ka_27 27.07.03, 18:38 ... w ten niedzielny dzień :-) A wszystkim chłodnego, ale przyjemnego wieczoru, przy kawce, herbatce, soczku lub piwku :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 27.07.03, 20:13 Witaj Kocie!;)...Czy to jest to co tygryski lubią najbardziej?...;) PS. hyhy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 27.07.03, 21:59 a dziekuje, wlasnie sie sokuje w hamaku sie hustajac Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:36 Pierans:) Witaj :-) Czy dziś mam gratulować 16 dnia bez ... ?:-) Koszyczek pyszności? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:42 owszem, gdyby nie ty, nie wiedzialabym, ile juz nie pale. byle dietetycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:45 Pierans:) Jesteś bardzo dzielna :-) Koszyczek z czymś dietetycznym dla Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:37 Witajcie, fizkulturniki To ja sobie po plazy polatam wzdluz wody, pompki porobie, poskacze, miesnie wypreze, saltko zrobie, tezyzne i wysportowanie zaprezentuje i jednym susem hop miedzy niemowlaki , do wody! i tam na 40 cm glebokosci jak rusze motylkiem, to heeej! Qlturezly Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:41 Witaj Brezly ! To dobrze o Tobie świadczy, że dbasz o tężyznę :-))) A kawy już się napić nie chcesz? A w piątkowy wieczór w Spiżu było tak sympatycznie :-) ... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:46 Kawa badzie jak wyjde z wody. Na razie plyne grzbietowym obok pewnego roweru wodnego, energicznym machaniem i obojetnym wzrokiem wykazujac jego zalodze ze przescignac ich jest dla mnie nullo. Weekend byl pod znakiem eksoperymentoow z niebieskim Bombay Saphire Gin. Teraz jest detoks. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:50 A cóz to za pewien rower wodny? :-P Przynajmniej z ładną siłą napędową? :-)))) Tylko nei bij rekordu światowego, ponieważ nie ma w pobliżu sędziów :-P Ale detoks nie trwa wieczność :P Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:52 Nie moge powiedziec, bo jak kazdy qlturysta wodny udaje ze nie patrze. Poza tym kolo boi zaczelo mi przechodzic. Z plazy juz tak dobrze nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:58 To spójrz tak, żeby nie było widać, że kukasz :-P Ale będziesz miał siłe, by wrócic na piaszczysty brzeg? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:04 Czepne sie boi i odpoczne :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:05 Jak boja ma odpowiedni kształt, to nie puszczaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:53 Bombay Saphire Gin! To jest jeden z moich celów tego lata, spróbować BSG i dokonam tego! Powiedz mi jaki są twoje wrażenia ze spozywania BSG Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 09:59 BSG - poczatek ciekawy, nawet bardzo. Ale jeszcze trudno cos wiecej orzec, bo potem mnie odcielo od i byl powrot do Ballantine'a. Nie ma sie czym chwalic, w rzeczy samej. Prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym jak konczy i p. Premier sie myli, bo to jest nie o tym co on myslal ze jest. PS. Mam zamiar toto nabyc do domu i wtedy bede sie mogl podzielic wrazeniami laboratoryjnymi a nie polowymi. Hej Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:22 Koniecznie przeprowadz eksperyment w warunkach laboratoryjnych by zminimalizowac wpływ badającego i otoczenia na obiekt badany. czekam wyników Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:26 A potem sama przeprowadzisz doświadczenie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:26 Hmm, dobrze. Tylko musze przelamac Opor Najblizszego Otoczenia, ktora twierdzi ze gin domowo jest dobry na dlugie jesienne wieczory. Skad ja wezme teraz w tej strefie DJW? Nic, tylko do Australii jechac, a tam wampiry workowate. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:28 Ale teraz mamy lato :-) A różnorakie stworki są wszędzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 11:21 Sama mam nadzieję przeprowadzić eksperyment (sierpień-wrzesień) ale to tez bedą warunki b. polowe. Piłes w koktajlu czy saute? > Nic, tylko do Australii jechac, a tam wampiry workowate BSG doustnie jako repelent a Goldwasser zewnętrznie - odbłyski światła na płatkach złota oślepią te niecnoty Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 11:27 Pierans: Niestety, w mieszance :-(( Ka: stworzonka letnie gryza, powoduja uczulenia, wysypki i nigdy nie dotrwaja dlugich jesiennych wieczorow z ginem. Ponadto brzecza i klebia sie, oraz mysla wylacznie o krwiopijstwie a umyslowo sa w fazie larwalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 11:30 Dlatego trzeba wiedzieć, gdzie wystepują odpowiednie gatunki :-))))) Ale pochmurno za oknem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Upał, Słońce, skwar, gorąco ... 28.07.03, 10:30 brezly napisał: > Kawa badzie jak wyjde z wody. Na razie plyne grzbietowym > obok pewnego roweru wodnego, energicznym machaniem i > obojetnym wzrokiem wykazujac jego zalodze ze przescignac > ich jest dla mnie nullo. > Weekend byl pod znakiem eksoperymentoow z niebieskim > Bombay Saphire Gin. Teraz jest detoks. hyhy...proponuję styl kozaków dońskich - w gorę karabiny chłopcy!...ahoj!...;) Odpowiedz Link Zgłoś