kwiat_paproci 13.10.03, 13:37 Czy ktoś z was jest tak nienormalny jak ja i dobrowolnie decyduje się na katowanie strasznym dyktandem w Katowicach???Gdyby ktoś chciał coś wiedzieć o tym,to rzucam linkę: www.radio.katowice.pl/?id=10064 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westin Re: Dyktando 13.10.03, 13:50 ja hciaubym pisać to tykdanto, nigdy nie miałem kłopotuf s ortografiom:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Dyktando 13.10.03, 14:15 ja cały czas myślę, byłam na dwóch ostatnich no i nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dyktando 13.10.03, 15:05 mnie pokarzom ftedy,yak nagrodem głuwnom bendom wrenczać Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: Dyktando 13.10.03, 15:09 Ya, ya hcem! tysh poyade, neeh to bedzie dowood moyey neenormalnosci. kohamy strashne dyktanda. ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dyktando 13.10.03, 15:12 phayniooshio!pszynajmniey nie bendem muśała sama yehatch Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Dyktando 13.10.03, 15:20 dżoselin,tylko yak my siem głuwnom nagrodom podzyelymy Odpowiedz Link Zgłoś
jocelyne Re: Dyktando 13.10.03, 16:13 shpoko, damy se rade kfiecie. My wshystko moshemy. Tylko ya mam too takom małom uwage: stronka podana przez genialną koleżankę paprotkę nie chce mi się wyświetlić. Wina mojego komputera? Jeśli możesz, o wielki kwiatku, (wszyscy wiedzą, ale i tak sobie napiszę ;) - ctrl+c -> ctrl+v) tutaj te wiadomości o dyktandku. Umieram z ciekawości. Ups, sorry. Oomieram s ciekafości :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś