vampi_r 27.08.03, 12:46 Taki napis nabazgrany sprayem widziałem wczoraj na jednej z kamienic w Wawce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viki2lav Re: Baloo był tu !!! IP: 213.255.126.* 27.08.03, 12:50 dzis w nocy dopisz jedynke Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 12:52 za pozno. chyba, ze przez upowazniona osobe. Kto chce byc plenipotentem ds grafitti, tagow i murales ? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 13:06 Bazgranie sprayem po murze odnowionej kamienicy jest zwykłym aktem wandalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 13:07 Dlatego tak mi się to podoba. Moge domazać za cienie tą 1 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 13:08 Sieniekrepuj. Albowiem poniewaz uwazam odnawianie praskich kamienic za akt wandalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 16:08 PREZES???? to pan zyjesz??????Bo rozne wersje krazyly. Jedna z nich , tych wersji mowila , zes pan na Madagaskarze i jakas geo- archeo- odkrywke robisz, inna zes pan sie zamelinowal w kopalni i kosci mamucie lopatka odgrzebujesz, jeszcze inna, troche hadko mowic, ale mowi zes pan wygral w euro lotka mase pieniedzy i jest szanowanym filantropem. Ja juz nie wiem komu i w co wierzyc ;- )))))))Chcialabym , zeby ta wersja nr czy byla prawdziwa.Prezesie, jak ja pana lubie;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 16:10 hehe, Karelita,a to Ci niespodzianka. Bylem , bylem, troche tu, troche tam, troche na urlopie. Ale Ciebie bardziej nie bylo niz mnie i to dluzej. Chyba, ze pod innymi nickami grasujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Baloo był tu !!! IP: *.acn.waw.pl 27.08.03, 21:21 aha ale my nie wiemy. i mowie to w imieniu nie tylko swoim, ale i reszty podglądaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 22:42 e-e. nieutytulowana jestem. jak szeregowiec rajan. ale jesli napotkasz wiadomą Markize, ktorą my poufale Frene nazywamy ucaluj ja ode mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 22:43 aha ja tez Cie pozdrawiam ;) (zeby nie bylo ze nie jestesmy zmanierowani tu) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 22:49 no wiesz, z tytulami no problem, podobno mozna kupic na bazarze. Zrobimy zrzutke zwana sciepka w niektorych regionach i juz tytul masz jak w banku, Markiza Aniela, zwana Angelika. Mnie sie podoba , Tobie zreszta tez, prawna? Zadnych protestow sie nie uwzglednia, szczegolnie po opuszczeniu bazarowej lady. Nie mylic z tytulem Lady, pleaseeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 22:50 yyyyy ale czy szlachectwo zobowiązuje? bo ja unikam zobowiazan, wiec pozbylabym sie raczej tych pagonow z sukni :) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 22:56 TAK!!! szlachectwo obowiazuje;-) ale nie na plazy. Tam wszyscy polgoli. Albo, pardon, goli! Wiem, z goracych zrodel, ze niejaki Baloo, zwany Baloonem czasami sie goli a czasami unika. Tak wiec powiedzmy ON jest polszlachetny, czyli szlachetny w polowie. Nie wiem tylko w ktorej, bo nie mialam przyjemnosci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 23:01 aha ja z kolei znam go z tej jego ciemnej strony. nie wiem czy to nie ta wieksza polowa jest przypadkiem. ale to jest ta polowa, ktora nie dzwoni z informacja kiedy i jakie drogi udekorowac na wyjazd jego. yhyh (noco? mam obrotowego kota) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 27.08.03, 23:11 otyłe nieporozumienie. unikam dosadnosci. oraz dosednosci (w sensie trafiania w sedno). a powiedz z daleko szlas zeby sie z Baloo minac? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo był tu !!! 28.08.03, 09:15 Ech, no nie ma to jak damska raczka, rzekl pewien gosc na widok stosu kanapek sporzadzonych przez pania domu. Tak delikatne to bylo, ze nawet nie poczulem wczoraj, ze ktos mi odwlok obrabia. Ani czkawki, ani rany po pogrzebaczu, ani nic ;o) Zlozona problematyke telekomunikacji juz chyba omawialismy, Aniele, wlacznie z zagadnieniem podawania numerow do rozladowanych komorek, nespa ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Baloo był tu !!! 28.08.03, 09:24 aha niby spa, ale zal jakim mam. no nic na to nie poradze :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo był tu !!! 28.08.03, 09:29 Zatem obopolne jest to poczucie wydudkania na strychu ;o) Nastepnym razem przed wyjazdem na Ojczyzny £ono bede wystosowywal stosowny Apel Telekomunikacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś