zapijaczony_ryj_banowany24razy 18.08.10, 09:25 Ciekawe, czy go podliczż za służbowe prezerwatywy i słuzbowy sex? www.tvn24.pl/-1,1669757,0,1,agent-tomek-do-trybunalu,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 09:44 Obrońcy byłej posłanki PO Beaty Sawickiej wnieśli do Trybunału Konstytucyjnego dwie skargi. Obydwie dotyczą przepisów, na podstawie których spora część postępowania jest tajna, co zdaniem prawników utrudnia im obronę oskarżonej i daje niesprawiedliwą przewagę prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 09:47 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Obrońcy byłej posłanki PO Beaty Sawickiej wnieśli do Trybunału > Konstytucyjnego dwie skargi. Obydwie dotyczą przepisów, na podstawie któryc > h > spora część postępowania jest tajna, co zdaniem prawników utrudnia im obronę > oskarżonej i daje niesprawiedliwą przewagę prokuraturze. utajnili barabara? Odpowiedz Link Zgłoś
jas123456789 Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 09:47 Czyli uważasz ,że poznane droga służbową partenrki mu sie oddawały? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 09:53 jas123456789 napisał: > Czyli uważasz ,że poznane droga służbową partenrki mu sie oddawały? To nie jest forum eroticum. Odpowiedz Link Zgłoś
jas123456789 Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 09:54 To z kim niby zuzyl te prezerwatywy? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 10:28 jas123456789 napisał: > To z kim niby zuzyl te prezerwatywy? jw. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 19.08.10, 21:00 jas123456789 napisał: > Czyli uważasz ,że poznane droga służbową partenrki mu sie oddawały? raczej, ze je posuwaz z urzedu i na koszt podatnia ka Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Casanowa podrywacz z CBA do Trybunału Stanu! 18.08.10, 10:21 Jaki szef byl, taki kadrowiec i takie kadry. Jeden lepszy od drugiego. Z kadrowym mialam stycznosc, typowy PiSlamista. Tfu! wyborcza.pl/1,76842,7368511,Jak_CBA_rekrutuje_agentow.html Takie kanalie rujnowaly ludziom zycie i zdrowie. Niech ich wszystkich pieklo pochlonie! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wandzia? tak btw 18.08.10, 10:34 Niestety, po 7 m-cach postu znow pale i bardzo mi to szkodzi na kieszen, wiec powoli zblizam sie znow do decyzji o porzuceniu tego cholernego nalogu. Jestem wsciekla na sama siebie za brak silnej woli. Co gorsza, pale wiecej. Lapa sama mi leci po faje. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wandzia? tak btw 18.08.10, 10:40 noszqrwa :/ Weź się w kupę i dołącz do mnie . Od poniedziałku nie palę, razem będzie raźniej. Jeszcze vuvuzela do grupy doączy. Obkleiłem się plastrami i się męcze ale wytrwały mam zamiar być :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wandzia? tak btw 18.08.10, 11:23 Dobra! Ale wypale to co mam, czyli 2 paczki zakupionych nowych Westow Ice. Najgorsze cholercia, ze one mi bardzo pasują ;) Wywlekam znow swojego E. Z nim znacznie latwiej rzucac, bo mozna sobie stopniowo liquid zmieniac na taki z 0 zawartoscia nikotyny, a jest zludzenie palenia. Zadne plastry mi nie pomogly, gdy rzucalam, a E-papieros firmy Mild i owszem. Gdyby nie straszna nerwowka, ktora mnie dopadla w czerwcu, to pewnie dalej bym nie palila. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Wandzia? tak btw 18.08.10, 10:54 Spróbuj mojej metody, która działa już od 30 lat. Wybierz sobie najobrzydliwsze papierosy jakie uda Ci się znaleźć. Kup cały karton jalbo skrzynkę. Pal nie przestawał, choćby Cię skręcało. Potem będzie błogi spokój, czego Ci życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Wandzia? tak btw 18.08.10, 11:01 kiedyś ten patent koleżanka robiła :D Wybrała "Giewonty" Potem przez kilka lat nikt koło niej nie chciał na imprezie siadać bo strasznie śmierdziały, a ona dalej paliła Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: służbowe prezerwatywy i słuzbowy sex? 18.08.10, 11:05 Nie rozliczą - prezerwatywy pobierał z pałacu prezynadęta - tam ich było zawsze dużo i dbano by nie zabrakło. Za naszą forsę. Odpowiedz Link Zgłoś