ignatz 11.12.03, 13:37 To jedyny ból jaki lubię, albowiem jest to ból konstruktywny, czyli prowadzi do czegoś dobrego - zabek wyleczony itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: Ból u dentysty 11.12.03, 13:58 bol? jaki bol? ja tam lubie znieczulenia Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:10 aha, a ja ostatnio trafilem do dentysty, ktory uwazal, ze on musi wiedziec (i slyszec, i widziec i czuc) co , gdzie i jak mnie boli. Ze to jest ostoja sukcesu. Mruuuu .... Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:12 W końcu musiał mieć jakąś motywację żeby się kształcić w tym kierunku. A nie - tyle lat nauki, tylko po to, żeby znieczulać pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:19 to jakis ultras konserwatysta! a ty mruu z radosci na to?! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:35 aha, po wielokroc i do konca bym go umilowal, gdym mogl sie wyrwac z fotela. Bosko bylo, mowie Ci. zeby bylo smiesznie, on naprawde dobrze leczy. Ale pierwszy kontakt to szok. sok, znacy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:41 to on jeszcze do fotela przywiazuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:53 hehe, byl taki krotki moment, ze mnie nawet dwie osoby trzymaly. Fajnie bylo. ale tak poza tym to trzymala mnie w fotelu lwia odwaga, ambicja, imperatyw, godnosc osobista i milosc wlasna. tamte dwie interweniowaly dopiero wtedy, kiedy w/w poszly sie gremialnie j..... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ból u dentysty 11.12.03, 15:00 ciekawe, bardzo ciekawe, i wracasz do tego lekarza znow i znow? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Ból u dentysty 11.12.03, 15:09 znaczy tego lata bylem u niego po raz pierwszy . Ale najgorsze mam juz za soba i moze rzeczywiscie tam wroce, bo poza tym , jak to nazwalas, konserwatywnym podejsciem do znieczulenia, to naprawde niezly artysta i leczy cala rodzinke od zawsze. W sumie - znieczulenie jest dla mieczakow ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:23 mogłbyś Ignatz być kobietą wielorótką zdaje mi się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ból u dentysty 11.12.03, 14:28 O rany , w przerwie spotkania z VIPami tu odpoczynku szukam , a wy tak makabrycznie .... Od czasu rozstania sie z zębem madrości mam jakąś zdumiewajaca niechęć do dentystów . Może dlatego że z zębem się rozstawałem przez 2 godziny i już przestawało znieczulenie działać. Odpowiedz Link Zgłoś