Dodaj do ulubionych

NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika!

21.01.12, 15:55
Tak jak wczoraj czy przedwczoraj zapowiadałem, wychodzi na wierzch kolejna smoleńska mistyfikacja. Otóż... tak naprawdę to nikt nie zidentyfikował głosu Błasika, RÓWNIEŻ W MOSKWIE! Całe to pseudo-śledztwo smoleńskie to klasyczna, sowiecka maskirówka, przeprowadzana przez rosyjską bezpiekę oraz lobby WSI w państwie polskm. Zarówno Edmund Klich, jak i Jerzy Miller, powinni odpowiadać karnie - za świadome świadczenie nieprawdy, za kreacją wirtualnych zeznań, za fałszowanie materiałów dowodowych, dokumentów, etc., etc. ...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11008776,Kto_rozpoznal_glos_Blasika___Rzeczpospolita___Nikt.html
www.rp.pl/artykul/69745,795423-Kto-uslyszal-generala-Blasika.html
Obserwuj wątek
    • jacekm22 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:00
      Pisowski DEBILU nie bylo CO identyfikowac ...!!!
      • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:18
        > Pisowski DEBILU nie bylo CO identyfikowac ...!!!

Jeśliś leminżym trollem, a na to wygląda, to z łaski swojej, nie trolluj w moich wątkach.

Chodzi o IDENTYFIKACJĘ GŁOSU BŁASIKA! Najpierw tego dokonano w Moskwie, w ramach pracy MAKu. Głos Błasika - wedle Klicha, Millera i mainstreamowych mediów - mięli zidentyfikować wysłani tam współpracownicy generała. To w Polsce żyrowała i dalej kłamliwie żyruje komisja Millera. Dopiero ekspertyza Instytutu Sehna wykazała skalę tej maskirówki. Teraz wychodzi, iż w Moskwie tak naprawdę żaden z tajemniczych "współpracowników/znajomych Błasika" nie rozpoznał jego głosu, ergo - cała ta MAKowska analiza nagrania to humbug dla takich lemingów w Rosji i w Polsce, jak ty właśnie. Jest jeszcze gorzej! Podobno jeden z oficerów UCIEKŁ Z MOSKWY, w proteście przeciwko tworzeniu tej mistyfiikacji!
      • wachmistrz_soroka Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:09
        jacekm22 napisał:

Nie przyznawaj się nawet do tego,że jesteś zwolennikiem PO,bo im wstyd przynosisz.
        Jeżeli nie było co identyfikować to skąd te informacje?....
      • wachmistrz_soroka Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:10
        jacekm22 napisał:

Co chciałeś powiedzieć cytując jakiegoś debila?
    • douglasmclloyd Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:04
      sowietolog napisał:

> Tak jak wczoraj czy przedwczoraj zapowiadałem, wychodzi na wierzch kolejna smol
      > eńska mistyfikacja. Otóż... tak naprawdę to nikt nie zidentyfikował głosu Błasi
      > ka, RÓWNIEŻ W MOSKWIE!

A to dlatego, że w kokpicie obecny był tylko ciałem.
      • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:19
        > A to dlatego, że w kokpicie obecny był tylko ciałem.

Jasne, wraz z kilkunastoma innymi osobami. Pewnie żeby się pomieścić, siedzieli sobie na kolanach...
        • douglasmclloyd Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 17:58
          sowietolog napisał:

> > A to dlatego, że w kokpicie obecny był tylko ciałem.
          >
          > Jasne, wraz z kilkunastoma innymi osobami. Pewnie żeby się pomieścić, siedzieli
          > sobie na kolanach...

Na pokładzie było kilkunastu generałów, których witała w kokpicie załoga?
    • simera16 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:08
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132595341,Re_NIKT_w_Mokswie_nie_rozpoznal_Blasika_.html
      • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:21
        Następny - po komisji Millera - kseroboy...?
        • simera16 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:25
          sowietolog napisał:

> Następny - po komisji Millera - kseroboy...?
          >
          A ty to alter ego Macierewicza, czy brat bliźniak tegoż?
          PS
          Chcesz by ci nikt we wątkach nie mieszał, to załóż własne forum, albo spadaj na "Katastrofa smoleńska"... Tam się ze swymi fobiami obnoś...
          • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 17:55
            > A ty to alter ego Macierewicza, czy brat bliźniak tegoż?

Nie, ja to ja - Dirloff (zbanowany za pisanie o "lobby WSI", stąd ten drugi nick; pierwszy drugi).

> PS
            > Chcesz by ci nikt we wątkach nie mieszał, to załóż własne forum, albo spadaj na
            > "Katastrofa smoleńska"... Tam się ze swymi fobiami obnoś...

Owszem, chcę by nikt w nich "nie mieszał", lecz pisał merytorycznie. I, jak widzę, to za dużo dla leminżerii, ponieważ poza Niegraczem nikt się nie odniósł merytorycznie do tej informacji o mistyfikacji z Błasikiem. Albo ujadają, albo szydzą, albo atakują personalnie.
            • simera16 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:00
              sowietolog napisał:

>
              > Owszem, chcę by nikt w nich "nie mieszał", lecz pisał merytorycznie. I, jak wid
              > zę, to za dużo dla leminżerii, ponieważ poza Niegraczem nikt się nie odniósł me
              > rytorycznie do tej informacji o mistyfikacji z Błasikiem. Albo ujadają, albo sz
              > ydzą, albo atakują personalnie.
              >
              Skorzystaj więc z propozycji, którą w poprzednim poście ci zapodałem.... Nb.; Określanie interlokutora "lemingiem" uważasz kilof za szczyt "merytoryczności" jak mniemam... Goń się!
              • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:23
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132598354,Indeed_Simera.html?wv.x=1
                • simera16 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:27
                  sowietolog napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132598354,Indeed_Simera.html?wv.x=1
                  >
                  Tchórzostwem się szczycisz?
                  • sowietolog Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 18:40
                    > Tchórzostwem się szczycisz?

Nie, brzydzę waszą zamulaszczą intencją. Razem stworzyliście dobrych kilkanaście postów, wciągających mnie w personalną pyskówkę, W OGÓLE nie odnosząc się do powyższego doniesienia, które jest podstawą do stworzenia całego tego wątku i które potwierdza najbardziej oszołomskie tezy sakiewiczowszczyzny.

Otóż przypominam, że... NIKT NIE ZIDENTYFIKOWAŁ GŁOSU BŁASIKA! Zatem skąd się wzięła - czyli kto ją zainicjował i tak zgrabnie, skutecznie w polskich mediach prowadził - dają pożywkę takiemu leminżemu ujadaniu przez ponad roku, jakie miało i ciągle ma miejsce np. na tym forum?
                    • indeed4 Skończ nudzić 21.01.12, 18:44
                      i lać wodę, nawiedzony sekciarzu - powiedziano ci jasno.

Pelikan pisowski zrozumiał, czy powtórzyć?

• sowietolog Re: Skończ nudzić 21.01.12, 19:51
                        A ty przestań tu trollować i mnie obrażać, skoro niczego innego nie potrafisz i nie jesteś w stanie W OGÓLE odnieść się do informacji będącej powodem do założenia tego wątku.

Powtarzam, nikt nie przyznaje się do identyfikacji głosu Błasika, zatem NIKT W MOSKWIE GŁOSU BŁASIKA NIE ROZPOZNAŁ.

Jesteś w stanie to pojąć i tegoż konsekwencje?
                        • indeed4 Powiedziałem - skończ nudzić. 21.01.12, 20:25
                          Dalej nie dotarło?

Czy wy wszyscy - anwadzie, goldzie, dirloffy i reszta sakiewiczowskich sierot jesteście ciężko kontuzjowani w głowy? Kolejny, który obrzuca ludzi wyzwiskami, a potem przyłazi i oczekuje dyskusji.

Tu są same lemingi - nie w smak ci "leminże ujadanie" to czego tu się szwendasz? Masz NE, na S24 też masz inteligencję z wyższej półki, tam sobie szukać partnerów do rozmowy na wyśrubowanym poziomie i tyle na temat.

Pisowski pelikan zrozumiał prosty komunikat?
                          • sowietolog Re: Powiedziałem - skończ nudzić. 21.01.12, 21:02
                            Po pierwsze, to przypominam, iż dalej rżniesz głupa, W OGÓLE nie odnosząc się do informacji z pierwszego wpisu. Po co zatem tu się udzielasz i dlaczego kierujesz do mnie radę, do której sam powinieneś się zastosować?

Po drugie, czyżbyś utożsamiał się z tym określeniem "leming", skoro tylko do niego się odnosisz? Czy ja w tym wątku w ten sposób Cię zaczepiłem, epitetowałem?

Po trzecie, dlaczego ciągle trollujesz, nic nie wnosząc do clou informacji o mistyfikacji z indentyfikacją Błasika? Zacząłeś do tego graficzki umieszczać. Po co śmiecisz? Skąd ta frustracja wywołana informacją o Błasiku?
                            • indeed4 To samo: 21.01.12, 22:37
                              nie wysilaj się, bo nie czytam tego bełkotu, nie mam czasu na bzdury.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132601354,Powiedzialem_skoncz_nudzic_.html
    • sibod Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:38
      Jeżeli nie wierzyć dwóm poprzednim , to należy bezkrytycznie i bez obawy wierzyć tej trzeciej ?
      Moze chodzi o wybielanie, oczyszczanie... itp porządki lub też takie powykręcanie by nikt juz nic nie rozumiał ?
      Czyja prawda jest prawdziwsza ?
      • simera16 Re: NIKT w Mokswie nie rozpoznał Błasika! 21.01.12, 16:39
        sibod napisał:

>
        > Czyja prawda jest prawdziwsza ?
        >
        "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" ("Dzień świra") :)))
    • indeed4 Ho, ho! 21.01.12, 16:38
      > Tak jak wczoraj czy przedwczoraj zapowiadałem

Objawił się wielki, subgenialny analityk naszej rzeczywistości - dirloff, posiłkujący się w swych badaniach rewelacjami z niezależnej i GPC.
      • x2468 Re: Ho, ho! 21.01.12, 16:50
        Sąd sądem,jednak sprawiedliwość musi być po naszej stronie.
      • sowietolog Re: Ho, ho! 21.01.12, 16:56
        > Objawił się wielki, subgenialny analityk naszej rzeczywistości - dirloff, posił
        > kujący się w swych badaniach rewelacjami z niezależnej i GPC.

Ktoś tu chyba powinien odwiedzić okulistę, skoro Gazetę.pl i Rzepę uznaje za media Sakiewicza... Czyżby Michnik i Hajdarowicz byli jego klonami?
        • indeed4 Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:03
          Słonko - myślisz, że jeśli po miesiącach zawalania forum bełkotem z s24, GP i wpolityce, dla niepoznaki zaczynasz linkować GW i Rz, to nie domyślimy się, że i tak dzień zaczynasz od niezależnej.pl?
          • sowietolog Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:14
            Dziecię, od początku posiłkuję się linkami z różnych stron, blogów, mediów. Zależnie od potrzeby czy woli. W tym tyg. to co media Sakiewicza - oraz Rzepa - zapowiadały odnośnie poniedziałkowej konf. pras., powtwierdziło się. Zatem twój pisk jest bezprzedmiotowy. To "błasikowa" propaganda mediów z drugiej strony medialnego rynu (walterowcy z ITI, michnikowszczyzna z Agory) pada właśnie na naszych oczach.
            Poza tym, nie jesteś McLuhanem, dlatego skup się na treści, a nie formie.
            • indeed4 Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:18
              Samo "dziecię"?

A gdzie "leminże", albo "platfuśne" - nie zapomniałeś aby czymś uzupełnić swoich tradycyjnych sekciarskich wywodów, sakiewiczowska sierotko?
              • indeed4 I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 17:35
                gdzie myślący ludzie mają opinie smoleńskiego maniaka, rozwlekającego po całej sieci głupoty o sztucznej mgle, dobijaniu rannych, zamachu i inne brednie wyprodukowane przez Macierewicza, Sakiewicza i spółkę?

Czy wytłumaczyć jaśniej.
                • sowietolog Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 17:48
                  Problem (twój) w tym, że opisujesz siebie, a nie mnie. Odnosisz się do jakichś wirtualnych bytów i własnej mniemanologii, a nie do rzeczywistości. I dalej nie odniosłeś się do clou wątku... Cóż zatem robisz w tym wątku, poza trollowaniem?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132597536,Re_Ho_ho_.html?wv.x=1
                  • simera16 Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 17:55
                    sowietolog napisał:

> Problem (twój) w tym, że opisujesz siebie, a nie mnie. Odnosisz się do jakichś
                    > wirtualnych bytów i własnej mniemanologii, a nie do rzeczywistości. I dalej nie
                    > odniosłeś się do clou wątku... Cóż zatem robisz w tym wątku, poza trollowaniem
                    > ?

>
                    >
                    Tępi insekta... za co mu chwała!
                    • sowietolog Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 17:57
                      > Tępi insekta... za co mu chwała!

Deratyzator/delimingizator...?
                      • simera16 Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 18:01
                        sowietolog napisał:

> > Tępi insekta... za co mu chwała!
                        >
                        > Deratyzator/delimingizator...?
                        >
                        Co wolisz?
                        • sowietolog Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 18:22
                  • indeed4 Re: I co, zrozumiałeś już 21.01.12, 18:00
                    Biedactwo.... no co za pech, wredni, źli ludzie uwzięli się na patriotę i nie chcą traktować poważnie etatowego akwizytora sensacji z GPC.
              • sowietolog Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:40
                I dalej brniesz w retorykę, zamiast odnieść się do meritum wątku. A to meritum jest REWELACYJNE! Otóż mainstream - i to ten agorowy - donosi, że NIKT w Moskwie NIE ZIDENTYFIKOWAŁ GŁOSU BŁASIKA! Zatem jedno z najbardziej "sakiewiczowych" doniesień się potwierdza. A ty co na to? Nic, poza czepialstwem...
                • indeed4 Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:52
                  Powiedzcie nam, lepiej, genialny analityku dirloff, jak tam meritum odnośnie Specnazu - to w końcu jak, to były dwa "potężne zewnętrzne wstrząsy", czy rozsadziło samolot od środka? Bo eksperci Antka mówią raz tak, raz tak i nijak się nie można zorientować...

Na wszelki wypadek, w odwodzie, w buszu czy lesie pod lotniskiem, czekała
                  bojowa grupa uderzeniowa. W tym komandosi z naramiennymi wyrzutniami
                  plot, typu Stinger/Igła/Grom. Poza tym, ostatnie doniesienia mówią o
                  zaskakującym podziale zniszczeń kadłuba i ciał ofiar, który wskazuje
                  na eksplozję w tyle samolotu. Bomba, pocisk plot? Są też już poważne
                  informacje o tym, że silniki tuż przed katastrofą zostały wyłączone,
                  w celu zminimalizowania zniszczeń. Czyżby piloci mięli świadomość,
                  że coś eksplodowało albo ich zarzuciło?

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,109851894,115247870,Re_zamach_.html
                • simera16 Re: Ho, ho! 21.01.12, 17:57
                  sowietolog napisał:

> I dalej brniesz w retorykę, zamiast odnieść się do meritum wątku. A to meritum
                  > jest REWELACYJNE! Otóż mainstream - i to ten agorowy - donosi, że NIKT w Moskwi
                  > e NIE ZIDENTYFIKOWAŁ GŁOSU BŁASIKA! Zatem jedno z najbardziej "sakiewiczowych"
                  > doniesień się potwierdza. A ty co na to? Nic, poza czepialstwem...
                  >
                  Te "merytoryczny"... To śledztwo już i po polskiej i po rosyjskiej stronie zakończone? HGW ile jeszcze "newsów" smoleńskich wypłynie. Przecież PiSoidalni muszą mieć czym się stymulować...
                  • indeed4 Re: Ho, ho! 21.01.12, 18:12
                    Niezły żart - spiskol obłykany do pełna bajkami GPC i Antka "merytoryczny" ;-)
                    • sowietolog Re: Ho, ho! 21.01.12, 18:20
                      • indeed4 Re: Ho, ho! 21.01.12, 18:34
                        forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132598667,Do_widzenia_.html
    • niegracz skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 17:28
      Czy wyobrażacie sobie, że na terenie Rosji

rozbija się samolot air force one z prezydentem Stanów,
      a śledztwo przeprowadza wyłącznie MAK i Amerykanie nie są dopuszczani ani do śledztwa ani do szczątków, a wrak do dziś nie jest przejrzany i zwrócony?
      A żeby to usprawiedliwić powołują podstawę prawną - Konwencję Chicagowską z 1940r.

????????????????

• sowietolog Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 17:44
        Niegracz, nie trzeba tu nawet przywoływać USA i amer. prezydenta. "Wystarczą" Niemcy i samolot z Merkel czy Francja i samolot Sarkozy'ego. Zaraz po "katastrofie" do Rosji poleciałoby kilka samolotów z 200-300-osobowymi delegacjami, ze sprzętem lekkim i ciężkim, z namiotami polowymi, etc., etc. Te ekipy na siłę zajęłyby miejsce "katastrofy" i okolicę na kilka tyg., analizują wszystko wszelkimi dostępnymi metodami. A my...? A "my" czekamy ponad rok na "wiatę" za kilka/kilkanaście tysięcy zł... Już samo to - to ostentacyjne, celowe niszczenie wraku i obojętność t(ł)uszczy wskazuje na chęć ukrycia czegoś...
        • indeed4 Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 18:07
          Tak, oczywiście - wszystko nieprawidłowości po stronie rosyjskiej, to dowód na zamach, Rosja zamachnęła się na własny Kursk, bo mataczyła w śledztwie...

Pisz dalej sierotko, pisz - nie przeszkadzaj sobie
          • sowietolog Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 18:20
            • indeed4 Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 18:34
              .forum.gazeta.pl/forum/w,28,132595211,132598667,Do_widzenia_.html
      • mike.recz Nie kręć i nie matacz niegraczu. 21.01.12, 17:47
        USA to są bogaci i odpowiedzialni bandyci.

platine.pl/ochrona-obamy-kosztuje-2-7-mln-dolarow-za-godzine-0-839570.html
        "Agencja zatrudnia w sumie około 3200 agentów specjalnych, 1300 oficerów pomocniczych oraz ponad 2000 techników odpowiedzialnych za prezydencki sprzęt. Jej roczny budżet sięga 1,468 miliarda dolarów."
        • sowietolog Re: Nie kręć i nie matacz niegraczu. 21.01.12, 17:50
          Ale co to ma do rzekome "kręcenia" Niegracza i na czym niby to jego "kręcenie" polega?
          • mike.recz Re: Nie kręć i nie matacz niegraczu. 21.01.12, 17:54
            W USA nikt by się nie odważył nawet zaproponować wylądowania na błocie przy mgle Prezydentowi oraz prawie setce VIP-ów w celu złożenia kwiatów gdzieś tam. Po to USA tyle nakradły żeby teraz poruszać się po świecie bezpiecznie. Na tym polega bezczelne kłamstwo niegracza.
            • niegracz Re: Nie kręć i nie matacz mike-recz-u 21.01.12, 20:00
              mike.recz napisał:

> W USA nikt by się nie odważył nawet zaproponować wylądowania na błocie przy mgl
              > e Prezydentowi oraz prawie setce VIP-ów w celu złożenia kwiatów gdzieś tam.
              .
              bezmyslny Krzykaczu
              nie chodzi o powtórzenie katastrofy

katastrofy na swiecie sie zdarzają . a przyczyny , okolicznosci bywaja rózne
              chodzi o to jak w takich sytyacjach zachowałyby się ( Normalne)Rządy

rząd Tuska sie w tej sytuacji skompromitował ( to mało powiedziane)
      • douglasmclloyd Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 18:00
        niegracz napisał:

> Czy wyobrażacie sobie, że na terenie Rosji
        >
        > rozbija się samolot air force one z prezydentem Stanów,
        > a śledztwo przeprowadza wyłącznie MAK i Amerykanie nie są dopuszczani ani do ś
        > ledztwa ani do szczątków, a wrak do dziś nie jest przejrzany i zwrócony?
        > A żeby to usprawiedliwić powołują podstawę prawną - Konwencję Chicagowską z 194
        > 0r.

A jaką mają ruscy ze stanami umowę? To raz. Po drugie nie wiem, czy ruscy mają tyle helu, żęby air force one strącić.
      • simera16 Re: skandal z tym niby polskim raportem 21.01.12, 18:03
        niegracz napisał:

> Czy wyobrażacie sobie, że na terenie Rosji
        > rozbija się samolot air force one z prezydentem Stanów,
        >
        >
        Przechodzisz w debilizmie Antka...
    • sowietolog Indeed & Simera 21.01.12, 18:18
      W tym momencie przerywam z wami tę "polemikę", a raczej waszą zamulaszczą pseudo-polemikę, ponieważ pomimo kilku czy kilkunastu postów i mojego usilnego przypominania wam, że w ogóle nie odnosicie się do clou wątku, dalej zamulacie. I eskalujecie "przemoc słowną"; tak, jakbyście liczyli - i ku temu dążyli - aby przez personalną pyskówkę cały ten wątek wyleciał na Oślą...

To naprawdę groteskowe... Indeed paranoicznie "wyrzuca" sakiewiczowszczyznę, pomimo jej braku (a nawet jakby i była, co cóż z tego, "prasowy" rasizm Indeeda?), natomiast simera "wyrzuca" określenie "lemingi", jednocześnie samemu utrwalając ten stereotyp pisząc tak jak pisze i rzucając "kiloffami"...

I co najzabawniejsze, obaj Z ŻADEN SPOSÓB nie odnieśli się do meritum wątku, do tej MISTYFIKACJI Z BŁASKIEM!
      Nie macie zadnych argumentów poza tym personalnym ujadaniem?;-)
      • simera16 sowietolog ... 21.01.12, 18:30
        ... żegnam cię ozięble z domieszką ironii... panie "merytoryczny"... ROTFL!
      • indeed4 Do widzenia. 21.01.12, 18:32
        Wykonałeś zadanie, odmarsz z tą infatylną euforią spowodowaną ogólnodostępnymi publikacjami gdzie indziej, a na końcu po premię do Sakiewicza

Dziecino - mamy komputery, mamy internet, potrafimy czytać i naprawdę nie potrzebujemy do objaśniania nam świata klinicznego pisowskiego spiskola.
      • mike.recz ("prasowy" rasizm Indeeda?) Sowietologu, dziękuję. 21.01.12, 19:29
        Ani moi dziadkowie, babcie, ciotki mnie nie uświadomiły na czym rzecz polega.

Sowietolog, udało Ci się to co właśnie zrobiłeś.

Jestem wiernym fanem Sakiewicza, Tomasza.
        • sowietolog Mike, bądz rzetelny, i... 21.01.12, 19:46
          ... wskaz linki do mediów Sakiewicza w tym wątku, ok?

Mike, bądz rzetelny i prześledz cały ten wątek od samego początku. Zwłaszcza moją polemikę z Indeed'em i Simerą. Rozpisali się na kilkanaście postów, w których W OGÓLE nie odnieśli się do tematu wątku. Zajęli się moją osobą oraz mediami Sakiewicza. Groteskowym jest to, że ja NIE POWOŁAŁEM SIĘ na jego media, lecz zalinkowałem Gazetę.pl i Rzepę. Piszę o tym im niczym krowie w rowie, a oni dalej swoje. To nie była już polemika "o coś", lecz ich monologi "o mnie".

Indeed wpadł w tę manierę kilka dni temu, w każdym poście adresowanym do mnie zarzucając mi powyższe dyrdymały. Po pierwsze, manipuluje, bo korzystam z różnych żródeł, a po drugie właśnie prezentuje pewnego rodzaju "prasowy rasizm". Jakim prawem odmawia innym prawa do linkowania/cytowania mediów Rydzyka czy Sakiewicza?
        • indeed4 Dzięki, mike. 21.01.12, 20:33
          img34.imageshack.us/img34/7849/trollwebn.jpg
          • sowietolog Indeed, przestań zaśmiecać wątek. 21.01.12, 21:02
            Po pierwsze, to przypominam, iż dalej rżniesz głupa, W OGÓLE nie odnosząc się do informacji z pierwszego wpisu. Po co zatem tu się udzielasz i dlaczego kierujesz do mnie radę, do której sam powinieneś się zastosować?

Po drugie, czyżbyś utożsamiał się z tym określeniem "leming", skoro tylko do niego się odnosisz? Czy ja w tym wątku w ten sposób Cię zaczepiłem, epitetowałem?

Po trzecie, dlaczego ciągle trollujesz, nic nie wnosząc do clou informacji o mistyfikacji z indentyfikacją Błasika? Zacząłeś do tego graficzki umieszczać. Po co śmiecisz? Skąd ta frustracja wywołana informacją o Błasiku?
            • zoro_wieczorowo_poro a pamiętasz kiloff jako to z tą idenyfikacją Błasi 21.01.12, 22:16
              ka było? I o których częściach Błasika mówimy?
              • niegracz żeby ciebie ktosnie musiał 21.01.12, 22:27
                zoro_wieczorowo_poro napisał:

> ka było? I o których częściach Błasika mówimy?

, głupkowato się zabawiasz szyderco

wypadki chodzą po ludziach

wpadniesz pod TIR-a

to cie będą identyfikować
                po częściach

• zoro_wieczorowo_poro Re: żeby ciebie ktosnie musiał 21.01.12, 22:42
                  Pytanie kierowałem całkiem poważnie do kiloffa, a adezwał się nieznany syn Einsteina , odkrywca nowej teorii względności ,niegracz :D
                  Witam zatem ptzedstawiciela nauk ścisłych i pytam czy pamiętasz, że znaleziono części zwłok i płynów ustrojowych na urządzeniach w kabinie, i dlatego nie znając jeszcze tożsamości , wykonano badanie na obecność substancji, traktując , że w momencie katastrofy był w pobliżu. Stąd badania na te nieszczęsne 0,6 , a dopiero potem DNA wskazało że to pan generał jest właścicielem jednego z tych kawałków. Kiedy do waszych łbów dotrze jak to wyglądało i że to nie stłuczka samochodowa?
              • kum.z.antalowki Kiloff bredzi że tam nikt nie zna dowódców NATO? 21.01.12, 22:36
                Przecież tam maciora nie wyrzucił z roboty w służbach fachowców. Spoko. Poznają, choćby nawet byli w tylu kawałkach co serial brazylijski...
    • fiu-bzdziu2010 Re: ekspercie smoleński 21.01.12, 22:46
      mam pytanie
      kto w kabinie" głos niezidentyfikowany" był na Ty z generałem Tadkiem??
      masz jakąś teorię???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka