tiresias 14.11.07, 10:50 Gdzie jesteś Milordzie? Sroga zima już do mego okienka zapukała i drżę cała pod kołderką. Zaparzyłam czajniczek najpyszniejszej herbatki z płatkami róży, zapraszam serdecznie na filiżaneczkę i pogwarki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 15.11.07, 13:20 Milord gdzieś wyjechał , dawno temu. Zostałem tylko ja , stary ogrodnik. Nie wypiłem na czas herbatki lipowej i teraz leżę chory Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 16.11.07, 16:58 sprzatam w szafie, mole zezarly latex Mariolki, darmo oddam Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 17.11.07, 06:42 mój ci on! latex nie ogrodnik. podzrawiam podtrzymywaczyżyciaforumowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 17.11.07, 07:49 A Piotru_c owi posmarowac podstopia masciou Vick's to love ,naciagnac nan grube skarpety i rano jak znalazl, to reka odjal. Pieknych plaz na swiecie milion. A tu chodzi o te jedna ,kazdy wie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 17.11.07, 12:06 Już nie ma dzikich plaż na których zbierałam bursztyny... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 19.11.07, 14:35 Końską kurację bioparoksem dostałem i już dzisiak w ciurku siedzę :) ale co sobie pospałem to moje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Zimowy rów melioracyjny wpoprzek plaży 21.11.07, 09:49 Jak się zachowa słoń po zażyciu LSD? Czy wpadnie w szał? Czy będzie miał halucynacje jak człowiek? W sierpniu 1962 r. takie pytania postawili sobie dyrektor zoo w Oklahoma City (USA) Warren Thomas i jego dwóch kolegów z miejscowego uniwersytetu. Ofiarą ich dociekliwości padł słoń Tusko. Badacze wstrzyknęli mu w zad 297 mg LSD. Efekt był gwałtowny. Tusko zaryczał i padł. Po godzinnej agonii zdechł. A trójka naukowców opublikowała wyniki swojej pracy w szacownym „Science", podsumowując: „Wygląda na to, że słonie są bardzo wrażliwe na działanie LSD". serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51186,4666352.html Odpowiedz Link Zgłoś