basia 04.12.03, 10:13 wystarczy powiedzieć i co chcecie to macie.Się częstujcie. Ps.ja pod stołem ciurka kopię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:16 o. to ja drynia jakiegos chce. jak najmocniejszego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:19 Emusia - bo się obalisz.. :) dla mnie gorący talerz z królewskimi krewetkami na przystawkę i setka na początek :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:25 zapomniałam powiedzieć,że stoliczek jest na opak jeżeli chodzi o zamówienia nieletnich.Wszystkie napoje w oranżade zamienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:29 poproszę, Złociutka, setke absoluta z pepsykolą ale przedtem pierogi z kapustą i grzybami. smacznego. a na deser - tir-amisu! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:30 aha. zawsze mnie wszyscy wykiwaja. nikt mnie nie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:30 A ja mogę coś mocniejszego? Pełnoletni już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:37 Emulka-przecież to właśnie z miłości.Ta oranżada :) Święty-a ile ty właściwie masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:38 basia napisała: > Święty-a ile ty właściwie masz lat? Kobiet i Mikołaja o wiek się nie pyta. Jestem pełnoletni i to już kilkadziesiąt razy. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:39 aha. jasne. ide sie upic z rozpaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 10:47 emusia napisała: > aha. jasne. ide sie upic z rozpaczy :-) Emula, a propą miłości i kochania: nie histeryzuj! poniżej załączam ćwiczenie z j.angielskiego (o miłości!) --- : Love loves to love love. Nurse loves the new chemist. Constable 14 A loves Mary Kelly. Gerty MacDowell loves the boy that has the bicycle. M. B. loves a fair gentleman. Li Chi Han lovey up kissy Cha Pu Chow. Jumbo, the elephant, loves Alice, the elephant. Old Mr Verschoyle with the ear trumpet loves old Mrs Verschoyle with the turnedin eye. The man in the brown macintosh loves a lady who is dead. His Majesty the King loves Her Majesty the Queen. Mrs Norman W. Tupper loves officer Taylor. You love a certain person. And this person loves that other person because everybody loves somebody but God loves everybody. (James Joyce, Ulysses) --- więc stay cool, jak mówił jeden plażowicz, Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 11:32 Dzisiaj to koniecznie barbułka i po wodzie dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Stoliczku nakryj się 04.12.03, 11:50 lodu zimowego do szklanki dorzucę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Stoliczku nakryj się - nogami? IP: *.brucepower.com 04.12.03, 15:05 Wpadam spozniony i obdarzam Pania Basie zyczliwymi zyczeniami oraz kwieciem, ktore pachnie. Porywam ze stoliczka co-nieco i zwiewam w dal. Balujcie i nie naduzywajcie kawusi. Hop. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:16 Dziękuję serdecznie Panie Misio. Ps.jakieś nogi wystają,ale spod stołu.. Ps2.ja też muszę zmyknąć.Stoliczek zostawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:19 aha Basiu tych nóg to tam więcej jest, towarzystwo chyba za bardzo skorzystało ze stoliczka, bo nikogo nie widać... Odpowiedz Link Zgłoś
tekilska Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:48 uffff... potrzebuje dogłebnego nawilzania Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:54 a mnie to powoli zaczyna zaciekawiać, co też Cię, Tekila, zajmuje zawodowo, bo jesteś najbardziej zaciurkowana ze wszystkich plażaków! znaczy Ty i Kiciafa. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:56 Wuj Tarabuk przewidział dzisiejszy dzień na plaży: "Stoi stolik stoi kolebie się nieco za stolikiem morze za morzem Bóg wie co" Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 15:57 jak to co za morzem! topola śród pola, ofkoz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Stoliczku nakryj się - nogami? 04.12.03, 16:06 taa, i jodły na gór szczycie Odpowiedz Link Zgłoś