03.02.03, 18:59

Obserwuj wątek
    • baader-meinhof Re: D 03.02.03, 19:02
      zaczyna się?
      • kicior99 Re: D 03.02.03, 19:05
        a moze konczy?
        • basia! Re: baloo!!! 03.02.03, 19:07
          z wielkim smutkiem muszę powiedzieć ,że z rodziną najlepiej wychodzi się na
          zdjęciach
    • clairejoanna Chyba mnie w Polsce słychać... 03.02.03, 19:10
      ... tak głośno się śmieje. Ten wątek miał się nazywać "Do Rote Armee Fraktion"; ale zanim ja nawet zaczęłam pisać list, to już został wysłany.
      Tyle zamieszania koło czwartej litery alphabethu łacińskiego!

Pozdrowienia,

Mała Joanna
      • baader-meinhof Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 03.02.03, 19:13
        Słucham Cię, Clairejoanno uważnie. Co takiego chcesz mi powiedizeć, że wymaga osobnego wątku?
        • clairejoanna Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 03.02.03, 19:28
          Już się wyjaśniło.
          • Gość: aniela Re: Chyba mnie w Polsce słychać... IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 08:36
            rozmawiascie szczerze i otwarcie. nikt nie slucha.
      • tiresias Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:01
        clairejoanna napisała:

> ... tak głośno się śmieje. Ten wątek miał się nazywać "Do Rote Armee
        Fraktion";
        Dlaczego frakcja czerwonej armii?
        dlaczego natychmiast odezwał się niejaki bader majnkampf?
        oco chodzi?
        (tylko nie tłumacz kto to byli h,bader i u.meinhof i co to była frakcja -
        ciekawi mnie skąd się nagle wziął ten bader - czy to twój inny nick?)
        • maga34 Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:07
          w didaskaliach podpowiem, że ten bader lubi się bawić nickami a Baloo się z
          czymś to skojarzyło
        • misiania Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:13
          chciałam tylko zauważyć, że niektóre posty stają się dla mnie niedostępne. w
          sensie językowym. powiem więcej - tytuły wątków stają mi sie obce i mało
          interesujące. znaczy może się zdarzyć i tak, drogi Baloo, że nie odkryję
          wszelkich zalet klerjoanny. znaczy, jak będziecie stawiać słupy przy szlabanie,
          to ja bym wolała zostać po tej stronie z sosnami na piasku, pelargoniami i
          malwami.
          • aniela_ Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:18
            misiania napisała:

> chciałam tylko zauważyć, że niektóre posty stają się dla mnie niedostępne. w
            > sensie językowym. powiem więcej - tytuły wątków stają mi sie obce i mało
            > interesujące.

znak ze sie starzejemy ;)

a. diagnosta

• misiania Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:20
              aha. coraz mniej czasu zostało. szkoda go marnować bo cenniejszy jest z dnia na
              dzień ;))

M. stara i mądra
          • maga34 Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:23
            a ja dodam, że wplatanie wszędzie pustych wątków nie jest zbyt sensownym
            zajęciem i niezbyt też przekonuje do owego wplatacza, budowanie schodków
            zupełnie mi nie przeszkadza o ile budowane są na stronie i nie rzucają się
            znienacka na przechodzącego
            • Gość: aniela Re: Chyba mnie w Polsce słychać... IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:25
              czepiacie sie kochane z uwagi na zbyt niska ilosc posiadanego testosteronu.

to juz druga moja diagnoza dzisiaj. i zadna niestety nie jest trafna.
              • maga34 Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:30
                nie no trafna, testosteronu u mnie nie wiele, bom całkiem łysa pod nosem :)
              • misiania Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:31
                hyhy, a może właśnie trafiłaś, droga Anielo? :)))))))
            • misiania Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:29
              yhy. gorąca rekomendacja Baloo i sympatia wielka, jaką go darzę sprawia, że z
              wysiłkiem próbuję odnaleźć w pustych wątkach ten dowcip przedni i wszelką inną
              dobroć, ale nijak mi nie wychodzi. czy to już czas, aby założyć Klub Emeryta
              Plażowego, bo być może coś do mego umysłu, demencją starczą ogarniętego, po
              prostu nie dociera :)) hyhy, uprzedzając Anielę zgłaszam się na skarbnika! ;))))
              • maga34 Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:32
                chyba też akces zgłoszę
                chociaż właśnie myśl mnie odkrywcza naszła, że te puste wątki mogą być wyrazem
                pustki emocjonalnej, którą młody świeży umysł odkrył w naszych z pozoru tylko
                pełnych treści wątkach
                a może to nowa odmiana egzystencjalizmu - forumowy?
                • misiania Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 09:34
                  o! specyfika otoczenia nakazuje mi ubrać się natychmiast od stóp do głów w
                  egzystencjalny beżyk :))))
                  • Gość: aniela Re: Chyba mnie w Polsce słychać... IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:38
                    najdrozsze moje przyjaciolki (moge sie tak do was zwracac, prawda ze moge?)
                    otoz nie myslie ze staje po stronie baloo, co to to nie, nie sa mi bowiem obec
                    slowa takie jak lojalnosc solidarnosc solimarnosc itede to raz a dwa ze oko
                    moje lakomie rzucone zostalo juz cudze skladki czlonkowskie ale uwazam ze
                    strony drugiej ze nierowna to walka jest i niepotrzebna. wlasciwie jestem tu
                    po to zeby zmienic temat. mozecie mnie pytac o pogode, smialo :)
                    • misiania Re: Zmieniony temat 04.02.03, 09:39
                      jak w tytule.

M. tego samego zdania będąca
                      • Gość: aniela Re: Zmieniony temat IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:43
                        pewna bylam Twojego stanowiska jak siebie samego ;))))
                      • maga34 Re: Zmieniony temat 04.02.03, 09:44
                        chciałam coś dodać a tu temat zmieniony został, więc zapytam tylko czy i u was
                        tak śnieg za oknem sypie, że świata nie widać?
                        zima mnie nie nastraja do sprów, do snu mnie raczej kołysze :))
                        • misiania Re: Zmieniony temat 04.02.03, 09:45
                          padać nie pada, ale jakoś buro za oknem...
                          • Gość: aniela Re: Zmieniony temat IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:47
                            z mojego raportu wynika ze nie pada ale bialo. moze dlatego ze dzis zwialam ze
                            szkoly a do pracy nie poszlam?:)))) wlasciwie moglabym przysiac ze snieg jest
                            rozowy ;))
                            • maga34 Re: Zmieniony temat 04.02.03, 09:54
                              różowy...szampan i truskawki
                              oj napiłabym się chętnie :)
                              • Gość: aniela Re: Zmieniony temat IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:55
                                na sniadanie by sie zdal. do nalesnikow z truskawkami wlasmnie :)
                          • piotr_c Re: Zmieniony temat 04.02.03, 10:42
                            Misianiu, a'propos okna. Wczoraj wieczorem u dentysty byłem a potem przeszedłem
                            obok GM . I zobaczyłem kuszący cie szyld na ścianie GM . Mam pytanie -
                            urzędujesz w budynku długim-niskim, krótkom-niskim czy średnim-średnim ?
                            • misiania Re: Zmieniony temat 04.02.03, 12:05
                              GM widzę przez okna raczej. z wysokości na nią patrzę a różne budynki średnio i
                              mało wysokie horyzont mi zasłaniają :))))
                              • aniela_ Re: Zmieniony temat 04.02.03, 12:06
                                jestes pilotem helikoptera ? ;)
                                • misiania Re: Zmieniony temat 04.02.03, 12:17
                                  duch mój często w obłokach buja ;)
                              • piotr_c Re: Zmieniony temat 04.02.03, 12:34
                                A to już chyba wiem gdzie cię mozna znależć, Czy jak w recepcji spytam sie o
                                Misianę to trafię do ciebie ?
                                • misiania Re: Zmieniony temat 04.02.03, 12:41
                                  bez wątpienia ;)))))))))))
        • clairejoanna Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 18:21
          tiresias napisał:

> clairejoanna napisała:
          >
          > > ... tak głośno się śmieje. Ten wątek miał się nazywać "Do Rote Armee
          > Fraktion";
          > Dlaczego frakcja czerwonej armii?
          > dlaczego natychmiast odezwał się niejaki bader majnkampf?
          > oco chodzi?
          > (tylko nie tłumacz kto to byli h,bader i u.meinhof i co to była frakcja -
          > ciekawi mnie skąd się nagle wziął ten bader - czy to twój inny nick?)
          >

Ja się bardzo interesuje RAF, a Baader to jeden z uczesnitków Plaży.

Pozdrowienia,

Mała Joanna
          • baader-meinhof Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 19:40
            clairejoanna napisała:

> Ja się bardzo interesuje RAF, a Baader to jeden z uczesnitków Plaży.

Nie. Jestem tu tylko przypadkiem, bo zobaczyłem wątek o filmach.
            • clairejoanna Re: Chyba mnie w Polsce słychać... 04.02.03, 20:10
              No, przypadek życiem rządzi ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka