mmpm 27.11.02, 14:54 Dzięki za tekst o moim idolu. Można wiedzieć, skąd go wziąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Ignatz 27.11.02, 16:15 Odpowiedź będzie krótka: www.samoobrona.org.pl Zakładka "Publikacje, teksty, zdjęcia, muzyka", a potem już go widać. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 27.11.02, 16:18 Ach, byłbym zapomniał. KONIECZNIE posłuchajcie hymnu samoobronnego :-D Kupa radości, z przewagą kupy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Ignatz 27.11.02, 16:33 ignatz ten hymn jest po prostu boski. musze sie tekstu nauczyć i będę sobie śpiewac jak mi bedzie smutno. podnosi na duchu prawie jak jesienna deprecha Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ignatz 27.11.02, 16:19 Thnx. Shit, z powodów technicznych nie mogę ściągnąć sobie hymnu... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Łojezu!!! 27.11.02, 16:29 Uaaaaa, ściągnęłam, wysłuchałam, szczena mi opadła. Panie proszą panów!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Łojezu!!! 27.11.02, 16:30 aha. ja się jakoś nie mogę otrząsnąć. b. wstrząśnięta i zmieszana ps. a może im się tam ktoś włamał na serwer i podrzucił, co? bez większej nadziei pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Łojezu!!! 27.11.02, 16:34 hyhy, a wiesz, ja myślałam, że oni tak bardziej w klimatach bogurodzicy i roty. a tu proszę, łebskie chłopaki wymyślili takie i do tańca i do różańa:)) (o-o-o, kolega z biurka obok wciąż sobie nuci pod nosem) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 27.11.02, 16:57 Cieszę, że nie zostawia to nikogo obojętnym. Pragnę tez nadmienić, iż nie tylko facecje (jak hymn) tam można znaleźć, ale też dowcip poważny, głęboki - jak Statuty, Deklaracje (do ściągnięcia)! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ignatz 27.11.02, 17:00 Uważaj, Ignatz, bo mogą tu być zwolennicy pana A.L. ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ignatz 27.11.02, 17:22 mmpm napisał: > Uważaj, Ignatz, bo mogą tu być zwolennicy pana A.L. ... ;-) Pewnie. Moj kot pierwszy... Odpowiedz Link Zgłoś