IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 09:37
regulamin wątku:
pampersom wstęp wzbroniony.
nie więcej niż jeden mejl na minutę,
uśmiechy nie szersze niż dwa nawiasy.

ktos ma jeszcze jakies pomysłu na paragrafy? wymagania dot. wieku i iq i eq i
sp i wszystkich innych q wydają mi się łatwe do ominięcia, dokumenty i
certyfuikaty łatwe do sfałszowania.
Obserwuj wątek
    • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 09:40
      zaznacze skromnie swoja obecnosc.... i obiecuje, ze nie bede pisal czesciej niz
      jeden raz na minute ;))))))
      • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 09:42
        za szeroko się usmiechasz rigel. usta Ci pękną ;)
        • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 09:43
          Gość portalu: aniela napisał(a):

> za szeroko się usmiechasz rigel. usta Ci pękną ;)

nie pekna, ale jesli nie podoba Ci sie moj usmiech, to moge sie nie
          usmiechac.... ;(
          • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 09:46
            bez usmiechu wygladasz intrygująco. jak mroczny intelektualista.
            dobra, o czym pogadamy? bo nie przyszliśmy tu patrzec sobie w oczka i zęby w
            uśmiechu, nie jesteśmy tu na randce.
            • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 09:49

> nie jesteśmy tu na randce.

nie? a juz mialem nadzieje... ;((
            • Gość: Kinia Re: dinozaury IP: 193.227.223.* 09.10.01, 09:49
              O! Tu jesteście! Mam troszke kaca po wczorajszym winku ale dochodzę do siebie i
              zaraz biorę się do pracy... jak się masz Anielico?
              • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 09:52
                witaj kinia :) znasz rigla? kinia to rigel, rygiel to kinia. Rigel jest
                mrocznym intelekktualistą z problemami egzystencjonalnymi dlatego się nie
                usmiecha. i nie przyszedl tu flirtować, bynajmniej.
                mam mineralną na podoredziu, moglabym Ci zapodać gdybym miala odpowiednio
                długie ręce ;)
                • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 09:55
                  ja mam problemy egzystencjonalne? kurcze, nie wiedziałem... ;))
                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 09:56
                    aha reperuję Ci reputację grubymi nićmi ;)
                    • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 09:57

> aha reperuję Ci reputację grubymi nićmi ;)

na odleglosc widac, ze cos knujesz.... ;)
                      • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:04
                        bezinteresownie to robię. ku chwale. tak btw rigel znamy sie tylk oz widzenia,
                        nic o sobie nie wiemy. przedtsaw sie moze ktos Ty zacz?
                        • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:28

> przedtsaw sie moze ktos Ty zacz?

Rigel.... jedna z gwiazd tego forum.... bardzo mi miło ;)))
                          • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:31
                            hehehe, aha ja w takim razaie jestem jedną z zasmakraknych tłustowłosych grupis
                            tego forum z butelką napoczętego piwa w dłoni. przyszlam się ogrzać w cieniu
                            Twojej sławy :)
                            dobra, posmialismy się pozartowalismy, a tak naprawde? co Cie tu sprowadza? i
                            co masz w cv?
                            • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:36

> co Cie tu sprowadza?
                              pewnie to samo co Ciebie...

> i co masz w cv?
                              znajomosc jezykow i odznaczenia... ;))))

• Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:41
                                unikasz odpowiedzi ... ok powiedz tylko jedno- jesteś informatykiem? to wiele
                                mi wyjaśni.
                                • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:47
                                  nie
                                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:49
                                    aha to masz u mnie szanse.
                                    • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:49

> aha to masz u mnie szanse.

za pozno... ;))))
                                      • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:52
                                        nene, co prawda kiedyś byliśmy piękni i młodzi ale dziś wciąż jesteśmy piękni.
                                        i mamy boskie ciała.
                                        • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:55
                                          w tym moge sie z Toba zgodzic.... ale ta roznica charakterow.... ;)))
                                          • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:01
                                            aha zrezygnuj więc ze swojego charakteru. włąściwie taki bez kręgosłupa
                                            bardziej mi będziesz odpowiadał. będzie Cię można zwinąc w rulon i upakować do
                                            szuflady w przedpokoju :)
                                            • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:13
                                              nic z tego.... wlasnie moj charakter jest tym, co lubie w sobie najbardziej ;)))
                                              • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:26
                                                nie masz gustu. ;)
                                                • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:27

> nie masz gustu. ;)

co? mój charakter Ci sie nie podoba? :)))
                                                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:29
                                                    w złymguście jest. passe.
                                                  • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:31

> w złymguście jest. passe.

dobrze, ze to tylko Twoja opinia....
                                                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:34
                                                    pod tą opinią sfałszowałam kilka cudzych podpisów również ;))
    • w_kulik Re: dinozaury 09.10.01, 10:03
      Co konkretnie oznacza "pampers"?
      • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 10:07
        tzn że jesli np masz na nazwisko walendziak to mozna Ci etykietkę nalepic.
      • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 10:29
        w_kulik napisał(a):

> Co konkretnie oznacza "pampers"?
        sprobuje Ci to wyjasnic: pampers, to taki osobnik, ktory czyta forum i czasami
        cos tam napisze, ale rzadko, bo boi sie, ze z nim nikt nie bedzie gadal...
        jezeli sie myle, to prosze mnie poprawic... ;)))))
        • Gość: Kinia Re: dinozaury IP: 193.227.223.* 09.10.01, 11:19
          Jesli Rigiel nie jest infomatykiem to ja też z chęcią z nim porozmawiam. Nie
          mam dziś wiele czasu bo kraj w trudnej sytuacji i próbuję go ratowac ale z
          chęcią wpadnę do Was na kawkę,pozdrawiam wszystkich uskrzydlonych!
          • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:25
            kraj będzie w trudnej sytuacji przez kolejne cztery lata więc szkoda
            manikichu :) ja też nie jestem informatykiem więc smiało możesz do mnie
            zagadywać na dowolny temat. wyksztalcenie mam wszechstronne a intelektualne
            pogawędki przy kawie nie są mi bardziej obce niż te bełkotliwie prowadzone z
            chamami spod budki z piwem ;)
            • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:33

> wyksztalcenie mam wszechstronne a intelektualne pogawędki przy kawie nie są mi
              bardziej obce niż te bełkotliwie prowadzone z chamami spod budki z piwem ;)

czyzbym wyczuwal w Towim anielskim glosie ironie? czy tylko gruba aluzje?
              • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:35
                hehehe :) uderz w stół. nene zupelnie abstrakcyjnei mówiłam, bez nazwisk. bez
                wskazywania palcem w TWoim kierunku ;))
                • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:39
                  tak tylko zapytalem, bo odnioslem wrazenie, ze machnelas swoim skrzydlem w mym
                  kierunku... ;))))
          • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:36
            Gość portalu: Kinia napisał(a):

> Jesli Rigiel nie jest infomatykiem to ja też z chęcią z nim porozmawiam.
            jestem do dyspozycji ;)))
            • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:41
              rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kinia napisał(a):
              >
              > > Jesli Rigiel nie jest infomatykiem to ja też z chęcią z nim porozmawiam.
              > jestem do dyspozycji ;)))

lowelas. :)
              • Gość: tequila Re: dinozaury IP: 195.205.13.* 09.10.01, 11:42
                nic nowego ....;)
              • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 11:58

> lowelas. :)

pogadac chcialem tylko.... ;))))
            • Gość: Kinia Re: dinozaury IP: 193.227.223.* 09.10.01, 11:41
              Aniela i Rigiel, podejdźcie do okna (każde do swojego) i powiedzcie mi co z
              niego widzicie? Ja też moge Wam powiedzieć- ja widzę Dworzec Centralny,
              centralnie. I powiedzcie mi jeszcze ile macie lat bo nie wiem czy moge Wam
              mówić na ty. Rozumiecie...
              • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 11:49
                znaczy ja widzę ścianę. od dworca dzielą tę ścianę jakies dwa przystanki
                tramwajowe w kierunku degola. a wyglądam na osiemnaście lat więc możesz mi
                mówić po prostu aniele.
                • Gość: Kinia Re: dinozaury IP: 193.227.223.* 09.10.01, 11:53
                  Czy to znaczy,że gdybym mocno wytężyła swój słaby wzrok to mogłabym Cie
                  zobaczyć, bo co to sa dwa przystanki kiedy pracuje się na wysokości?
                  A co widzi Rigiel?
                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:01
                    z mgły jestem i galarety, przezroczysta :)
                  • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 12:01

> A co widzi Rigiel?

dachy... drzewo... drugie drzewo... komin...
              • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 12:00

> I powiedzcie mi jeszcze ile macie lat bo nie wiem czy moge Wam mówić na ty.

mnie mozesz... a do Anieli musisz zwracac sie per :wasza anielskosc ;)))))

• Gość: Kinia Re: dinozaury IP: 193.227.223.* 09.10.01, 12:06
                  Ciesze się,że wszystko sobie wyjaśnilismy, dużo już o sobie wiemy, możemy
                  nareszcie przejść do rzeczy. Rzeczy... rzeczy... rzeczywiście?...
                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:08
                    słusznie. na kogo głosowaliście? żebym mogła ocenić Was po pozorach.
                    • rigel Re: dinozaury 09.10.01, 12:14
                      Aniela pomulily Ci sie fora.... ten o polityce jest gdzie indziej...
                      • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:17
                        poważnie??? musiałam zabłądzić w przejściu podziemnym ;)
                        • Gość: tequila Re: dinozaury IP: 195.205.13.* 09.10.01, 12:23
                          to Ty nie przemieszczasz sie za pomoca teleportera?
                          • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:25
                            teleportery to przeżytek. używam miotły :)
                            • Gość: tequila Re: dinozaury IP: 195.205.13.* 09.10.01, 12:32
                              miotla w przejsciu podziemnym......
                              dorabiasz sobie sprzataniem?
                              nie wystarcza Ci juz agentura-
                              czy lubisz troche pracy fizycznej po wyczerpujacym dniu na Forum....:)
                              • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:34
                                ćwiczę tricepsy i dwugłowe w ten nieskomplikowany sposób :)
                                • Gość: tequila Re: dinozaury IP: 195.205.13.* 09.10.01, 12:42
                                  ja tez troche cwicze ale sezonowo-odsniezam cale osiedle przed praca
                                  dlatego tylko w zimie wygladam prawie tak dobrze jak Ty....:))))
                                  • Gość: aniela Re: dinozaury IP: *.mst.gov.pl 09.10.01, 12:46
                                    cóż... :) może jedz sterydy?
                                    • Gość: tequila Re: dinozaury IP: 195.205.13.* 09.10.01, 12:58
                                      coz.... moze jem....
                                      • kiciaf Re: dinozaury 09.10.01, 18:03
                                        Listę obecności podpisać pragnę.
                                        • Gość: Tato Re: dinozaury IP: *.teleaudio.com.pl 09.10.01, 18:22
                                          Ja też, ale chyba ciut późno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka