Dodaj do ulubionych

Olej z nasion ostu

29.08.03, 08:40
Bogaty w nienasycone kwasy tluszczowe, znamienity dla
celow kuchennych (z etykietki). Flaszka 0.75 litra cos
1.5 teuro. Jeszcze nie wiem jaki mach zapach, ale boje
sie ze bedzie klul.
A deszcz i tak bedzie padac, powiedzial Klapouchy, ale
kogo to obchodzi.
Obserwuj wątek
    • ka_27 Olej z nasion ostu 29.08.03, 08:45
      Nie powie ten, co nie spróbuje,
      na własnej skórze nie odczuje :-)

A deszcz i tak bedzie padac, powiedzial Klapouchy, ale
      kogo to obchodzi.
      Ja ty to robisz, że cały czas masz dobry humor, Kubusiu? Spytał Kałpouchy.
      • brezly Re: Olej z nasion ostu 29.08.03, 08:49
        Widziales ten napis na murze na Sienkiewicza, na
        wysokosci Nowowiejskiej a moze blizej Bujwida? Cos 15 lat
        juz tam jest. Glosi ze 'svet se posral'. Jak nie byc w
        dobrym humorze?
        • edzioszka Re: Olej z nasion ostu 29.08.03, 08:52
          oj Brezluś, Ty tu o fizjologii, kiedy ja o uczuciach gadać chce - rozumiemy się
          świetnie niemalże, zupełnie jako w małżeńskim stadle...hyhy..;)
          • brezly Re: Olej z nasion ostu 29.08.03, 08:56
            Dobrze cie rozumiem, Edi? W oscie chcesz rozmawiac o
            uczuciach?! Zawsze myslalem ze rozumiem mlodziez :-(
            • ka_27 Olej z nasion ostu 29.08.03, 08:58
              A sławetne plakaty "Navrat idioty"?

Co to je zaklejali napisem "powrót"? :-))))

Olej z nasion ostu przy tym to pikuś :-)))
            • edzioszka Re: Olej z nasion ostu 29.08.03, 09:01
              na uczucia zawsze jest pora...może być i w ostach - aczkolwiek symbolizuje to
              oschłość raczej...zastanawiałeś się kiedy, czemu stare panny sie lubują w
              kaktusach?...hyhy...;)
              • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:08
                Moi drodzy,

'Navrat idioty' to wytwor czasow absurdu najnowszego. Ja
                jeszcze nie mam sentymentu do tych czasow. To taki
                nowobogacki absurd, ze sloma w butach.

Kaktusy. Nie tylko stare panny lubia kaktusy. Znalem
                kilka mlodych panien (kiedys) hodujacych rzeczone. Brak
                znaczacej statystycznie korelacji.
                • misiania Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:10
                  ja np. miałam kiedyś kaktusa, ale mi usechł...
                  • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:13
                    misiania napisała:

> ja np. miałam kiedyś kaktusa, ale mi usechł...

hyhy...widocznie niezbyt troskliwie oń dbałaś...;)
                • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:12
                  brezly napisał:

>
                  > Kaktusy. Nie tylko stare panny lubia kaktusy. Znalem
                  > kilka mlodych panien (kiedys) hodujacych rzeczone. Brak
                  > znaczacej statystycznie korelacji.

jakby nie patrzył - dość niewyszukany to substytut, az powiało samoumartwieńczą
                  nutką...;)
                  • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:15
                    Edi, nie zgodze sie, ale 'my lips are sealed'.
                  • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:15
                    y? powiedzcie mi ze zle zrozumialam. to pojde po kawe.
                    • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:16
                      Koincydencja, a po kawe ide ja w realu. Instytucja
                      pojechala na wycieczke zakladowa, a ja pilnuje dobytku.
                      • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:17
                        a skoro tak, to przynies co najmniej dwie. ja popilnuje obejscia
                        dziendobry takwogole
                        • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:20
                          a dla mnie jaki mach z kofeiny się nie najdzie?...;)
                        • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:21
                          Hej.
                          Robi sie dopiero, bo jak IA (wycieczka zakladowa) to
                          podstawowe rzeczy nie dzialaja.
                        • ka_27 Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:21
                          Tak, dokładnie, ale ile w tym przypadku było odniesień to TAMTYCH czasów :-)))
                          I to nie sentyment, bo sentyment żywi się do czegoś, co było :-)))

A teraz opracowali nową metodę usuwania niewygodnych napisaów :-P
                          • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:22
                            yhy to ja przygotuje porcelane. sardynską.
                            ktos ma zapalki? bo po jednej na powieke to za malo
                        • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:21
                          aniela napisała:

> a skoro tak, to przynies co najmniej dwie. ja popilnuje obejscia

to męska rzecz byc daleko, a kobietki - wiernie czekać?...;)
                          • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E. i K_.) 29.08.03, 09:23
                            a nene za winkiel poszedl. a ja sie w tym czasie rozejrze, wzrokową
                            inwentayzacje dobr napredce uczynie :)
                            • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:28
                              Jestem z kawa dla wszystkich, dla E. po slowiansku.
                              Ka-27, pewne elementy zachowan zastraszonych urzednikow
                              sa ponadczasowe i taki z czasow ehemalige Volksrepublik
                              Polen (1944-1989) nic sie nie rozni od tego z k.u.k.
                              monarchii (dluzej).
                              • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:31
                                bardzo Ci jestem dźwięczna, iz tak historyczność mą podkreślać jesteś gotów...;)
                              • ka_27 Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:34
                                Kawa bez cukru, może być z mleczkiem :-)

Urzędnicy są sztampowi, bo nie trzeba się na nowo uczyć :-)
                                Nie mówiąc o językach :-) Zero rozmów w kuluarach.
                                Ja z czechami rozmawiam po ... niemiecku :-P
                                Inaczej byśmy się nei dogadali :-)))

Towarzysze, Towarzysze, trza nam pomóc. pomożecie?
                                Pomożemy Towarzyszu, pomożemy!
                                • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:40
                                  Ka_27, niemiecki to Mitteleuropejska lingua franca, co
                                  robic. Czeski jest ciezki do zrozumienia jak kto sie nie
                                  uczyl, naprawde.
                                  • ka_27 Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:41
                                    Z "swoją" znajomością czeskiego trzeba uważać przy rozmowie z laskami - można
                                    jeszcze po gębie dostać :-PPPPP
                                    A niemiecki jest akurat w tym regionie Europy jak znalazł :-)))
                                    • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:44
                                      przepraszam, ze wchodze Wam w slowo, ale kto to jest Ang. ? bo siersc mis ie
                                      zjezyla na łokciu aż.
                                      • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:46
                                        Ty przeciez. Angelek znaczy? Plotnalem w kul?
                                        • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:49
                                          aaa znaczy obcojezycznie zagadales. siersc mi sie uladzila. :)
                                      • edzioszka Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:48
                                        aniela napisała:

> przepraszam, ze wchodze Wam w slowo, ale kto to jest Ang. ? bo siersc mis ie
                                        > zjezyla na łokciu aż.

odgrywasz rólkę Angeliny zdajesie...;)
                                        • aniela Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:50
                                          nene, nie pozbawiono mnie skrzydel, jak sie obawialam :)
                                          • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:56
                                            aniela napisała:

> nene, nie pozbawiono mnie skrzydel, jak sie obawialam :)

Znaczy czegos nie wiem. I jak zwykle dowiaduje sie
                                            ostatni. Na koncu znaczy. Zyzce smacznego drugiego
                                            sniadania. Ide dosypac sieczki i za uchem podrapac moje
                                            maszynki.
                                            Poki co.
                                    • brezly Re: Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 09:54
                                      ka_27 napisał:

> Z "swoją" znajomością czeskiego trzeba uważać przy
                                      rozmowie z laskami - można
                                      > jeszcze po gębie dostać :-PPPPP
                                      > A niemiecki jest akurat w tym regionie Europy jak
                                      znalazł :-)))

Ale w Centrali Stolecznej o tym nie wiedza i poslai do
                                      Pragi korespondenta o nazwisku Szukala (sic!!!!).

Acha, Angelus Silesius pisal po niemiecku.
                                      • ka_27 Olej z nasion ostu/Zbiorczo (E.,K_., i Ang.) 29.08.03, 18:39
                                        Iten korespondent, gdy młoda pani się go zapyta o nazwisko, od razu ma
                                        opuchniętą buźkę? :-))))

Deutsche sprache als Key of the Century :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka