frene 30.03.03, 16:11 Dlaczego w kościele katolickim przeważają mężczyźni...ministrant - facet, ksiądz - facet, kościelny - facet, organista - facet...i jakby tego było mało na zakończenie każdej modlitwy "a men " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: A men 30.03.03, 16:14 Nie znam przyczyn dokładnych, ale znam skutki :-) To jedna z najpotężniejszych organizacji na świecie, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
frene KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:17 ignatz napisał: > Nie znam przyczyn dokładnych, ale znam skutki :-) To jedna z najpotężniejszych > organizacji na świecie, hyhy Tak...podobno robactwo rozłazi się po całym świecie .... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:19 Czy robactwo czy nie można dyskutować, bo to kwestia interpretacji. fakt jest faktem, że jedną z przyczyn potęgi jest trzymanie bab z dala od swoich struktur. Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:22 No nie wiem czy tak zdala...o zakonnicach nie słyszałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: zmieniam tytuł 30.03.03, 16:38 emusia napisała: > a wiesz, że nawet? Widzisz jak to można nisko upaść...jak się do szkoły nie chce chodzić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:23 i co te zakonnice robią - piorą sprzątja i gotują. jednym słowem właściwy człowiek na właściwym miejscu - baba się krząta i słuzy, chłop rządzi i tyla. Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:29 Oj Ignatz Ignatz...Ty to masz marzenia...ale cóż to Ci tylko zostało, a teraz idz już myj naczynia, bo zaraz żona z basenu wróci...i uważaj bo Ci się te spódnice żelazkiem przypalą... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:30 haha, widzę że dobry humor masz i żarty się Ciebie trzymają! A był smok w tej bajce? Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:36 A był ! Ale był też SZEWCZYK DRATEWKA - facet:))) Biedak też swojej żonie musiał skarpetki cerować i obcasy przyklejać...bo pewnie nie chciała jeść Mentosów , bo była na diecie... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:44 Ojej, alem się setnie uśmiał, jeno tak do końca wyśmiać się nie mogłem, a to z powodu zajad. Widocznie moja żona w swej władczości nie daje mi tylu witamin ile trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:50 A tak...da się zauważyć,że masz pewne braki:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 16:51 ja mam pytanie, bo się poałapac nie mogę. czy wi się oficjalnie nie lubicie czy tylko dogryzacie sobie przyjacielsko? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 17:03 Cóż, Frene, jak połykam witaminki, to będzie ok. Natomiast Twoje zwoje tak szybko się nie pofałdują... Odpowiedz Link Zgłoś
frene Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 17:11 ignatz napisał: > Cóż, Frene, jak połykam witaminki, to będzie ok. Widzę,że wyznajesz zasadę , że wiara czyni cuda :) > Natomiast Twoje zwoje tak > szybko się nie pofałdują... A co Ty jeszcze papirusu używasz ? Ignatz...Ignatz...Wy to jesteście zacofani:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 17:17 wiesz co, odejdź od kompa bo jak wróci Twój Właściciel i jak zobaczy że znowu majstrowałaś przy łancuchu albo obroży to przez miesiąc nie wyjdziesz ze swojego barłogu pod stołem kuchennym. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: KSIĄDZ ROBAK - FACET 30.03.03, 17:20 noe nie wierze własnym oczom. ignatz nie kadzi jakiejś babie! cud. Odpowiedz Link Zgłoś
frene Facet 30.03.03, 17:23 Nie mozesz Ignatzku oceniać innych, przez pryzmat własnej osoby... FACET TO PIES... na baby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: A men 30.03.03, 16:14 chyba już dziś wątek dyskryminacji się przesunął przez wątki.... a zresztą może to nie dziś było Odpowiedz Link Zgłoś