ta Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 14:41 Trochę jeszcze ciężko mu idzie, ale ćwiczenie czyni mistrza. Awaria fotokomórki, a pan poseł Kaczyński siem szarpie. Przecież serwis do naprawy już wezwano. Ot, cały pan poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 14:45 Chyba krzywo patrzysz. Pan poseł to nadludzki SIŁACZ! Taki wyrwidąb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 15:14 Jak już rozsunął, to wymienia z wpuszczonymi jakieś papiery. O co to idzie, rozliczenia ekwiwalentne w viceversie? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 16:12 Jestem pewna, że z Kaczyńskiego strony "puste koperty" lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Umysłem? :) 18.07.11, 14:41 ta napisała: Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek /.../ Powiedziałbym - umysłem, ale obawiam się, że tam jednak musiał być jakiś trick, w tych drzwiach. Bo w siłę jego umysłu to już nawet nasze sądy nie wierzą... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Mediamarkt nie dla idiotów 18.07.11, 14:49 zatem trzeba siłą, sposobem i godościom osobistom! Swoja droga poseł Kaczyński mocno dziwnie wygląda. Jakoś tak sztucznie? Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Mediamarkt nie dla idiotów 18.07.11, 15:05 >Swoja droga poseł Kaczyński mocno dziwnie wygląda. Jakoś tak sztucznie? < Znowu nadużywa? Panieprezesie,nie bierz tyle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mediamarkt nie dla idiotów 18.07.11, 16:14 Gabinet Figur Woskowych ... bi.gazeta.pl/im/0/9881/z9881180X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Mediamarkt nie dla idiotów 18.07.11, 16:19 ave.duce napisała: > Gabinet Figur Woskowych ... > > bi.gazeta.pl/im/0/9881/z9881180X.jpg O to! to! Kolega poseł K. wygląda ostatnio jak pokryty plastikiem?, woskiem?, botoksem? zmumifikowany? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Mediamarkt nie dla idiotów 18.07.11, 17:49 ...Jarosław - żył, Jarosław - żyje, Jarosław - wiecznie żyw... ps. sorki, Włodzimierzu M. Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 15:04 Trenuje , ale jak zwykle idiota zapomniał,ze tam są drzwi bez klamek , ale .....nierozsuwane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 15:18 nie za bardzo mnie przekonali tym spotem. dalej nie wiem, czy Jaruś robi za idiotę, czy jest idiotą, a może to drzwi są idiotyczne. widać, że Jarusia już nawet jego najbliżsi współpracownicy nie kochają, żeby takiego wieprza(spot) mu podrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 15:52 Czekam na spot następny, zabawny komiks w odcinkach o równoległym świecie pana posła. Może z wizytą u stomatologa? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Chodzenie po wodzie! 18.07.11, 16:33 "Chodzenie po wodzie" powinno być lajt motiwem następnego spota, bo czym innym można przebić ten wygłup?:) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Chodzenie po wodzie! 18.07.11, 17:15 Zatrzymuje pociąg we Włoszczowej, zębami za bufor, taki będzie następny spot, równie sensowny jak poprzednie... Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Chodzenie po wodzie! 18.07.11, 17:25 dupetek napisał: > "Chodzenie po wodzie" powinno być lajt motiwem następnego spota, bo czym innym > można przebić ten wygłup?:) Można bardzo łatwo. W nastepnym spocie prezes powinien pochylić się z troska nad słuzbą zdrowia. Spot mógłby wygladać np tak, ze obolały prezes zapisuje się do stomatologa, oczywiście z nfz i dowiaduje się że musi czekac 3 miesiace. Po czym kamera najeżdża na otwór gębowy i wtedy prezes mówi "prawo i sprawiedliwość". Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Chodzenie po wodzie! 18.07.11, 20:53 Apsolutnie powinien zajońć siem kulawom opiekom stomatologicznom. Dowód ma przy sobie, może zaprezentować w każdym momęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 18:35 Niech se drzwi otwieranie trenuje. Jak przerznie i nie wybiora, to sie skoncza ochroniarze co drzwi otwierają, skonczy sie wozenie zadka za nasze i bedzie musial jako emeryt sam po bazarkach latac za tanim zarciem dla siebie, mamusi i kota. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 18.07.11, 18:43 ale tylko wejściowe.w drugą stronę nie da już rady. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 19.07.11, 09:39 Szczególnie ON ma ku temu pierwszorzędne predyspozycje i uprawnienia! Niech tylko założy gustowny kaftanik. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 19.07.11, 09:55 ta napisała: > Będzie, jak znalazł. Pół godziny po tym jak założyłaś ten wątek panowie w TOK fM (Łasiczka i Dąbrowa) dokładnie cię zacytowali. Rozmawiali z tej reklamie, i jeden z nich powiedział w pewnym momencie - Z reżyserki mi podpowiadają, że Kaczyński otwiera drzwi bez klamek (gromki śmiech prowadzących). Przypadek? Nie sądzę:-) Pozdrowienia dla panów z reżyserki radia TOK FM. Swoją drogą jak im się chce prze te wszystkie gołdy przebijać..twardziele. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 19.07.11, 11:44 ex.mila napisała: > Pozdrowienia dla panów z reżyserki radia TOK FM. Swoją drogą jak im się chce pr > ze te wszystkie gołdy przebijać..twardziele. Pozdrawiam również, tobie dziękuję za informację. Miło byłoby, gdyby to moja uwaga rozbawiła panów Łasiczkę i Dąbrowę, ale sądzę, że takie skojarzenie przychodzi na myśl niejednemu, który ogląda ten spot. Ktoś chce ugotować pana posła Kaczyńskiego Jarosława. Powinien poszukać pilnie i szybko w najbliższym otoczeniu ;) W pierwszym billboardzie także nie wykazano należnej staranności. Postacie zombi majaczące za prezesem to powielone i pofotoszopowane zdjęcia tylko jednej postaci kobiecej i jednej męskiej. W ten sposób właśnie liczą swoich wyborców w sztabie pana posła Kaczyńskiego Jarosława. Potrójnie, poczwórnie a nawet popięciornie :D Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 19.07.11, 12:34 ta napisała: > Miło byłoby, gdyby to moja uwaga rozbawiła panów Łasiczkę i Dąbrowę, ale sądzę, > że > takie skojarzenie przychodzi na myśl niejednemu, który ogląda ten spot. Jak już to napisałaś, to też sobie pomyślałam - jakie to oczywiste, dlaczego ja na to nie wpadłam?1 Myślę, że z reżyserką TOK FM było tak samo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
so_fie Re: Poseł JK otwiera drzwi bez klamek 19.07.11, 11:21 haha, dobry pomysl www.prezesjestnajwazniejszy.pl/article/przerobiony-spot-pis-chcemy-polski-jaroslaw-46.html Odpowiedz Link Zgłoś