westin 03.12.03, 08:24 Właśnie przeczytałem, że dzisiaj są urodziny Adama M. Dalekich lotów, Adamie od Plażowiczów:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Urodziny Adama 03.12.03, 08:38 O rany, na poczatku myslalem ze mowisz o kims innym. I dopiero po chwili... Te loty.. Cholera, ilosc Adamow M. co maja wplyw na ten kraj jest chyba wynikiem jakiegos spisku. Czy pisza czy skacza. BreslY przelotny (co ma Adam na drugie ale nie jest M.) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 09:34 aha. nalezy jeszcze dodac drugiego piszacego Adama M - wieszcza. I tym sposobem mamy trzech Adamow M. To dobra liczba. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 09:36 ale liczba jego to 44. szukajcie 44 adamow M. i pamietajcie ze cicho wszedzi i gucho wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Urodziny Adama 03.12.03, 09:41 a Miauczyński? niby nie pisarz, ale Adaś. najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:05 Adam wieszcz ma urodziny w Wigilie, czyli w swoje imieniny (biedak, jesli chodzi o prezenty, to mial przegwizdane). A Miauczynski ? trzebaby sie spytac, tylko kogo ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:07 mial rownie przechlapane jak moj kolega mikołaj, który urodził sie 6 grudnia... wg mnie to jest chamstwo dawac dzieciom na imie tgak zeby mialy imieniny w swoje urodziny... chociaz taka np. moja mama urodzila sie 3 maja, 24 maja ma imieniny a 1 czerwca byl dzien dziecka i dostawala od rodzicow jeden prezent na te trzy okazje.... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:11 najgorzej to chyba jak ktoś urodził się w grudniu i ma na imię Ewa albo Adam Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:14 Westin - kafkie na przebudzenie i dwie zapalki na podtrzymanie powiek Ci daje. Wlasnie napisalem wyzej, ze wieszcz Adam urodzil sie na Gwiazdke i w swoje imieniny. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:12 aha, powiedz swojej Mamie, ze wpisuje ja do klubu ludzi urodzonych 3 maja. Jest nas Legion. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:15 ucieszy sie na bank :-) maj to najgorszy miesiac dla mojego portfela. 3 maja urodziny mamy, 5 maja imieniny taty, 18 maja imieniny siostry, 24 maja imieniny mamy... a 22 moje urodziny i to troche ratuje moj portfel przed anoreksją. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:18 26 maja Dzień Matki jeszcze jest, Emusiu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:22 aha. tego juz zpomnialm wymienic bo tyle tego jest.... z tym, ze mamuska juz sie przyzwyczaiła, ze chocbym cały rok oszczedzala to nei da rady, na dzien matki moze dostac li i jedynie laurke wlasnorrecznie malowana. i calusa. i ewentualnie bukiet bzu zrywany wlasnymi recami. bbo potrfel wzial i umarl z powdu braku pozywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:18 To tak jak u nas. 3 maja - ja, 5 maja - najmlodszy Szakal, 17 maja - najstarszy, 22 maja - imeniny Szakalicy , a potem jeszcze Dzien Matki i Dzien Dziecka;o) Fajny miesiac, troche jak karnawal ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:21 aha Baloo a Szakalicy jest Krzesisława? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:24 z tego co sie orientuje 22 maja jakiejs wiesławy jest i rity. i dziekuje panu bogu najwyzszemu ze moim rodzicom nei przyszlo do glowy nazywac mnei tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:25 e-no Julia jest jeszcze, to fajne imię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:28 nioszka napisała: > e-no Julia jest jeszcze, to fajne imię :-) Prawda ? A o Krzesislawie na smierc zapomnialem. Teraz juz za pozno, chyba zeby cus tam pokompinowac ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:16 Szakalica urodzila sie co prawda miedzy Sw. Mikolaja a Wigilia, ale nie oszukujemy na prezentach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:20 mnie to czasem chca oszukac bo sie urodzilam 9 dni przxed dnim dziecka. ale ja sie nigdy nei daje. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:34 Miauczyński nie pisarz? Jak to?? A dzięki komu pośród ogrodu siedzi ta królewska para? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Urodziny Adama 03.12.03, 10:39 ;o) No niby fakt - przedni to poeta. Ale jeszcze tego nie opublikowal ;o) Odpowiedz Link Zgłoś