ignatz 11.12.03, 13:20 w sumie tez złe takie nie jest, ale te wibracje zawsze sprawiają że nie mogę dobrze nabrać powietrza i zawsze jestem jakiś przyduszony - coś jak nagłe wejście do bardzo zimnej wody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: Borowanie 11.12.03, 13:41 aha. szczegolnie fajnie jest, gdy Pan/Pani stomatolog zmienia wiertlo na takie grube i (chyba ?) karbowane. takie slodkie gruchotanie sie rozlega w calem mem jestestwie, normalnie czuje, jak mi sie synapsy wzajemnie o siebie obijajo. Mmmmmmmmm ......... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Borowanie 11.12.03, 13:44 i jabky sie uprzec, to policzyc mozna te przeskoki Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Borowanie 11.12.03, 14:01 a mi się zawsze wydaje, że naciśnie za mocno, przebije się do kanału i mój nerw się okręci dokoła wiertła jak cienka biała niteczka całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Borowanie 11.12.03, 14:04 normalnie hepitrifrenc z tym odcinkiem jak się oko mu przylepiło temu wiewiórku do lizaczka i potem sie do gałęzi przywiązało i trzeba się wbyło wciągać jak po linie :-) Odpowiedz Link Zgłoś