Dodaj do ulubionych

forum fajne, wręcz fajowe, ale..

IP: *.media4.pl 18.11.02, 23:43
..jego bywalcy cuś wcześnie idą spać.
Obserwuj wątek
    • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:06
      spać? o tej porze?!to nie w moim stylu!
      • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:16
        Leonidy, leonidy, to są fajne meteorydy...
        • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:21
          tra la la - może by tak zapalić papierosa? Chociaż nie..to niezdrowe jest. Ale
          w gwiazdy możnaby sobie popatrzeć zza dymka, na rześki mróz klatkę swą piżamą
          jedynie osłonioną wyeksponować, dobrze poczuć się - taa..

• ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:21
            Może chociaż kocyk narzuć na siebie.
            • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:23
              bo ja wiem?
              ale za troskę dziękuję
              • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:27
                ja tutaj coś o kocykach wiem i sądzę ,że są to twory bardzo przydatne.
                • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:28
                  moja koleżanka z grupy ma zapalenie płuc - chyba kocyka nie używała podczas
                  palenia w oknie. No dobra, owinę się, skoro nalegacie.
                  • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:30
                    właściwa decyzja, prawda Ignatz?
                    • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:33
                      Jedynie słuszna, że tak rzekę. ZObaczycie, będzie z tego tylko zysk.
                      • Gość: balanesu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:39
                        zadanie wykonane.

• Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:41
                          a wy co robicie ciekawego?
                          • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:44
                            ja siedzę ,patrzę w niebo i dumam nad istotą rzeczy oraz innymi sprawami.
                          • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:45
                            Ja to samo tylko patrzę w monitor.
                            • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:47
                              dla mnie patrzenie w monitor jest samo przez sie oczywiste, w końcu nie
                              widziałabym co piszesz zerkając tylko w okno....
                              • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:52
                                e tam, widziałem kiedyś jak panie piszą nie patrząc w monitor i się nie mylą.
                                • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:53
                                  ja do takich pań nie należę, (nie)stety.
                        • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:42
                          to teraz na balkoniki hop i dalej patrzeć w niebo!
                          • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:44
                            Ja to nawet balkonu nie mam :-( Kalgar, jesteś uprzywilejowana, nie bawię sie.
                            Jak to "Co my robimy"?
                            • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:45
                              he he ja mam i balkon i ogródek!!!!
                              • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:47
                                I psa i księdza obok, nie?
                                • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:49
                                  ale psa zamknęli w kojcu(nareszcie i na szczęście), a ksiądz już chyba śpi
                                  • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:58
                                    Albo odwrotnie :-)
                                    • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:02
                                      nie, ksiądz już śpi, na farze nie świeci się żadne światło, tylko te dzwony
                                      dzwonią...
                  • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:41
                    Koleżanka z grupy?
                    • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:45
                      z grupy koleżanka, specjalistka od kości, bardzo miła - dziś na seminarium nie
                      mogła mówić bidulka, ale twardo siedziała, jedyny jej udział w dyskusji to było
                      pełne zapamiętania trzepotanie rzęsami.

• ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:48
                        Kości?
                        • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:50
                          A co w tym dziwnego?
                          • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:51
                            no cóż, kości się mogą różnie kojarzyć, niekoniecznie pozytywnie
                            • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 00:56
                              a z czym się kojarzą kości?
                              dla mnie kości człowieka są intrygującym przedmiotem badań - są książką, w
                              której czytam, choc język, w jakim jest pisana nie jest jeszcze dla mnie do
                              końca przejrzysty. No ale po to studiuję, żeby to zmienić, no nie?
                              • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:57
                                Czy to się nazywa paleontologia? BO nie znam się zupełnie.
                                • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 01:01
                                  jak to się nazywa? antropologia. a jak się wasza działka nazywa, ta, ktorą
                                  uprawiacie? (lubię was i chcę o was wszystko wiedzieć)
                                  • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:02
                                    nauka o rudach.
                                    • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 01:04
                                      w takim razie może wyjaśnisz mi co oznacza pojęcie "dy"? Będę wdzięczny..
                                      kiedyś mi się obiło o uszy, ale nie wiem, co to
                                      • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:09
                                        A w jakim kontekście?
                                        • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 01:13
                                          kiedyś na wykładzie z geologii słyszałem (miałem taki) - i zapadło mi w umysł,
                                          tylko jestem na tyle leniwy, że przez 4 lata nie zdążyłem się dowiedzieć, co to
                                          jest.
                                          • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:16
                                            dy - hmmm, jesli to nie jest różniczka zupełna po y, to nie wiem co to :-(
                                            • Gość: balanescu Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. IP: *.media4.pl 19.11.02, 01:18
                                              dzięki Ignatz - najważniejsze, że chciałeś pomóc. masz wielkie serce.
                                              • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:21
                                                ja tego nie skomentuje, "wielkie serce"- bez komentarza
                                                • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:26
                                                  racja, wielkie to mam inne narządy, nie tak schowane.
                                                  • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:30
                                                    nie wiem, a nie sprawdzonych informacji nie ogłaszam publicznie.
                                                    Tylko zachodze w głowę, o które części ciała mogło Ci chodzić?
                                                  • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:37
                                                    O, zachodzić to nie w głowę, młoda damo - na biologii się spało, co?
                                    • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:10
                                      chyba o rudych...ale włosach kobiecych!ha ha ha
                                      • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:14
                                        Cichutko proszę.
                                        • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:16
                                          dobrze, nie będę się z Ciebie wyśmiewać publicznie, obiecuję...
                                          • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:20
                                            Wyśmiewać? Pewnie jeszcze zaraz zaczniesz mówić o libido :-P
                                            • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:22
                                              eee, libido to już temat poniekąd skończony.
                                              • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:31
                                                No fakt, nic się nie da już powiedzieć :-D
                                  • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 01:05
                                    ja mam działkę którą uprawiam, rośnie na niej marchewka i pietruszka, mam tylko
                                    pewiem problem z nornicami
                          • ignatz Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:56
                            Tak się pytam - co konkretnie znaczy to?
        • kalgar Re: forum fajne, wręcz fajowe, ale.. 19.11.02, 00:22
          oj tak, tylko niebo cosik zachmurzone i chyba nici z życzeń.
    • Gość: balanescu dobranoc IP: *.media4.pl 19.11.02, 01:28
      Gość portalu: balanescu napisał(a):

> ..jego bywalcy cuś wcześnie idą spać.

odszczekuję - bywalcy twardsi są niż przypuszczałem.
      Ja kłaniam się szanownemu państwu - spać mi się zachciało! Dobranoc.
      • kalgar Re: dobranoc 19.11.02, 01:31
        dobranoc, śpij dobrze i długo.
        • kalgar Re: dobranoc 19.11.02, 01:34
          kalgar napisała:

> dobranoc, śpij dobrze i długo.

i tego samego też sobie życzę i Tobie Ignatzu. Niech moc będzie z wami!
          • ignatz Re: dobranoc 19.11.02, 01:59
            Wzajemnie :-)
      • ignatz Re: dobranoc 19.11.02, 01:35
        Kolorowych snów - obydydwojgu życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka