redlips 28.07.07, 22:46 Jak myślicie , co stwarza więkrzy problem . . . Jeżeli przyjaciel mówi ,że mogę "u niego spać", czy jeżeli mi tego odmawia . . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al.1 Re: Spać cay nie spać . . . 31.07.07, 21:49 redlips napisała: > Jak myślicie , co stwarza więkrzy problem . . . > Jeżeli przyjaciel mówi ,że mogę "u niego spać", > czy jeżeli mi tego odmawia . . . A jaki stopień zażyłości? Odpowiedz Link Zgłoś
raqu46 Re: Spać cay nie spać . . . 01.08.07, 06:58 redlips napisał: > Jak myślicie , co stwarza więkrzy problem . . . > Jeżeli przyjaciel mówi ,że mogę "u niego spać", > czy jeżeli mi tego odmawia . . . A jaki stopień zażyłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Spać cay nie spać . . . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 15:07 od "wiekrzego" problemu moze byc jeszcze wiekszy. A redlips to jaka płeć? Bo jezeli "on" to do tego zaproszenia moze sie przyczepic poseł niejaki Wierzejski Odpowiedz Link Zgłoś
redlips Re: Spać cay nie spać . . . 28.08.07, 01:20 Ona ... Jak masz problem z plcia to zajrzyj do wizytowki danej osoby ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100, nie 99 Re: Spać cay nie spać . . . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:47 to zalezy, czy wolisz wybierać nie majac wiedzy o obiekcie, czy może wolisz wiedze, ale ta moze przekreslić Twój wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100, nie 99 Re: Spać cay nie spać . . . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:51 na tym polega piękno hy polityki usłyszałem w tv Odpowiedz Link Zgłoś
redlips Re: Spać cay nie spać . . . 01.09.07, 13:42 no nie wiem ... mysle ze wiedza moze Cie przytlaczec .... zwlaszcza taka skondensowana wiedza jak wizytowka ;) no ale jesli tak to sie z tym nie afiszuj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Spać cay nie spać . . . IP: 83.136.224.* 04.09.07, 10:35 wielki więkrzy najwięgrzy Odpowiedz Link Zgłoś