baloo1 29.09.03, 08:54 .. zebraniu jest tak, ze ktos musi zaczac. Aha, i nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:01 hyhyhy myślałam o tym, żeby podobnie zacząć, ale wygrały z tą chęcią komentarze po wczorajszym meczu siatkarek :DD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:02 Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wecz przeciwnie, nie mam nic na przeciwko, ale... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:19 O, nareszcie. Witam Panstwa. Skoro poranne gazetki juz przejrzane i skomentowane w kolezenskim gronie, to proponuje sie napic kafki, wykonac pare cwiczen gimnastycznych. I moze cos zaspiewac wspolnie. Taka naprzyklad "Piesn o spustoszeniu podolka" wydaje mi sie godna tego pieknego poranka. Aha, Oxy. manna sie na mnie sypla, o czym wystosowalem odpowiedni komunikat wiadomogdzie. A skoro tu sie objawiles, to tu tez Cie chwale. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:44 Aha, Zaprawdę widziałem Baloo, ześ sławił me imię i miział mię czule po egu tak, iż czuję się spełniony jako pomizianiec. :-) A wykorzystując bezpardonowo i bezwstydnie Okazję, cmokam Was wszystkich i kazdego z osobna okrutnie intensywnie w szklane oko, ale niestety przyjście powtórne swe odłożyć muszę, albowiem nie moja wola taka jest, lecz tego który mię posłał. Budkę odmykał będę o godzinie której nikt się nie spodziewa, tak więc czuwajcie ażeby złodziej nie zastał Was umiłowani brzemiennymi. Na osłodę w budce zaraz znajdzie się film erotyczny, jeszcze sprzed ery Braci Limier, tudzież Popielaw i kinomaszyny :-) Chrześcijańskie Szalom dla wszystkich! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:52 Aha, film przydystrubuowała z pomocą wiewiórek firma JaGutek Film, której niniejszym dziękuję fromdze Oliwe Mołtajn. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:28 wiadomo, kultura priorytetowo, przede wszystkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:31 e-e. [...] na to. Najwazniejszy jest mikrofilm. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:32 to ja jeszcze dokończe trening, zanim się zebranie zacznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:33 Tylko nie daj znow plamy. Bo ostatnio, to nasz czlowiek byl. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:36 yhyh to Wam powiem ze takanibyja to mam cala plutoteke skurczową juz skompletowaną. od niechcenia napomykam omijajac z jadu kaluze zgrabnie Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:44 Ja też już skompletowałem, albowiem disko kasjety lepsze od kobjety! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:13 na lato i jesien na kazda kieszen? ps. nie jestem pewna czy tego postu jako offtopikowego nie powinno sie przeniesci na watek o jesiennych rymach Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 09:31 a nene, musze powiedziec ze takaja tu siedze z prawdziwą przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:03 Cudownie tu jest... Cudownie. Cudownie... Cholerny ten leżak. Susza wywarła wielkie spustoszenie. Maliny się kończą... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:05 aha ogladasz moze drób znajdujacy sie na drodze na ostroleke? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:09 Snopki siana i chalupy przykryte okapem. A moja zona przeprasza , bo spi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:11 yhyhyh bardzo mi przykro, aniela jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:14 Poniewaz znamy się mało, więc może bys powiedziała parę słów o sobie, najpierw ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:17 yhyh nene oceniam te dialogi jako niedobre, bardzo niedobre,. az dziw ze sie nie wzorujemy na zagranicznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:20 a mnie ostatecznie bardzo to sie podoba, dlatego, ze to jest smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:26 a nene wesole, tylko ironiczne troche. bo to watek satyryczny Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:26 a nene wesole, tylko ironiczne troche. bo to watek satyryczny Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:29 To ja nie wiem, czy sie nie przeniose do sekcji gimnastycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:33 Poza tym, nalezy to poprzedzic jakims wstepem, ze to sie dzieje w Grecji czy Portugalii, gdzie niestety teraz nie ma miejsca na milosc Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:18 z okrzykiem łojezu! spadam z Nienacka na ten wątek :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:21 Czy Nienack to moze jakis nowy typ pieca, a ty jestes jak jakies abecadlo ? Alfom i omegom chcesz byc ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:25 nene. w dyskretny sposób chciałam dać do zrozumienia, że należę już do klubu miłośników bułgaskich pościkków :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:26 yhyhyh o! teraz mozemy jak rowna z rowna znaczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:28 aha. zawitałam w klubie wraz z innymi widzami, z których najstarszy był 10 razy starszy od najmłodszego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:28 aha, jestescie moze bracmi syjamskimi ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:30 znaczy ze mnie konkretnie to brat jest do bani raczej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:27 uuuu, ale bycie miłośnikiem jest na tę godzinę trendy&kul Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:29 a np. w tej chwili wyciągam z budki plik o tajemniczej nazwie film. czy ktoś już może wymieniał wizytówki z tymże filmem? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:54 w sumie o ile mnie nie zawodzi moja kobieca intuicja to ja grałem drugoplanową rolę w tym filmie, bo to chyba raport z leżakowania jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:59 A to wiem! W tym to filmie właśnie Rigel udział bierze. Jedną ze swoich żywiołowych ról gra tam konkretnie ze złowrogim błyskiem w oku swoim :-). W filmie występuje też Inni, słynna aktorka. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:30 jak tam trzydniowka? robimy poprawiny? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:32 yyyyyy taka ja np. to raczej pozostanę przy zielonej herbatce, ale barku na klucz nie zamykam wcaleawcale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:34 aleale koniecznie muszę wam powiedzieć o prezencie od przyjaciółki serdecznej, która odkrywszy w sobie ostatnio pasję witrażystki wykonała dla mnie własnoręcznie witrażowy klosz na nocną lampkę! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:44 a nie chcialabys do tego abazuru podstawy ? Pieknie wykonanej z butelki oklejonej plastelinowym wezykiem ? Made by Szakal Ltd. Piekne to jest bardzo i w bardzo poznojesiennym kolorze. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:50 hyhy a co - przyjeżdżacie może i taki prezent otrzymałabym osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 10:54 Mozemy zawsze wyslac poczta. A gdy przyjedziemy, to sprawdzimy, czy aby nadal stoi i jest uzywany ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Na kazdym ... 29.09.03, 11:03 o. przez chwilę pomyślałam, że spodobały wam się podróże na ojczyzny łono i będziecie kontynuować ze zwiększoną częstotliwością... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 11:05 podroze na lono nam sie zawsze podobaly, ale czestotliwosc nie zalezy niestety tylko od naszego widzinamsie :o( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 11:08 aha jakby co, dzwoncie! (yhyh normalnie zebralo mi sie na niewyrafiowane zarciki. ohyda!) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Na kazdym ... 29.09.03, 11:19 aha, juz wlasnie przenosny pregierz przynosze, Jasna Anielko ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Na kazdym ... 29.09.03, 11:30 a nene. od tamtej pory jestem nie ta sama. na jednym pasku nosze telefon a na lancuszku ladowarke Odpowiedz Link Zgłoś