misiania Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:38 o, już? a to szybko nawet! wypuściłam go w piątek wieczorem zdaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:46 Znaczy, nawet spocony nie byl. A wiesz ze jak poslac do kraju pietro wyzej to i dwa tygodnie plynie?:-) PS. Acha adres byl spisany (Ctrl-C, Ctrl-V z oficjalnego w komputrze), stad te tytuly i godnosci :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:48 hyhy się poczułam dowartościowana, że mam takie znajomości ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:52 Teutonskie standardy, qrtshe. A, w Austrii jest jeszcze lepiej. Mam wizytowke od ko_laboranta stamtad, to jak Iliada wyglada. Tam maja nawet tytul na kogos co studiowal a nie skonczyl :-))) Magister sie to tam nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:53 o? ja jak skończył to co jest? premier? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 13:57 Oho, jak skonczyl to zalezy co :-) Herr, Dipl. Ing. Tech. A w inkryminowanym-wzmiankowanym przypadku, to czy prawda jest ze mozemy miec dynastie? PS. Mysmy kiedys wymyslali najdluzszy mozliwy tytul i wyszedl nam: ksiadz pralat general brygady prof. dr hab. nauk. med. inz. arch. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 14:05 o kurczę, ileż straciłam nie rodząc się mężczyzną... bo chyba początek tytułu jest dla mnie nieosiągalny Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 14:09 A gdzie tam. Zostajesz luteranka i masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 14:13 albo mariawitka (chyba?) co do wyksztalcenia - to okreslenie 2wyksztalcenie prezydenckie" powinno sie przyjac, moim zdaniem. Ladne jest. przepraszam, za wtrancanie sie, ale akurat przy popielniczce stoicie Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 14:11 etam mozesz byc za to: matka przelozona general brygady prof. dr hab. nauk. med. inz. arch. ps arch. to archaniol czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Misiania, dzieki 10.11.03, 14:20 No, glebokosciowe roboty psychoinzynieryjne. Taki mental mining. Odpowiedz Link Zgłoś