Dodaj do ulubionych

zbieram rodzinke do odcinka - Leo

IP: *.*.*.* 01.08.01, 11:52
DZien Dobry,
wiecie, ja juz sie pogubilem, gdzie bylismy, gdzie jestesmy, dlatego
rozpoczynam od nowa i czekam na Was TUTAJ, az sie odezwiecie do cholery.
poszukiwany/poszukiwana:
Iwa, Luna, Hela, Stone, Mreck
i inni...

pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: hela Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 13:22
      Leo, obawiam sie, ze nasz serial juz sie zakonczyl.
      • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 13:28
        Ciezkie jest zycie na necie. Ale milo cie czytac!
        Gdzies Ty sie podziewala przez tyle czasu???
        Dlaczego nas tak bardzo zaniedbalas?
        • Gość: hela Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 13:34
          Nigdzie sie nie podziewalam, tylko jetem na odwyku. Nawet w domu o was
          myslalam, wiec musialam troche spasowac. Teraz jestem tylko pasywny
          podczytywacz. Ale caly czas mam reke na pulsie.
          • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 13:52
            O ile pamietam, to nawet snilas o nas. To rzeczywiscie bylo juz grozne.
            Ale raz na jakis czas moglas sie wtracic, zebysmy sie tak nie zamartwiali.
            To rzeczywiscie bardzo uzaleznia, ostatnio jak gdzies wyjechalem sluzbowo, to
            po poludniu powiedzialem do moich wspolpracownikow "sorry, ale teraz musze was
            zostawic" i pognalem do kawiarenki.
            Hela, moze Tobie uda sie wywolac reszte. O ile pamietam, to dobrze sobie
            radzilas ze Stonem... jakos tak dziwnie sie czuje, kiedy nie ma Was na forum.
            Powiem wiecej, wrecz sie wpieniam, kiedy po dwoch godzinach nie widze odzewu.
            pozdro
            • Gość: hela Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 14:11
              Leo, ty sciemniaczu ! Razem ze Stonem poszliscie w dluga. Zachcialo sie wam
              obcych lasek,obcego gryzienia, to teraz macie za swoje. O niewiernosci meska !
              Kara musi byc.
              • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 14:45
                Jakich lasek???
                To nie jest tak, jak myslisz! (to moj ulubiony tekst)
                Po prostu musielismy sobie jakos radzic. A ze ciezko jest sobie radzic dwom
                facetom, to po prostu zapoznalismy sie w miedzyczasie z paroma osobami...
                Ale tesknilismy za Wami tzn. za Toba i Luna (ktora notabene zginela na dobre w
                poszukiwaniu zaginionego komputerka).
                Bylas zazdrosna?
                ...powiedz, ze tak...
                • Gość: hela Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 14:54
                  Az cala zzolklam. Lece do domu. Pa
                  • Gość: Iwa Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 19.150.112.* 01.08.01, 15:07
                    dzien dobry
                    • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 15:18
                      Dobry wieczor,
                      a coz tak wczesnie?
                      masz minusa, teraz musisz sie poprawic...
                      • Gość: Iwa Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 19.150.112.* 01.08.01, 15:20
                        Gość portalu: Leo napisał(a):

> Dobry wieczor,
                        > a coz tak wczesnie?
                        > masz minusa, teraz musisz sie poprawic...

nie bede sie poprawiac, byl to jedyny sposob na to zeby sprawdzic za kim tesknicie, Ty nie chciales mi powiedziec a
                        reszta....
                        • Gość: Iwa Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 19.150.112.* 01.08.01, 15:42
                          alez Ty jestes, ja tu probuje (widac nieudolnie) skokietowac Cie a tu bez rezultatow , chyba musze sie troche
                          podszkolic.

• Gość: Iwa Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 19.150.112.* 01.08.01, 15:53
                            no dobra, masz mnie.
                            zartowalam z tym na poczatku. Musialam jechac i cos zalatwic i pouzerac sie z kretynami w jedym miejscu. A
                            najgorsze jest to ze nie bylam zla ze sie musze uzerac, ze nie mam nic do jedzenia a tylek mnie boli jak cholera, tylko
                            ze nie moge wlaczyc forum i z Wami postukac. A z tym sprawdznaniem to byla podpucha.
                            Jesli sie do mnie nie odezwiesz to jak mi Bog mily, dorwe Cie gdziekolwiek jestes i zmusze do stukania i nie tylko.
                            Znasz mnie i wiez ze jestem zdolna do wielu rzeczy.

Mam dosc tego monologu, ja jestem zwierze stadne.
                        • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 15:52
                          uwielbiam byc pomiedzy mlotem a kowadlem, szczegolnie TAKIM kowadlem...
                          Iwa, Slonce, oczywiscie, ze objawialy sie u nas tesknoty za Luna i Hela, bo to
                          normalne i nic zlego. Nie zostalas tam wymieniona tylko dlatego, iz w tym
                          czasie wlasnie z Toba prowadzilismy ozywiona i jakze PRZYJEMNA konwersacje
                          (czasem nawet wiecej, ze tak sie wyraze). Kiedy Ciebie nie ma, moje tesknoty
                          podazaja rowniez w Twoja strone i to bardzo szybko i nerwowo.
                          Nie dasaj sie wiec tutaj, bo i tak Cie lubie (bardzo?)
                          cmok
                          • Gość: Iwa Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 19.150.112.* 01.08.01, 16:24

> uwielbiam byc pomiedzy mlotem a kowadlem, szczegolnie TAKIM kowadlem...
                            > Iwa, Slonce, oczywiscie, ze objawialy sie u nas tesknoty za Luna i Hela, bo to
                            > normalne i nic zlego. Nie zostalas tam wymieniona tylko dlatego, iz w tym
                            > czasie wlasnie z Toba prowadzilismy ozywiona i jakze PRZYJEMNA konwersacje
                            > (czasem nawet wiecej, ze tak sie wyraze). Kiedy Ciebie nie ma, moje tesknoty
                            > podazaja rowniez w Twoja strone i to bardzo szybko i nerwowo.
                            > Nie dasaj sie wiec tutaj, bo i tak Cie lubie (bardzo?)
                            > cmok

dlaczego w nawiasie?
                            cmok jest bardzo mily, Slonce jeszcze milsze i nie wiem czy uda mi sie wytrzymac to we wzglednym spokoju ducha.
                            I co ja mam z tym zrobic?
                            A swoja droga widze ze moje "grozby" z poprzedniego postu poskutkowaly. Dobre i to (chociaz w skrytosci ducha
                            mialam nadzieje, ze sie nie odezwiesz i bede mogla Cie troche...... pozmuszac). Trudno, moze innym razem.....
                            • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 17:27
                              Cholera, istotnie nie pomyslalem.
                              Ale gdybysmy tylko nie pisali do siebie w tym samym czasie i wczesniej
                              przeczytalbym Twojego posta, to gwarantuje, ze wiecej bym sie nie odezwal.
                              Zreszta wciaz mnie prowokujesz...
                              Rob tak dalej, to sam nie zdzierze i Cie odnajde...
                • Gość: stone99 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 16:37
                  witam , podpisuję się pod tym ,Leo ,bratku.
                  Dopiero włażę i nawet nie mam czasu ponarzekać na beznadziejnie pracowity dzień.
                  A tu forumowy stonokoniec w japiszońskich godzinach nadchodzi wielkimi
                  krokami.Jeszcze 2 dni.Smutno mi ,Boże.
                  ps.kto wymyśla promocje wabiące ludzi do mojej pracy ten jest kołek
                  • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 01.08.01, 17:29
                    Nnno witaj druhu.
                    Co oznacza Twoj lament?
                    I te przerazajace 2 dni?
                    Ty tez dzisiaj ranny ptaszek...
                    Za chwile dwie uciekam.
    • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 08:21
      ... ? a która godziiina... aaaaaa!
      serwus Leo. Gdzie Stone99? Luuuuuuna moja miłości???? Helllaa ahoj!
      czekam.
      mreck
      • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 10:21
        WItaj mreck, dawnosmy Cie nie czytali.
        stone jest na razie wyoutowany, wrocila stonozona i chyba wyskoczyl nasz stone
        gdzies na odpoczynek. A jak tam nasze plazowe zasady, sprawdzales?
        luna wciaz szuka komputerka, a hela? Tylko ona wie, gdzie teraz jest.
        Generalnie duzo sie dzialo, oj duzo.
        milo cie znow czytac, ale jest kleska, rodzina w rozpadzie...
        moze Ty przyciagniesz te nasze womenpower?
        ja ostatnio jestem zajety, pracuje nad pewnymi niezlicznymi wnioskami. To
        bardzo mila praca... bardzo mi odpowiada...
        pozdro
        • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 10:32
          wychynołem z morza jak ta Afrodyta, tfu... tyle piany, Dziewczyny bursztynowo
          brazowe, piach chrzęści mi w zębach, zapachniało fląderką ... i tylko mi ciebie
          brak. Jak tylko ta fala powodziowa dotarła do morza to ta smyrg wyskoczyłem i
          juz jestem z powrotem. Leo ty to jesteś pies na dziewczyny... przejrzałem liste
          twoich podbojów no! Tyle tego. Nie próżnowałeś.
          • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 10:46
            Gość portalu: mreck napisał(a):

>Leo ty to jesteś pies na dziewczyny... przejrzałem liste
            > twoich podbojów no! Tyle tego. Nie próżnowałeś.

hmmm, to pewnie dlatego, ze aby nie wyjsc z wprawy trzeba cwiczyc ;)
            Pozdrawiam
            agniecha

• mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 11:11
              Kochana A. teraz bedę milusi. bardzo cieszę sie z twoich damskich odwiedzin. My
              tu z leem buszujemy co czas jakiś i głuszymy panienki. Ale teraz basta. Rozgość
              się, zdejmij szlafroczek, Lecę po wino - zaraz wracam.
              • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 06.08.01, 11:24
                I ja jestem pies na dziewczyny, tak?...
              • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 11:26
                mreck napisał(a):

> Kochana A. teraz bedę milusi. bardzo cieszę sie z twoich damskich odwiedzin. My
                > tu z leem buszujemy co czas jakiś i głuszymy panienki. Ale teraz basta. Rozgość
                > się, zdejmij szlafroczek, Lecę po wino - zaraz wracam.

... no to wpadlam jak sliwka w kompot :-O !!!
                widze, ze tu spisek jest na niewinne, nieczego nieswiadome kobietki ;)
                ale winko lubie, tylko nie tak z rana, litosci!!!
                • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 11:29
                  Czesc wszystkim,

> I ja jestem pies na dziewczyny, tak?...

jestes?
                  • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 11:34
                    Agniecha (Agnisiu?) to czym gasisz wczorajszy żar? Bianco? Leo zgaś światło.
                    Iwa szlafroczek, Obcym wstep wzbroniony.
                    • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 11:45
                      skoro juz od poniedzialku mreck prezentuje takie romatyczno-erotyczne
                      samopoczucie, to ciekawa jestem co sie dzieje np w niedzielny wieczorek ;)
                      szalenstwo jak nic...
                      • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 11:47
                        Gość portalu: agniecha napisał(a):

> skoro juz od poniedzialku mreck prezentuje takie romatyczno-erotyczne
                        > samopoczucie, to ciekawa jestem co sie dzieje np w niedzielny wieczorek ;)
                        > szalenstwo jak nic...

no coz, widzac ten wspanialy zapas sil wnioskuje ze Mreck w niedziele leczyl kaca z soboty, zatem cala niedziele
                        poswiecil na odpoczynek, chociaz zaprawiony niewielkim bolem glowy.
                        Swoja droga, nie moge sciagnac szlafroczka, bo go nie mam.
                        • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 11:55
                          to siągaj co masz, okulary?. Jaki ból głowy. Staram się zapewnić nastrój.
                          Świeczki zapalone, szampan się chłodzi, dzieczyny już są, tylko ten cholerny
                          Leo, jak co do czego to go nie ma. Ryczec poszedł na skały czy co? Agniecha, co
                          z twoim szlafroczkiem?
                          • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 12:00

>Agniecha, co
                            > z twoim szlafroczkiem?
                            nic, a jak Ci przeszkadza, to sam go sciagnij... ;)

• iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 12:03
                              Gość portalu: agniecha napisał(a):

> Gość portalu: mreck napisał(a):
                              >
                              > >Agniecha, co
                              > > z twoim szlafroczkiem?
                              > nic, a jak Ci przeszkadza, to sam go sciagnij... ;)
                              >
                              tak, mreck, poprosimy o sciagniecie szlafroczka z siebie, tylko my mamy marznac?
                              Okularow tez nie mam, ale moge pomyslec o ponczochach!
                              Leo pewnie ryczy nad raportami, jest dzisiaj strasznie zajety i pewnie bardzo glodny......
                        • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 12:06
                          Iwa, to ja mam Twoj szlafroczek... jakos mi tak zostal w rekach hi hi.
                          mreck, ja wole Rosso. Przynioslem swiece, ooooo, juz sie pala. Teraz
                          przynajmniej Was widze. mreck, ale opalenizna, no no, chyba w ogole nie
                          schodziles z plazy. Ale nie dziwie sie, takie piekne widoki...
                          I nie jestem pies, tylko LEW, GHRRR!
                          Its party time! Dziewczeta, pozwolicie, ze usiade miedzy Wami...
                          Agniecha, nie ma nic lepszego, jak pyszne winko z rana!
                          W gore kielichy!
                          gul gul
                          • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 12:16
                            no tak. bylam pewna, ze u Ciebie zostal. Pozwolisz ze wpadne pozniej i skompletuje reszte bielizy..... tzn. ubrania.

Ale nie slysze zadnej muzyki, swiece sie pala, winko i szampan leje a nic tak nie nastraja jak mila muzyczka.
                            Potanczylo by sie troche a tu cisza i tylko slychac pomruki Leo i mlasniecia Mrecka.

Agniecha, jak muzyke lubisz to same sobie wybierzemy i juz.
                            • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 12:24
                              iwa100 napisał(a):
                              > Agniecha, jak muzyke lubisz to same sobie wybierzemy i juz.

No pewnie, ze lubie :)))
                              Co proponujesz?
                            • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 06.08.01, 12:28
                              Ja do Was tak mrucze kobietki.
                              A reszte bielizny rozumiem, ze chcesz skompletowac w moich rekach? Nnnooo,
                              slusznie slusznie...
                              Mreck, CO TY ROBISZ?!?!
                              DZiewczeta, OK - wybierzcie muzyke, my z kazda sobie poradzimy sobie
                              wysmienicie.
                              O cholera, wylalem wino na raport. Iwa, nie pochylaj sie czule nade mna, kiedy
                              probuje wina z Twego brzucha. A zreszta, chromolic raport! Agniecha, co z
                              muzyka. mreck! wrcaj! na tak, znow drzenie rak...
                          • Gość: iwka Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.unknown.uunet.be 06.08.01, 12:20
                            czesc Wam ludziorki ;) ale tu milo...hmmm...to klimacik w sam raz dla mnie.
                            Jako pourlopowiec mam nastroj jedynie na szklaneczke wina...moge sie dosiasc? Nie
                            jestem wybredna, przycupne sobie w srodeczku hihihihi...
                            No i na dodatek jest tu moja imienniczka!!! Jak milo!
                            • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 12:34
                              Agniecha,
                              myslalam o czyms nastrojowym, moze by tak Marilyn Manson albo jakas inna dziwaczniejsza cholera na
                              rozruszanie cialek, a konkretnie nozek. Potem, zeby opadl poziom adrenaliny to moze cos spokojniejszego, np.
                              Grechuta, uspokoi nas na pewno. Chyba ze juz cos wybralas?

Iwka,
                              cieszymy sie, ze wpadlas. Siadaj w srodku, my z Agniecha nastawimy muzyke a Panowie naleja Tobie do pelna. I
                              nie mow, ze jak po urlopie to na nic wiecej sie nie skusisz. Nie ma rady, tu wszystko idzie na full. I dobrze.
                              Panowie, nie spimy. To jeszcze nie teraz. "Teraz beda tance, hulanki, swawole......"
                              • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:04
                                iwa100 napisał(a):

> Panowie, nie spimy. To jeszcze nie teraz. "Teraz beda tance, hulanki, swawole..
                                > ...."

No i slusznie, nie spijcie! Moze przejdziemy od razu do tego trzeciego...:)))
                                Zartowale, wszystko w swoim czasie...
                            • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 12:42
                              z odcinka na odcinek napięcie rośnie,
                              Zaniemówiłem przy pończoszkach...
                              "nic, a jak Ci przeszkadza, to sam go sciagnij"
                              i tego nie chwytam, czy ja mam zdjąc swój szlafroczek sobie, czy twój tobie?
                              Dlaczego ten leo przynósł takie długie swieczki?
                              • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:08
                                mreck, nie rozmyslaj tyle, tylko zdejmij z niej ten szlafrok, bo Agniecha juz
                                rumiencow dostaje od winka i na pewno jest jej za cieplo.
                                Iwka, ten kielich specjalnie dla Ciebie! Leo jestem!
                                • Gość: iwka Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.unknown.uunet.be 06.08.01, 13:18
                                  jak na razie duzo krzyku i nic sie nie dzieje...dzieki za kielich leo, szkoda ze
                                  taki wirtualny, ale lepszy kielich wirtualny niz (jak to bylo?) prawdziwy na
                                  dachu?? hehehehe ide na lunch...musze jakos wypelnic ten dzien - w koncu jestem
                                  pod ochrona - jako okaz prawdziwego wyluzowania pourlopowego...acha! iwa moja
                                  imienniczko (kiedy masz imieniny?) ja was nie znam, a wy mnie, wiec zostane przy
                                  tym kielichu ok? posiedze, pogadam, wypije...albo wypije, posiedze, pogadam...no
                                  jakos tak...

• Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 13:11
                                > z odcinka na odcinek napięcie rośnie,
                                > Zaniemówiłem przy pończoszkach...
                                > "nic, a jak Ci przeszkadza, to sam go sciagnij"
                                > i tego nie chwytam, czy ja mam zdjąc swój szlafroczek sobie, czy twój tobie?
                                > Dlaczego ten leo przynósł takie długie swieczki?

moj mnie, bo rece mam zajete, chcialam muzyczke nastawic, ale ta bielizna Iwy sie
                                tu placze i na swieczke nadepnelam.
                                ehh, balagan sie zrobil!!!
                              • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:17

> z odcinka na odcinek napięcie rośnie,
                                > Zaniemówiłem przy pończoszkach...
                                > "nic, a jak Ci przeszkadza, to sam go sciagnij"
                                > i tego nie chwytam, czy ja mam zdjąc swój szlafroczek sobie, czy twój tobie?
                                > Dlaczego ten leo przynósł takie długie swieczki?

Jesli chodzi o napiecie, to bedzie jeszcze gorzej, tzn lepiej........

ponczoszki mi sie jeno ostaly, pozostale atrakcje Leo trzyma w swoich lapkach i nie chce puscic. Te ziolka jednak
                                dzialaj.....!
                                Mreck, masz sciagnac swoj szlafroczek, chyba ze Agniecha podpuszczala Cie na sciagniecie z niej, ale to juz miedzy
                                Wami jest do obgadania.
                                Swieczki sa dlugie to fakt, ale pocieszajace jest to, ze sie szybko pala i szybko lamia.....o, upadla? jaka ze mnie
                                niezdara..... prosze o wybaczenie.....
                                Iwka, pij i do tanca, trzeba sie rozruszac i zrobic miejsce na nastepna kolejke.
                                Leo, te raporty mnie drapia i nie powiem glosno, gdzie!!!. Albo one albo ja. Nie mozesz robic dwoch rzeczy
                                jednoczesnie.
                                • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 13:28
                                  > Gość portalu: mreck napisał(a):

> Leo, te raporty mnie drapia i nie powiem glosno, gdzie!!!. Albo one albo ja. Ni
                                  > e mozesz robic dwoch rzeczy
                                  > jednoczesnie.
                                  hihihi, moze Leo ma podzielna uwage i moze robic nawet 3 rzeczy jednoczesnie?
                                  tylko, czy na trzezwo...?
                                • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:31
                                  Iwa, Slonce, moge robic wiele rzeczy jednoczesnie....
                                  Ale raporty juz pale. O fuj, ile dymu, sorki, tylko to wywale za okno.
                                  Swieczki sa specjalne: dluuuugie, wiec dziewczyna mysli "na szczescie nie
                                  zgasna tak szybko, jest OK, on nie mysli tylko o jednym", po czym po chwilce
                                  juz zostaje tylko troche dymku i ciemnosc...
                                  Pozniej ona mysli "super, ze tak szybko zgasly"...
                                  A gdzie Cie drapia, to pomasuje...
                                  :)))))
                                  Wybaczcie, chiba mnie winko bierze. Iwa, ladny ten Twoj stanik, a jaki
                                  mieciutki.
                                  Mreck i Agniecha, co z Waszymi szlafroczkami?
                                  Iwka, tu nie ma tak, ze "ja tylko przy kielichu"... poczekaj, najpierw rozpusc
                                  wlosy, ooo tak.
                                  • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:41
                                    Iwka,
                                    imieniny mam w pierwszej polowie roku, tzn. pod koniec pierwszej polowy roku, wlasciwie prawie w lecie.
                                    (wiecej nie moge powiedziec, bo tu wywiad Leo-23 pracuje i musze sie strzec)
                                    Leo, kochanienki, ja juz nie mam na sobie stanika wiec nie wiem co tak mietosisz? chyba ze ten egzemplarz
                                    pozostawiony u Ciebie wczoraj?
                                    Drapaly mnie w rozne miejsca,ale nie wiem czy juz czas na te swawole, wspominales ze to zostawiamy na
                                    pozniej.......?
                                    Agniecha i Mreck? gdzie jestescie? a przepraszam, milego sciagania szlafroczka zycze.
                                    • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 13:47
                                      iwa100 napisał(a):

> Agniecha i Mreck? gdzie jestescie? a przepraszam, milego sciagania szlafroczka
                                      > zycze.
                                      taaa, bardzo bym chciala, tylko... Mreck mi sie gdzies zagubil w ciemnosciach...
                                      chyba sie obraze i pojde sie jeszcze napic winka, buuu :(
                                      • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 13:56
                                        > taaa, bardzo bym chciala, tylko... Mreck mi sie gdzies zagubil w ciemnosciach..
                                        > .
                                        > chyba sie obraze i pojde sie jeszcze napic winka, buuu :(

Mreck? Mreeeeeeeeeeeeeeeeck? no tak, juz lezy na lozeczku i czeka. Agniecha, przetrzyj oczka, oto i on! w calej
                                        okazalosci!
                                        Ja natomiast jestem ciekawa gdzie Leo i Iwka sie podziali? ostatnio rozpuszczali sobie wlosy i rozlewali winko. A
                                        teraz ich nie ma. Iwka powiedziala ze idzie na lunch i cisza sie zrobila. No i co ja biedna poradze skoro on taki lew na
                                        baby a one wszystkie widza, jaki on wspanialy i wogole? No trudno, musze sie pogodzic, choc z trudnoscia, ze nie
                                        jest on tylko moj.
                                        To chyba nic mi nie pozostalo jak plakac......i sie napic!
                                        • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 14:17
                                          Sloneczko Moje, juz jestem. Jakis facet sie przyczepil, ze puszczam plonace
                                          pochodnie przez okno i musialem z nim to wyjasnic. No co Ty tak sama? No chodz
                                          tu do mnie, obejme Cie ramieniem. Juz lepiej? Cmoka w uszko? Szepne Ci, ze
                                          slicznie pachniesz, a te Twoje wlosy... uwielbiam, kiedy tak mnie nimi muskasz
                                          po twarzy i szyi. Ta Twoja szminka jest pyszna...
                                          A agentem jestem tylko czasami, zrob mi uf uf.
                                          Agniecha, on wciaz czeka na Ciebie. Powiedzial mi w meskim sekrecie, ze jestes
                                          OK. Ale nie mow nikomu, bo to tajemnica...
                                          mniam, pyszne winko. A nie mowilem, ze te swieczki sie szybko wypala! Teraz
                                          jest pieknie!
                                      • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 14:02
                                        więc to nie byłaś ty Agniecha? Aguniu już się zabieeam za ten tego wirtualny
                                        interes. Iwka, jak chcesz sie z nami kolegować to ściagaj majtki. Pogadać i
                                        posiedzieć to możesz sobie w domu. Na drapane liczy kurcze i nasze Bianco
                                        pipja. Pasożyt jenen.
                                        • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 14:19
                                          Temu panu na razie nie polewajcie...
                                          • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 14:32
                                            No nie wiem, czy lepiej. Siedzialam sobie tutaj sama i bylo mi strasznie smutno, Ty sobie gdzies poszedles i ja nie
                                            wiedzialam gdzie. Mmmmm, przytul mnie mocno i jeszcze raz pocaluj. Szminki juz nie mam bo sam dawno ja
                                            zjadles, wiec ciekawa jestes CZYJA szminka tak Ci smakowala??????? to ta z archeo? no pieknie!!! jak
                                            mogles??? ja Ci zrobie uf uf... bedziesz musial dlugo i bardzo ladnie mnie przepraszac, inaczej koniec z
                                            gryzieniem. No juz, do roboty, nie slysze blagan o wybaczenie!!!
    • Gość: mreck agniecha - kwiatuszku IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 14:27
      kwiatuszku - świńtuszku, błądzę myślami wokół Ciebie, jak ta ćma wokół
      świeczki. Czemu w internecie nie można śpiewać. Wina nie brakuje. Leo żyłus -
      wina nie kupował a polewać nie każe, niech się świeczką zaspokaja.
      Wina, wina, wina, wina dajcie!

• leo100 Re: agniecha - kwiatuszku 06.08.01, 14:39
        No dobra, trzymalem na specjalna okazje, ale co tam. Mreck! ta butla dla
        CIebie, tylko nie wrzeszcz tak! Opanuj sie chlopie, bo nam za szybko padniesz.
        Ja to jakos zniose, ale Twoj Slodki Kwiatek sie wscieknie...
        Iwa, nie przejmuj sie, mam w zanadrzu jeszcze jedna, specjalnie dla nas.
        Gdzie te dziewczyny??? na ploty im sie zebralo?
        • iwa100 Re: agniecha - kwiatuszku 06.08.01, 14:45
          leo100 napisał(a):

> No dobra, trzymalem na specjalna okazje, ale co tam. Mreck! ta butla dla
          > CIebie, tylko nie wrzeszcz tak! Opanuj sie chlopie, bo nam za szybko padniesz.
          > Ja to jakos zniose, ale Twoj Slodki Kwiatek sie wscieknie...

tak, tak, spij go jeszcze bardziej. Agnieszka na pewno sie ucieszy.

> Iwa, nie przejmuj sie, mam w zanadrzu jeszcze jedna, specjalnie dla nas.

jak mozesz, malo tego ze zostawiasz mnie sama, nie czytasz moich postow to jeszcze oddajesz nasze butelki
          Mreck''owi???????sie gniewam i juz, yp. nie zobaczysz mnie juz wiecej (chyba ze po ladnych przprosinach). Inaczej
          idziemy z Agniecha do innych Panow, ktorzy nas nie zostawia.

> Gdzie te dziewczyny??? na ploty im sie zebralo?

• Gość: mreck Re: agniecha - kwiatuszku IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 14:56
            iwa100 od mojej agnieszki to ty się odczep. Nie dość, że się dwoisz i trudno
            się połapać czy to ty, czy nie ty (Iwa Iwka ....) to sie jeszcze za moją
            stokrotkę rządzisz. Głowę mam mocną, a winko cieniutkie. Leo coś przy kranie
            majstrował, a teraz ma drugą butelkę.
            Agniecha propnuję kompiel przy księżycu. Czekam na molo w Krynicy Morskiej o
            22. zaliczymy jeszcze dancing, leciutką kolaję, kompiel w ciepłych falach
            Bałtyku, stroju nie zabieraj, a potem zabiopre Cie windą do nieba. Co ty na to?
            • iwa100 Re: agniecha - kwiatuszku 06.08.01, 15:07
              ja sie za Agnieche nie rzadze, sama sobie dawno poszla i sie nie dziwie. Ja tez bym sobie dawno poszla, tylko ja tego
              zdrajce Leo za bardzo... i juz. nie ma jak zywot biednej kobiety........

• Gość: agniecha Re: agniecha - kwiatuszku IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 16:27

> Agniecha propnuję kompiel przy księżycu. Czekam na molo w Krynicy Morskiej o
              > 22. zaliczymy jeszcze dancing, leciutką kolaję, kompiel w ciepłych falach
              > Bałtyku, stroju nie zabieraj, a potem zabiopre Cie windą do nieba. Co ty na to?

no!!! wreszcie jakies konkretne prozpozycje:)
              to mi sie podoba, tylko jak ja sie przemieszczez Warszawy do Krynicy w tak
              krotkim czasie???
              moze teleportacja...???
      • Gość: iwka Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.unknown.uunet.be 06.08.01, 14:49
        No tak...mreck sam jestes pasozyt i na dodatek mnie obraziles...nie popijam
        twojego bianko - leo mnie poczestowal, majtki sam sobie sciagnij, chociaz moze
        lepiej nie...po co straszyc gosci...
        ja juz wychodze...milej zabawy dla calej reszty
        • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 06.08.01, 15:01
          do jutra baj, baj, baj
          leo streszczenie Pamiętaj.
        • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 15:12
          A sam streszczenie pamietaj! Ja mam teraz wieksze problemy niz te choerne
          ztreszczenia. Moje Slonce sie gniewa, Ty sie drzesz (i odczep sie od Iwy!),
          Iwka cos mieszzsza. Ja juz mam dd dosc hyp! wina na dzisssiaj. Iwa, kochanie,
          to nnaprawde TWoja szminka, zostala mi w kakikach ust po ostatnim probowaniu.
          ZZzzawsze z Toba chcialbym bydz hyp!, przez cale latooo! Zzzawsze z Toba
          chcialbyn byc hyp!, kochajj mmne za tooo!!! Buzia slodka, zostan, a nieba Ci
          uchyle (skad tu wszedzie tyle tego nieba sie bierze???).
          uaa u! ale ta podloga twarda!
          • Gość: Leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.*.*.* 06.08.01, 15:49
            nnno tak, mreck z Agniesia znikneli w windzie, alez tu balagan.
            Czy ktos wie, jak wyczyscic dywan z rozdeptanego wosku?
            Iwa, Sloneczko, chodz pojdziemy na maly spacerek, odprowadze Cie do domku, do
            Twojego pokoju, do Twego lozeczka??? Bede grzeszny hyp! to znaczy grzesz, aaa
            tam, po prostu chodz Kochanie, posmeram Cie po pleckach.
            pa Kwiatki w windzie...
            • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 06.08.01, 15:59
              wosk zostaw, sprzatniemy jutro albo sie ten dywan wywali w diabli.
              dziekuje za kwiatki i odprowadzenie. Mile to jak......nie wiem co.
              Do jutra. Pa
        • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 06.08.01, 16:34
          no tak, towarzystwo narozrabialo i zmylo sie ...
          puste butelki pozostawaly, swieczki sie walaja po podlodze...ojej
          • Gość: stone99 Streszczenie: O w morde IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 22:22
            trochę mnie nie ma i już? dyskryminacja żonatych? Ale i tak się załapałem !
            1/3 soku malinowego,2/3łódki,5 kropli tabasco (na mały pucharek), x 10
            jeśli chodzi o muzykę - rollingSTONESI,potem nawet Fogg,powrót mrecka w pięknym
            stylu , a reszta jak zwykle cudowna,prawa autorskie i kasa mówiłem!
            Ale po imprezie.
            ps.Jeśli chodzi o świeczki , kojarzą mi się dwie rzeczy, pierwsza to bzdura ,
            druga to :jakiś starożytny perski marszałek , który posuwał bezprawnie po
            greckiej ziemi(dawno temu<zawsze jak się nałupię to mi się zbiera na wspominki>)
            zatrzymał sie przy grobowcu poległego greckiego komandosa ,na którym (grobowcu)
            stało-tu leży wódz , który nie znał strachu-a marszałek mówi : widocznie nigdy
            nie gasił świeczki palcami.
            ps II.Że zmiana tematu? Ludzie , ciało nie ma dla mnie tajemnic (po używkach
            też),ja NAPRAWDĘ jestem ...masażystą.
            ps III Dawno nie byłem na takiej imprezie, dzia.heep
            • iwa100 Re: Streszczenie: O w morde 07.08.01, 09:47
              Stone,
              dobrze ze wpadles, lepiej pozno niz wcale.
              Tu nie ma zadnej dyskryminacji zonatych!!! czekalismy na Ciebie, ale jak widziales, faceci nam sie
              rozbawili i nie byli w stanie poczekac.
              Co tam u Ciebie bez nas? nam jest smutno bez Ciebie.
              Pzdr
              Ps. glowa mnie jeszcze boli, jakie to byly te sposoby na kaca? chyba wroce i poczytam.......

• leo100 Re: Streszczenie: O w morde 07.08.01, 09:55
              Hej, witajcie, tylko nie krzyczcie, bo dzis chyba cisnienie nie za wysokie i
              jakos tak mnie lupie cos.
              Stone, wiedzialem, ze dlugo to ty nie wytrzymasz. Tylko czemu tak pozno.
              Co sie dzieje? Iwa, gdzie Ty sie podziewasz? Co ja mam o tym myslec?
              Zostawilas mnie w takim stanie i co Ty sobie wyobrazasz?
              Ladne rzeczy...
              • iwa100 Re: Streszczenie: O w morde 07.08.01, 10:05
                > Co sie dzieje? Iwa, gdzie Ty sie podziewasz? Co ja mam o tym myslec?
                > Zostawilas mnie w takim stanie i co Ty sobie wyobrazasz?
                > Ladne rzeczy...

ladne rzeczy? a kto kogo wczoraj odprowadzal, ale jak zobaczyl lozeczko to sie na nie rzucil i zachrapal
                zapadajac w sen zimowy niedzwiedzia? ciekawe co ja mam myslec, moj Misiu?
                a wyobrazalam sobie wiele, tylko ze, .....a mniejsza o to.
    • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 07.08.01, 10:10
      Stonne z KAMIENNYM spokojem wyjaśnił nam jak należy trzymać świecę. hmmm ...
      Ale musiałem być wczoraj narąbany skoro nawet kąpiel przez "om" pisałem...
      Leo, ale mocne świeczki przyniosłeś,
      na pewno zaszkodził mi bigos...
      Agnieszko dlaczego nie przyteleportowałaś jak obiecałas?
      O Q*wa jak te mewy tupią!
      • Gość: agniecha Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.polbox.pl 07.08.01, 10:42

> Agnieszko dlaczego nie przyteleportowałaś jak obiecałas?
        o rany, wiedzialam, ze o czyms zapomnialam!!!
        za duzo winka bylo, wybacz Koteczku ;)
        • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 07.08.01, 11:38
          Iwa,
          Slonce, staralem sie, wiesz o tym przeciez, tylko Ty sie odwrocilas do mnie
          pleckami. Nie powiem, ze narzekam, bo tak przyjamnie pachnialas i zlozylem
          kilka pocalunkow na Twym ciele, ale nie widzac reakcji jakos mi sie zasnelo.
          CHyba niechcacy zabralem Twe stringi, ale przy najblizszej okazji oddam;))))
          I jeszcze jedno mi nie daje spokoju... Ja nigdy nie chrapie, wiec kto tam
          jeszcze goscil u Ciebie???
          No, po kawie juz troche lepiej.
          mreck, jakie mewy, gdzies Ty polazl??? Agniecha, pilnujze go, bo nastepnym
          razem po imprezie jeszcze gotow powedrowac w gory.
          Stone, co u Ciebie? Rolling Stones to jest to, czego potrzebuje rankiem dnia
          nastepnego!
          pozdro

"ale byl czad!" jak to mowi moja przyjaciolka (ta jak siostra, wiec sie nie
          denerwuj Sloneczko!)
          • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 07.08.01, 12:16
            moj Kochany,
            odwrocenie plecami bylo kara, skad moglam widziec ze tak bez protestow ja zaakceptujesz?. Oprocz
            Ciebie byl jeszcze ten bardzo chory staruszek, co to pamiec ma slaba, serce tez, a na dodatek spi na
            plecach z otwartymi ustami. A spal w moim lozku ze wzgledu na upojenie alkoholowe i problemy ze
            zdrowie, z powodu ktorych nie zdolal dotrzec do wlasnego lozeczka. I jak widze pamiec mu nadal nie
            dopisuje, bo twierdzi ze cos mi niechcacy zabral, a przeciez ja sama to u niego zostawilam...
            I CHYBA? sie nie denerwuje !!!

• Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 07.08.01, 14:02
      mewy? no przecież umówiłem sie z nią na dziesiata na molo w krynicy morskiej i
      jak ten palant czekałem. śpiwór miałem wczle nie wirtualny. I wystawiła mnie do
      wiatru a podobno kocha. Agnieszka ja kocham, czekam,
      • leo100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 07.08.01, 14:22
        Te kobiety nasze juz takie sa, mreck.
        Niby tutaj bajeruja nas, uwodza az slinka leci, a pozniej zostawia i wmawiaja,
        ze to jeszcze nasza wina. A bo to serce nie to, a bo to teleporter sie zepsul i
        tak naokraglo. Ale coz bez nich znaczyloby nasze zycie stary. Nie pozostaje nic
        innego, jak wierzyc, kochac i tesknic. I marzyc.
        • Gość: mreck Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 07.08.01, 14:54
          Ty, Leo a jak ty tego dziadka przeleciałeś? Wiesz, w końcu spał z otwartymi
          ustami. Ty trochę wypiłeś a Iwa się wypieła, mogło ci się pomylić, co?
    • Gość: mreck LEO!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 11:42
      wyciągam wątek na górę
      • leo100 Re: LEO!!!! 08.08.01, 12:40
        Mreck,
        co ty z tym dziadkiem?
        spoko, az tak pijany nie bylem, aby pomylic smukle cialo mlodej dziewczyny z
        jakims pomarszczonym workiem. A wypiecie Iwy tez bylo niczego sobie...
        dobrze, ze trzymasz nad watkiem kontrole...
        pozdro

dzisiaj w ogole jakos tak slabo na forum, widzialem Cie tu i owdzie (wszedzie
        zawitasz, prawda?), ale generalnie to nie to samo, co zwykle...
        • Gość: agniecha Re: LEO!!!! IP: *.man.polbox.pl 08.08.01, 12:46
          no czesc Misiaczki :)
          jak zdrowko, jak zyjecie?
          widze, ze niezle.
          • iwa100 Re Dobry wieczor. 08.08.01, 12:52
            Witam wszystkich,
            jak tam dzien?
            Widze, ze chyba nie wszystkim humory dzisiaj dopisuja? co sie stalo?
            Pzdr
            • Gość: mreck Re: Re Dobry wieczor. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.08.01, 14:56
              zaznaczam swoją obecność. Baj, baj. baj.
              • Gość: usia Re: Re Dobry wieczor. IP: 195.117.154.* 08.08.01, 15:00
                cześć,
                nie jestem wprawdzie z tej rodziny, ale wy tacy ciekawi ludzie jesteście...
                może jak głęboko sięgnę to odnajdę jakieś koligacje...
                co wy na to?
                • iwa100 Re: Re Dobry wieczor. 08.08.01, 15:02
                  Gość portalu: usia napisał(a):

> cześć,
                  > nie jestem wprawdzie z tej rodziny, ale wy tacy ciekawi ludzie jesteście...
                  > może jak głęboko sięgnę to odnajdę jakieś koligacje...
                  > co wy na to?

Usia,
                  niet problema.
                  przylacz sie i troche postukaj. My na pewno odstukamy.
                  • Gość: usia Re: Re Dobry wieczor. IP: 195.117.154.* 08.08.01, 15:16
                    no to świetnie, hm tyle tylko, że za jakieś 20 minutek lecę do domku po
                    dziennej dawce pracy... ale jutro mnie tu na pewno nie zabraknie.
                    • iwa100 Re: Re Dobry wieczor. 08.08.01, 15:26
                      Usia,
                      zazdroszcze, ze juz sobie idziesz, ale ja tez nie narzekam bo uciekam o 4.
                      Zycze Ci w takim ukladzie milego wieczoru i do odstukania jutro.
                      Pzdr
                    • leo100 Re: Re Dobry wieczor. 08.08.01, 15:33
                      wiecie, juz mi sie myla watki.
                      To z ogromnej tesknoty za czyms, co na razie jest poza moim zasiegiem.
                      Ale podolam trudnosciom i bede walczyl jak LEW, az przeznaczenie trafi
                      ostatecznie w moje ramiona.
                      Przeslalem dla Was buziaki, Drogie Panie, ale na innym watku...
                      pozdro
                    • Gość: agniecha Re: Re Dobry wieczor. IP: *.man.polbox.pl 08.08.01, 17:05
                      Jezuuu, czy tylka ja pracuje do 17???
                      Czesc Usia, milo ze do nas wpadlas :)
                      • Gość: roro_ Re: Re Dobry wieczor. IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 09.07.02, 14:44
                        Ze tak powiem....
                        Chusteczki będą niezbędne.
                        • Gość: leo Re: Re Dobry wieczor. IP: mieszko.pl.u* 10.07.02, 12:26
                          w rzeczy samej, roro, w rzeczy samej.
                          rzeklbym nawet, ze wole rolki.
                          Jak Ci sie to udalo wyciagnac?
    • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:04
      hm...... tak..... o Boszszszeee:))
      • fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:08
        IWA!!!kopę lat!!!;)
        • Gość: leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: mieszko.pl.u* 10.07.02, 13:14
          to co, odkopujemy kosci i rzucamy na nowo?
          (tak wlasnie sie zrywa ze zrywaniem nalogu :)) ale czego nie robi sie dla
          kopytek? ;))

• fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:16
            i toporek tez odkopmy;))ten wojenny;)
            • Gość: leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: mieszko.pl.u* 10.07.02, 13:19
              alez to bylo dawno...
              choc istotnie, toporek byl i rowniez zasluguje na wykopki.
              sam sie musze tez otrzepac, bo piach jeszcze dobrze ode mnie nie odpadl.
              przyznaje - zakopalem sie na pare ladnych setek watkow.
              ale w glebie za goraco, wole gorace klimaty tutaj.
              :)
              • fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:21
                ja juz odkopałam...wyczyściłam, lśni jak za dawnych dobrych czasów...może zyczysz
                sobie raz a porządnie przez plecy?;)
          • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:17
            Fuego
            tym razem to ja Tobie daje kwiatek:)) @->->--

Leo
            ten adres..... hm... ale po tych kopytkach nie mialam watpliowsci:)ja swoje
            kosci rzucam kazdego dnia:))nalogi sa zgubne....
            • fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:19
              Dziekuję...obawiam się, że przy tej temperaturze zwiędnie zanim go wydrukuję;)
            • Gość: leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: mieszko.pl.u* 10.07.02, 13:21
              a ja je kazdego dnia zbieram ;))
              nie ma to jak dobra kosteczka do lizania... :))
              • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:24
                jesli zwiednie to dostaniesz nowy:)

sliniaczek dac?:))
                • fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:30
                  Nie nie, to już sobie zatrzymaj tego badyla;)))
                  • Gość: leo Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: mieszko.pl.u* 10.07.02, 13:35
                    ja tez chetnie zatrzymam to i owo
                    :))
                    • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:41
                      ales Ty laskawa:)))

lepkie masz te lapki... lepia sie jak cma do ognia:))
                      • fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:44
                        wiem wiem...szczerozłote serce mam;))

No, Robale, Wy się tu migdalcie, a ja uciekam;)))
                        całusy
                        Pa
                        • iwa100 Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 13:58
                          szczere i moje ulubione:))
                          papa, Mloda:)
                          • Gość: fuego Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo IP: *.man.lodz.pl 10.07.02, 14:10
                            oj, wzruszyłam się na koniec;))
                            Pa
                            • roro_ Re: zbieram rodzinke do odcinka - Leo 10.07.02, 18:30
                              Służę chusteczką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka