IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:12
czas chyba założyć nowy wątek. tu można się przekrzykiwać.
burdelmama.
Obserwuj wątek
    • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:17
      Jestes Aniele!
      gdzie lewitujesz, jakos dawno sie nie odzywalas ;}
      • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:19
        spotkanie mialam z jednym maklerem co go olewam podobnie jak olewam goscia w
        lampasach.
        • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:20
          wiesz co aniela
          myslalam ze ic mnie juz nie zdziwi
          a tu prosze taka sarprajs
        • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:20
          no to dobrze, ze juz skonczylas bo wszyscy sa tak nudni,
          ze sie chyba porzygam...:{} bleeeee
          • chris_45 Re: burdel 01.10.01, 14:24
            Przyciągnął mnie tutaj niebanalny temat.
            Zaznaczam swoją obecność.
            • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:25
              kris. myslalam raczej że przyciągnęła Cię niebanalna burdelmama.
          • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:24
            aha tekila, Twoj nick mi się dobrze kojarzy, mysle ze moglabym sie z Tobą
            zaprzyjaznic.
            nanta: mile niespodzianki to moja specjalnosc
            • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:27
              ale czy ja napisalam ze to jest MILA niespodzianka????
              • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:28
                nie musiałaś. zrozumiałam Cię bez słow. uzdolniona empatycznie jestem :)
                • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:28
                  uzdolniona moze i jestes ale nie w tym co trzeba ;)))
            • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:27
              czy Ty przypadkiem nie wkrecasz mnie troche....
              przyjazn w Twych ustach brzmi obco...
              az sie niepokoje
              ale mozesz wyprowadzic mnie z bledu i pojdziemy na tekile
              opic nowa rzeczywistosc...;)
              • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:29
                aha z tym że trzymamy się zasad. ja mówie Ty płacisz.
                • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:30
                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha z tym że trzymamy się zasad. ja mówie Ty płacisz.

a nanta piuje, podoba mi sie
                  tez ide ;))
                  • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:31
                    nene nanta. Ty stoisz za moim krzesłem i udajesz mój cień.
                    • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:32
                      pomarzyc zawsze mozesz ;)
                  • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:32
                    ale mi sie tez musi troche oplacac
                    nie dam sie wkrecic kilkoma milymi slowkami....
                • chris_45 Re: burdel 01.10.01, 14:31
                  burdelmamusiu - dosyp trochę pikanterii, bo już się wątek
                  rozmywa i wszechobecna nuda się zbliża....
                  • chris_45 Re: burdel 01.10.01, 14:33
                    Przydałby się tutaj Rara, ale jego już dawno gdzieś wcięło...
                    • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:34
                      moze lowi ....pstragi?????
                  • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:34
                    kris: mogłabym parę klątw rzucic na wiatr.
                    tekila: będziesz cieszyc oczy moją niebanalną urodą
                    • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:36
                      aha kris, nanta występuje w bikini. to powinno zatrzymać Cie tu przez chwilę
                    • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:36
                      aniela,
                      twoja uroda nas oniesmiela
                      aniela
                      zejdz na ziemie i spojrz w lustro ;)
                    • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:36
                      slyszalam cos o tej Twojej urodzie
                      pasujesz chyba do mrecka....
                      zaloze okulary co by mi sie oczy nie popsuly...;)
                      • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:38
                        maska hutnika nie pomoze
                        njelepiej mocno gumowany stroj pletwonurka ;))
                        nic nie widac ani slychac ;)
                        • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:39
                          pfe, nie badzcie zawistne, to takie nieeleganckie...
                          • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:40
                            jakie zawistne?
                            ja mam ladne oczy chce je jeszcze troche miec
                            a po ujrzeniu twojej niebanalnej urody (?)
                            stracilabym je na zawsze ;)
                        • Gość: tequila Re: burdel IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:40
                          wlasciwie to po co?
                          ja sie nie boje
                          Aniela jest b. MILA
                          i wogole taka SYMPATYCZNA
                          nie wiem czego od Niej chcecie....;}
                          • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:42
                            o to to włąsnie. dobrego charakteru jestem ne to co te wydry
                            • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:44
                              jak ja wydra
                              to na aniele okreslenia nie ma
                              no chyba ze burdelamama (jej wlasne slowa)
                              • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:47
                                aha jak ja burdelmama to itd. bez obrazy.
                                • nanta!!! Re: burdel 01.10.01, 14:48
                                  jaka obraza
                                  jestesmy wsrod swoich
                                  bez obrazy.
                        • Gość: guest Miłe panie, a co z waszą pracą?! IP: *.*.*.* 01.10.01, 14:41
                          Nikt was nie ściga za te pogaduchy
                          • Gość: aniela Re: Miłe panie, a co z waszą pracą?! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:41
                            znaczy mnie nie scigaja szczerze mowiac. ale srodkowa reka pracuje.
                            • Gość: tequila Re: Miłe panie, a co z waszą pracą?! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:46
                              Aniela jest agentem to sobie moze - jej nikt nie sciga....
                              ale czesto nasyla swoich ludzi jak jej ktos podpadnie...;)
                              trzeba zawsze uwazac!
                              • Gość: aniela Re: Miłe panie, a co z waszą pracą?! IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:48
                                aha a potem słuch po nich zaginął. paru z nich jest na listach zaginionych.
                                vide mreck.
                                • Gość: tequila Re: Miłe panie, a co z waszą pracą?! IP: 195.205.13.* 01.10.01, 14:50
                                  no wlasnie o tym mowie...
                          • nanta!!! Re: Miłe panie, a co z waszą pracą?! 01.10.01, 14:43
                            a Ty myslisz ze ja sie nie ukrywam??
                            mam CIA, FBI & Co na ogonie
                            od paru miesiecy rozwieszaja
                            moje portrety na kazdej ulicy w -wie
                            czuje sie jak zwierzyna ale nic to,
                            forum mniepolknelo i koniec
                            haczyk wbil sie gleboko, linka mocna ;))
                            nie pusci
                            • Gość: rara Re: a propo burdelmamy IP: *.pekao.com.pl 01.10.01, 14:49
                              zwabiony tytułem wątku przypomniałem sobie
                              jak kiedyś zamawiałem sobie dziewczynę na telefon...
                              Nie mogłem się na żadną z oferowanych zdecydować
                              więc burdelmama stwierdziła krótko : wobec tego sama przyjadę.
                              I przyjechała. Przejechała przeze mnie jak czołg i poszła...
                              • Gość: aniela Re: a propo burdelmamy IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 14:50
                                tfu
                              • nanta!!! Re: a propo burdelmamy 01.10.01, 14:51
                                to juz koniec
                                rara zaczal
                                inni pociagna.....

• rigel Re: a propo burdelmamy 01.10.01, 14:52
                                  nanta!!! napisał(a):

> to juz koniec
                                  > rara zaczal
                                  > inni pociagna.....
                                  sam nie sobie ciagnie.... beze mnie.....

• nanta!!! Re: a propo burdelmamy 01.10.01, 14:53
                                    Rigel,
                                    dzieki wiedzialam ze na Ciebie liczyc mozna ;))
                                    >

• Gość: aniela Re: zmiana tematu IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:00
                                      teraz o sztuce przez duże SZ.
                                      • Gość: tequila Re: zmiana tematu IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:02
                                        mowisz o sztuce czego?;)
                                        • Gość: aniela Re: zmiana tematu IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:09
                                          o sztuce mięsa a co?
                                          • Gość: guest No to ja odpadam IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:10
                                            • Gość: aniela Re: No to ja odpadam IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:25
                                              chorujesz na wegetarianizm?
                                              • Gość: tequila Re: No to ja odpadam IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:28
                                                oprocz kataru nic mi nie dolega
                                                myslalam ze masz ma mysli siebie jako SZtuke...;)
                                                • nanta!!! Re: No to ja odpadam 01.10.01, 15:29
                                                  aniela
                                                  widze ze pilnujesz interesu ;)

• Gość: guest Re: No to ja odpadam IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:29
                                                Nieortodoksyjny, wciągam to na co mam ochotę.

PS.
                                                Skąd wiesz?
                                                • Gość: rara Re: ktoś tu napluł IP: *.pekao.com.pl 01.10.01, 15:32
                                                  na tym wątku . niech wyciera...
                                                  • Gość: guest ? IP: *.*.*.* 01.10.01, 15:34
                                                  • Gość: aniela Re: kris i guest IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:34
                                                    kris: do spluwaczki plunęłam.
                                                    guest: po twarzy poznałam. prowokującej.
                                                  • nanta!!! Re: kris i guest 01.10.01, 15:38
                                                    aniela
                                                    interes cos slabo idzie
                                                    klientela sie wykrusza,
                                                    wlascicielka pluje po gosciach
                                                    panienki wziely sie i poszly
                                                    nie nadajesz sie na byznesloman
                                                  • Gość: aniela Re: kris i guest IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:39
                                                    ważniejsze mam sprawy na swojej ślicznej głowce :)
                                                    nie jstem komercyjna :)
                                                  • nanta!!! Re: kris i guest 01.10.01, 15:40
                                                    malostkowa i materialna tez nie jestes!!!
                                                  • Gość: aniela Re: kris i guest IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:43
                                                    jest dokładnie jak mówisz
                                                  • nanta!!! Re: kris i guest 01.10.01, 15:44
                                                    kpiny nie zauwazylas???
                                                  • Gość: aniela Re: kris i guest IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:47
                                                    nie.
                                                  • Gość: rara Re: do Anieli IP: *.pekao.com.pl 01.10.01, 15:47
                                                    kris to Jekyl
                                                    ja jestem Hyde
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:48
                                                    jednym słowe: cierpisz na schizofrenię?:)
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 15:51
                                                    nic nowego
                                                    na forum wszyscy to schizofrenicy....
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 15:54
                                                    ja nie. wypraszam sobie.
                                                  • nanta!!! Re: do Anieli 01.10.01, 15:55
                                                    aniela, ty jestes najwiekszym ;)
                                                  • Gość: rara Re: do Nanty IP: *.pekao.com.pl 01.10.01, 15:58
                                                    pzdr od Rary - dziś byłem grzeczny...
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 01.10.01, 16:06
                                                    a w to ja akurat nie watpie ;)))
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:00
                                                    nene, ja mam po prostu bogate życie wewnętrzne.
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:03
                                                    "bogate zycie wewnetrzne" kojarzy mi sie z np tasiemcem,
                                                    przez ktorego ma sie duzy apetyt....
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:27
                                                    nei rozumiem Waszych skojarzeń. mi się z codzienną lekturą, dobrym filmem i
                                                    zachodami słońca i dużą ilością refleksji kojarzy...
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:31
                                                    cos taka powazna sie zrobila?
                                                    po prostu Ty i zachod slonca - zgroza Aniol Smierci ? ;))))
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:33
                                                    i spacery po molo, i bieganie boso po trawie, i wianki na głowie...
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:38
                                                    a sprzodu baranek....
                                                    a nad motylek.....
                                                    boso po trawie i katar taki jak moj! ;}
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:42
                                                    z mgły jestem a nie z krwii i kości :) nie choruję na takie przyziemne
                                                    dolegliwości. ewentualnei miewam migrenę i globusa.
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:44
                                                    to widac - jak sobie z tym radzisz?;)
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 16:47
                                                    jak widać. :) lewituję i jestem piękna :)
                                                  • Gość: tequila Re: do Anieli IP: 195.205.13.* 01.10.01, 16:49
                                                    no dobrze niech Ci bedzie ;}
                                                  • Gość: smoky Re: do Anieli IP: 212.244.106.* 01.10.01, 17:16
                                                    ale o co chodzi czytam i czytam icoraz ciekawiej się tego no ... czyta
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 17:20
                                                    smoky wylegitymuj sie :)
                                                  • Gość: smoky Re: do Anieli IP: 212.244.106.* 01.10.01, 17:28
                                                    ale kedy mnie se legimafia zmokneła bo niemam parafola
                                                  • Gość: nanta Re: do Anieli IP: 19.150.112.* 01.10.01, 17:21
                                                    aniela sie dzisiaj najadla jakiejs trawy
                                                    i teraz lewituje (lub tak sie jej wydaje)
                                                    oraz bredzi. Dobrze ze do domu poszla
                                                    pa pa
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 01.10.01, 17:24
                                                    won
                                                  • Gość: nanta Re: do Anieli IP: 19.150.112.* 01.10.01, 17:29
                                                    wiesz co aniela
                                                    zmien plyte, to juz jest nudne jak diabli
                                                    moze jakies prawdziwe mieso????
                                                    moge troche podpowiedziec ;))
                                                  • Gość: smoky Re: do Anieli IP: 212.244.106.* 01.10.01, 17:36
                                                    apeluję o spokuj, to ja tu pierwszy raz i z mokrom legitymacjo a wy od razu
                                                    mięchem tak przy gościach. (ps.dobre mięcho nie jest złe)
    • Gość: Tato Re: burdel IP: *.teleaudio.com.pl 01.10.01, 20:01

> czas chyba założyć nowy wątek. tu można się przekrzykiwać.
      > burdelmama.

A Taty Wam tu nie trza? Czasami stateczny (rankami), z dostojnymi siwymi nitkami
      w brodzie, a jak trzeba być zabawnym, to jak się rozkręci - trudno zatrzymać.
      • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 08:24
        nene po 1. panuje tu matriarchat po drugie brak ciepłych kapci i pilota do
        telewizora i nawet gazet brak. żadnego zajęcia dla taty.
        • Gość: Tato Re: burdel IP: *.teleaudio.com.pl 02.10.01, 10:30

> nene po 1. panuje tu matriarchat po drugie brak ciepłych kapci i pilota do
          > telewizora i nawet gazet brak. żadnego zajęcia dla taty.

Jak nie, to nie. Pójdę gdzieś zaszaleć - na piffko albo na dziewczynki...
          • Gość: aniela Re: burdel IP: *.mst.gov.pl 02.10.01, 11:21
            aha a ja w tym czasie spakuję Twoje walizki i wymienie zamki w wątku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka