kontestatorbg 12.10.11, 08:56 Dwa cytaty: "Ślubuję. Tak mi dopomóż Bóg" (Palikot, 19.X.2005, www.sejm.gov.pl) / "Czy wierzy pan w Boga? - Nie" ("Ja Palikot", s.222) buhahahaha. I jak tu traktować go powaznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rccc Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:00 ale zdolnosci hipnotyzerskie ma calkiem niezle - to mu musze oddac Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:02 A mnie zastanawia czy w ramach tych badań które zrobił przed wyborami byly też badania psychiatryczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:05 kontestatorbg napisał: > A mnie zastanawia czy w ramach tych badań które zrobił przed wyborami byly też > badania psychiatryczne?? Ha,ha,ha to było moje pierwsze pytanie kiedy usłyszałem o wynikach badań ogólnych i o zdrowej prostacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:10 1u napisał: > Palikot jest lepszy niż napieralski To nie trudne. Co nie zmienia faktów że zmienia poglądy jak chorągiewka i pod koniec kadencji może być za tym żeby palących marihuanę, palić na stosie Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:29 1u napisał: > Palikot jest lepszy niż napieralski Radzę przypomnieć sobie zasady pisowni. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Ściema Palikot 12.10.11, 09:05 psychiatrzy sami z reguly maja nierowno - takie badania to tylko orez w reku wladz niedawno postraszono Kaczynskiego badaniami i facet musial w kampanii bardzo uwazac Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Ściema Palikot 12.10.11, 10:45 może chodziło mu o ang."bug" - robaczka jakiegoś ? albo o Bug, rzekę ? a może to jest oszust i menda, po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ściema Palikot 12.10.11, 10:46 Ale 2 2007 roku ślubował już bez "tak mi dopomóż". Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 10:47 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ale 2 2007 roku ślubował już bez "tak mi dopomóż". Czyli rozwija się. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ściema Palikot 12.10.11, 10:54 Dokładnie. Widać że już wtedy dostrzegał co i jak. Tak więc przemiana nie była na potrzeby niedzielnych wyborów. Po prostu facet dorósł i przestał bawić się w chrześcijańskie bajkopisarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 11:02 Długo dorastał do tego,ale jak to mówią lepiej później niż wcale. Ale postulaty antyklerykalne ukradł SLD... www.tvn24.pl/12690,1553336,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ściema Palikot 12.10.11, 11:19 Nie tyle ukradł co podziela pogląd SLD. Napieralskiemu się nie udało ale może Palikotowi się uda. Trzymaj za niego kciuki, rysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 13:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Nie tyle ukradł co podziela pogląd SLD. Napieralskiemu się nie udało ale może P > alikotowi się uda. Trzymaj za niego kciuki, rysiu. Już mówiłem wczoraj,nie ćpaj...ćpunie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ściema Palikot 12.10.11, 13:59 Czyli nie będziesz trzymał, ryśku, kciuków za Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaab Re: Ściema Palikot 12.10.11, 12:53 a mnie ciekawi, czy w myśl swojego programu dalej będzie się sam finansował, czy jednak weźmie kasę za kampanię wyborczą i na prowadzenie swoich biur poselskich. Jeżeli jest taki chętny do zmian, to niech on i jego ludzie dadzą przykład. Może nie byłyby to duże oszczędności dla kraju, ale na początek by wystarczyło Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Ściema Palikot 12.10.11, 13:50 A "zaoszczędzoną" kasę przeznaczyć na budowę tzw. Świątyni Opatrzności Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Ściema Palikot 12.10.11, 13:57 amadeo214 napisał: > A "zaoszczędzoną" kasę przeznaczyć na budowę tzw. Świątyni Opatrzności To już platforma zrobiła na poczatku poprzedniej kadencji. Czasy się jednak zmieniły i po trzech latach starań udało się. Polski rząd, dzięki Platformie Obywatelskiej, dofinansuje katolicką budowlę skromną kwotą 30 milionów złotych. Zbigniew Chlebowski, przewodniczący Komisji Finansów Publicznych tłumaczy, iż pieniądze te są wykorzystywane zgodnie z prawem, albowiem rząd nie finansuje katolickiego projektu, a „przedsięwzięcie w sektorze kultury i dziedzictwa narodowego, w tym budowę muzeum prezentującego wkład Kościoła katolickiego w dzieje Polski”. archiwum.piechula.com.pl/2007/12/29/po-buduje-swiatynie-opatrznosci-bozej/ Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ściema Palikot 12.10.11, 14:01 Dziwne że w tym kontekście Mariusz Kamińskiego nie badał działalności Chlebowskiego. Tzn. nie badał tego, co w zamian za te 30 baniek Chlebowskiemu obiecali przedstawiciele handlowi korporacji RCC. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Piotr Mieśnik wykrył aferę na miarę ścierwa 12.10.11, 14:02 w którym pracuje, a zachowuje się jak bubek nie zmieniający nigdy zdania ani poglądów. piotr.miesnik.salon24.pl/208876,homo-parada-juz-nie-dla-mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz A oto złota myśl Piotra Mieśnika: 12.10.11, 14:05 PiotrMiesnik Piotr Mieśnik Tusk: nie dla patriotyzmu gdzie biało-czerwona flaga powiewa na kupie gruzów. No tak, pamiętam jego akolitów wbijających ją w kupy g... 7 Oct twitter.com/#!/PiotrMiesnik Aż się nie chce prostaka komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A jak tu traktować poważnie tych wszystkich 12.10.11, 14:06 którzy ciągle na forum wypisują że kiedyś wierzyli GW? Taki losiu4 albo piotr7777 to są zabawni goście. Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: A jak tu traktować poważnie tych wszystkich 12.10.11, 14:11 obraza.uczuc.religijnych napisał: > którzy ciągle na forum wypisują że kiedyś wierzyli GW? > Taki losiu4 albo piotr7777 to są zabawni goście. Masz rację,ciebie też nikt nie traktuje pozwanie. Tyle,że ty nawet zabawny nie jesteś,tylko głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: A jak tu traktować poważnie tych wszystkich 12.10.11, 14:12 Masz rację,ciebie też nikt nie traktuje pozwanie. > Tyle,że ty nawet zabawny nie jesteś,tylko głupi. Miało być poważnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A jak tu traktować poważnie tych wszystkich 12.10.11, 14:14 Przynajmniej nie zmieniam nicka ryśku/contadore. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A jak tu traktować poważnie tych wszystkich 12.10.11, 14:13 Albo kataryna, która była w szoku gdy usłyszała, że Michnik to oszust, a ona wierzyła mu przecież bezgranicznie. Zawsze mnie cieszą tego typu deklaracje. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Ściema Palikot 12.10.11, 14:02 > "Ślubuję. Tak mi dopomóż Bóg" (Palikot, 19.X.2005, www.sejm.gov.pl) / > "Czy wierzy pan w Boga? - Nie" ("Ja Palikot", s.222) > > buhahahaha. I jak tu traktować go powaznie A zapytałes się kołku o którego mu mboga chodziło w jednym i w drugim przypadku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś