iw1 05.05.06, 10:10 wpadłam na kawę. leżę na leżaczku i kontestuję. nie słucham dzisiejszych wiadomości radiowych. i niech nikt nie próbuje tego nazwać ignorancją... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: ... 05.05.06, 11:42 Cześc Iw Serniczek się trochę przeleżał więc nie proponuję. Ale kawka jest gotowa , prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: ... 05.05.06, 12:34 <wyciąga z torebki delicje> miały być na jutro, ale po drodze kupię następną paczkę;) a widział ktoś Anielę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ... 05.05.06, 15:36 No i masz ci los , przysnąłem na leżaczku. Dawno jej już nie widziałem. Gdzieś indziej bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ... 11.05.06, 18:46 rzecz w tym ze nie bywam. nie wiem jakie rusalcze suknie sa trendy aktualnie ani jaki obowiazuje splot blond warkocza w tym sezonie. witajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ... 11.05.06, 18:52 :) przechodzilam obook i pomyslalam ze przysiade na chwile na laurach. masz dzis dyzur? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ... 11.05.06, 18:55 Poniekąd tak, przy młodszej córce. Starsza jest teraz na wyszalni na imprezie koleżanki a moja lepsza połowa " właśnie kończy wysyłać ostatni raport i wraca do domu" Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: ... 11.05.06, 18:59 co to jest wyszalnia? nie brzmi jak miejsce odpowiednie dla mlodych dam :) aha to znaczy ze kolacje odgrzejesz dla polowy jak sie juz sciemni :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ... 11.05.06, 19:03 > co to jest wyszalnia? nie brzmi jak miejsce odpowiednie dla mlodych dam :) Sama zobacz :) www.fitmis.pl/dzieci.php Mogę rekomendować , to solidna firma. Reszta dla poważniejszych młodych dam jest równie fajna Rosołek już ugotowany Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ... 11.05.06, 19:20 Rozumiem że zarezerwowałaś już dla siebie salę na imieniny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:59 Aniela, czy Twój telefon działa? Bo ostatnio nie odpowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna prysneła z Henkiem za ocean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 16:45 Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: prysneła z Henkiem za ocean 05.05.06, 22:25 ciastka ciastka ciastka, to nic, że trochę przyschnięte. Coś mi się zdaje, że jeszcze kilka matur i bym w drzwiach musiała bokiem przechodzić ;) W czasie samych przerw między poziomami zjadłam przez 2 dni chyba z 10 kanapek, a w trakcie przygotowań przedwosowych wypiłam z 10 kaw 3w1, czego wcześniej nigdy nie czyniłam, wręcz brzydziłam się smakiem kawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sija Re: prysneła z Henkiem za ocean IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.05.06, 05:41 kto to była aniela i kim on jest teraz ..z nią:)..kim on jest teraz.. kim jest mikmik i kim ja jestem że myślałem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: prysneła z Henkiem za ocean 11.05.06, 19:15 Twoje obrzydzenie do kawy 3 w jednym jest uzasadnione to tak jak kiedyś były zupy w proszku. Bardzo głodny człowiek się najadł - ale to nie jest prawdziwa zupa. Odpowiedz Link Zgłoś