wilk.podhalanski 26.05.10, 21:53 Taki ciepły, charyzmatyczny człowiek. Ale na szczęście jest kim go zastąpić. Pospieszalski weźmie robotę w ciemno. Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzymilionowy.post Re: Szkoda mi Sobali. 26.05.10, 21:59 Poczachowski w lutym zeszłego roku został odwołany z funkcji prezesa Radia Katowice. Został nim niecałe dwa lata wcześniej, po próbie dostania się do parlamentu z list PiS-u. katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,7113431,Wojciech_Poczachowski_wraca_do_Polskiego_Radia.html Wilku, nie martw się. Sobala ma godnego zastępcę w tym momencie. Z deszczu pod rynnę:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Szkoda mi Sobali. 26.05.10, 22:00 wydaje mi się że wyleczenie kiły nie powinno powodować uczucia straty, ale psychologiem nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Szkoda mi Sobali. 26.05.10, 22:01 facet powiedział coś od siebie z serca i znikł heheehheeh jakie to POlszewickie heheheeheh Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Błąd! 26.05.10, 22:18 Kiła w jakimś tam momencie objawia się bolesną krostą na penisie. Usunięcie tej krosty nie powoduje wyleczenie kiły. Zasadzka polega na tym, że ta krosta znika sama po kilkunastu dniach. I następuje cisza. Następne objawy kiły są już takie, że wzywa się lekarza i stolarza równocześnie. Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Błąd! 26.05.10, 22:23 Nie chodziło mi o szczególy choroby , tylko o to że pozbycie się paskudstwa nie powoduje uczucia straty.raczej Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Pozwolisz? 26.05.10, 22:30 że jak będę miał krostę, to poproszę Cię o diagnozę! Specu od kiły:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Chorowało się na to czy owo, to się wie. 26.05.10, 22:36 Ale to dotyczy tylko tych, co dość nierozważnie szastali przyrodzeniem. Więc bądź spokojny. :) Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
wilk.podhalanski Spoko. 26.05.10, 22:43 Jak się ma jedną partnerkę przez całe życie (i nie piszę tu o masturbacji), to syfilis nie grozi. Nie można go złapać od deski klozetowej, od kaszlu, całowania i pożyczania bielizny czy samochodu. Wilk Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Błąd! 27.05.10, 15:41 Niestety masz rację. Trójka nie zasłużyła na stolarza, choć na kurację trzeba będzie trochę poczekać. I nie obędzie się bez objawów ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.5 Re: Szkoda mi Sobali. 26.05.10, 22:26 za nadgorliwość "biedak" poleciał i chciałoby sie rzec"miałeś chamie złoty róg...",no ale dzięki temu może uda się jeszcze uratować Trójkę,bo Radia BIS się nie udało,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha To się Jacuś nadyrektorował... 27.05.10, 13:05 I co teraz - Sakiewicz mu radio założy?... ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 22:48 wariant_b napisał: > Weź się w garść. Wilk tak jak Matka Kurka- byle oryginalnie, głupio, bez sensu, byle do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 22:52 sri.sri.mad napisała: > Wilk tak jak Matka Kurka- byle oryginalnie, głupio, bez sensu, byle do przodu. Ludzie to kupią... Byle na chama, byle głośno, byle głupio.. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 23:09 remez2 napisał: > sri.sri.mad napisała: > > > > Wilk tak jak Matka Kurka- byle oryginalnie, głupio, bez sensu, byle do pr > zodu. > Ludzie to kupią... Byle na chama, byle głośno, byle głupio.. na chama, głupio ? nie widzę. oryginalnie - i widzę, i lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 23:51 „Ludzie to kupią, byle na chama, byle głośno, byle głupio...” – śpiewał kiedyś Wojciech Młynarski. Prorok czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 22:53 sri.sri.mad napisała: > .... byle oryginalnie Lubię oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 22:56 Lubię oryginalnie. A jeden pan to lubił po hiszpańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 23:05 remez2 napisał: > A jeden pan to lubił po hiszpańsku. Z eleną? To nie było śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie szkoda mi Sobali... 26.05.10, 23:48 wariant_b napisał: > Z eleną? Co to jest elena? > To nie było śmieszne! A miało być. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie szkoda mi Sobali... 27.05.10, 00:17 remez2 napisał: > Co to jest elena? Ufff.... już mi lepiej. A co to jest po hiszpańsku? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Stokrotka wezmie; jak farbowany Lis Wprost 26.05.10, 22:57 wilk.podhalanski napisał: > > Taki ciepły, charyzmatyczny człowiek. > Ale na szczęście jest kim go zastąpić. > Pospieszalski weźmie robotę w ciemno. > > Wilk. > Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp [...] 27.05.10, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Dlaczego farbowany Niemiec Drewniak wszedzie 27.05.10, 13:53 widzi farbe? Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Szkoda mi Sobali. 27.05.10, 13:36 Sobala - psuja. Pozatrudniał znajomych królika: Ziemkiewicza, Sakiewicza, Wildsteina, Wolskiego, Reszczyńskiego. Zawiesił Sosnowskiego. Trójka stawała się tubą PiS-u. Audycje publicystyczne o 14.00 stoją na żałosnym propagandowym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś