ignatz 14.12.02, 20:27 Dajerstrejts na pierwszym :-( Czemu nie ledceplin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Znowu. 14.12.02, 21:35 pinkflojd, a potem chyba jutu, ale nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Znowu. 14.12.02, 22:04 a wiec piwo!!!ja zmeczonym wiec siedzem i slucham i piszem i czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Znowu. IP: *.media4.pl 14.12.02, 22:10 czy to coś złego siedzieć w domu w sobotę? ja tam lubię. nie lubię za to presji społecznej nakazującej się bawić - bawię się wtedy, kiedy chcę. Np. we środę. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Znowu. 14.12.02, 22:14 ja tez nie lubie presji spolecznej!i tez czesto lubiemn siedziec w domu...kiedy chcem...wiec looz i oki! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 14.12.02, 22:19 ja to nawet nie wiem dokładnie, co to znaczy presja społeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Znowu. 14.12.02, 22:25 jak ci np znajomi wmuszaja wyjscie na impre wbrew twojej woli...;> Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 14.12.02, 22:27 aha. To w takim razie ja stosuję presję społeczną nawet o tym nie wiedząc. Jeju, jeszcze się dowiem że mówię prozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Znowu. IP: *.media4.pl 14.12.02, 22:47 poszedł, a tak naprawdę został, tylko udaje że poszedł się bawić. Oto co znaczy presja społeczna. A zarazem atawizm, który wyraża piosenka Budki Suflera : "sobota wieczor, najlepszy czas, aby sie zabawic raz" Wypada nie być na forum w sobotę. A w piętek też - tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Znowu. 15.12.02, 13:28 akurat tym razem sobie poszedlem ;> na woodiego allena! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 16.12.02, 00:49 ja usiłowałem zmóc "drobnych cwaniaczków", ale zwycięzyli i odpuściłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Znowu. IP: *.media4.pl 14.12.02, 23:37 A tak w ogóle: o czym mowa? jaki dajestrejts - jak to na pierwszym? jakaś lista przebojów czy co? To powiadasz, Ignatz, że wolałbyś Cepelinów na pierwszym.. Nie podejrzewałem, żeś taki tradycjonalista! Już bardziej posądzałem Cię o sympatię dla elektro- akustycznej awangardy lat 50. (Stockhausen), ewentualnie punk (Włochaty, Post Regimant - te reczy...) ale led cepelin? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 15.12.02, 00:04 Jeśli punk, to raczej w wykonaniu GBH, albo Exploited. Z polskich - KSU, Sedes albo Defekt Muzgó. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 15.12.02, 00:06 ledceplin, dipurpyl i takie tam. Stare ale jare. Ale dajerstrejts tez nie pogardzę, choć lubię ich sultansofsłink. ALbo prajwatinwestigejszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Znowu. IP: *.media4.pl 15.12.02, 00:24 No to gites:) Ja też lubię niektóre rzeczy d.straits. a propos: ponoć facet (knopfler) ma występować w programie >>Bar<<... Czy to prawda? bo ja niezbyt zorientowany w świecie.. Trąbią coś o Uni Europejskiej i o czymś tam jeszcze, ale mi to wszystko jednym uchem wpada, drugim wypada - z niezrozumiałych przyczyn nie zajmują mnie te sprawy... wolę się herbaty napić, pójść nad Odrę albo posłuchać jakichś ponurych i dziwacznych płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 15.12.02, 00:41 Lepiej sie zainteresuj, bo wiatr historii wieje mocno. I nie mówie o Barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balanescu Re: Znowu. IP: *.media4.pl 15.12.02, 09:41 wieje powiadasz... ale co ja poradzę, że mnie to nudzi? zobacz na forum wrocławskim jak jest nawalone tych wietrznych wątków - aż mdli.. Zdecydowanie uważam, ze są ważniejsze sprawy niż EXPO2010 oraz szczyt UE itp. Miłość (wiw lamur!), sztuka (ewiwa lart!), kontemplacja przyrody ożywionej oraz nieożywionej i przygoda (ehehe!) Jak w piosence (którą przypomniał mi wczoraj kolega): "Przygoda, przygoda.. każdej chwili szkoda la, la, la..." pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Znowu. 15.12.02, 11:32 Tylko nie mó, że zjednoczenowy wicher dmiący w nasze oczy nie ma nic wspólnego ze sztuką czy miłością. Całą jewropa stoi przed nami otworem! Wiesz, ile to sztuki tam się chowa? Ile kobiet czeka na słynną polską miłość i ułańską fanrazję? Odpowiedz Link Zgłoś