Dodaj do ulubionych

Pokoj zwierzen

14.11.01, 09:40
Wielki Brachol czeka na ciebie.
Obserwuj wątek
    • ellen Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 11:15
      Wielki Bracie, ile bym nie zeżarła jestem bezustannie głodna co nie jest bez
      wpływu na moją coraz dalszą od ideału sylwetkę.
      Czy nie mógłby mi Wielki Brat zasponsorować lustra takiego jak w beczce
      śmiechu, które poszczupla? Powoli się frustruję tymi fałdami...
      • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 11:51
        Ellen, Wielki Brachol rozwazy twoja prosbe. Tym czasem ma dla ciebie zadanie.
        Prosze zrobic 25 pompek i 40 przysiadow. Po wykonaniu zadania prosze podac
        nicka jednej osoby, ktora typujesz do opuszczenia plazy.
    • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 11:20
      alterego napisał(a):

> Wielki Brachol czeka na ciebie.

Żeby zwabić zwierzynę potrzebna jest przynęta;)
      • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 11:54
        Basiu, odpowiedz Wielkiemu Bracholowi, co u atrakcyjnego mezczyzny jest
        najwazniejsze: Mesio, drogi telefon komorkowy, czy obcy akcent(jesli tak - to
        jaki?). Podaj tez, ktora osobe typujesz do opuszczenia naszej plazy i dlaczego.
        • alterego Przerwa na reklamy 14.11.01, 14:21
          No coz... z powodu niskiej ogladalnosci watku - oglaszam przerwe na reklamy.
          • Gość: basia Re: Przerwa na reklamy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 14:30
            alterego napisał(a):

> No coz... z powodu niskiej ogladalnosci watku - oglaszam przerwe na reklamy.

a może na reklamacje..
        • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 14:29
          alterego napisał(a):

> Basiu, odpowiedz Wielkiemu Bracholowi, co u atrakcyjnego mezczyzny jest
          > najwazniejsze: Mesio, drogi telefon komorkowy, czy obcy akcent(jesli tak - to
          > jaki?). Podaj tez, ktora osobe typujesz do opuszczenia naszej plazy i dlaczego.

Jego alterego;)
          • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 14:36
            Gość portalu: basia napisał(a):

> > Jego alterego;)

Basiu, czy jest to odpowiedz na pytanie co jest najwazniejsze u atrakcyjnego
            mezczyzny, czy twoja nominacja do opuszczenia plazy? I przestan mrugac do
            Wielkiego Brata, bo to wszyscy widza.

• Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.01, 14:42
              alterego napisał(a):

> Gość portalu: basia napisał(a):
              >
              > > > Jego alterego;)
              >
              > Basiu, czy jest to odpowiedz na pytanie co jest najwazniejsze u atrakcyjnego
              > mezczyzny, czy twoja nominacja do opuszczenia plazy? I przestan mrugac do
              > Wielkiego Brata, bo to wszyscy widza.

(alterego)najważniejsze !
              Nikogo nie nominuję bo zaraz sama muszę opuścić plaże , ale jeszcze tu jutro
              wrócę.
              A uśmiechać się można?:))))))))))))))

• alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 14:46
                Dziekuje ci Basiu. Mozesz teraz opuscic pokoj zwierzen. Wielki Brat jest po
                wrazeniem twego promiennego usmiechu.
    • nanta!!! Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 15:03
      wielki brachu,
      mam mordercze zamiary i nie wiem co zrobic.
      do wyboru mam zarzniecie tej osoby tepym narzedziem albo
      zagryzienie wlasnymi zebami, na co mam sie zdecydowac?
      moze pubicznosc pomoze, tylko darujcie sobie "idz na calosc..."
      • Gość: anka Re: Pokoj zwierzen IP: *.ptf.com.pl 14.11.01, 15:07
        zagryź, bedzie bardziej spektakularnie :)
        • Gość: aniela Re: Pokoj zwierzen IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 15:22
          zabij ją przez zagadanie
          • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 16:32
            Nanto, Wielki Brachu ogloso na ten temat plebiscyt audio-tele, musi tylko
            ustalic z TP SA wysokosc stawki i podzial zysku. Tymczasem podaj mi swoja
            nominacje.
            • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 16:34
              Nanto i Anielo, prosze mi w trzech slowach dokladnie opisac swoja osobowosc.
              Tylko szczerze prosze, jesatescie caly czas oserwowane.
              • Gość: aniela Re: Pokoj zwierzen IP: *.mst.gov.pl 14.11.01, 16:50
                nie mam osobowości.
                • Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 14.11.01, 18:19
                  Wielki Brachu, ja ci opisze osobowasc Anieli i Nanty.

Aniela:
                  Niebianska dziewica, wiotka i smukła, piękniejsza niż Kręglicka i Pienkowska z
                  Figurą razem wziete.
                  Niezwykle silnie rozwinieta inteligencja objawiająca się ciętym jezyczkiem i
                  legendarnym juz "nene".
                  Do celu gotowa isc po trupach (zwlaszcza mrecka). Dla forsy zrobi wszystko
                  (nawet oswiadczy sie Riglowi, jesli ten wygra w LOTTO). Lubi sex z ogorzałymi
                  kataryniarzami i personelem sprzatającym plaze.
                  Nie ma pci i organow wewnetrznych, a zywi sie zwyklym powietrzem, ale czesto
                  zapomina, ze nie powinna czuc głodu.
                  Tak wiec reasumujac - Aniela: chodzacy (fruwajacy) ideał.

Nanta:
                  Tlusta baba z brodawkami na nosie. Uwielbia "pieprzyc" o niczym z niejakim
                  Riglem. Inteligencja na poziomie kijanki.
                  Nimfomanka - uprawia sex z wszystkim co sie rusza i na dzewo nie ucieka.
                  Reasymujac - Nanta: tez chodzacy ideał.

• alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 18:50
                    Dziekuje ci Roro za wyczerpujacy opis, chociaz zapomniales, ze mial sie on
                    zawierac w trzech slowach.
                    Roro! Wielki Brachol ma dla ciebie nastepne zadanie. Czy jestes gotow wygolic
                    sobie na glowie gwiazde i ufarbowac ja na zielono? Jesli to zrobisz Wielki
                    Brachol zafunduje jakiemus biednemu dziecku podroz do Legolandu, jesli tego nie
                    zrobisz biedny dzieciak nie pojedzie do Legolandu - bo taki jest kaprys
                    Wielkiego Brachola. Masz 12 godz. do namyslu. Czas start. Pamietaj, ze cala
                    Polska czeka w napieciu na to - jaka decyzje podejmiesz.
                    • alterego Re: Pokoj zwierzen 14.11.01, 19:05
                      Anka, Nanta, i Aniela! Wielki Brachol ma dla was zadanie. W celu podniesienia
                      poziomu kulturalnego naszego forum, prosze abyscie zalozyly nowy watek o
                      tematyce akwarystycznej, uzyskaly na nim co najmniej 25 postow. Jesli zadania
                      nie wykonacie, za kare bedziecie musialy wpisac swoje ulubione strony
                      internetowe do tematu "Najbrzydsze strony internetowe jakie widziales". Czas
                      start!
                      • Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 15.11.01, 12:38
                        Juz sie namyslilem. Ogolilem juz glowe i pomalowalem na zielono.

A tak na marginesie, Wielki Brachu, cos ku..piiiip...a smetnie w tym pokoju
                        zwierzen. Wymyslil bys jakies zaj...piiiip...e zadanie tygodniowe.
                        Ludzie tu ku...piiip przyszkli sie bawic.

No to ide dokonczys swoje pie...piiiip 500 pompek. Bo przerwales mi przy 378.
                        • Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 15.11.01, 12:41
                          Wielki Brachu, czy moglbys tak nie piiiipac kiedy cos mowie, bo jescze ludzie
                          sobie pomysla, ze nie znam innych slow poza "piiip" i mnie nominuja.
                        • alterego Re: Pokoj zwierzen 15.11.01, 12:49
                          Roro! Nie zawracaj teraz Wielkiemu Bracholowi glowy. Nie wiesz, ze mam
                          problemy? Wlasnie ide na dywanik do Wielkiego Taty. Przyjechal do mnie az z
                          Holandii. Wszystko przez was - cieniasy! Czy to takie trudne wytrzymac w
                          zamknieciu 100 dni w otoczeniu samych polglowkow bez zalamania nerwowego?!!
                          Trzeba bylo zaraz odgryzac te mikrofony?! A cala Polska patrzy na to! No i jak
                          ja mam sie wytlumaczyc Wielkiemu Tacie? Ale jeszcze moje bedzie na wierzchu...
                          Juz ja wam wymysle zadanko. Nawet mam pomysl, ale o tym po przerwie na reklamy.
                  • Gość: nanta RORO-forumowy intelygencik????? IP: 19.150.112.* 16.11.01, 08:31
                    he he, no dobra, juz zaczynam.....;))

O Wielki Brachu, ja jako przedstawiciel "kijanek" jestem pod wrazeniem
                    wypowiedzi tego nekrofaga, który to splodzil tak wspaniale elogium
                    nt mojej marnej osoby. Nasza forumowa eklola zostala zniszczona
                    przez fanatyczna postawe naszego eremity z objawami encefalomalacji
                    i encefalopatii. Ostatnie epitalamium o nancie-eris wskazuje
                    jednoznacznie na gleboka epikryze. Nasza pongidae wymaga
                    ekstyrpacji np. mozgowia, jesli to nie pomoze prosze o diatermie.
                    Widoczne echolalia, echomomy, diaforezy oraz ekstrasystole
                    pozwalaja sadzic, iz nasz ciagle ejakulujacy nicien wymaga
                    faradyzacji lub ekskrecji z plazowgo edenu. Prezentowany
                    egotyzm tego efendi o descendencji etnocentrycznej z malym ptakiem nielotem
                    w garsci zmusi wkrotce niektórych do stworzenia dehumanitranej falangi w celu jego
                    ekstrakcji. Niestety, epioika miedzy nami nie jest mozliwa, zatem pozostaje
                    jedynie eksterminacja tego ensi.
                    Roro, envoi mojej elgii jest takie, jesli nie zrozumiesz eudajmonizmu
                    lub egalitaryzmu tak jak nalezy to dostaniesz w chrapy. Wieczna ekstaza
                    i narcyzm nie sa najlepszym sposobem na osiagniecie forumowej rownowagi
                    juz nie wspominam o uzyskaniu ekspiacji u mnie. Ostatecznym wyjsciem
                    bedzie estywacja.
                    A mowiac zrouzmialym dla ciebie jezykiem, jesli ktos sie zwraca do MNIE to ty sie
                    za mnie nie odzywaj.

Bibliografia: Encyklopedia PWN, 1982. t.1, str.10-160

Ps. Dla twojej wygody ograniczylam sie do poczatkowych liter alfabetu.
                    aha, wiecej dyskusji nie bedzie, mialam okazje obserwowac twoje liczne wywody i mnie
                    to wcale nie neci, przypominalo mi to grzebanie patykiem w kupie, malo przyjemny widok
                    i duzo smrodu.

• anka_33 Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 08:36
                      że co? chę?!
                      • nanta!!! Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 08:46
                        tak rozmawiaja kijanki, Ty pewnie jestes wyzszy poziom
                        intelektualny i dlatego nie kapujesz :))
                        roro tez nie zrouzumie bo jest na poziomie schizomycetae. ;))
                        • anka_33 Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 08:48
                          schizo..co? nie ja dziś nie w formie...
                          pocieszam się, przecież i tak nie bedzie lepiej....
                          • nanta!!! Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 08:58
                            bakterii, na poziomie bakterii ;) i nie mow ze tego nie widac ;))
                            • alterego Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 11:06
                              Nanto! Wielki Brachu - po raz kolejny - jest pod wrazeniem twojej wizyty w
                              pokoju zwierzen. Widze, ze jestes lekko wzburzona ale mam nadzieje, ze nie
                              opuscisz naszej gry przed czasem.
                              Dla uspokojenia waszych nerwow mam dla was nowe zadanie. Ukladanie piramidy z
                              zapalek. Bedzie do zadanie o wielkim znaczeniu. Razem z wami piramide z zapalek
                              beda rownoczesnie ukladac mieszkancy innych Wielkich Bracholow na swiecie.
                              Wyobrazacie sobie wymowe takiego znaku? Osiem piramid z zapalek rownoczesnie w
                              roznych krajach swiata! Ten sygnal moze byc odebrany nawet w kosmosie przez
                              inne cywilizacje! W dodatku calej akcji patronuje firma "King Szajc" - wiodacy
                              producent zapalek. No i pamietajcie, ze cala Polska patrzy na to, ktora
                              piramida bedzie wyzsza. A wiec czas start! Prosze przystapic do wykonywania
                              zadania. Macie na to tydzien.
                              Nanta pamietaj o bateriach i o tym, zeby pod prysznic zabierac mikroport!
                              • nanta!!! Re: RORO-forumowy intelygencik????? 16.11.01, 11:22
                                ja wzburzona? alez skad..... ale jaki mi jeszcze raz ta bakteria tu zacznie
                                bruzdzic to jak nic zaciagne go do dzakuzi i te miche mu umocze w tej wodzie
                                na oczach wszystkich... ;)))
                                a baterie sie skonczyly i nie bede zabierala mikroportu.
                                znajdzcie sobie radio gdzie indziej...
                              • Gość: basia Re: Piramida IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 11:24
                                alterego napisał(a):

> Dla uspokojenia waszych nerwow mam dla was nowe zadanie. Ukladanie piramidy z
                                > zapalek. Bedzie do zadanie o wielkim znaczeniu. Razem z wami piramide z zapalek
                                >
                                > beda rownoczesnie ukladac mieszkancy innych Wielkich Bracholow na swiecie.
                                > Wyobrazacie sobie wymowe takiego znaku? Osiem piramid z zapalek rownoczesnie w
                                > roznych krajach swiata!
                                A co z tymi na atypodach, czy ich piramida to też piramida ?

• alterego Re: Piramida 16.11.01, 14:11
                                  Gość portalu: basia napisał(a):

> A co z tymi na atypodach, czy ich piramida to też piramida ?

Wielki Brachol rozwazy ten problem i odpowie na to po przerwie na reklamy.

Przypominam wszystkim o obowiazku zglaszania nominacji do opuszczenia domu. W
                                  niedziele mamy "ring" na zywo a wy nic, tylko sie klocicie.
                                  Nanto! Jesli skonczyly ci sie baterie w mikroporcie, to wyprobuj moze te swoje
                                  bakterie.
                  • Gość: aniela Re: Pokoj zwierzen IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.11.01, 11:08
                    niech Cię ucałuję roro. heehhe
                    • nanta!!! roro? wertujesz encyklopedie??? 16.11.01, 12:42
                      he he, szkoda ze tego nie widze
                      • Gość: roro Re: roro? wertujesz encyklopedie??? IP: 217.8.191.* 16.11.01, 14:01
                        nanta!!! napisał(a):

> he he, szkoda ze tego nie widze

Nanta, liczylem na twe poczucie humoru i wielkodusznosc. I nie zawiodlem sie.
                        Taki mreck na przyklad, to zaczal by mnie wyzywac od gnojkow. Ty tylko od
                        bakterii. Jestem zaszczycony, bo awansowalem.
                        Encyklopedii nie wertuje, bo nie wiem co to jest (czy to cos do jedzenia?).
                        Jako bakteria i tak nie dorownam ci inteligencja.

A tak wogole, to ja to wszystko mowilem w pokoju zwierzen, wiec ty (jako
                        mieszkanka DBB) nie powinnas nic o tym wiedziec.
                        Moja oficjalna wersja do ciebie jest taka, ze teraz bede ci sie przymilal, jak
                        tylko umiem (bo jescze mnie nominujesz).

A tak powaznie droga Nanto: jesli cie urazilem, to przepraszam. Przesylam ci
                        kwiatka na zgode # . Juz co, jak co, ale ostatnia rzecza, jaka bym chcial, to to
                        abys sie na mnie gniewala.
                        Pozdrawiam "roro" ;-).

• nanta!!! Re: roro? wertujesz encyklopedie??? 16.11.01, 14:15
                          Ty mnie nie slodz, wiesz jak taka nimfomanka jak ja na to zareaguje?
                          chociaz Tobie w sumie to nic nie grozi bo ja ruszam tylko to co na drzewo nie ucieka
                          a Ty na nim ciagle siedzisz...;)

Nie uraziles mnie, ale nie wiem czy ja nie urazilam Ciebie bo chyba "nie doczytales" tego
                          tekstu do konca, bakteria byla pozniej, wczesniej zaczelam od "zmiekczenia mozgu" itd. ;)
                          Kwiatek przyjety, jesli nie jest z kolcami :))

• Gość: roro Re: roro? wertujesz encyklopedie??? IP: 217.8.191.* 16.11.01, 17:06
                            Kwiatek to wspaniala, olbrzymia róża.

Nanta, mnie nie mozna obrazic. Tu jestesmy przeciez na plazy.
                            Ale nie zawsze jestem pewny, czy moje teksty kogos nie obrazily.
                            Akurat wiem, ze ty znasz sie na zartach, wiec pozwalam sobie na wiecej.
                            I vice versa (znalazlem to w slowniku wyrazow obcych, ale nie wiem co znaczy).

Tylko ostroznie z ta roza, bo ma kolce (zatrute waglikiem).

Pa i milego sobotnio-niedzielnika (moj nr 1 na liscie polskich odpowiednikow
                            slowa "weekend").

• Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 16.11.01, 14:05
                      Gość portalu: aniela napisał(a):

> niech Cię ucałuję roro. heehhe

Juz sie nastawiam.

.................

Dzieki marzylem o tym od poczatku wejscia do domu BB.
                      Ale i tak bede kiedys musial cie nominowac. Ja tez ide po trupach do celu.

• alterego Re: Pokoj zwierzen 16.11.01, 15:14
      Uwaga! Wielki Brachu ma wam cos do powiedzenia. Siadzcie - prosze - wygodnie na
      kanapach i posluchajcie!
      Tempo naszego programu najwyrazniej slabnie, ogladalnosc spada. Wy nie chcecie
      nominowac, opieszale wykonujecie zadania (no, moze z wyjatkiem Basi :-) ) i
      nic, tylko sie klocicie. Nie ma udanej edycji Wielkiego Bracha bez romansu.
      Cala Polska czeka na romans, inaczej przestana was podgladac. Ustalilem z
      Wielkim Tata, ze musimy doprowadzic do jakiegos romansu - bo inaczej nie bedzie
      nastepnej edycji. Mamy nawet pomysl na jedna pare, ale nie chcemy nikogo do
      niczego zmuszac (przynajmniej na razie). Sami sie zmuscie. Jezeli nie - zakrece
      wam ciepla wode na weekend i zabiore internet na caly tydzien!!
      Prosze przystapic do wykonania zadania! Dziekuje.
      • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 15:33
        alterego napisał(a):

Nie ma udanej edycji Wielkiego Bracha bez romansu.
        > Cala Polska czeka na romans, inaczej przestana was podgladac. Ustalilem z
        > Wielkim Tata, ze musimy doprowadzic do jakiegos romansu - bo inaczej nie bedzie
        Mogę zgodzić się na romans wyłącznie z Wielkim bratem,żadne jego alterego nie
        wchodzi w grę;)

• alterego Re: Pokoj zwierzen 16.11.01, 16:08
          Basiu, Wielki Brachol ostrzega cie, ze alterego jest bardzo msciwy i zawistny.
          On z zemsty moze cie przeniesc do programu "Lysi i Blondynki".
          • Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 16.11.01, 17:26
            Myslalem, ze wielki Brachu wie wszystko. Ale mylilem sie.

Romans w domu BB juz jest i byl od poczatku.
            Slaba ogladalnosc jest, bo ty Wielki Brachu wykazujesz malo inicjatywy,
            przynudzasz i w ogole jestes kiepski.
            Oj Wielki Brachu, popraw sie, bo inaczej zaczniemy demolowac twoj pokoj
            zwierzen.

Ide, bo znow k...piiiip przerwales moje pompki, tyle, ze teraz nie wiem przy
            ktorej i cale 600 musze robic od nowa.
          • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 19:39
            alterego napisał(a):

> Basiu, Wielki Brachol ostrzega cie, ze alterego jest bardzo msciwy i zawistny.
            > On z zemsty moze cie przeniesc do programu "Lysi i Blondynki".
            Czy ci łysi,to nie są przypadkiem ogolone blondynki?

• alterego Re: Pokoj zwierzen 16.11.01, 22:31
              Roro!! Wielki Brachol ma dla ciebie specjalne zadanie. Mianuje cie Malym
              Bracholem - czyli moim zastepca i przekazuje ci wszystkie prawa i obowiazki
              Wielkiego Brachola. Ja nie moge dalej pelnic tej funkcji poniewaz porywam Basie
              i przenosze sie z nia do programu "Lysi i Blondynki". Mam nadzieje ze wywiazesz
              sie z zadania bez zarzutu. Powodzenia.
              Basiu, skonczylas farbowac wlosy na blond, bo ja juz ogololem glowe. Tak? No to
              idziemy... Cześć wszystkim!!
              • mreck Re: Pokoj zwierzen 16.11.01, 22:51
                chyba ci roro śnię się po nocach, że mnie tak mile na każdym wątku wspominasz.
                Gratuluję ci obłędnych wypowiedzi w dyskusji z nowym. obajście siebie warci.
                a tera idźcie już spać bo WB włączył kasetę wideo z nagraniem sypialni,
                zebyscie mogli sobie spokojnie wypić po pifku jakby przy ykendzie wypadało.
              • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:42
                alterego napisał(a):

>
                > >
                >
                > Basiu, skonczylas farbowac wlosy na blond, bo ja juz ogololem glowe. Tak? No to
                Skończyłam,ale pod wrażeniem swojego odbicia ,wyłysiałam!!!!!!

• alterego Re: Pokoj zwierzen 18.11.01, 12:59
                  Teraz jako dwoje lysych dostaniemy po blondynce :-) Czyli zrobi sie zamiast
                  uroczej pary 3+1. To widzowie na pewno beda chcieli ogladac do konca i w ten
                  sposob wygramy glowna kase. Tylko czy ja dam rade do konca? Juz teraz
                  mi "lyso" ;-))))
                  • Gość: basia Re: Pokoj zwierzen IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 12:30
                    alterego napisał(a):

> Teraz jako dwoje lysych dostaniemy po blondynce :-) Czyli zrobi sie zamiast
                    > uroczej pary 3+1. To widzowie na pewno beda chcieli ogladac do konca i w ten
                    > sposob wygramy glowna kase. Tylko czy ja dam rade do konca? Juz teraz
                    > mi "lyso" ;-))))
                    Zaraz ,zaraz jakie 3+1 .Ja się decyduję wyłącznie na Wielkiego Brata :)pod
                    warunkiem ,że nie jest łysą blondynką;)

• Gość: roro Re: Pokoj zwierzen IP: 217.8.191.* 19.11.01, 16:55
                      Uwaga Maly Brat postanowil karnie usunac z pokoju zwierzen niejakiego mrecka.
                      Mreck masz 8 sekund na opuszczenie pokoju zwierzen. Panowie z bialym kaftanem
                      juz czekaja.
                      Teraz czeka cie przyjemny pobyt na obserwacji w pewnym ekskluzywnym pensjonacie.
                      Kasa Chorych za wszystko placi.
                      • Gość: roro Zadanie tygodniowe dla Anieli i Nanty. IP: 217.8.191.* 19.11.01, 17:29
                        Anielo i Nanto.
                        Maly Brat ma dla was zadanie.

Do piatku nie mozecie zagladac do "Forum na plaze ;-)".
                        Jesli zaliczycie to zadanie, to od soboty bedziecie mogly codziennie przebywac
                        na plazy.
                        Jesli nie zaliczycie tego zadania, to nie bedziecie mogly przebywac na plazy od
                        soboty.

Maly Brat.
                        • Gość: roro Re: Zadanie tygodniowe dla Basi. IP: 217.8.191.* 19.11.01, 17:34
                          Basiu.
                          Maly Brat ma dla ciebie zadanie.

Napisz fraszke o Malym Bracie.
                          Fraszka musi zmiescic sie w "Temacie" postu.

Jesli wykonasz to zadanie, bedziesz mogla zrobic w piatek tygodniowe zakupy za
                          1,67 PLN.
                          • aniela_ Re: Zadanie tygodniowe 20.11.01, 08:40
                            czy można oszukiwać ?
                            • Gość: roro Re: Zadanie tygodniowe IP: 217.8.191.* 20.11.01, 13:28
                              aniela_ napisał(a):

> czy można oszukiwać ?

Maly Wielki Brat wszystko wie i wszystko widzi.

• Gość: basia Re: phi ,mały brat,mała fraszka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 08:49
                            Gość portalu: roro napisał(a):

>
                            > Jesli wykonasz to zadanie, bedziesz mogla zrobic w piatek tygodniowe zakupy za
                            > 1,67 PLN.
                            A za te 1,67 PLN chociaż jakąś małą flaszkę poproszę:)

• Gość: roro Re: phi ,mały brat,mała fraszka IP: 217.8.191.* 20.11.01, 13:33
                              Basiu.
                              Maly Brat jest pod wrazeniem.
                              W nagrode mozesz zwiekszyc swoj tygodniowy limit zakupow o 4 grosze.
                              Maly Brat zyczy udanych zakupow.
                              • Gość: roro Nowe zadanie tygodniowe dla Anieli IP: 217.8.191.* 20.11.01, 13:41
                                Anielo.
                                Maly Brat widzi, ze zadanie, ktore dostalas wczoraj jest ponad twoje sily.
                                Maly Brat jest jednak laskawy i postanowil ci anulowac poprzednie zadanie i
                                wyznaczyc nowe.

Twoim zadaniem bedzie wejsc pod prysznic (bez kostiumu) i pozostac tam przez 1
                                godzine. Przez ten czas Maly Brat bedzie filowal przez lustro weneckie.

Jesli dobrze wykonasz to zadanie dostaniesz w nagrode talon na zakup odziezy BB
                                na kwote 2,43 PLN.

Maly Brat zyczy powodzenia i czeka na ciebie za lustrem.
                                • nanta!!! Re: Nowe zadanie tygodniowe dla Anieli 20.11.01, 13:52
                                  dwa pytania:
                                  1. lustro mam nadzieje zbrojone inaczej uszczerbek na zdrowiu cie czeka
                                  2. kiedy to beda emitowac, na spacer pojde, porozmyslam, odstresuje sie ...
                                  • Gość: roro Re: Nowe zadanie tygodniowe dla Anieli IP: 217.8.191.* 20.11.01, 13:59
                                    nanta!!! napisał(a):

> dwa pytania:
                                    > 1. lustro mam nadzieje zbrojone inaczej uszczerbek na zdrowiu cie czeka
                                    > 2. kiedy to beda emitowac, na spacer pojde, porozmyslam, odstresuje sie ...

Nanto.
                                    Niniejszym oswiadczam, ze zlamalas regulamin pokoju zwierzen.
                                    Za kare musisz dolaczyc do Anieli pod prysznicem.
                                    Pospiesz sie, bo ona juz zdejmuje skrzydla.

• nanta!!! Re: Nowe zadanie tygodniowe dla Anieli 20.11.01, 14:06
                                      pod prysznic? sorka, ale ja sie myje tylko dwa razy do roku na swieta,
                                      poczekaj jakis miesiac, inaczej gucio.
                                      aha i naloz ciemne okulary, bardzo ciemne, najlepiej takie co nic nie widac...
                              • Gość: basia Re: phi ,mały brat,mała fraszka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 13:51

> Basiu.
                                > Maly Brat jest pod wrazeniem.
                                > W nagrode mozesz zwiekszyc swoj tygodniowy limit zakupow o 4 grosze.
                                ...4 grosze ...tylko nie płacz proszę..:((((((((((((

• Gość: roro Re: phi ,mały brat,mała fraszka IP: 217.8.191.* 20.11.01, 14:05
                                  Basiu.
                                  Czyzbys zlosliwie komentowala decyzje Malego Brata?

Maly Brat musi sie zastanowic, jakie poniesiesz konsekwencje.
                                  Tymczasem dolacz do Anieli i Nanty.
                                  • Gość: basia Re: phi ,mały brat,mała fraszka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 14:09

> Basiu.
                                    > Czyzbys zlosliwie komentowala decyzje Malego Brata?
                                    >
                                    > Maly Brat musi sie zastanowic, jakie poniesiesz konsekwencje.
                                    > Tymczasem dolacz do Anieli i Nanty.

Za duży tłok ,poczekam ;)
                                    • aniela_ Re: Zadanie tygodniowe dla Anieli 20.11.01, 17:05
                                      jeśli mogę zaproponowac: mogę leżeć i byc piękna. pachnieć tez mogę. przez cały
                                      tydzień.
                                      • Gość: roro Do Anieli, Nanty i Basi IP: 217.8.191.* 20.11.01, 18:15
                                        Kobiety.
                                        Maly Brat jest zaniepokojony brakiem dyscypliny w pokoju zwierzen.
                                        Maly Brat przez ostatnie trzy godziny czekal na was pod prysznicem. I nie
                                        doczekal sie.
                                        Maly Brat zastanowi sie jakie poniesiecie konsekwencje.
                                        Tymczasem zakrecam wam ogrzewanie i wylaczam prad.
                                        A noc bedzie zimna. Nawet mreck wam nie pomoze, bo jest zimny i sztywny.

Jutro Maly Brat da wam nowe zadanie do wykonania.
                                        • Gość: basia Re: Do Anieli, Nanty i Basi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 09:05

> Maly Brat przez ostatnie trzy godziny czekal na was pod prysznicem. I nie
                                          > doczekal sie.
                                          > Oh,Mały Bracie ,czekasz pod tym prysznicem , a my w tym czasie brałyśmy kąpiel
                                          w akwarium !!!;)
                                          • Gość: roro Zadanie dla Anieli, Nanty i Basi IP: 217.8.191.* 21.11.01, 13:27
                                            Dziewczyny, Maly Brat ma dla was zadanie.

Napiszcie w kilku slowach co sadzicie o Malym Bracie.
                                            Najciekawsze opisy zostana umieszczone w tygodniku "Confidences Room - Pokoj
                                            Zwierzen".

Na wykonanie zadania mozecie postawic od 20 do 23% tygodniowego budzetu, czyli
                                            47-48 groszy.
                                            • Gość: basia Re: Zadanie dla Anieli, Nanty i Basi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 13:49

> Dziewczyny, Maly Brat ma dla was zadanie.
                                              >
                                              > Napiszcie w kilku slowach co sadzicie o Malym Bracie.
                                              > Najciekawsze opisy zostana umieszczone w tygodniku "Confidences Room - Pokoj
                                              > Zwierzen".

> Na wykonanie zadania mozecie postawic od 20 do 23% tygodniowego budzetu, czyli
                                              > 47-48 groszy.

Ja nic nie powiem ,bo wszyskim wiadomo jaki to z Małego Brata wielki konfident!
                                              • nanta!!! Re: Zadanie dla Anieli, Nanty i Basi 21.11.01, 13:53
                                                Maly Brat to WIELKI BUC!!!!!
                                                a moja wygrana oddaje malemu bratowi......na nowe ziarenko...do glowki...zamiast mozgu ;))
    • Gość: basia Re: pokój odnowy biologicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 09:19
      oooooo.. jak tu cicho i spokojnie.Nikt się nie kłóci,krew się nie leje,hormony
      nie szaleją...ja tu sobie odpocznę.
      • alterego Re: pokój odnowy biologicznej 23.11.01, 11:08
        Nie chce cie straszyc Basiu ale slyszalem, ze w tym kontenerze grasuja myszy!
        :-)
        • Gość: basia Re: pokój odnowy biologicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 11:38
          alterego napisał(a):

> Nie chce cie straszyc Basiu ale slyszalem, ze w tym kontenerze grasuja myszy!
          > :-)

A co to ja słoń jestem ,żeby się myszy bać;)
          • alterego Re: pokój odnowy biologicznej 23.11.01, 11:45
            Hihihihi...
            • Gość: basia Re: pokój odnowy biologicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 11:48
              alterego napisał(a):

> Hihihihi...
              ładnie to tak śmiać się z łysej blondynki ,którą posądzają o to ,że jest słoniem;)

• alterego Re: pokój odnowy biologicznej 23.11.01, 13:03
                Basiu! Nie przejmuj sie. Podobno to zdrowo na zime dac odpoczac wlosom. ;)
                Posadzeniom i plotkom wiary nie daje. Kazdy wie,ze nie jestes sloniem - tylko
                strusiem :-D
                • Gość: basia Re: pokój odnowy biologicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 13:16
                  alterego napisał(a):

> Basiu! Nie przejmuj sie. Podobno to zdrowo na zime dac odpoczac wlosom. ;)
                  > Posadzeniom i plotkom wiary nie daje. Kazdy wie,ze nie jestes sloniem - tylko
                  > strusiem :-D
                  Strusiem pędziwiatrem... chyba (a ty może jesteś kojot) , bo inaczej oglądałabym
                  piasek na innej plaży... może na przykład w Australii :)
                  • alterego Re: pokój odnowy biologicznej 23.11.01, 13:31
                    Chetnie bym za toba tam pognal ale coz, musi nam wystarczyc ta plaza. Chociaz
                    wlasnie przejezdza po nie plug sniezny.
                    • Gość: basia Re: pokój odnowy biologicznej IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 13:40
                      alterego napisał(a):

> Chetnie bym za toba tam pognal ale coz, musi nam wystarczyc ta plaza. Chociaz
                      > wlasnie przejezdza po nie plug sniezny.

...a nazywa się nanta..;)
                      • Gość: roro Dom Wielkiego Brata IP: 217.8.191.* 23.11.01, 14:49
                        Co to za niecne pogaduszki pod bokiem Wielkiego Brata?

Alterego jestes nominowany przez Wielkiego Brata do opuszczenia domu.
                        • alterego Re: Dom Wielkiego Brata 23.11.01, 15:17
                          :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka