oxycort 04.02.03, 09:36 ...przytaszczyłem. Prócz tego elektryczny koc, kilka par ciepłych kapci, a w pudełku znajdziecie druty, wełnę, okulary i inne akcesoria. Kto reflektuje? Pierwsze 10 osób buja się gratis ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga34 Re: fotel bujany 04.02.03, 09:39 lub chociaż kocie futerko na korzonkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 09:41 aha! i maść specjalna - Histadermin. M. wspominająca problemy zdrowotne dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 09:42 a wnuczęta? co z gromadką wnucząt?!!! Oxy - do dzieła! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 09:46 zwyczajnie, przy pomocy egzystencjalnej beżowej metafizyki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fotel bujany IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 09:48 i niechs sie stana wnuczeta- powiem demiurg Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 09:51 maga34 napisała: > hmm, jak pominiemy etap dzieci? Hyhy, rozdajmy im słodycze :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:00 O, mam jeszcze słoiczek psiego smalcu. Rozgrzewa jak nic! Moja ś.p. Babcia natarła się wieczora pewnego takim specyfikiem i położyła się, czekając na efekt. Leżała tak ze dwie godziny, aż wujek Kazik nie wytrzymał i dociekać zaczął przyczyn nagłej dziwnej obecności zapachu majonezu. Na to Babcia poderwała się z łózka i przyznała się, iż całkiem możlie, iż to ona natarła się przez pomyłkę majonezem, co stał obok w spiżarni i właśnie już się miała skarżyć, że ją słabo ta psina grzeje... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 10:02 oj, nie wiem co bardziej fuj!owate, bajki mordowajki czy psi smalec... brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fotel bujany IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 10:05 czy to smalec z psów mielonych razem z budami może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fotel bujany IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 10:07 noco? taka reklame widzialam na japonskiej restauracji, pytam wiec czy to standard Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:16 Aha, no to co powiecie na hi-endowe kremy i specyfiki dla wiednących dam z wyciągiem z łożysk, bynajmniej nie tocznych - drogie jak jasny gwint - drogie panie? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fotel bujany IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 10:18 ja z kolei wiem skadinad ze na takiej florydzie rodza sie samce krokodyle i ludzkie bez mozliwosci rozplodowych. tez za sprawa nadrozwinietego przemyslu kosmetycznego sluzaecgo skoncentrowanym tam na powierzchni jednego stanu emerytkom amerykanskim Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 10:20 yhyhy, z ojca na syna tacy się rodzą? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: fotel bujany IP: *.acn.waw.pl 04.02.03, 10:22 aha stad moze brak wnuczat. wiem z ust pierwszych ktore byly widzialy i rzecz opisaly w powaznym tygodniku spoleczno-politycznym (nie czytalam wiec nie znam szczegolow) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: fotel bujany 04.02.03, 10:19 ja powiem fuj! bo nic innego nie przychodzi mi do głowy nawet nie chcę myśleć o sposobach pozyskiwania tych łożysk brrr Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:23 Proszę zostawić więc uprzejmie moją babcię i jej majonez w spokoju! :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: fotel bujany 04.02.03, 10:26 nie no przecież nikt się nie czepia:) a ja to słyszałam, że na porost włosów podobno dobrze jest masło wsmarowywać, ale takie prawdziwe własnej roboty i nie od szalonych krów raczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:29 A propos łysiny, to mój ś.p. dziadek z kolei (mąż babci, taktak - tej od majonezu), to się dawał polizać cielakowi. I wiecie co? Coś było na rzeczy... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: fotel bujany 04.02.03, 10:09 to wy tu sobie dyskutujcie, a ja tymczasem siędę na bujanym fotelu, wezmę druty, włóczkę i okulary i zacznę dziergać szaliczek, długi, żeby dla wszystkich plażowiczów wystarczył... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:11 aha, weź kłębek tej moherowej, białej :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: fotel bujany 04.02.03, 10:14 już bierę... jak się skończy to wezmę różową, po niej zieloną, potem jaskrawo żółtą... musi być miło i kolorowo Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: fotel bujany 04.02.03, 10:27 Dzien dobry. Do bujania gratis ustawiam sie w kolejce. Zestaw "Zorro" wzialem dla siebie, mam jeszcze kowboja, indianina i ulana, moge pozyczyc ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: przytomnie 04.02.03, 10:33 ekhm. starym kościom wiosenne słoneczko może nie wystarczyć... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: przytomnie 04.02.03, 10:38 czy ktos sprawnie operuje szydelkiem? chcialam zlozyc zamowienie na szydelkowe kapcie-wywrotki, w ktorych swietnie sie bylo slizgac po wyfroterowanej podlodze Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:33 E-e, dziadkowie się nie bujają. Babcie ino :) Dziadek to może kredki zastrugać na przykład, jak mój drugi ś.p. dziadek, który kredki mi strugał, a ja je łamałem, a on strugał, a ja łamałem... :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: fotel bujany 04.02.03, 10:35 e-e. Do tego zajecia nie trzeba byc dziadkiem, bycie ojcem szakali jest dostateczna kwalifikacja ;oD Dlatego fotelik rezerwuje. Upieram sie przy tym i tradycyjnie juz macham kombatancka legitymacja. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: fotel bujany 04.02.03, 10:39 Eno weź, widział kto kiedy dziadka na fotelu bujanym? No ale skoro się upierasz, to weź no ten strój ułański swój, a ja ze strychu sciągnę Ci konika na biegunach :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: fotel bujany 04.02.03, 10:50 dziadkowie się nie bujają, w fotelu owszem siedzą, mocno stopami o podłogę się wspierając, z fajeczki sobie pykną i każdą kwestię od "tak, tak panie dzieju" zaczynają; Oxy z tymi kredkami to coś jest, bo mój tez mi strugał i kartony do rysowania przynosił, nie wiem skąd ale miałam prawdziwe kartonowe eldorado Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: fotel bujany 04.02.03, 11:33 Dziadek jak najbardziejma swoje miejsce na fotelu bujanym.A jesli jest zdziecinnialym dziakiem, to dodatkowo zaklada zestaw ulanski, szabelke w garsc, siada na odwrot i wista wio ! Dalejze opowiadac, jak to bylo, w niezapomnianym roku tysiacdziewiecsetdwudziestym. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: fotel bujany 04.02.03, 12:27 fotel bujany zajęty przez dziadków i babcie hyhy...wiec wskoczę na hamaczek,tequilka niedawno go rozwieszała Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: fotel bujany 04.02.03, 12:31 a ja przysiądę gdziekolwiek. Po bajce mordowajce czuję niemoc w nogach. Ma ktoś sole trzeźwiące? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: fotel bujany 04.02.03, 12:40 postrzygacz_pudli napisał: > a ja przysiądę gdziekolwiek. Po bajce mordowajce czuję > niemoc w nogach. > Ma ktoś sole trzeźwiące? może lizaczka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: fotel bujany 04.02.03, 12:44 yhyhyh jak to sie skonczylo i czy hepiendem? bo ine dotrwalam do konca (oko lewe mnie klulo bolesnie) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 12:52 hapiendem jak hapiendem, ale nie mogę nie wyrazić uznania dla nowatorskiego prowadzenia kamery. konkretnie jedno ujęcie mnie zachwyciło - świat widziany jednocześnie z perspektywy obu oczek, z których każde obserwuje co innego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: fotel bujany 04.02.03, 13:04 aha w bardzo postpostmodernistycznym stylu ukazano względnosc postrzegania zmyslowego. (do tego momentu i kawalek dalej widzialam) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:12 yhy. zapewniam Cię, że to co widziałaś - wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: fotel bujany 04.02.03, 13:11 to ja może pójdę rzucić okiem, czy jakiś ptaków nie trzeba by dokarmić. zima taka to głode pewnie są. misianiu, jestem w kropce. koleżanki moje drogie proszą o więcej takich bajek, a ja boję się odmówić, by nie narazić się na ich gniew srogi. Rzuciłabyś jakąś linką? Odwdzięczę się lizakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:15 przyszłam, aby dać świadectwo, że to Tekilka nasza kochana swego czasu linkę rzuciła do tych czarujących zwierzątek. ja natomiast nagle się zorientowałam, że w kwestii rzucania linek tabula jestem całkiem rasa. ale np. po wpisaniu adresu www.happytreefriends.com różne różności pojawiły mi się na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:17 Łojezu, umiem linkować, hyhy, niechcący się dowiedziałam właśnie :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:21 Treasure These Idol Moments mi się podoba bo z suspensem jest i nie tak dosłowne. znaczy, relatywnie nie tak dosłowne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: fotel bujany 04.02.03, 13:28 misianiu!!! jesteś kochana!!! dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: fotel bujany 04.02.03, 13:33 i zdolna! rzucasz linką jak kowboj lassem :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:33 no wiecie co, ja chyba popadnę w samouwielbienie!!! M. pomiziana Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: fotel bujany 04.02.03, 13:50 Dosiade sie do Ciebie, Misianiu , zebys taka sama nie byla w tym uwielbieniu. B - Glosny Wielbiciel Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: fotel bujany 04.02.03, 13:55 hyhy, natychmiast ale to natychmiast muszę sobie z fusów wywróżyć świetlaną przyszłość, bom jest tak wymiziana żeniewiemco, a jak to mówią trzeba kuć żelazo póki gorące :))))) Baloo, rzęs firanami trzepoczę wdzięcznie: ) o ) o ) o ) (wbrew pozorom - dwa komplety rzęs są zaangażowane) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: fotel bujany IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 00:20 Myslałam, że jak tu 50 wpisów, to już gratisy wyczerpane, ale widzę, ze tu więcej konwersujących niż gadających, więc moge sie zaklepać w kolejce do bujania ? A te gratisy to na pierwsze 10 bujań czy dla pierwszych 10 osób na wieki wieków, póki będa chciały się bujać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciaszek Re: fotel bujany IP: 212.244.77.* 05.02.03, 08:46 Gatisy jak to gratisy. Mozna sie pobujać za darmo, ale tylko w noce gdy ksieżyc wychodzi z domu Wodnika a żurawie zajadają sie żurawiną. I to tylko pomiędzy godziną 2:35 a 2:37 bo potem jest konserwacja fotelika, potem są godziny dla emerytów i rencistów, potem kombatanci a na koniec jest przewidziany czas dla matek z dzieckiem na ręku. Proszę się nie obawiać gratisy będzie można wykorzystać także w każdej wolnej chwili pod warunkiem, że uisci sie drobną/stosowną opłatę. Aha a dziadkowie o ile pamiętam to zwykli siadywać na przypiecku obok kotków. maciaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: fotel bujany IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 23:45 Gość portalu: maciaszek napisał(a): > a na koniec jest przewidziany czas dla matek z dzieckiem na ręku. Suuuuuper ! Prosze mnie przepuścić, prosze kolejki, bo ja mam dziecko na ręku, tylko szybko, prosze kolejki, bo to jest 20 kilo chłopa i zaraz mi ręka odpadnie, prosze kolejki ! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: fotel bujany 07.02.03, 09:35 Jeśli to jest twój dwulatek to gratuluję takiego karmienia piersią :)) Ale jeśli ma już 7 lat to możesz go spokojnie postawić , napewno już sam chodzi, nawet jeśli tego jeszcze nie widziaś. Dzieci są zdolne do wszystkiego , wielu tutaj jest już doświadszonych w tym wzgledzie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika_P Re: fotel bujany IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 22:00 Ani dwu-, ani siedmio-. Pięciolatek. Trzeba go trzymać, bo jest dzielnym odkrywcą i trochę demoluje świat. A skoro fotel trzeszczący, to mógłby tego nie przetrwać. I gdzie by można by7ło się bujać ??? Odpowiedz Link Zgłoś