Dodaj do ulubionych

Czy ktos widział Lady Makbet?

02.12.02, 08:16
Jest pilnie poszukiwana
Obserwuj wątek
    • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 11:49
      Szukales mnie?
      Juz jestem!
      Jakiz jest powod Twoich poszukiwan?
      • mreck Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 11:53
        ręce myłaś? w fontannie?
        • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 11:55
          Podgladales?????????
          • mreck Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 11:59
            no.
      • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:01
        Nareszcie jestes. Steskniłem sie My Lady
        • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 12:07
          Ja rowniez moj kocie.
          Widziales, sledza mnie
          • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:13
            Nie przejmuj sie, ja tez jestem sledzony.
            Możemy tu pisac bez obawy, towarzysto tu przebywajace jest pokojowo nastawione.
            Co Kotuś dzisiaj robiłas?. Pewnie nudziłas sie cały ranek.
            • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 12:16
              Moze troche.
              Ale tak naprawde niecierpliwie czekalam na spotkanie z Toba!!!!!!!!!
              ;-)))))
              • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:24
                Ja tez czekałem i jak na złosc nic nie działało.
                Wracaj szybko z zesłania, wirtualny kontakt mi nie wystarcza :))))
                • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 12:27
                  Co masz konkretnego na mysli?
                  Zawstydzasz mnie!
                  • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:43
                    Zawstydzam????:)))). Co mam na mysli? Napisze Ci w mailu :)))
                    • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:45
                      o! gruchacie sobie.
                      • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:49
                        Czesc Misianiu.
                        Czemu nie?. Miło jest pogruchac :)))
                        • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:53
                          aha, to ja przysiądę w leżaczku i zza gazety będę udawała, że nie
                          podsłuchuję ;))
                          • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:12
                            co zamierzasz zauwazyc?:))))
      • ignatz Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:49
        Lady Makbet, czy jesteś ruda może? Pytanie zupełnie nietendencyjne, zauważcie.
    • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:15
      Co się stało, że tu się schroniliście?;-)
      • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:26
        Poniewaz na tym forum jest miłe towarzystwo :)))
        • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:28
          Przez grzeczność, i nie tylko, nie zaprzeczę. :-)
          • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:44
            Szkoda tylko ze sie wyludniło.
            • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 12:50
              Poczekaj troszeczke.
              Moze zaraz sie ktos zjawi.
              Tymczasem musze wystarczyc Ci ja!
              Zadowolisz sie tym co masz czy bedziesz marudzil?
              • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:56
                na mnie nie zwracajcie uwagi, nene nie będę wam przeszkadzała, ja się tylko
                rozglądam za... yyyy, ten, co to ja chciałam... aha! ksero szukam.
                • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:00
                  Alez nie przeszkadzasz.
                  My tu ten,tego nic..............
                  • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:10
                    My tylko towarzysko rozmawiamy :))))) Prawda My Lady?
              • _tequila_ Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 12:59
                hehe lornetka mi zaparowala....
                • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:04
                  T masz problem.
                  A ja widze, jest,droga chyba na Ostroleke.
              • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:08
                Gość portalu: Lady Makbet napisał(a):

> Poczekaj troszeczke.
                > Moze zaraz sie ktos zjawi.
                > Tymczasem musze wystarczyc Ci ja!
                > Zadowolisz sie tym co masz czy bedziesz marudzil?

Pewnie, ze mi wystarczysz Kotku :))). Lubie tez pisac ze znajomymi z plazy.
                • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:22
                  Przepraszam, musilam na chwile zniknac.
                  Teskniles????????????????
                  MIAU..............
                  Ty wiesz co mam na mysli.
                  • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:27
                    Teskniłem Kotku, nie zostawiaj mnie samego na tak długo.
                    Widze, że Cie zaczepiaja plazowicze. Tylko nie daj sie komus zbajerowac :))))
                    • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:31
                      E, na razie zaczepiały same plażowiczki. Ja np. nic jeszcze nie zrobiłem. Na
                      razie...;-)
                      • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:33
                        aha, o ile wiem, emempeem jest w stanie zrobić krótkie, niezapowiedziane
                        kolokwium. nespa?
                        • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:43
                          misiania napisała:

> aha, o ile wiem, emempeem jest w stanie zrobić krótkie, niezapowiedziane
                          > kolokwium. nespa?

I nie pozwalam ściągać...;-)))
                      • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:35
                        To ciekawe, które Cie zaczepiały ?:))))
                    • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:31
                      aha, dowcip jakiś byście opowiedzieli alboco.
                      • Gość: Lady Makbet Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:36
                        A co Misianiu skonczylas czytac gazete?
                        A co do Ciebie Jagularku, to wiesz ze nikomu sie nie dam.
                        Jestem tylko Twoja!!!!!!!!!!
                        • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:39
                          yhy, nie mogę czytać gazety bo jakiś lukier się na nią wylewa i tekst
                          niestetyniestety - nieczytelny jest całkiem. zagryzę więc śledzikiem w oleju z
                          cebulką. albo myśliwską suchą.
                        • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:41

> A co Misianiu skonczylas czytac gazete?
                          > A co do Ciebie Jagularku, to wiesz ze nikomu sie nie dam.
                          > Jestem tylko Twoja!!!!!!!!!!

Na to liczyłem. Tu sami podrywacze przesiaduja. Dziewczyny wykorzystuja
                          i pozucaja. Ja za to nieporzucam :))))
                          • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:44
                            jagular1 napisał:

> Ja za to nieporzucam :))))

Hyhy, mam przypomnieć, ile już ich było? :-)))
                            • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:46
                              Tak, wymien je :)))). chyba jednak bedziesz miał problem :))))
                              • mmpm Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:55
                                A kto codziennie wątek poświęcony Anieli otwierał? :-)))
                                • misiania Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 13:59
                                  hyhy, przyszłam aby dać świadectwo. Otwierał codziennie :)
                                  • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:07
                                    wygłupiac sie nie mozna. Aniela szuka kogos innego, nie takiego szaraczka jak ja.
                                    • aniela_ Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:45
                                      Aha wlasnie. co z moimi watkami do ktorych droga platkami roz byla uslana? he?
                                      • Gość: jagular Re: Czy ktos widział Lady Makbet? IP: 195.115.130.* 03.12.02, 09:32
                                        aniela_ napisała:

> Aha wlasnie. co z moimi watkami do ktorych droga platkami roz byla uslana? he?

Chciałabys miec takie watki?. Wydawało mi sie ze miałas tego dosc. Może sie myliłem......
                                • basia! Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:04
                                  --
                                  Mariolka postawiła garnek z ziemniakami na gazie, sięgnęła po sól i usłyszała
                                  głos leona - aniela,katarzyna,bronisława,zosia ...co jest,na wspominki mu się
                                  zebrało...mariolka wpadła do pokoju rozsypując po drodze sól.
                                  -noco , kalendarz przeglądam ???? odpowiedział z niewinną miną leon
                                  • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:08
                                    basia! napisała:

> --
                                    > Mariolka postawiła garnek z ziemniakami na gazie, sięgnęła po sól i usłyszała
                                    > głos leona - aniela,katarzyna,bronisława,zosia ...co jest,na wspominki mu się
                                    > zebrało...mariolka wpadła do pokoju rozsypując po drodze sól.
                                    > -noco , kalendarz przeglądam ???? odpowiedział z niewinną miną leon

Tak mało????. Zreszta Leon to nie ja! :))
                                    • basia! Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:16
                                      jagular1 napisał:

>
                                      > Tak mało????. Zreszta Leon to nie ja! :))

reszta, pod postacią (...) została wypowiedziana szeptem ,żeby mariolki nie
                                      denerwować:)
                                      • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:23
                                        Nie zdradzaj mnie....prosze, na kogo ja wyjde?:)))
                                • jagular1 Re: Czy ktos widział Lady Makbet? 02.12.02, 14:04
                                  Przeciez wiesz ze to były wygłupy. Anieli nie miała ochoty na romanse, przynajmniej miałem takie wrazenie.
                      • jagular1 Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:38
                        LIST MURZYNKA
                        > >
                        > > Drogi bialy kolego i kolezanko!
                        > >
                        > > Powinienes zrozumiec kilka rzeczy:
                        > > Kiedy sie rodze, jestem czarny,
                        > > Kiedy dorosne, jestem czarny,
                        > > Kiedy prazy mnie slonce, jestem czarny,
                        > > Kiedy jest mi zimno, jestem czarny,
                        > > Kiedy jestem przerazony, jestem czarny,
                        > > Kiedy jestem chory, jestem czarny,
                        > > Kiedy umieram, jestem czarny.
                        > >
                        > > Ty, bialy kolego:
                        > >
                        > > Kiedy sie rodzisz, jestes rozowy,
                        > > Kiedy dorosniesz, jestes bialy,
                        > > Kiedy prazy cie slonce, jestes czerwony,
                        > > Kiedy jest ci zimno, jestes fioletowy,
                        > > Kiedy jestes przerazony, jestes zielony,
                        > > Kiedy jestes chory, jestes zolty,
                        > > Kiedy umierasz, jestes szary,
                        > > I ty, cholero, masz czelnosc nazywac mnie kolorowym?
                        > > Przeslij ten list do swoich bialych znajomych.
                        > > Moze nastepnym razem zastanowia sie troche co mówic i
                        > myslec.;))
                        > >
                        > > Z wyrazami szacunku,
                        > > Murzynek
                        • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:41
                          hyhyhy, słyszałam swego czasu, że monotonia jest estetyką idiotów ;P

M. unikająca opalania, bo cera się niszczy i wysusza
                          • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:43
                            Ciałko ładnie opalone jest hmmmmm.....bardzo apetyczne :)))
                            • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:46
                              Robie sie zazdrosna!!!!!!!!!!!!!!
                              • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:49
                                Kotku drogi, jestem wierny. O apetycznym ciałku tak ogólnie rzuciłem....:)))
                                • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 13:52
                                  Mam nadzieje.
                                  Jesli nie,to poczekaj jak wroce do domu!!!!!!!!!!!!!
                                  • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:02
                                    Wracaj jak najprędzej. Znowu bede mógł podziwiac Twoje powabne kształty.
                                    Co jeszcze juz nie napisz....zbyt wstydliwy jestem :))))
                                    • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:08
                                      Ja tez za Toba tesknie!!!!!!!!
                                      • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:12
                                        o, to całkiem jak Natalka Kukulska, hyhy ;))
                                      • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:12
                                        Pakuj sie i wracaj bo to jest juz niedozniesienia!!.
                                        Te Twoje oczy Kotku, kiedy je znowu zobacze?????
                                        • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:13
                                          hyhy, Lady! czy ktoś omatkoboska oczy wyłupił?
                                        • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:14
                                          Badz cierpliwy.
                                          Niebawem sie pojawie.
                                          Obiecuje!!!!!!!!!
                                          • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:16
                                            aha, a białą laskę jakby co to Tiresias pożyczy, on jest życzliwy ludziom wbrew
                                            pozorom ;))
                                          • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:19
                                            Cuż mi zostaje?:(. Przesyłam Ci chociaz wirtualne buzi......
                            • _tequila_ Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:47
                              i szybko sie starzeje...
                              • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:49
                                To bedzie pozniej. liczy sie tu i teraz :))
                                • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 13:52
                                  aha, no to licz.
                                  • tiresias Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:09
                                    no proszę
                                    misiania i tekila na wątku erotycznym?
                                    no, no, dziwię się
                                    a ty, mmpm, świntuchu, podglądasz?!
                                    jagul, łapy na kołdrę!
                                    lady do garów
                                    • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:11
                                      Sam se do garow!
                                      • basia! Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:14

> Sam se do garow!

tire, ty masz sam na imię?

--
                                        mariolka przystawiła ucho do ściany ,w sąsiednim mieszkaniu cichutko szumiała
                                        zmywarka do naczyń...
                                    • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:14
                                      tiresias napisał:

> no proszę
                                      > misiania i tekila na wątku erotycznym?
                                      > no, no, dziwię się
                                      > a ty, mmpm, świntuchu, podglądasz?!
                                      > jagul, łapy na kołdrę!
                                      > lady do garów

Grzeczny jestem jak zawsze :))). Podglacac sie im zachciewa, niech sie sami wezma do roboty :)))))
                                      • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:17
                                        Zazdroszcza i tyle.
                                        ;-p
                                        • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:22
                                          Może oni sa niesmiali i maja problemy z nawiazywaniem nowych znajomosci?:))).
                                          Jak chcecie moge wam pomóc.
                                          • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:24
                                            aha, wiedzę i doświadczenie rodem z FT wielkim otaczam szacunkiem. no, nauczaj.
                                            • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:29
                                              Na FT nie zdobywałem dosiadczenia.
                                              Zaczynasz od rozmowy..
                                              • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:33
                                                nene, nie kontynuuj, już się czuję dostatecznie wyedukowana. i powracam do
                                                pitolenia o głupotach, które pasjami lubię uskuteczniać na plazy.
                                    • mmpm Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:15
                                      Sugerujesz, żebym zaczął już zaczepiać? ;-)
                                      • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:19
                                        A zaczeoiaj.
                                        Prosze bardzo, i tak sie nie dam
                                        • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:25
                                          Jestesmy sobie wierni, prawda?
                                          • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:26
                                            Niewatpliwie kochanie.
                                            • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:32
                                              Dopasowalismy sie nie tylko psychicznie, przynajmniej jak dla mnie.
                                        • mmpm Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:26
                                          Może zastosuję tekst mojego młodszego brata:

Te, mał, strzelimy w ślinkę?
                                          • misiania Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:28
                                            o? czy to oznacza to samo, co przestarzałe "chodź lalunia za budkie, skrzyżujem
                                            oddechi"?
                                          • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:28
                                            Ile lat ma Twoj brat?
                                            Moze sie skusze na niego!?
                                            • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:31
                                              Albo lepiej nie.
                                              Przeciez nikogo mi wiecej do szczescia nie potrzeba.
                                              • mmpm Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:35
                                                O, nie spodziwałem się, że podryw "na brata" odniesie taki skutek.
                                                Dla informacji - ma 15.
                                              • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:35
                                                Widzisz Kochanie jak ciezko jest poflirtowac. Zaraz sie znajda chetni i chca sie przyłaczyc.
                                            • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:33
                                              Co???? Ja sie na to niezgadzam!!!!!!
                                              • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:36
                                                Przeciez zmienilam zdanie i napisalam,ze nikt wiecej do szczescia mi nie
                                                potrzebny (oprocz Ciebie)
                                                • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:48
                                                  Widzisz jaki napastliwy jest Mmpm?. Podrywacz zawodowy.
                                                  Ciebie jestem naszczescie pewny.
                                                  • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:49
                                                    Ja Ciebie tez.
                                                    Buziaczek:-*
                                              • mmpm Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:39
                                                jagular1 napisał:

> Co???? Ja sie na to niezgadzam!!!!!!

Masz coś przeciwko pietnastolatkom? ;-)
                                                • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:43
                                                  Po pierwsze on nie gustuje w chlopcach.
                                                  Prawda kochanie?
                                                  • jagular1 Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 14:50
                                                    Gustuje tylko w ładnych dziewczynach, jak Ty Kochanie :)).

P.S. Nie bedzie mnie przez pół godziny
                                                  • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 14:52
                                                    Juz tesknie!!!!!!!!!!!!
                                                    Wracaj szybko i bez podrywania mi tam.
                                                  • Gość: jagular Re: Prosze bardzo dowcip IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:32
                                                    Tylko stare baby były, takich podrywac nie chce :))).
                                                    Pozatym mam Ciebie i inne nie sa mi potrzebne.
                                                    Wiesz na co mam teraz ochote?.....ale to przesle Ci w mailu :))
                                    • _tequila_ Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 15:08
                                      o-o a gdzie ten watek erotyczny bo jakos nie zauwazylam?
                                      • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:17
                                        Jaki erotyczny.
                                        Ja tez nie widze tu nic takiego.
                                        • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:32
                                          Gdzie jestescie?
                                          Jakas pustka tu nastala.
                                          • Gość: jagular Re: Prosze bardzo dowcip IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:34
                                            Jestem Kochanie.
                                            Co bedziesz dzis wieczorem robiła?
                                            • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:44
                                              Jeszcze nie mam pojecia.
                                              Natomiast moge powiedziec co bym robila jakbys byl przy mnie.........
                                              • hunter_ Re: Prosze bardzo dowcip 02.12.02, 15:48
                                                Powiedz co bys robiła, to bardzo interesujace :))
                                                • Gość: jagular Re: Prosze bardzo dowcip IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:55
                                                  Pora isc do domu.
                                                  Bede tesknił za Toba!!!!
                                                  • Gość: Lady Makbet Re: Prosze bardzo dowcip IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:57
                                                    Napisze Ci w mailu co bym robila gdybys byl przy mnie.
    • aniela_ 100 02.12.02, 15:36
      setny post na tym popularnym wątku jest moj ;)
      • Gość: Lady Makbet Re: 100 IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:39
        Ale to dzieki nam dotarlas do 100 posta
        • aniela_ Re: 100 02.12.02, 15:40
          a tak. po Waszych trupach, mozna by rzec... ;)
          • misiania Re: 100 02.12.02, 15:43
            yyyy, a czy ze stotrzecim postem będę liczyła się towarzysko?

M. niepewna
            • aniela_ Re: 100 02.12.02, 15:44
              aha, ale nie w lozach dla VIPów zasiadać będziesz ;)
              • misiania Re: 100 02.12.02, 15:45
                iiiiiii tam :(( nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;)
                • aniela_ Re: 100 02.12.02, 15:48
                  aha jest, po naszej stronie ;)
                  • mmpm Re: 100 02.12.02, 15:53
                    Anielu, cytat specjalnie dla Ciebie: ;-)

Jeśli szukasz sprawiedliwości – idź do burdelu.
                    Jeśli chcesz kogoś wydymać – idź do sądu.

„Lęk pierwotny”
                    • misiania Re: 100 02.12.02, 15:56
                      ????

M. zaskoczona
                      • mmpm Re: 100 02.12.02, 15:59
                        To tylko takie prawnicze powiedzonko.;-)
                        Sprawiedliwość i tak jest zawsze po stronie prawników...;-)
                        • aniela_ Re: 100 02.12.02, 16:00
                          ja sie odcinam. rece umywam i spluwam przez ramię. ;)
                          • mmpm Re: 100 02.12.02, 16:04
                            Ja zostanę.:-)

M. ostatni sprawiedliwy
            • Gość: Lady Makbet Re: 100 IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 15:46
              Naturalnie.
              Wszyscy sa mile widziani.
              • mmpm Re: 100 02.12.02, 15:48
                Stanowczo protestuję przeciwko nazywaniu mnie zawodowym podrywaczem.
                • Gość: jagular Re: 100 IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:52
                  Mówili mi ze jestes:)))
                  • mmpm Re: 100 02.12.02, 15:58
                    A kto mówił, gdzie i kiedy? (wyciągam notes i pilnie notuję)
                    • Gość: jagular Re: 100 IP: 195.115.130.* 03.12.02, 09:33
                      Nie bede plotkował :)
      • Gość: jagular Re: 100 IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:50
        aniela_ napisała:

> setny post na tym popularnym wątku jest moj ;)

Wyczekałas Aniołku.
        Duza buzka
        • aniela_ Re: 100 02.12.02, 15:52
          znaczy ze niby pyzata czy jak??
          • Gość: jagular Re: 100 IP: 195.115.130.* 02.12.02, 15:54
            aniela_ napisała:

> znaczy ze niby pyzata czy jak??

Bo Cie lubie.
          • misiania Re: 100 02.12.02, 15:58
            jeśli pyzata to jeszcze nie najgorzej. bo np. mi to się przypomniała opisana
            przez Chmielewską duża buźka łosia ;)))
            • aniela_ Re: 100 02.12.02, 15:59
              weźcie mnie nie dzgajcie pod zebrem, bo sie obruszę.
              • misiania Re: 100 02.12.02, 16:02
                noco? ;))
                • aniela_ Re: 100 02.12.02, 16:04
                  no jakastaka prtzewrazliwiona jestem. nie zblizajcie się do ogrodzenia lepiej ;)
                  0
                  • mmpm Re: 100 02.12.02, 16:08
                    Ręce już trzymam przy sobie.;-)
                  • misiania Re: 100 02.12.02, 16:09
                    hyhyhy, Jagular!!!!! Jagular!!! Aniela Cię na słówko prosi, podejdź do
                    ogrodzenia na chwilkę :))))

M. rozrzucająca bochenki chleba
                    • aniela_ Re: 100 02.12.02, 16:10
                      hyhyyh zakladam kaganiec dla dobra jaguara
                      • _tequila_ Re: 100 02.12.02, 16:12
                        hehe przypomina mi sie tabliczka na ogrodzeniu pewnej posesji z wizerunkiem
                        groznego psa i podpisem: "dobiegam do ogrodzenia w 3 sekundy, a Ty?"

;)
                      • mmpm Re: 100 02.12.02, 16:13
                        Anioł w kagańcu? Mogę pstryknąć fotkę na wieczną pamiątkę? ;-)
                      • Gość: Lady Makbet Re: 100 IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 16:13
                        A co, potrafisz kasac?
                        • misiania Re: 100 02.12.02, 16:16
                          komar kąsa homar hąsa. tak mi się skojarzyło, boco?
                          • Gość: Lady Makbet Re: 100 IP: *.reverse.qdsl-home.de 02.12.02, 16:19
                            A nic, coCie nie stac? No!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka