Dodaj do ulubionych

Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje

20.04.07, 12:11
Chociaż... Nie, nie, na odwrót.
Obserwuj wątek
    • viki2lav Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 20.04.07, 16:35
      chlodzi
      • rzywopuod Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 20.04.07, 23:30
        Raczej udzicza. Muzyka klasyczna udzicza obyczaje.
        • Gość: misio Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje IP: *.bmts.com 22.04.07, 23:53
          Wypacza chyba raczej.
          Wezmy takie na przyklad "owacje na stojaco". Teraz po kazdym koncercie wszyscy
          (prawie) wstaja i owacjuja. Rownosc nastala.
          • be_lata1 Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 23.04.07, 13:21
            Ładny wyraz owacjują. A co do muzyki to w zasadzie działa na mnie usypiająco.
            • viki2lav Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 26.04.07, 16:51
              o Misio!
              • rzywopuod Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 25.05.07, 18:12
                Słowo "owacjowują" wydaje mi się lepsze.
                • Gość: misio Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje IP: *.bmts.com 05.06.07, 01:32
                  Przemyslalem problem:
                  Powinno byc "spontanicznie wyrazaja swoj zachwyt nad uslyszanym wlasnie
                  doskonalym wykonaniem swietnego utworu muzycznego przez znakomitego artyste
                  poprzez przybranie postawy pionowej i dlugotrwale oklaski oburacz polaczone z
                  wydawaniem dzwieku "Bravo!""

• tiresias Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 05.06.07, 12:36
                    też uwielbiam muzykę klasyczną, ostatnio Rubika oratoria wszystkie fajnie mam
                    ściągnięte empeczki i sobie słucham no i to jest świetne, takie monumentalne że
                    aż coś ściska w żołontku, ten Rubik też fajny jest i zdolny, na zachodzie to by
                    był sławny. w kielcach ostatnio w amfiteatrze dużo ludzi było, a chur to ma taki
                    zajebisty jak w firchalmonii. wiśnieski mógłby sie od niego durzo nauczyć.
                    ---
                    po skończonym koncercie artyska rubek zszedł do bufetu. - poproszę kolelajt i
                    barszcz z krokietem - rzucił do podekscytowanej barmanki, dyskretnie spoglądając
                    w boczne lustro, czy aby grzywka teges...
                    • viki2lav Re: Muzyka klasyczna łagodzi obyczaje 05.06.07, 22:03
                      ten rubik to nie od kostek czy innych chodnikowych przypadlosci?
                      v.plytka
                      • tiresias viki lauda:) 06.06.07, 08:30
                        czy wy tam we włoszech tylko cukiero, romina pałer i albanek? naranychrystusa i
                        porca miseria - rubik - wielki polski kąpozytor muzyki klasycznej, prekursor
                        stylu sakropolo i lanser zawołany. mus go znać - włącz ino raiuno, zarutko na
                        pewno puszczo transmisje na żywo.
                        to prawda że jego wujaszek, węgier psiajegomać, wymyślił kostke rosołowo, ale to
                        jeszcze nie powud....
                        • Gość: misio Re: viki lauda:) - Rubik gora! IP: *.bmts.com 06.06.07, 22:55
                          Ja tam wiem jedno, ze muzyka Rubika (rym!) jest dobra, latwa i przyjemna, bo
                          jest przyjemna, latwa i dobra.
                          Kiedys w przeszlosci rozni tacy malkontenci czepiali sie Szostakowicza na
                          przyklad, ze nie jest odpowiedni. I co? Z marmurowo-granitowego mauzolemuma ich
                          potem wyrzucali.
                          Ha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka