Dodaj do ulubionych

Strona osiedla

07.06.06, 09:10
Witam,

Zauważyłem, iż na stronie www.lazurowa.net.pl coś się pojawiło. Na razie to
jest więcej reklam, no i oczywiście piękna reklama naszego(?) dostawcy
internetu, który próbuje chyba wygrać z UPC. Miejmy nadzieję, że niedługo
stronka będzie miała piękną oprawę graficzną i będziemy mogli się przenieść z
tego forum na nowe.
Wrublik, czy Ty jesteś administratorem nowej stronki? Czekamy na jakieś
info...
Obserwuj wątek
    • floreczar Re: Strona osiedla 07.06.06, 10:03
      Witam jestem trochę zaskoczony tym postem z założenia nie ma na stronie żadnych
      reklam. Będzie owszem baner naszej firmy Internet i Media informujący o miejscu
      powieszenia powyższej strony.
      Strona jest w fazie budowy i jak narazie pozostanie w dzisiejszym kształcie
      dopóki nie znajdzie się osoba chętna zmienić szatę graficzna.

Pozdrawiam
      Artur F
    • floreczar Re: Strona osiedla 07.06.06, 10:07
      Zapraszamy pisania artykułów na stronie oraz dyskusji na forum osiedla Lazurowa
      Dolina na stronie osiedla www.lazurowa.net.pl

Internet i Media
    • wrublik35 Re: Strona osiedla 07.06.06, 11:56
      Nie to nie ja.

Oj jak tak paterze to ta strona naprawdę wymaga sporych nakładów na parametryzację, by mogła nas godnie reprezentować.

Wrublik
      • lazurowa1 Re: Strona osiedla 07.06.06, 13:12
        Czy mamy administratora nowej strony i forum?
        Przydałoby się w jakiś sposób przenieść część wątków z forum gazeta na nowe
        forum. Bysmy mogli wowczas o starym zapomniec...
        • wrublik35 Re: Strona osiedla 07.06.06, 13:34
          Osobiście nie jestem przeciwny rychłemu przenoszeniu forum z gazety na serwery IIM, gdyż:
          - jest ono jeszcze niesprawdzone,
          - nie wiemy jak będzie z stabilnością
          - jak będzie spisywała się administrator.

A forum na gazecie działa stabilnie i to od dawna.

Wrublik
          • mirekczar Re: Strona osiedla 07.06.06, 22:25
            Osobiście jestem za kandydaturą Wrublika na Administratora.
            A nie moglibyśmy stworzyć nowego forum korzystając z okazji, że mamy nowe forum ?
            Z uporem godnym pewnie lepszej sprawy proponuję uzgodnić jakieś zasdy netykiety.
            Tak po prostu z myslą o czystych relacjach... żeby każdy wiedział czego może
            oczekiwać po forum i za co jego posty mogą zostać wywalone.
            Zgadzam się, że forum osiedlowe to miejsce gdzie bez skrępowania mozna
            wypowiadać swoje uwagi i propozycje usprawnień osiedlowego zycia. Z tego samego
            powodu nie zgadzam się na ograniczenie swobody tych, którzy poza szukaniem rys,
            pęknięć i spalonych zarówek chcieliby na osedlu poznać sąsiadów albo ich
            zwierzaki i zawiązać nowe znajomości.
            Ale pozdrawiam Wszystkich :)
            • dorislazur Re: Strona osiedla 12.06.06, 22:30
              Kilka uwag odnośne obecnego wyglądu strony internetowej osiedla:
              1. czarno-biała - zupełnie nie w temacie z tymi zarysami ludzkimi, dla mnie to
              wyglada na stronę jakiegoś snobistycznego klubu, gdzie drinki sporo kosztują.
              (ale tak na prawdę to nie mam koncepcji na inną).
              2. Odnośnik ZAMÓW INTERNET przed FORUM - to przydało by się zmienić.
              3. Samo forum jest zbyt skomplikowane. Fajnie, że jest podzielone na trzy
              główne tematy, ale przydałoby się uporścić poruszanie po nim.
              4. Na stronie startowej może wypadałoby zamieszczać b.ważne komunikaty
              dotyczące osiedla, a nie - o AWARIACH na stronie. Mnie na przykład zupełnie nie
              obchodzi, że strona miała awarię parę dni temu. Bardziej by mnie obchodziła
              informacja, o tym, że np. przyszła wspólnota zmieniła firmę ochroniarską i
              nastąpi wymiana osób ochraniających (jako że się już tej ochrony uczepiłam to
              tak dla przykładu).
              To na razie tyle tak na pierwszy "rzut oka" na stronkę.
              • mirekczar Re: Strona osiedla 13.06.06, 07:31
                Może warto uwagi odnośnie tamtego forum zamieszczać na tamtym forum ? Chyba aż
                tak skomplikowane nie jest ? Może faktyczne komunikaty nie są potrzebne skoro
                nie są czytane przed skomentowaniem - awaria dotyczyła łącza i miała mieć wpływ
                na dostęp do internetu. Nie było awarii strony.
                • houseman1 Re: Strona osiedla 16.06.06, 21:31
                  Hello My Frinds,

Cos ucichlo to nasze forum. Moze 3 lub 4 osoby pisza o jakis bajtach,
                  internecie itd. ale generalnie juz nic ciekawego nie mozna przeczytac. Gdzi sie
                  podzialy nasze gazele zmian na osiedlu i ich petycje. Czy cos sie zmienilo -
                  gdzie jest slynna lista petycji i uwag?

A moze ktos mi powie po co jest strona osiedlowa. Taka smutna - czarno-biala
                  jak strona sekty. Tam nie ma nic i nic sie nie dzieje. Co to za pomysl. Moze mi
                  ktos powie jaki byl jej cel skoro nawet to forum juz ledwo zipie.

Take care,
                  • dorislazur Re: Strona osiedla 16.06.06, 22:54
                    Słynna lista petycji i uwag znajduje się na ochronie do wglądu, jeżeli uważasz,
                    iż powinniśmy napisać również oddzielne pismo do Ronsona to proponuję takowe
                    sporządzić i przedstawić wszystkim sąsiadom do podpisania.
                • dorislazur Re: Strona osiedla 16.06.06, 22:53
                  Wybacz, rzeczywiście się pomyliłam... :(
                  Może zacznę wpisywać posty na lazurowa.net.pl jak będzie ta strona lepiej
                  wyglądała i forum będzie "dorobione".
    • biala.rzepa Re: Strona osiedla 08.07.06, 00:59
      ale nuda na forum imm...
      zauważyłem że liczba wątków na lazurowa.net zależy od ilosci wejść a nie od
      faktycznie napisanych postów...
      nie mogę się doczekać piaskownicy; będę mógł z córką wyjść i się pobawić w babki
      :-)) Pozdrawiam wszystkich imprezujących lub nie... Piękny wieczór mamy...
      Bardzo podoba mi się nasze osiedle - nawet żarówki w murkach się nie przepalają
      - pozdrawiam też sąsiadki z na przeciwka - dzięki Wam nie jest nudno,
      proponowałbym jednak mniej odzieży skoro jest tak ciepło ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka