kecawa 21.04.10, 17:10 Komorowski przeprosi? Czy zrobi to z potrzeby serca czy z potrzeby wyborczej? Zrobi ta na pewno bo taka jest logika. Pytanie więc jest już tyko kiedy a nie czy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce W TV mówią, za co ma przepraszać?! 22.04.10, 11:48 witek_gdynia napisała: > Nie ogladasz TV ? Rzadko, a TvPi$$LD prawie wcale. :p Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: W TV mówią, za co ma przepraszać?! 22.04.10, 12:01 W ramach pokuty za to zaniechanie 15 odcinków "Warto rozmawiać" przeplatane 8 "Rozmowami niedokończonymi" pod rząd. To Cię nauczy rozumu!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Pytanie jest > ZA CO? b/t 21.04.10, 17:23 Zastanawiają się nad tym komentatorzy sceny politycznej.Naród bowiem pamięta to ośmieszanie i szydzenie w wykonaniu marszałka! Padają głosy, że to może przekreślić szanse na prezydenturę. z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kolor [...] 21.04.10, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Pytanie jest > ZA CO? b/t 21.04.10, 17:26 I dobrze, że szydził. Bo był ku temu powód. Musiałby przeprosić, gdyby szydził ze zmarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
witek_gdynia Re: Paqdaja głosy ? 21.04.10, 17:42 Przecież juz PO nim!To trup wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Pytanie jest > ZA CO? b/t 21.04.10, 17:55 kecawa napisał: > Zastanawiają się nad tym komentatorzy sceny politycznej.Naród bowiem pamięta to > ośmieszanie i szydzenie w wykonaniu marszałka! Padają głosy, że to może > przekreślić szanse na prezydenturę. > > z miłym kwa kwa kecaw Padają głosy...czyje...? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak wtedy, gdy Lechu z Jarkiem przeproszą za palenie 21.04.10, 17:57 kukły urzędującego wówczas prezydenta Wałęsy... Odpowiedz Link Zgłoś
lasviol Re: Pytanie jest > ZA CO? b/t 22.04.10, 11:37 Sugeruję nawet rotę przeprosin. Tak by to mogło lecieć: Przepraszam za słońce, przepraszam za deszcz Przepraszam cię miły (PiSie) Za co tylko chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: "Naród" to Ty, Wacku? z miłym kwa kwa? 22.04.10, 11:59 Nie udawaj zdziwienia bądź zaskoczenia;) Wiem ,pytanie było tendencyjne;) Każde nawet małe dziecko wie, że siła i racja moralna w Wacku właśnie spoczywa... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Pytanie jest > ZA CO? b/t 21.04.10, 19:55 Za spieprzaj dziadu za małpę w czerwonym... Odpowiedz Link Zgłoś
adria-prawdziwe Re: ty parowko 22.04.10, 13:55 Kaczynski byl taki jaki byl, co myslal to powiedzial ,nie umial sie tak kamuflowac jak tuskowiec .Ciekawe czy tobie by nerwy nie puscily jakby jakis dziad obwinial cie o jakies rzeczy o ktorych nawet nie masz pojecia ?A co do malpy czerwonej, to jestem pewna ze ty o wiele bardziej obrazliwie wyrazasz sie o kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: ty parowko 22.04.10, 14:00 ty go tłumaczysz adria-prawdziwe, czy rozgrzeszasz? Rozgrzesz ruskich za Ktayń, dobrze ci idzie, to rozgrzeszanie. Kaczka taki był, i już jest ok :D > A co do malpy w czerwonym, to jestem pewna ze ty :)))) ładnie to robisz, to z wierności, czy z miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:28 kecawa napisał: Pytanie więc jest już tyko kiedy a nie> czy ? A o co mniaj wiancy siem roschosi? Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A kiedy przeprosi Jarosław, 21.04.10, 17:28 kecawa napisał: > Komorowski przeprosi? > > Czy zrobi to z potrzeby serca czy z potrzeby wyborczej? > Zrobi ta na pewno bo taka jest logika. Pytanie więc jest już tyko kiedy a nie > czy ? za zawód, jaki sprawił swojemu elektoratowi przeżynając tragicznie wybory w 2007 roku i oddając władzę w ręce przeciwników politycznych???? Że o ZOMO i innych szatanach nie wspomnę ... Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: manipulancie 21.04.10, 17:39 kecawa napisał: > www.rp.pl/artykul/464545.html "I niegodne, i niesmaczne było zrzucanie tego pomysłu czy na niego, czy na marszałka Komorowskiego". www.rp.pl/artykul/464545.html Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: manipulancie 21.04.10, 17:58 rickky napisał: > kecawa napisał: > > > www.rp.pl/artykul/464545.html > > "I niegodne, i niesmaczne było zrzucanie tego pomysłu czy na niego, czy na m > arszałka Komorowskiego". > www.rp.pl/artykul/464545.html ...w ogóle pomysł był "nie halo"... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak mam j e d n o pytanie dotyczące tego "kłamstwa"... 21.04.10, 18:01 Mianowicie: Jeżeli to nie Jarosław podjął taką decyzję, to KTO ją podjął?? NIKT nie ośmieliłby się chować Kaczyńskiego niezgodnie z wolą rodziny. Tak więc PEWNYM jest, że rodzina (stawiam dolary przeciw orzechom, że bardziej Jarek niż pani Marta) się na to zgodziła i tutaj nie można dyskutować. Pytaniem pozostaje tylko czy pierwszy zadzwonił jarek do dziwisza czy dziwisz do jarka... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak no, Wacławie - wyplułeś co miałeś wypluć ale 22.04.10, 11:26 na merytoryczne posty odpowiedzieć się już nie da, co? Jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:31 Wacek! Duży rozbieg i łbem w mur i tak jak uczył wódz do skutku! Ale najpierw sam przeproś za obelgi pod adresem Karpiniuka! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:38 jest problem nie kandyduję na prezydenta więc w TV nie dam rady. Jeśłi zgrzeszyłem to przepraszam. pozdrawiam kecaw z miłym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:40 kecawa napisał: > Jeśłi zgrzeszyłem to przepraszam. Jeśli szczerze to szacunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:50 wiesz że szczerze pozdrawiam z miłym kwa kwa kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Odsłuchaj sobie raz jeszcze oryginał. 21.04.10, 17:35 www.prw.pl/articles/view/8959/komorowski-o-incydencie-w-gruzji-jaka-wizyta-taki-zamach Tu nie ma za co przepraszać, miał wtedy rację. Słuchaj wszystkiego co powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:37 Za co?? Na wszelki wypadek odpowiem, jak już pochowa wszystkie ofiary katastrofy?? A może potem ty przeproś?? Jak czytam takie posty, to chce mi się bluzgać, serio serio:( Kecaw, idź ty na forum RM, libo szuj z twojego nocnika?? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 [...] 21.04.10, 17:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:50 Kecaw, jeśli chodzi o Gruzję, to Komorowski nie przeprosi, bo nie ma za co. Saakaszwili zrobił z Kaczyńskiego durnia. A Kaczyński dał się podprowadzić jak dzieciak. Chcesz dowodu? Proszę bardzo: g.gazetaprawna.pl/p/_wspolne/pliki/41000/gruzja_ostrzal2_41150.jpg Widzisz roześmianego i wyluzowanego Gruzina i przestraszonego Kaczyńskiego? To ma być zamach? Jaja sobie robią z najwyższego reprezentanta i tyle. Jaka wizyta, taki zamach! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 17:54 Komorowski nie może sobie robić jaj z głowy państwa. Tak jak dzisiaj mi nie wolno robić sobie jaj z Komorowskiego- bo jest głową państwa pozdrawiam serdecznie kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 18:00 kecawa napisał: Tak jak dzisiaj mi nie > wolno robić sobie jaj z Komorowskiego- bo jest głową państwa Normalnie jestem w szoku. Głowa państwa? Żadne tam p.o.? No to kiedy Duda przeprosi Komorowskiego za swoje skandaliczne zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak tak? Ale kukłę Wałęsy gdy był prezydentem 21.04.10, 18:02 to kaczorki palić mogły i nigdy za to nie przeprosiły, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 21.04.10, 18:02 kecawa napisał: > Komorowski nie może sobie robić jaj z głowy państwa. Tak jak dzisiaj mi nie > wolno robić sobie jaj z Komorowskiego- bo jest głową państwa > > pozdrawiam serdecznie kecaw A co czynić, jeśli głowa państwa sama swym postępowaniem prowokuje takie zachowania...? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Kiedy Komorowski przeprosi 22.04.10, 13:58 do tego trzeba mieć kulturę a Bronek POkazał już dawno że nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 22.04.10, 14:40 witoldzbazin patrz na swoich idoli, oni za wszystko przepraszają, nawet jak sąd każe. O kulturze nie wspomnę, choćby wtryniania się pilotowi w jego obowiązki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Kiedy Komorowski przeprosi-to ich 22.04.10, 14:10 mantra: przepraszanie. Niech psychiatrzy zdefiniują wreszcie chorobę przejawiąjąca się nieustanną potrzeba bycia przepraszanym na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
piq kiedy J. Kaczyński przeprosi... 22.04.10, 15:12 ...mnie, z moją działalnością opozycyjną, i mojej rodziny tradycją patriotyczną udokumentowaną od 1831 r., za zaliczenie do ZOMO? Odpowiedz mi na to pytanie, Wacek, i to konkretnie i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 22.04.10, 15:56 Za co? Niech PiS przeprosi. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: już przeprosił 22.04.10, 17:11 ...za wypowiedź listopada 2008 - "jaka wizyta taki zamach", która zresztą bardziej obrażala Sakaszwilego niż Kaczyńskiego. I to powinno zamknąć sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: już przeprosił 22.04.10, 20:33 Jeśli przeprosił to - szacunek! Lecz czy za dobić gadzinę zrobił podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Kiedy Komorowski przeprosi 22.04.10, 20:46 Szyderstwo to nic szczególnego w rozgrywkach politycznych. Jeśli chodzi o osoby żyjące, nie ma za co przepraszać. Gorzej kiedy chodzi o kłamstwa i pomówienia. A to specjalność innej partii. Bez niedopowiedzeń - PiS-u: 1. Bulterier 2. ... [długa lista] Odpowiedz Link Zgłoś