Gość: Camille~Pisarro IP: *.chello.pl 29.03.04, 08:39 Co robić ? Co robić ? Ja zawsze byłem gnusny i leniwy, ale teraz to przybrało niespotykanie wielkie rozmiary. Jestem przecież człowiekiem zawierzenia ! Co robić ?!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwator Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 10:46 Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > Co robić ? Co robić ? > Ja zawsze byłem gnusny i leniwy, ale teraz to przybrało niespotykanie wielkie > rozmiary. > Jestem przecież człowiekiem zawierzenia ! > Co robić ?!!!!!!!!!!!!!!!!! Bujaj się solidarnościowa łajzo ! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu 29.03.04, 11:35 Gość portalu: Obserwator napisał(a): > Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > > > Co robić ? Co robić ? > > Ja zawsze byłem gnusny i leniwy, ale teraz to przybrało niespotykanie wiel > kie > > rozmiary. > > Jestem przecież człowiekiem zawierzenia ! > > Co robić ?!!!!!!!!!!!!!!!!! > > Bujaj się solidarnościowa łajzo ! Camille_Pissarro to kompletna łajza. I niech się buja ze swoimi "problememi" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:18 tony.soprano3 napisał: > Gość portalu: Obserwator napisał(a): > > > Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > > > > > Co robić ? Co robić ? > > > Ja zawsze byłem gnusny i leniwy, ale teraz to przybrało niespotykanie > wiel > > kie > > > rozmiary. > > > Jestem przecież człowiekiem zawierzenia ! > > > Co robić ?!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > > Bujaj się solidarnościowa łajzo ! > > Camille_Pissarro to kompletna łajza. I niech się buja ze swoimi "problememi" ! Tak. To jełop. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu 29.03.04, 17:23 uwaga! to kolejna akcja prowokacyjna uzurpatorów którzy mają na celu ośmieszać każdego kto ma inne zdanie niż Michnik i jego drużyna inne niż autorytety Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu 29.03.04, 17:51 oszolom.z.radia.maryja napisał: > uwaga! to kolejna akcja prowokacyjna uzurpatorów którzy mają na celu ośmieszać > każdego kto ma inne zdanie niż Michnik i jego drużyna inne niż autorytety > Michnika Tobie też się robić nie chce spaślaku ? Pomógłbyś wreszcie swoim rozdzicom, rozleniwiony zboczony karle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.chello.pl 30.03.04, 08:35 Jedynie Oszołom z Radia Maryja ujął się za mną. Dziękuję Ci dzielny młodzieńcze ! PS Ale dalej qrwa nie chce mi się robić ... . Co począć, co począć ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 11:36 Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > Jedynie Oszołom z Radia Maryja ujął się za mną. > Dziękuję Ci dzielny młodzieńcze ! > > PS > Ale dalej qrwa nie chce mi się robić ... . > Co począć, co począć ?!!!! Piękną parę tworzą Camille~Pissarro z Oszołomem ! Żeby tylko sobie dzieciaka nie zmajstrowali ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.04, 11:50 A powiedz mi Camille czy marzyć jeszcze potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu 30.03.04, 19:24 Gość portalu: Homo napisał(a): > A powiedz mi Camille czy marzyć jeszcze potrafisz? Camille~Pissarro potrafi tylko bluzgać i obrażać forumowiczów. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.chello.pl 30.03.04, 21:46 A może zrobiłbym kupe ?! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Homo! 30.03.04, 22:40 Gość portalu: Homo napisał(a): > A powiedz mi Camille czy marzyć jeszcze potrafisz? Homo! Ten tu malarz to fałszywka!!! Jak mogłeś nie zauważyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Homo! 31.03.04, 08:08 basia.basia napisała: > Gość portalu: Homo napisał(a): > > > A powiedz mi Camille czy marzyć jeszcze potrafisz? > > Homo! > Ten tu malarz to fałszywka!!! Nie może być ! > Jak mogłeś nie zauważyć?! Odpowiedz Link Zgłoś
panna.zuzanna Re: Homo! 02.04.04, 18:52 Homoniewiadomo ! A Wy ciagle o Huberciku ?! Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu 30.03.04, 22:27 oszolom.z.radia.maryja napisał: > uwaga! to kolejna akcja prowokacyjna uzurpatorów którzy mają na celu ośmieszać > każdego kto ma inne zdanie niż Michnik i jego drużyna inne niż autorytety > Michnika Masz rację rozpustny grubasku o rozklepanej pupci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piort Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.com.pl 31.03.04, 09:16 Zapisz się do Samoobrony. Gdy Lepper zostanie premierem to przez rok wystarczy ci na picie i zakąske, a potem zdechniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.chello.pl 31.03.04, 09:27 Gość portalu: Piort napisał(a): > Zapisz się do Samoobrony. Gdy Lepper zostanie premierem to przez rok wystarczy > ci na picie i zakąske, a potem zdechniesz. Ależ ja jestem chłopcem chętnym. Tylko robić mi się nie chce. A u Leppera mogą mi kazać stać w blokadzie. A od tego bolą mnie nóżki. I śmierdzą. Precz z komuną ! (Uff, ale się zmęczyłem.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 11:30 Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > Gość portalu: Piort napisał(a): > > > Zapisz się do Samoobrony. Gdy Lepper zostanie premierem to przez rok > wystarczy > > ci na picie i zakąske, a potem zdechniesz. > > Ależ ja jestem chłopcem chętnym. Tylko robić mi się nie chce. A > u Leppera mogą mi kazać stać w blokadzie. > A od tego bolą mnie nóżki. > I śmierdzą. > > Precz z komuną ! (Uff, ale się zmęczyłem.) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Robić mi się nie chce ! Pomóżcie !!! Ratu IP: *.chello.pl 01.04.04, 08:36 No to się pochlastam ! Rokita na prezydenta Krakowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Pomóżcie ! Ratunku << masz to jak w banku 02.04.04, 19:52 było "Homo! Ten tu malarz to fałszywka!!! Jak mogłeś nie zauważyć?! " Mo właśnie, gdzie jest promotor łgarzy i naganiaczy? takich jak ten tu: C - P= robisc << nijaki o.Osioł vel HomoCośTamma alias maryjan, mariusz i te pe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolokutasi Spróbuj wysrać się na Rokitę i Tuska. IP: 213.17.162.* 04.04.04, 11:33 Dupsko podetrzesz sobie Borowskim z Celińskim, a narzygasz na Giertycha. To Ci ulży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Spróbuj wysrać się na Rokitę i Tuska. IP: *.chello.pl 04.04.04, 20:55 Gość portalu: rolokutasi napisał(a): > Dupsko podetrzesz sobie Borowskim z Celińskim, a narzygasz na Giertycha. > To Ci ulży. Nic mi to nie dało. Zapisałem się do PiS, ale tam też syf. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Spróbuj wysrać się na Rokitę i Tuska. 05.04.04, 17:46 Gość portalu: Camille~Pisarro napisał(a): > Gość portalu: rolokutasi napisał(a): > > > Dupsko podetrzesz sobie Borowskim z Celińskim, a narzygasz na Giertycha. > > To Ci ulży. > > Nic mi to nie dało. > Zapisałem się do PiS, ale tam też syf. Tak, nie da się ukryć. Camille~Pissarro ma coś nie po koleji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pisarro Re: Spróbuj wysrać się na Rokitę i Tuska. IP: *.chello.pl 06.04.04, 08:17 No wiesz ?! Ile można ? Odpowiedz Link Zgłoś