Gość: gschab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 11:24 Jest piatek, są wakacje - a u mnie w pracy wszyscy dostali głupawki. Cała firma zachowuje się tak jakby pracownicy zdrowo napalili sie maryśki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: głupawka 11.07.03, 11:30 podeslac wam Pań Inspek Pracy? Zupełnie bezinteresownie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: głupawka 11.07.03, 11:36 o. chcesz komuś wysłac PIPę, jak widzę. bosz! kto im wymyślił tę nazwę? Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: głupawka 11.07.03, 11:40 ktos po marysce;> ale to pewnie jeden z bardziej rozrywkowych urzedow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gschab Re: głupawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 12:16 To nie żaden urząd tylko bardzo poważna prywatna firma, wszyscy pracownicy w ciemnych garniturach (w lato dopuszczone są kolory jaśniejsze) panie i dziewczęta w garsonkach. Dlatego taka głupawka jest wielkim kontrastem. Kończe bo mnie też zaczyna łapać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: głupawka 11.07.03, 12:44 Jak wczoraj wracałem z Amsterdamu to stewardesa miała chyba właśnie taki atak, może nie głupawki ale ostrej wesołości . Standardowy pokaz pasów , masek i wyjśc zrobiła w stylu taneczno/baletowym , cały czas niemal pękając ze śmiechu. W efekcie została nagrodzona burzą oklasków przez pasażerów. Skondinąd bardzo sympatyczna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: głupawka 11.07.03, 14:01 to moze ty cos z amsterdamu do firmy gschaba przywiozles;>?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: głupawka 11.07.03, 14:33 Albo ktoś od nich leciął tym samym samolotem? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: głupawka 11.07.03, 12:37 zeby było smieszniej, to ludzie mówią TEN PIP ... udało im sie, nie ma co, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: głupawka 11.07.03, 13:57 Nene, na pewno ta PIPa. Ten PIP to niejaki Państwo i Prawo w nomeklawiaturze tfu! prawniczej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: głupawka 11.07.03, 14:02 aha, tylko jast ta PIP a ten PiP - o ile siem nie mylem... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: głupawka 11.07.03, 14:09 nie ma co się spierać, tak czy inaczej pracują w PIPie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: głupawka 11.07.03, 14:10 aha, ale pracują w tej PIPie to i gramatyczniej i ciekawiej zarazem... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: głupawka 11.07.03, 14:35 Kim pan jest Aaa, wie pan, inspektorem w PIPie hehehe, nie mogie ..., hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: głupawka 11.07.03, 14:54 pierans napisała: - Kim pan jest - Aaa, wie pan, inspektorem w PIPie - A w której PIPie pan pracuje??? - W stołecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: głupawka 11.07.03, 15:11 a może mi pan podać adres tej PIPy w której pan pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: głupawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 14:52 o, o, o! wlasnie chcialam podjac ta kwestie bo dzisiejszy piatek jest po prostu nie do zniesienia aaaaaaaaa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś