rzywopuod 20.04.07, 12:11 Chociaż... Nie, nie, na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzywopuod Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 20.04.07, 23:30 Raczej udzicza. Muzyka klasyczna udzicza obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje IP: *.bmts.com 22.04.07, 23:53 Wypacza chyba raczej. Wezmy takie na przyklad "owacje na stojaco". Teraz po kazdym koncercie wszyscy (prawie) wstaja i owacjuja. Rownosc nastala. *** Odpowiedz Link Zgłoś
be_lata1 Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 23.04.07, 13:21 Ładny wyraz owacjują. A co do muzyki to w zasadzie działa na mnie usypiająco. Odpowiedz Link Zgłoś
rzywopuod Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 25.05.07, 18:12 Słowo "owacjowują" wydaje mi się lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje IP: *.bmts.com 05.06.07, 01:32 Przemyslalem problem: Powinno byc "spontanicznie wyrazaja swoj zachwyt nad uslyszanym wlasnie doskonalym wykonaniem swietnego utworu muzycznego przez znakomitego artyste poprzez przybranie postawy pionowej i dlugotrwale oklaski oburacz polaczone z wydawaniem dzwieku "Bravo!"" *** Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 05.06.07, 12:36 też uwielbiam muzykę klasyczną, ostatnio Rubika oratoria wszystkie fajnie mam ściągnięte empeczki i sobie słucham no i to jest świetne, takie monumentalne że aż coś ściska w żołontku, ten Rubik też fajny jest i zdolny, na zachodzie to by był sławny. w kielcach ostatnio w amfiteatrze dużo ludzi było, a chur to ma taki zajebisty jak w firchalmonii. wiśnieski mógłby sie od niego durzo nauczyć. --- po skończonym koncercie artyska rubek zszedł do bufetu. - poproszę kolelajt i barszcz z krokietem - rzucił do podekscytowanej barmanki, dyskretnie spoglądając w boczne lustro, czy aby grzywka teges... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 05.06.07, 22:03 ten rubik to nie od kostek czy innych chodnikowych przypadlosci? v.plytka Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias viki lauda:) 06.06.07, 08:30 czy wy tam we włoszech tylko cukiero, romina pałer i albanek? naranychrystusa i porca miseria - rubik - wielki polski kąpozytor muzyki klasycznej, prekursor stylu sakropolo i lanser zawołany. mus go znać - włącz ino raiuno, zarutko na pewno puszczo transmisje na żywo. to prawda że jego wujaszek, węgier psiajegomać, wymyślił kostke rosołowo, ale to jeszcze nie powud.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: viki lauda:) - Rubik gora! IP: *.bmts.com 06.06.07, 22:55 Ja tam wiem jedno, ze muzyka Rubika (rym!) jest dobra, latwa i przyjemna, bo jest przyjemna, latwa i dobra. Kiedys w przeszlosci rozni tacy malkontenci czepiali sie Szostakowicza na przyklad, ze nie jest odpowiedni. I co? Z marmurowo-granitowego mauzolemuma ich potem wyrzucali. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś