trzeba się spowiadać? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:20 jeśli to była maskarada myślą, mową lub zaniedbaniem to koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:25 czy odrzucenie na zawsze iluś-tam nicków uczyniło mnie lepszym ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:30 Chris - taka decyzja chyba wpływa bardziej na odpowiedzialnośc za słowa , i to jest najważniejsze. (brak danych pomiarowych u mnie) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:31 chcialabym sie wyspowiadac z uzywania nicka aniela_ Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:36 aha ne zaluje za grzechy niestety wiec pokuta nic nie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:45 żałuj, dziecko, żałuj. albowiem zważone będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:46 języczek u wagi przesynę w decydującym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 12:52 schlebiasz mi:) tyle mozna o mnie gorszego powiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_sue Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 13:00 nastawię budzik zeby nie przegapic :) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 14:07 Słodka Sue budzik dzwoni drrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 15:12 ta prawda niepotrzebna chyba wcale jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 15:40 aha u mnie leci z kolei: Ach co za dzień Dzień w którym grzeszą nawet anioły I nawet niebo wydaje się być tak niedaleko slyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 15:46 bo to z czasów przedteledyskowych jest jeszcze. rozmiekcza mnie nieodmiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 15:56 no to musiało byc strasznie dawno. Czyżby jeszcze z ubiegłego wieku? (ps. zapamietam po wsze czasy co Cię rozmiękcza nieodmiennie by w odpowiedniej ku temu chwili wydobyc z zanadrza celem zmiekczenia materiału co by ulepic go we wzór doskonałości) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 15:59 aha to bylo w czasach kiedy mlodą i piękną będąc czerwonego irokeza nosilam i gwozdzie w nosie i pilam tanie wina a w suki rzucalam ceglowkami. bielmem mi oczy wzruszone zachodzą na samo wspomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Konfesjonał - BIS 02.10.02, 16:13 tak myslałem że byłaś niegrzeczną dziewczynką, nie dość, że byłaś niehumanitarna w stosunku do zwierząt, to jeszcze wykorzystywałaś wypracowane rękami robotników produkty przemysłu metalowego do niewłaściwych celów, nie piłaś mleka, a za to przejmowałaś wzorce mody ze zgniłego zachodu zamiast nosić jak każda socjalistyczna dziewczynka warkocze z czerwonymi kokardami. No cóz, lata minęły, myślę, że kolektyw będzie mógł wziąć pod uwagę problemy okulistyczne i poczatki demencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 18:46 Chris Chyba chcesz nam coś powiedzieć... No śmiało... Mów. Między swemi jesteś. Nikt tak cię nie zrozumie jak my.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 18:47 aha i nikomu nie powtorzymy, co najistotniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 18:53 A więc wyspowiadaj się Chris Aniela już cię rozgrzeszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 18:55 aha milczy wielomównie. to nie działana jego korzysc, ojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 18:59 Czy żal szczery i skrucha wielka w tobie Chris? I nad pokutą czas się zastanowić, oj czas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 19:05 aha niepokruszony mi sie byc wydaje, niepokajany. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Konfesjonał - BIS 03.10.02, 20:27 uhm, chyba też zaświadczyć powinnam, ze kromie mnie nie ma tu innych latających jaskółek w pierś kształtną bić się nie będę zatem Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Konfesjonał - BIS 04.10.02, 08:51 zamykam konfesjonał z braku chętnych do spowiadania sie zakluk zakluk ! Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Konfesjonał - BIS 04.10.02, 09:41 hmm - chyba sie troszkę zakurzył konfesjonał, potrzebny dekarz w stroju pokojówki tudzież lokaja ze ściereczką i Pronto przeciw kurzowi Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Konfesjonał - BIS 04.10.02, 17:04 nene Chris to nie tak. Jak w roli spowiednika to chcesz występować a jak przychodzi głowę popiołem posypać i do Kanosy się udać to udajesz że to nie ja to Leon. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś