calleh 08.02.10, 22:06 czy tylko ja mam takie "szczęście"? ilekroć, na siłę, chcę obejrzeć program Lisa to na tych fotelach siedzi albo jaruzelski, albo Tusk, albo Niesiołowski idę poczytać kiepską książkę - i tak będzie ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Lis 08.02.10, 22:18 Lis jest zaufanym dziennikarzem z Nocnej Zmiany i wszystko jasne hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: Lis 08.02.10, 22:53 Witoldzie! ciebie to juz szkoda czasu komentowac, lepiej poczytac ksiazke hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Lis 08.02.10, 22:57 baabeczka napisała: > Witoldzie! ciebie to juz szkoda czasu komentowac, > lepiej poczytac ksiazke > hehehehe POliczmy głosy/kartki na dobranoc hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Lis 15.02.10, 22:22 heh, no proszę, sprawdziłem kto na Lisowym fotelu zasiądzie dziś a jakże, towarzyszka kwaśniewska, tym razem mam całkiem dobrą książkę Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Lis 15.02.10, 23:46 Nie oglądałem towarzyszki Kwaśniewskiej, ale jestem pozwolę sobie przypuścić, że pominięcie tego programu to poważny błąd. Każdy prawdziwy członek i entuzjasta PiS powinien oglądać go z co najmniej dwóch powodów: ze względu sojusz (póki co, medialny) PiSLD, przed Kongresem Zjednoczeniowym, a także dlatego, że "towarzyszka Kwaśniewska" jest żoną byłego prezydenta A. Kwaśniewskiego - "najwybitniejszej postaci III Rzeczypospolitej". -- Solidariusze wszystkich krajów, łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Dzisiaj akademia ku czci Komorowskiego 15.02.10, 22:28 calleh napisał: to na tych fotelach siedzi albo jaruzelski, albo Tusk, albo Niesiołowski ---> Szkoda Polski dla takich oszustów politycznych jak Tusk, Komorowski, Bartoszewski, Sikorski ... Toto kłamie dzisiaj, niczym Niesiołowski... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lis 15.02.10, 22:40 Mitoman Lis i jego goście mitomany.Jola:achy echy,no cóż żona musi nawijać jakiego,proporcjonalnie do siebie ma wspaniałego męża.Bronisław,byłem w opozycji(30 lat remu),ridzice w Powstaniu Warszawskim,mama sanitariuszka AK nawet uratowała ojca Kaczyńskich!Dziadek był na Wołdze piratem(?)walczącym z bolszewikami.Potiomkinowska wiocha w TVP.Aż słuchać hadko! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 POgarda i obrzydzenie,dzisiaj w tym kurniku lisa! 15.02.10, 22:46 zoil44elwer napisał: Potiomkinowska wiocha w TVP.Aż słuchać hadko! ---> Lis zorganizował bolszewicki wiec ku czci a Komorowski nie potrafił nic powiedzieć, oprócz tego by go Polacy wzięli takim jaki jest: Oto jestem, bierzcie mnie!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: POgarda i obrzydzenie,dzisiaj w tym kurniku l 15.02.10, 23:01 Ociec brac? Brac! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 No, Bronek dał dziś popalić Kaczorom 15.02.10, 23:16 Było to bardzo, bardzo przekonywujące. Wypłacił się też komuchom promując Jolę-Bezę. Chyba mu przedłużą kontrakt. Najlepsze były te wstawki o odstrzelonym kciuku Rajmunda i cioci- sanitariuszce na Służewcu. Dostał Virtuti Militari i ewakuację. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: No, Bronek dał dziś popalić Kaczorom 15.02.10, 23:22 Najlepszy moment to był wtedy gdy zaczął opowiadać o dziadku "piracie" wołżańskim który walczył z bolszewikami.WaLI MU NA DEKIEL,CHYBA POLSKI PILOT LECĄCY NA WROTACH OD STODOŁY SPADŁ MU NA ŁEB! Odpowiedz Link Zgłoś
uu.kiko Re: Lisek się wypalił 15.02.10, 23:44 taki POsłuszny dziennikarzyna reżimowy... Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Lisek się wypalił 15.02.10, 23:59 Powinien zapraszać stale Lecha i Jarosława, są zabawni. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Lisek się wypalił 16.02.10, 00:52 Powinien Bredzinskiego zaprosic.O glupszego trudno zucha.. Odpowiedz Link Zgłoś
3_oddech_kaczuchy Re: Lisek się wypalił? 16.02.10, 01:58 Nie wiem, czy Lisek sie wypalił, czy tylko przestał sie rozwijać. Kto stoi, ten się cofa. A na jego wazeliniarstwo, stronniczość i prowokacje szkoda czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lisek się wypalił? 16.02.10, 05:30 Ale jak zaatakuje postkomunę to prawaki ryczą:Lis the best! Bis! Odpowiedz Link Zgłoś
3_oddech_kaczuchy Re: Lisek się wypalił? 16.02.10, 11:20 zoil44elwer napisał: > Ale jak zaatakuje postkomunę to prawaki ryczą:Lis the best! Bis! .... Zgodnie ze starą maksymą "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem". Po wykonaniu wspólnego zadania wszystko wraca do normy, a taktyczny przyjaciel staje się znowu wrogiem. Niektórzy ludzie tak pewnie rozumują i niekoniecznie musi to być prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lisek się wypalił? 16.02.10, 14:22 Gdy SLD "taktycznie"poparł prezydenckie veto w sprawie ustawy medialnej,aktyw PO(na FK)to zrobił z nich koalicjantów,nawijał że lewica sprzedała się PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś
calleh Re: Lis 12.04.10, 22:00 w takim dniu, w takich okolicznościach - kolejny raz u Lisa na fotelu Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Dzień Kwaśniewskiego nad grobami Katyńskimi. 12.04.10, 22:15 Czy Lis chciał przypomnieć jak upokorzyć Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
3_oddech_kaczuchy Re: Lis wita się z gąską 12.04.10, 22:26 calleh napisał: > w takim dniu, w takich okolicznościach - kolejny raz u Lisa na fotelu Kwaśniews > ki ... Dla Lisa wieją silne wiatry od wschodu. Jeszcze trochę musi poczekać, ale juz bliżej niż dalej. Odpowiedz Link Zgłoś