norma_jean 25.10.02, 10:00 Byłam wczoraj zrobić się na bóstwo. Błagałam Panią coby mnie na rudo zrobiła. A ona nic tylko z tym blondem. A tak chciałam mieć jakieś szanse! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:17 Aha. Za farbowana lisice chcialas robic, tja ? Kolor nieistotny, ale : Przypominam o warkoczykach, nie jest element niestotny. I o piegach, gdybys w okolicach wizazystki spacerowala ;oD Co do szczegolow konfekcji, to juz nie bede sie powtarzal. Wiadomo wszak ;oD B. jakpijanyplotu Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 10:20 No Baloo, co Tyu niedowidzisz? Przeca warkoczyki są na miejscu, i cała niewspomniana reszta też! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:29 aha. to pewnie te mylne pozory spod sukiennic mnie zmylily tudziez brak wzmianki w poscie inicjujacym. Bo tylko o probie farbowania byla mowa;oD Fuagraibombelki z rana jak smietana ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 10:32 A ja bym chciała troszkę szwajcarskiej czekolady.... mniam.... Odpowiedz Link Zgłoś
martika5 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:41 a moze batonik mlecznej z orzechami, niestety tylko wedel? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:48 Sluze mega-tabliczka ;oD PS a propos czekolady : widzialem tu niedawno dziw taki : w scianie byla zainstalowana fontanna , z ktorej wyplywal strumyk stopionej, cieplej czekolady. Sie w tym strumyku wafelki maczalo - i do dzioba . Pyszota ! Odpowiedz Link Zgłoś
_lolka_ Re: Ignatz! 25.10.02, 12:11 fuagra??? bueeeee, nieladnie :PPPPPP Szampan i truskawki -pysznie banalne, banalnie pyszne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 12:16 A te truskaweczki oblane tą czekoladową fontanną..... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz! 25.10.02, 10:43 yhy nie bede ukrywac ze i ja czerwieni ognistej zapragnelam na glowie i u mnie efektem jest jakis mizerny rudawy polysk jak dobrze pod slonce spojrzec. (ale duszę mam pankowską) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:46 Probowalas moze prawdziwej naturalnej henny uzyc ? Efekt murowany ,he he he . Ignatza wprasowaloby w plazowy piasek po szyje ... Z dalekich mych podrozy doswiadczenie to wynioslem, nie z "autopsji wlasnej". Na wszelki wypadek dodaje ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 10:48 No i tak to już pozostaniemy bez szans u Ignatza (choć sądzę że Anieli to nie grozi :))) Na pocieszenie poprosze Wedla. Z orzechami??? Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
martika5 Re: Ignatz! 25.10.02, 10:50 cos mi sie zdaje ze mialabym szznse, i to od urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 10:53 Hmmm..... ale przecież Ty nie jesteś ruda????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz! 25.10.02, 10:52 nene henna jest ruda nie czerwona przeciez (wiem to z czasow wczesnolicealnych jeszcze). i nie w celu wkupienia sie w łąski cudze to czynię ale przez wzgląd na światopogląd moj, ideologiczna to byla wizyta u fryzjera. nie taka ot. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz! 25.10.02, 16:17 Normo, ja Cię lubię niezależnie od koloru włosów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Ignatz! 25.10.02, 16:20 :))))))) No cały dzień na to czekałam!!!! Może się nawet kiedyś doczekam wycieczki plażoznawczej po wydmach, kto wie...... Odpowiedz Link Zgłoś