Dodaj do ulubionych

Urwał ćma...

05.09.10, 17:50
Dwa razy dzisiaj mnie poniosło,ale poniosło dokładnie
Pierwszy raz kiedy słyszałem "żart" niedorzecznika rządu PO nijakiego ciecia
Grasia,który mówił coś o nadpiłowaniu skrzydła przez nieznane "siły" a
wypowiadał się wkrótce po przywołaniu tematu o chamstwie platformy przez
Monikę Olejnik w programie siódmy dzień tygodnia.

Dla mnie zgroza,jak taki cieć może być nazywany rzecznikiem rządu? chociaż
zaskoczony nie jestem od wielu miesięcy wszyscy Polacy jak jedna rodzina mogą
być świadkami chamskich wystąpień "członków w pełni tego słowa znaczeniu"
reprezentantów platformy,Palikot,Niesiołowski,Kutz i inni...

Drugi raz jak telewizornia sprzyjająca" peło" mianowicie TVN transmitowała
jasnogórskie dożynki...gdzie prawie na klęczkach wypowiadał się naczelny
kaznodzieja peło,tymczasowo pełniący rolę prezydenta RP,Bronisław,Maria hrabia
Komorowski...

Prezydent Bronisław Komorowski, który uczestniczył w Częstochowie w
uroczystościach jasnogórskich dożynek, odwiedził również serce klasztoru -
Kaplicę Matki Bożej, gdzie znajduje się jasnogórski cudowny obraz. Prezydent
nazwał Jasną Górę najpiękniejszym miejscem, gdzie "decyduje się w ogromnej
mierze to, jacy my, Polacy, jesteśmy".

- Dla mnie wielką rzeczą jest to, aby móc na początku swojej posługi
prezydenckiej zrobić dokładnie to, co staramy się w życiu prywatnym - zaczynać
razem z błogosławieństwem Matki Bożej; zaczynać w oparciu o dotknięcie tego
źródła wartości, którym zawsze była, jest i będzie Jasna Góra - powiedział
prezydent w krótkim wystąpieniu do zgromadzonych w kaplicy osób.

Kończę bez komentarza bo zbiera mnie na wymioty...........
Obserwuj wątek
    • marouder.abc Prawda, ze pieknie? Ze sympatycy PO, to.. 05.09.10, 17:52
      ..ludzie nad wyraz roztropni?:)))))))))))))))))))))))
    • mguru22 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 17:52
      Młotkowi wydaje się że zjedna sobie elektorat klerykalny przy okazji tuszując niezdecydowanie ws
      krzyża
    • witoldzbazin Re: Urwał ćma... 05.09.10, 17:53
      to nie był żart to wypowiedz oficjalnego rzecznika rządu POszewi
      • ferrari.dubienieckich [...] 05.09.10, 18:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ave.duce Re: To jasne, że 05.09.10, 18:57
          posadzona przez Stalina i Berię brzoza tylko czyhała od lat na okazję, a
          skrzydło nadpiłował TUSK!
          • bezprim1 Re: To jasne, że 05.09.10, 19:03
            ave.duce napisała:

> posadzona przez Stalina i Berię brzoza tylko czyhała od lat na okazję, a
            > skrzydło nadpiłował TUSK!

Bardzo dowcipne....a wiesz Ty co grozi za powielanie strych dowcipów?
            • ave.duce Re: To jasne, że 05.09.10, 19:11
              Nie taki stary, niemowlę. Znam go od kaczystów. Wtedy dowcipem nie był.
        • 1normalny-czlowiek1 F=ma,m=CiemnaMasaTuska,a=przyspieszenie oddaWania 05.09.10, 20:08
          ferrari.dubienieckich napisał: aby sie nauczyli co znaczy wzor F=ma

---> śledztwa Rosjanom, F=zdrada stanu
          W jakich jednostkach podać ci wynik, może w Jednostkach Układu WSI?
        • ferrari.dubienieckich Giwi prosze mi powiedziec gdzie zlamalem regulamin 06.09.10, 22:26
          Giwi prosze mi powiedziec gdzie zlamalem regulamin?
    • 1normalny-czlowiek1 [...] 05.09.10, 19:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cookies9 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 19:28
      Gdyby inny prezydent np.LechK albo nie daj Boże JarosławK tak żarliwie modlili się na Jasnej Górze
      i zwiedzali klasztor,to byłby cud miód. A ponieważ to Bronek K.- to już jest inna para kaloszy...
      cokolwiek by zrobił ,zawsze będzie żle. Ot,mali są z was ludzie.
      • bezprim1 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 19:33
        cookies9 napisała:

> Gdyby inny prezydent np.LechK albo nie daj Boże JarosławK tak żarliwie modlili
        > się na Jasnej Górze
        > i zwiedzali klasztor,to byłby cud miód. A ponieważ to Bronek K.- to już jest in
        > na para kaloszy...
        > cokolwiek by zrobił ,zawsze będzie żle. Ot,mali są z was ludzie.

Mowy mają być krótkie a kiełbasy długie.Normę wypełniłeś wielki człowieku,tylko
        nie zrozumiałeś o co mi chodziło.
        • kzet69 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:28
          Zdziwiony? Twoich bełkotów nikt normalny nie jest w stanie pojąć.
          A jeśli ci się nie podobają wyniki wolnych, demokratycznych wyborów w wolnym ,
          demokratycznym kraju to droga wolna. Białoruś, Wenezuela albo KRL-D czekają, tam ci będzie lepiej.
    • pit_44a Re: Urwał ćma... 05.09.10, 19:45
      bezprim1 napisał
      > Kończę bez komentarza bo zbiera mnie na wymioty..........

I co cię tak zdenerwowało?
      To, że Graś zażartował z pisowskich idiotyzmów o samolocie, który powinien ściąć solidne drzewo i
      lecieć spokojnie dalej?
      Czy to, że Komorowski jest praktykującym katolikiem, a większości w PO to nie przeszkadza?
      • bezprim1 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 19:55
        pit_44a napisał:

> bezprim1 napisał
        > > Kończę bez komentarza bo zbiera mnie na wymioty..........
        >
        > I co cię tak zdenerwowało?
        > To, że Graś zażartował z pisowskich idiotyzmów o samolocie, który powinien ścią
        > ć solidne drzewo i

Żart co najmniej nie na miejscu pomijając kontekst wypowiedzi ciecia Grasia oraz
        zwykłą kulturę,która powinna cechować człowieka stojącego nieco wyżej niż Jasio
        spod budki z piwem.

Czy to, że Komorowski jest praktykującym katolikiem, a większości w PO to nie p
        > rzeszkadza?

Czy PO to naród? czy Komorowski jest od odprawiania mszy czy jest prezydentem
        Polski ? czy Polska jest państwem wyznaniowym czy jest rozdział kościoła od państwa.
        Czy Komorowski musi zastępować kościelnych hierarchów,za to mu płacę i inni?
        • ferrari.dubienieckich Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:09
          > Czy Komorowski musi zastępować kościelnych hierarchów,za to mu płacę i inni?

Oczywiscie, ze nie. Chcial na Jasna Gore mogl prywatnie.
          Jednoczesnie zastanawiam sie dlaczego ci nie przeszkadzala jak Kaczus calowal papieza po lapach?
          • bezprim1 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:20
            ferrari.dubienieckich napisał:

> > Czy Komorowski musi zastępować kościelnych hierarchów,za to mu płacę i in
            > ni?
            >
            > Oczywiscie, ze nie. Chcial na Jasna Gore mogl prywatnie.
            > Jednoczesnie zastanawiam sie dlaczego ci nie przeszkadzala jak Kaczus calowal p
            > apieza po lapach?
            >

Jesteś pewien,tak jak tego wzoru,że mi nie przeszkadzało?
            • ferrari.dubienieckich Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:32
              bezprim1 napisał:

> ferrari.dubienieckich napisał:
              >
              > > > Czy Komorowski musi zastępować kościelnych hierarchów,za to mu płac
              > ę i in
              > > ni?
              > >
              > > Oczywiscie, ze nie. Chcial na Jasna Gore mogl prywatnie.
              > > Jednoczesnie zastanawiam sie dlaczego ci nie przeszkadzala jak Kaczus cal
              > owal p
              > > apieza po lapach?
              > >
              >
              >
              > Jesteś pewien,tak jak tego wzoru,że mi nie przeszkadzało?

Doucz sie dzieciaczku :ppp
              www.youtube.com/watch?v=qSb0D61qfQE
        • remez2 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:14
          Czy PO to naród? czy Komorowski jest od odprawiania mszy czy jest prezydentem
          Polski ? czy Polska jest państwem wyznaniowym czy jest rozdział kościoła od państwa.
          Czy Komorowski musi zastępować kościelnych hierarchów,za to mu płacę i inni?

To są dobre pytania chociaż na razie bez odpowiedzi. :- (
          • bezprim1 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 20:57
            Prezydenturę zaczynam od błogosławieństwa"

Prezydent dodał, że także dzisiaj, klęcząc przed obrazem Matki Bożej, myślał o
            swoich poprzednikach - zarówno tych z odległej historii, jak i o Lechu
            Kaczyńskim, który również na Jasnej Górze swoją służbę ofiarował Bogu i Matce
            Bożej.

Urwał ćma......znowu następny prezydent na klęczkach,na kolanach.
            • ferrari.dubienieckich Re: Urwał ćma... 05.09.10, 21:02
              bezprim1 napisał:

> Urwał ćma......znowu następny prezydent na klęczkach,na kolanach.

Zaczales o jaks dziwnych silach. Konczysz na prezydencie. Skleroza w dziecinnym wieku?

"....niedorzecznika rządu PO nijakiego ciecia
              Grasia,który mówił coś o nadpiłowaniu skrzydła przez nieznane "siły""
              • bezprim1 Re: Urwał ćma... 05.09.10, 21:15

> bezprim1 napisał:
                >
                > > Urwał ćma......znowu następny prezydent na klęczkach,na kolanach.
                >
                > Zaczales o jaks dziwnych silach. Konczysz na prezydencie. Skleroza w dziecinnym
                > wieku?
                >
                > "....niedorzecznika rządu PO nijakiego ciecia
                > Grasia,który mówił coś o nadpiłowaniu skrzydła przez nieznane "siły""
                >

Zacząłem od wypowiedzi ciecia Grasia i wspomniałem o prezydencie Komorowskim z
                okazji jego "świętojebliwego" wystąpienia....

forum.gazeta.pl/forum/w,28,116155571,116155571,Urwal_cma_.html?wv.x=2
                Kończę na prezydencie,bo o cieciu nie warto już wspominać.
                • ferrari.dubienieckich Re: Urwał ćma... 06.09.10, 20:52
                  > Kończę na prezydencie,bo o cieciu nie warto już wspominać.

Niczego nie konczysz. Szkoly nie skonczyles. Tematu nie konczysz. Gdzie sam chcesz skonczyc?
                  Dlaczego wyklikales moje wypowiedzi na temat "tej niewiadomej sily", ktora skrzydelko utracila? Glupio ci sie zrobilo, ze to ja mialem racje, a nie Maciorewicz? :ppp
                  • bezprim Re: Urwał ćma... 06.09.10, 21:52

> > Kończę na prezydencie,bo o cieciu nie warto już wspominać.
                    >
                    > Niczego nie konczysz. Szkoly nie skonczyles. Tematu nie konczysz. Gdzie sam chc
                    > esz skonczyc?
                    > Dlaczego wyklikales moje wypowiedzi na temat "tej niewiadomej sily", ktora skrz
                    > ydelko utracila? Glupio ci sie zrobilo, ze to ja mialem racje, a nie Maciorewic
                    > z? :ppp

Ferrari,tobie i tej peowskiej aktywistce nie zamierzam się tłumaczyć jaka szkołę skończyłem.
                    Czy głupota już dokładnie zalała twój mózg? ja coś wyklinałem? usunąłem? czy ja mam uprawnienia moderatora ?
                    Nie masz pojęcia na temat zasad dynamiki Newtona
                    a wzór,który podałeś nie ma nic wspólnego z sytuacją kiedy T-154 ścinał brzozę.I ty chcesz kogoś posyłać do szkoły?
                    Podałem przykłady na zastosowanie wzoru II zasady dynamiki.Nie było żadnej reakcji z twojej strony,ale ja to rozumiem,że nie masz o tym pojęcia.
                    Ja nie robiłem porządku w tym wątku,zwróć się do swojej koleżanki etty2 ona ma nożyczki do cięcia.

> Niczego nie konczysz. Szkoly nie skonczyles. Tematu nie konczysz. Gdzie sam chc
                    > esz skonczyc?

Jesteś na tyle tępy,że nie zrozumiałeś tego co napisałem? nie wyrywaj zdań z kontekstu jeżeli nie potrafisz nic sensownego napisać.
                    • ferrari.dubienieckich Re: Urwał ćma... 06.09.10, 22:07
                      > Podałem przykłady na zastosowanie wzoru II zasady dynamiki.Nie było żadnej reak
                      > cji z twojej strony,ale ja to rozumiem,że nie masz o tym pojęcia.

Bez linkow. Powiedz swoimi slowami gdzie ja popelnilem blad.
                      Jeszcze raz: ja podalem F=ma, gdzie F- sila, m-masa a- przyspieszenie. Zakladajac, ze predkosc byla 300km/h musimy przyjac, ze sila jaka uzyla brzoza, aby uwalic skrzydlo byla zajebista. Nie zapominaj naukowcu, ze przyspieszenie to predkosc w czasie. Jezeli to przyspieszenie bylo nawet ze znakiem (-) poniewaz hamowali to ta sila, ktora brzoza przywalila w skrzydlo byla ogromna.
                      No teraz ty swoimi slowami. Acha. Mam nadzieje, ze przesluchales caly wyklad z linku, ktory ci wczoraj podalem. :p

BTW
                      Powiedz Macierowiczowi i Yarkowi, ze skrzydla samolotu to sa zbiorniki paliwowe. To nie sa machety do ciecia drzew.
    • etta2 Re: Urwał ćma... 06.09.10, 20:58
      To dość zabawne, gdy pisi cieć nazywa rzecznika rządu cieciem. Złapałeś tego samego syfa, co twój guru - Yaro? Na to wygląda. Zabolało widać, że Graś na głupie pytanie odpowiedział DRWINĄ.
      • bezprim Re: Urwał ćma... 06.09.10, 21:41
        etta2 napisała:

> To dość zabawne, gdy pisi cieć nazywa rzecznika rządu cieciem.

Twoja głupota i niechęć do przyswajania sobie informacji są powszechnie znane na tym forum.
        Nie każdy kto krytykuje peło musi być zwolennikiem PiSu czy Jarosława,ale to zbyt trudne do zrozumienia dla ciebie,peowska aktywistko.
      • wariant_b Re: Urwał ćma... 06.09.10, 21:57
        Ale rzeczywiście ten Błaszczak, Płaszczak czy jak mu tam, może zrobić karierę w PiSie.
        Pieprzy jak nawiedzony, bez związku z rzeczywistością, ale agresywnie i chamsko.
        Niezły materiał na następcę Kurskiego czy Ziobry.
        • bezprim Re: Urwał ćma... 06.09.10, 22:03
          wariant_b napisał:

> Ale rzeczywiście ten Błaszczak, Płaszczak czy jak mu tam, może zrobić karierę w
          > PiSie.
          > Pieprzy jak nawiedzony, bez związku z rzeczywistością, ale agresywnie i chamsko
          > .
          > Niezły materiał na następcę Kurskiego czy Ziobry.

Błaszczak pieprzy jak nawiedzony, Graś pieprzy jak potłuczony- wniosek? obaj nadają się na rzeczników.......
          • wariant_b Re: Urwał ćma... 06.09.10, 22:31
            bezprim napisał:
            > obaj na dają się na rzeczników.......

Ten Błaszczak to zdaje się przewodniczący Klubu Parlamentarnego PiS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka