baraz 29.01.03, 17:33 Właśnie zrobiło mi się wyjątkowo nieobrze po smażonym serze brie (dość nieprzyjemne uczucie). Mimo że bardzo lubię...Czy wy też tak z czymś macie? Poruszam wdzięczną strunę spożywczych pułapek i przynęt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: mdły wątek IP: *.acn.waw.pl 29.01.03, 18:34 mnie mdli na widok jajka w sosie tatarskim spozywanego kazdego ranka przez ostatni miesiac, z braku szerokiej oferty w bufecie (sledzi nie jadam, nie mam wiec wyboru). wlasciwie na widok kazdego jajka mnie mdli nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mdły wątek IP: *.acn.waw.pl 29.01.03, 20:03 na kilkanascie sposobow. fe Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: mdły wątek 30.01.03, 00:42 SZPINAK. O jedzeniu nawet mowy nie ma. W zasadzie nawet nie musze go ogladac , by mnie zemdlilo. Wystarczy , ze o nim pomysle, takim utartym na drobna, zielona kupe ... Przepraszam panstwa, ja na chwilke tylko , zaraz wroce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: mdły wątek IP: *.acn.waw.pl 30.01.03, 07:19 aha o konsupmcji surowych jajek na slodko czy surowego miesa surowym polanego jajkiej nie wspomne zeby porannych nie wywolac mdlosci Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: mdły wątek 30.01.03, 07:29 a ja owszem, a ja tak. I jajeczka na surowo z cebulką i mięskiem (syćko surowe), i szpinaczek - mniamniamuśne. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: mdły wątek 30.01.03, 08:47 mnie mdli jak chociazby slysze o ozorkach, flaczkach itp... ostatnio wogole sama mysl o miesie powoduje zanik apetytu... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: mdły wątek 30.01.03, 09:00 o. i jeszcze serca watrobki czy tfu nereczki albo zoladki powoduja ze siersc mi sie jezy na lokciach. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: mdły wątek 30.01.03, 09:01 przepraszam w ktora strone do toalety... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: mdły wątek 30.01.03, 09:08 O, a ja własnie zjadłęm kanapeczkę z pasztecikiem z żołądków. Chyba drobiowych. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: mdły wątek 30.01.03, 09:17 aha raz o mały włos (taki golonkowy hyhy) nie zamowilam cynaderek z uwagi na wdziecznie brzmiącą nazwę. ale na erudyty koszt zamawialam, wiec wytlumaczyl mi obrzydliwe znaczenie tego slowa. fuuj Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: mdły wątek 30.01.03, 09:24 -- -czarnina!!!!fuj..-skrzywiła się mariolka zajadając się kaszanką Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: mdły wątek 30.01.03, 09:28 Móżdżek, grasiczka, kaszanka pół krwi arabskiej (fuuuuuj) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: mdły wątek 30.01.03, 09:46 a ta grasiczka to z łasiczki czy moze z szinszila? chociaz fuj... wole nie wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mdły wątek 30.01.03, 10:05 o bosz! kto jada szpinak w formie zielonej paciaji?!!!! nenenene i jeszcze raz nene! istota szpinaku kryje się w całych listkach zapieczonych z serem. jak Tomasz całkiem nie wierzyłam, póki nie spróbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: mdły wątek 30.01.03, 10:07 zielona paciaja z czosnkiem swietna jest do lazanii (wiem to skądinąd) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mdły wątek 30.01.03, 10:10 yhy! jako dodatek to oszczywiście, paciaja jest kłajtgud. np. w pierożkach maleńkich miło jest natknąć się na zieloność aromatyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mdły wątek 30.01.03, 10:20 a mnie to mdli bo umiarkowania w jedzeniu i piciu nie przestrzegam nawet po cytrynach czasem mnie mdli Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: mdły wątek 30.01.03, 10:22 a te mdłości to może rano? (hyhy, noco? miziam z lekka) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mdły wątek 30.01.03, 10:25 jak każda współczesna, neurotyczna mieszkanka dużej aglomeracji miejskiej obżeram się przed otwartą lodówką wieczorem (pobłażliwie głową kiwam) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: mdły wątek 30.01.03, 10:35 wiem (nie po sobie) ze wspolczesne neurotyczki w stanie blogoslawionym nocami wyjadaja to czegoo w swietle dziennym im jesc nie wolno lub nei wypada Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: mdły wątek 30.01.03, 10:43 zaraz zaraz zaraz albo mam zaniki świadomości, albo teraz błogosławią od trzymania się w kinie za ręce Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: mdły wątek 30.01.03, 11:15 o! chcesz powiedziec ze trzymalas sie w kinie za rece? i jak i jak bylo ? Odpowiedz Link Zgłoś