Gość: edzioszka IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 18:52 ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11971&w=7309299 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:03 To sie nazywa aktywne przeciwdzialanie bezrobociu. A mowia ze w Warszawie nic madrego na to wymyslic nie umieja. Hmm, aktywizacja zawodowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:09 Cześć Brezly :-) zna się lepsze metody przeciwdziałające :-P Kawy dziś nie pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:13 Pije. Ale kazda metoda przeciwdzialania bezrobociu dobra. Mam dzis lekki atak wrazliwosci spolecznej, serce mi sie przesuwa na lewo. A przy tym taka niechec do monetaryzmu ze portfel w domu zostawilem. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:17 Brazly, to Ty złotą kartę masz? :-)) To dziś stawiasz obiad w Dworze Polskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:24 Karte zlota? Nie, ja sie gotowka posluguje alias cash alias bargeld alias nau alias penge. Ja nie z tych co maja ataki wrazliwosci spolecznej (co sie objawia mowieniem wszystkim per 'wy' oraz 'wicie, rozumiecie') w swojej beemwicy jak sie im za bardzo kawiorem odbije :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:26 o. (nieadremowo zaznaczam swoja obecnosc i obecnosc mojej pustej filizanki) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:32 Anielo (co już pustej filiżanki nie ma) witaj! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:34 Brezly, po prostu swój jesteś i tyle :-) A są lepsze autka niż beemwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:48 Ale ludziom, Ktorych Cechuje Wrazliwosc Spoleczna nie wypada nimi jezdzic. Co jest lepsze niz beemwica czarna z przyciemnionymi szybami i automatyczna wyrzutnia sterowanych kijow baseballowych? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:55 Brezly, ludziom, Których Cechuje Wrażliwość Społeczna, wypada wiele przyjemnych rzeczy :-) Normalne autko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 09:57 aha podeslac Wam mogę uipekszacz marki mercedes Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:00 aniela napisała: > aha podeslac Wam mogę uipekszacz marki mercedes Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? My friends all drive Porsches, I must make amends. Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? Oh Lord, won’t you buy me a color TV ? Dialing For Dollars is trying to find me. I wait for delivery each day until three, So oh Lord, won’t you buy me a color TV ? Oh Lord, won’t you buy me a night on the town ? I’m counting on you, Lord, please don’t let me down. Prove that you love me and buy the next round, Oh Lord, won’t you buy me a night on the town ? Everybody! Oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? My friends all drive Porsches, I must make amends, Worked hard all my lifetime, no help from my friends, So oh Lord, won’t you buy me a Mercedes Benz ? That’s it! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:03 MB to dobry, ale dla handlarzy kapustą na targowisku :-P Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:15 Ja pamietam Ludzi Ktorych Cechuje Wrazliwosc Spoleczna na innych pojazdach. Palily cos 100 na 100, wazyly po 50 ton, mialy lufe kalbier 85 i jezdzily po Grabiszynskiej. To byly czasy dla automobilistow! PS. Podobno odkryto na okolicznosc remontu Sluzy Mieszczanskiej bunkier, ktoreg nie ma zadnych mapach i teraz jest klopot? I love this city, I really do! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:18 Ludzie Ktorych Cechuje Wrazliwosc Spoleczna jeździli po Grabiszyńskiej i Gaz- Placu, by tylko wytłumaczyć, że to oni mieli rację :-P Ale pomimo dużego kalibru nie mieli zbyt dużej siły przebicia :-P Bunkier moze być ciekawy, zawsze to nowa atrakcja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:27 tak bardziej serio...pracowałam jakis czas w osrodku profilaktycznym dla młodzieży i z bezdomnymi, wtedy dopiero dostrzegłam własną bezradnośc wobec cierpienia, biedy i niemożności...bo tak naprawdę zastanawiałam się jak pomóc...moje wspołczucie mieli w głębokim poważaniu - bo ktoś kto ma dom, miejsce dokąd może powrócić, nie jest w stanie wczuc sie w ich dramatyczną sytuację...to zupełnie jakby się grunt traciło pod nogami...możliwości pomocy finansowej niezbyt duże, czasem wystarczyło dobre słowo ale czy po nim robi się cieplej i syciej...:(...wiele się mowi o pomocy bliźniemu, tylko kto wyciąga pomocną dłoń???- tych niewielu...nawet kupienie ubogiemu czegoś do jedzenia jest gestem ale jednorazowym jedynie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:17 nie szata zdobi człowieka ale człowiek szatę ameno...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:27 a mnie wlasnie szata zdobi. ale nie jestem czlowiekiem przeciez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:29 aniela napisała: > a mnie wlasnie szata zdobi. ale nie jestem czlowiekiem przeciez ;) anioły są takie ciche, zwłaszcza te w Bieszczadach w kapliczkach cicho drzemią, porzuconych sadach w zielone grają ukradkiem, nawet mysli mają zielone zielone mają pojecie, a nawet zielony kielonek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:30 nas tez czasami nosi po ich anielskich sladach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:31 Anielo, Ciebie zdobi Twa kobiecość :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: PRACA DLA PANÓW !!! 06.08.03, 10:39 znowu wkraczamy w jakieś archaiczne sfery, podział na tradycyjne role i grupowanie wedle dominujących cech osobowości to przeżytek, rownie dużo jest zdecydowanych i przebojowych pań, co mimozowatych i zniewiesciałych panow...;) Odpowiedz Link Zgłoś