Dodaj do ulubionych

jakie imie dac synowi?

18.01.02, 09:13
na razie nie spodziewam sie potomka, chyba ze jeszcze nie wiem o tym, ale
mozecie juz proponowac jakies fajne imie dla niego....
za najlepsze przyznam nagrode... :))))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:16
      rigel junior
      • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:18
        Algol albo Syriusz (tak by było na temat)
        :-)
        • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:19
          fakt, te mnie sie tez podobaja... ;)))
          prosze o więcej
          • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:20
            Tytus.
            • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:22
              aniela_ napisał(a):

> Tytus.

a jak on go bedzie zdrabnial???
              • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:26
                nie bedzie zdrabnial. bedzie wychowywał maczia.
                • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:29
                  moze go jednak zdrobnic mikserem, piłą lub czymś podobnym...
                  ;-)
                  • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:32
                    aha na drobne rozmienić. na mnóstwo małych rigielkow.
                    • alterego Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:35
                      Najlepsze sa niewyszukane, proste imiona - proponuje: Potomek
                      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:36
                        Małyrigel, Rigelbis
                    • nanta!!! Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:35
                      King albo Kong ;)
                      • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:38
                        Mnostwo Małych King-Kongów, ktore urosna i zasypia swiat postami
                        ;-)
                        • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:40
                          to cytat z apokalipsy jest. wiem bo czytalam.
                          • alterego Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:42
                            Apropos "Potomek" - znasz jakiegos Tomka?
                          • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:43
                            a to ciekawe, ja nie czytalem, a wiem (prorok jakis czy co?)
                            ;-)
                            • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:54
                              mozliwwe ze miales widzenie.
                              • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:55
                                grzybkow sie najadles?
                                • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 09:59
                                  nazwij go Big Brother
                                  • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:00
                                    aniela_ napisał(a):

> nazwij go Big Brother

tylko pod warunkiem ze bedzie ich dwóch... drugi bedzie Little Brother
    • basia! Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:02
      rigel napisał(a):

> za najlepsze przyznam nagrode... :))))

..a ta nagroda ..to w naturze czy jak ? tzn. mam na myśli, czy to nie przypadkiem
      Twój kod genetyczny :)
      • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:07
        zwyciezca otrzyma indywidualne zawiadomienie o rodzaju nagrody i terminie jej
        wreczenia
        • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:19
          to brzmi jak ugadywanie się na randkę w ciemno ;) niniejszym wycofuję swoj
          udzial z konkursu.
          • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:33
            zestrachalas sie? jakie ciemno???? Twoj nimb rozjasni mroki... ;)))
            • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:43
              nene boję się ciemności.
              • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:45
                myslalem, ze niczego sie nie boisz :))
    • Gość: KOJO Re: jakie imie dac synowi? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 10:35
      Nazwij go "son of the bitch"
      • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:40
        ma miec na imie tak jak ty?
        • Gość: KOJO Re: jakie imie dac synowi? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:13
          Ha ha ha ha
    • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 10:43
      Jak będziesz miał trojaczki:

Tytus, Romek i A'Tomek
      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 10:48
        a jak bliżnięta to Flip i Flap, albo zwirko i wigury
        • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 10:59
          Albo Old Shatterhand i Winnetou
          • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:05
            blizniaki?
            oczywiscie kastor i pollux
          • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:06
            albo Dwóch Takich co Ukradło Księżyc
            • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:07
              aniela_ napisał(a):

> albo Dwóch Takich co Ukradło Księżyc

oni mieli chyba imiona: jaroslaw i lech!!
              • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:12
                aha mozliwe ale to zbyt banalne dla malych zalewających swiat rigelkow.
                jesli to beda wieloraczki to oze byc timur i jego duzyna np.
                • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:14
                  dla wieloraczkow: banda lysego lub 40 rozbojnikow
                  dla trojaczkow (dlaczego nikt jeszcze na to nie wpadl?): ich troje!
                  ;-)
                  • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:16
                    hyhyhy a rigel to sęp miłości ;)
                    • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:18
                      taaaa..., a dla syna zabije sie!
                      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:20
                        aleale. wyglada na to ze zostalismy sami a nie pamietam zebys mi sie
                        przedstawial ;) zebys legitymowal sie czy cv streszczal w slowach trzech. nawet
                        nie wiem czy mi wypada z Toba rozmawiac samnasam. nie jestes moze blizniaczym
                        potomstwem rigla, co by sugerowal Twoj nick ? :)
                        • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:32
                          aleale mam te sama twarz, zmienilem jedynie makijaz i uczesanie, kim bylem
                          poprzednio nie powiem, bo na mnie patrza ci, ktorzy nie chce aby patrzyli
                          a przed rigloblizniactwem chron mnie panie boze
                          ;-)
                          • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:34
                            nene moim zdaniem z twarzy jestes podobny do nikogo. wiesz ze mi mozesz
                            powiedzic ktos Ty zacz... ze mi mozesz zaufac. im nie.
                            • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:36
                              ja nie ufam nikomu - taka praca...
                              :-(
                              • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:48
                                aha tez sie w sobie zasklepie wobec tego.
                          • basia! Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:02
                            statler_i_waldorf napisał(a):

> aleale mam te sama twarz, zmienilem jedynie makijaz i uczesanie, kim bylem
                            > poprzednio nie powiem, bo na mnie patrza ci, ktorzy nie chce aby patrzyli
                            > a przed rigloblizniactwem chron mnie panie boze
                            > ;-)

zapomniałeś splunąć przed słowem riglobliźniactwo;)
    • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:47
      kurde bele, czekam caly czas na zawiadomienie o przyznanej mi nagrodzie a tu
      NIC...
      jeszcze dobra rada: do USC idz osobiscie, bo jak ci syna nazwa roro, to
      bedziesz mial blizne do konca zycia
      ;-)
      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:49
        czemu?
        • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:55
          a co ty bys powiedziala, gdyby w domu ciagle bylo slychac "roro, roro"...
          bez sensu
          • mreck Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 11:59
            dzwięk taki jak inne, co dzień słyszę: sąsiad uruchamia malucha... ro ro
            rorororo bum!
            • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:03
              aha to moze jakies imie ktore brzmi jakj szelest pieniedzy albo halas
              tasowanych kart kredytowych? to mile dzwieki są
              • mreck Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:08
                krezus? Melon? Roki (od rockefeler)
                • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:12
                  midas, kaczor donald
    • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:12
      Heh, wybierz sobie sam:
      www.skarbczyk.com/

:-))
      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:16
        nene rigel sam robiąc tylko popsuc moze. nie nalezy mu dawac wolnej reki.
        • Gość: yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:18
          Żeby nie wybrał wszystkich na raz?
          • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:19
            mozliwe ze właśnie dlatego ;)
            • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:20
              Coś w tym jest... ;-)
              No to może: Hiacynt?
              • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:22
                albo Narcyz raczej ;)
                ps. yaskier jestes nowy czy po reinkarnacji modnej obecnie?
                • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:32
                  przeglądanie forum zacząłem w listopadzie, a od paru tygodni tez coś czasem
                  skrobię.
                  • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:34
                    brudny harry kriszna - ja sobie wypraszam reinkarnacje, to warunki techniczne
                    byly
                    :-!
                    • basia! Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:35

> brudny harry kriszna - ja sobie wypraszam reinkarnacje, to warunki techniczne
                      > byly
                      > :-!

banita ;)

• Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:39
                      Że jak, co, proszę??? ;-)
                      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:42
                        nene nie sluchaj ich yaskier. mnie sluchaj :) chlebemi solą Cię powitam :)
                        • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:47
                          Aha,

no to OK,

ale tak w ogóle, to o co im chodziło?????????????
                          • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:50
                            na pewno o nic dobrego. zignorowałabym.
                            • statler_i_waldorf chlebem i sola 18.01.02, 13:04
                              a chleb bedzie czerstwy, a sol bedzie niejodowana, tako rzecza zaratustra
                              • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:09
                                oxy ?
                                • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:14
                                  co ty dzisiaj z tymi porownaniami
                                  juz 10 razy powiedzialem kto ja, 11sty juz nie moge bo mnie namierza
                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:20
                                    miej na wzgledzie moja inteligencje mizerna (w której braki rekompensuje mi
                                    uroda rzadko spotykana) i w krotkich żołnierskich słowach naprowadz mnie na
                                    wlasciwe sciezki.
                                    • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:26
                                      ale po co???
                                      nie dosc ze 18stka, do tego jeszcze ciekawska, tfu trzykroc przez lewe ramie!
                                      :-/
                                      • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:28
                                        aha zapłączesz jeszcze krwawymi łzami żeby zechciała zerknąć w kierunku Twojej
                                        leitymacji...
                                        • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:31
                                          aniela_ napisał(a):

> aha zapłączesz jeszcze krwawymi łzami żeby zechciała zerknąć w kierunku Twojej
                                          > leitymacji...

zle ci wroze, dotychczas KAZDY, kto spogladnal w moja legitymacje mial mine
                                          nieszczegolna (a potem mi grozil), a pokazuje ja zaraz na wejsciu!
                                          • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:35
                                            nene dosc juz bo pomysle sobie jeszcze ze kazdego dnia na forum iq zanika mi o
                                            kilka procent ze o innych q nie wspomnę. uznajmy sie za nieznajomych i
                                            zacznijmy od poczatku. czesc jestem aniela.
                                            • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:40
                                              czesc, jestem statler i waldorf, mieszkam na balkonie i mam ok 180 lat
                                              • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:43
                                                aha jesli wiec chcialabym Was wrzucic potrzebowalabym dwóch worków? ;) i dwóch
                                                szuflad do zaszufladkowania? i telez samo psów do uwieszania ?
                                                • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:52
                                                  2 psy, dziekuje, wole 3psy (paprykowe)
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 13:56
                                                    statler powiedz mi jeszcze czy jestes moze obrzydliwiei bogaty z własną firmą?
                                                    dla mnie to nieistotne rzecz jasna ;) pytam ot tak dla zagajenia rozmowy ;)
                                              • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:54

> czesc, jestem statler i waldorf, mieszkam na balkonie i mam ok 180 lat
                                                > :-)

czy możesz mi powiedzieć chociaż czy ja zgadłam ? tajemnicę zachowam ,aż po
                                                grób..tfu.,tfu,tfu ..odpluwam i odpukuję w jakieś niemalowane ..o skrzynkę na
                                                przykład:)
                                                • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:04
                                                  powiedzieć mogę: nie zgadlas (ale sie wkurczą ci, ktorych wymienialyscie, he,
                                                  he)
                                                  a co do obrzydliwości tez odpowiem: nie - autobus marki jelcz to zadna wartosc!
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:07
                                                    basia, proponuje ostentacyjnie mu nei odpowiadać. demonstracyjnie nie patrzeć w
                                                    jego kierunku. w koncy damom nie wypada rozmawiac z nieznajomymi.. ;)
                                                  • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:10
                                                    aniela_ napisał(a):

> basia, proponuje ostentacyjnie mu nei odpowiadać. demonstracyjnie nie patrzeć w
                                                    >
                                                    > jego kierunku. w koncy damom nie wypada rozmawiac z nieznajomymi.. ;)

popieram ;)
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:12
                                                    rozmiekczymy go gotując na wolnym ogniu ;)
                                                  • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:16
                                                    aniela_ napisał(a):

> rozmiekczymy go gotując na wolnym ogniu ;)

..ale tym piekielnym ..bo szkoda węgla;)
                                                  • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:08

> powiedzieć mogę: nie zgadlas (ale sie wkurczą ci, ktorych wymienialyscie, he,
                                                    > he)
                                                    > a co do obrzydliwości tez odpowiem: nie - autobus marki jelcz to zadna wartosc!

po imieniu (nicku) nikogo nie wymieniałam ,a swoje domysły zostawiałam dla siebie
                                                    więc nie mają się o co wkurczać ..tfu wkurzać !!!!!
                                                  • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:18
                                                    modliszki, kurde bele, smerfojady i sweetumsy - ja was chlebem i sola (aha,
                                                    przypomnialem sobie, ze mam jedno oko!), a wy mnie zeżreć chcecie tfu!
                                                    :-((
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:21
                                                    aha czy to środkowe oko jest? zresztą nic nei mów. nie jestem zainteresowana
                                                    tożsamością Twoją. basia, do Ciebie zwracam twarz ruchem wyniosłym i w Twoim
                                                    kierunku powłóczyste kieruję spojrzenie.
                                                  • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:23
                                                    aniela_ napisał(a):

> aha czy to środkowe oko jest? zresztą nic nei mów. nie jestem zainteresowana
                                                    > tożsamością Twoją. basia, do Ciebie zwracam twarz ruchem wyniosłym i w Twoim
                                                    > kierunku powłóczyste kieruję spojrzenie.
                                                    fałszywe wskazówki to są chyba ?

• aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:26
                                                    aha kłamliwe jego słowo a nos jak u pinokia. ale dość już o tym małym łgarzu.
                                                  • Gość: basia! Re: chlebem i sola IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:21

> modliszki, kurde bele, smerfojady i sweetumsy - ja was chlebem i sola (aha,
                                                    > przypomnialem sobie, ze mam jedno oko!), a wy mnie zeżreć chcecie tfu!
                                                    > :-((

a coś cyklop jakiś ?
                                                  • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:35
                                                    z pinokia to mam jedno: drewniane ucho - uwielbiam muzykę
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:41
                                                    aha a czy masz tabake zawsze kiedy rzezbiarzy odwiedzasz?
                                                  • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 14:47
                                                    tabaki nie mam, ale radomskie zawsze!
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 15:32
                                                    aha i karierę medialną robisz ? ;) (macam Cię wciąż)
                                                  • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 15:37
                                                    aniela_ napisał(a):

> aha i karierę medialną robisz ? ;) (macam Cię wciąż)

własnie poczulem czyjas wiotka dlon pod stolem
                                                    a kariery medialnej nie robie - nudzi mnie to, za to polityczna..., kto wie, kto
                                                    bedzie prezydentem za 2 lata
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 15:43
                                                    nene mydlisz mi oczy akurat w momencie kiedy zaczyna mi sie niewyraźnie
                                                    wizualizować zarys Twojej postaci jako nieobcej mi.
                                                  • statler_i_waldorf Re: chlebem i sola 18.01.02, 15:55
                                                    mydlenie oczu to moja specjalność (tak jak blondynki, klopoty i schabowy z
                                                    ziemniakami)
                                                  • aniela_ Re: chlebem i sola 18.01.02, 16:09
                                                    aha i jak występowwanie inkoguto z fałszywym usmiechem ;)
    • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:37
      Arystarch
      Żegota
      • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 12:42
        Łazarz
        • Gość: Yaskier Re: jakie imie dac synowi? IP: 213.77.2.* 18.01.02, 12:48
          Świętopełk
    • Gość: dzieciak Re: jakie imie dac synowi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:05
      Rigel! co za glupie pytanie. najlepsze imie dla chlopaka to RADEK!!!
      • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 13:12
        Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> Rigel! co za glupie pytanie. najlepsze imie dla chlopaka to RADEK!!!

zeby moc potem wolac na niego Radek-niejadek? zapomnij! jeden w rodzinie
        wystarczy ;))))
        • Gość: dzieciak Re: jakie imie dac synowi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:16
          ze co???!!!
          • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 13:18
            moze Zahnrad (kto zna niemiecki?) tez z radem!
            a moze po prostu pluton!
            • aniela_ Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 13:21
              albo Napalm. milo bedzie czuc jego zapach w domu, zwlaszcza o poranku :)
              • Gość: dzieciak Re: jakie imie dac synowi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:22
                jak to Basia kiedys dobrze trafila: proponuje imie Skobel:)
          • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 13:29
            mialem na mysli "niejadka" :)))
            a Tobie co sie uleglo w glowce? no?
            • Gość: dzieciak Re: jakie imie dac synowi? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:35
              juz sie przestraszylem, ufff.:) a co Ty mi niby sugerujesz? he?:)
              • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 13:40
                znowu nie bardzo widze powody do obaw.... :)))))))
                ja Ci cos sugerowałem???? eeetam... :)) to Tobie coś kluje sie pod czupryna :))
                • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:21
                  co z moją nagroda - no jak dlugo mam sie jeszcze upominac
                  :-?
                  • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:21
                    a kto powiedzial, ze nalezy ci sie nagroda? konkurs jeszcze trwa...
                    • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:28
                      nikt mi nie powiedzial sam wiem - nalezy mi sie i już!
                      • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:29
                        nie nalezy... nawet w pierwszej trojce nominowanych nie jestes
                    • luksusowy_yacht Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:32
                      Myśle że Gwidon bedzie dobre, od razu będzie służyć jako ksywka.

• statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:33
                        na szerokie wody wyplynales - przez ciebie naleznej mi nagrody nie dostane
                        :-(
                        • Gość: basia! Re: jakie imie dac synowi? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:41

> na szerokie wody wyplynales - przez ciebie naleznej mi nagrody nie dostane
                          > :-(

jeszcze możesz to ......zmienić
                          • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 14:50
                            no co ty, przeciez to rigel jest jury, a ja nic juz nie zmienie, bo mi sie
                            pomysly skonczyly i w klamstwach sie zaplatalem
                            • Gość: basia! Re: jakie imie dac synowi? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 14:53

> no co ty, przeciez to rigel jest jury, a ja nic juz nie zmienie, bo mi sie
                              > pomysly skonczyly i w klamstwach sie zaplatalem

werdyktu jeszcze nie było
                              • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 15:00
                                werdyktu nie bylo, ale sedzia mi obiecal tylko czwarte miejsce - to skandal!
                                • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 15:41
                                  proponuje zebys zglosil sie do Trybunalu w Hadze z pretensja... jestem
                                  jednoosobowe jury i moge przyznac nagrody komu chce
                                  • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 16:09
                                    skandal
                                    • rigel Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 16:11
                                      hehehe... a czego oczekiwales? sprawiedliwego werdyktu??? zartujesz chyba?
                                      tyle lat masz i jeszcze wierzysz w sprawiedliwość???? ;))))
    • statler_i_waldorf Re: jakie imie dac synowi? 18.01.02, 15:02
      daj mu na imie Deuter, zebys sie nie rozbil na 2 bary
      • statler_i_waldorf korekta 18.01.02, 15:06
        wycofuje "nie" (bo mi zostało)
        • kiciaf Re: korekta 19.01.02, 09:05
          proponuję Mścisław. Od lat już szukam rodziców któzy dziecięciu nadali by to
          piękne imię i nic. Może ty rigiel?
    • Gość: Agra Re: jakie imie dac synowi? IP: *.chello.pl 19.01.02, 18:16
      Andron, oczywiście. Ewentualnie Nierząd. Oba znalazłam w jakimś sakrbczyku
      imion i szukam chętnych na narażenie się potomstwu.
    • Gość: kas Re: jakie imie dac synowi? IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 20:34
      KASJUSZ albo GNIEWOSZ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka