Dodaj do ulubionych

Czy Polacy już nie mają dość,

23.07.12, 20:10
tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-)
Obserwuj wątek
    • boblebowsky Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 20:52
      I co bidaku, wszyscy mają cię głęboko....? A ja podbiję, a co tam, może ktoś doceni twoją błyskotliwość:)

camille_pissarro napisał:

> tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-)
      • bgwd14 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 20:55
        Nie mają dość, wszak:
        "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro ;)
    • humbak Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:01
      Mogiem zawsze z Biłgoraja import włączyć:]
    • indeed4 Bo ja wiem... 23.07.12, 21:12
      Śp. Lech Kaczyński trochę sobie w Warszawie porządził, ale żeby od razu "desant"...
      • camille_pissarro Ty niewiele wiesz , zatem nie dziwi, że wymieniasz 23.07.12, 21:35
        tylko Śp L.Kaczyńskiego - doskonale rozumiem Twój pełen ironii wpis , bo z tego co mi wiadomo, to jesteś współziomkiem Bolka i Donalda i paru innych desantowców z Trójmiasta .
        • indeed4 Ale bardzo się staram! 23.07.12, 22:06
          solennie czytam Kamilku wszystkie twoje wpisy i jestem pewien, że kiedyś dane mi będzie osiągnąć twój niedościgły poziom :-)

> z tego co mi wiadomo, to jesteś współziomkiem Bolka i Donalda i paru innych desantowców z Trójmiasta

No owszem, w tym śp. Lecha Kaczyńskiego...

• indeed4 Aha, aha...! 23.07.12, 22:41
            Tego... bo wiesz Kamilku, jak ostatnio przegądałem informacje o LK w wikipedii natknąłem się na coś takiego: "brał udział w obradach tzw. podstolików"

Nie wiesz, co to znaczy? Wydaje mi się, że może tu chodzić o rodzaj męski od podstoliny, no ale ja się nie znam, a ty jak myślisz? :-O

• platfusy.do.paki Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:49
      Dać władzę ponownie hochsztaplerom z KL-D to trzeba być albo ciężko chorym albo zaliczyć lot prosto na dyńkę z 10 piętra i zaraz potem wrzucić kartkę do urny.
      • camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:58
        Wątek założyłem, bo będąc 2 tygodnie temu w Sopocie i Gdańsku widziałem tablice rejestracyjne :"Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska" - sic! ;-)
        • indeed4 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 23:00
          Sik, sik - Kamilku :-)

demotyradom.blox.pl/resource/demotytylkopis.JPG
        • wujcio44 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 14:46

2 tygodnie temu w Sopocie i Gdańsku widziałem tablice
          > rejestracyjne :"Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska"

Dziwny format tablic rejestracyjnych mają w Trójmieście. Czy to aby zgodne z przepisami?
          • camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 20:14
            Gwoli wyjaśnienia - dziś można kupić w zasadzie wszystko, nawet tablicę rejestracyjną samochodu.Ale gdyby ktoś chciał kupić taką jak opisałem musiałby wydać masę kasy , a i to nie wiem czy by się napis na niej zmieścił ;-)
            Tu chodzi o wąski pasek na górze i dole tablicy gdzie z reguły umieszcza się reklamy , w omawianym przeze mnie przypadku w tym właśnie był cytowany przeze mnie napis ;-)
            --
            "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/
    • boblebowsky O, jest i czcigodny autor. 23.07.12, 21:50
      Panie Kamilu prosimy o szersze przedstawienie tematu.

> tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-)
      • adams96 Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO boble 23.07.12, 21:55
        ktory wypisuje głupstwa na tym forum i mieni sie ze jest DUMNYM PRZEDSTAWICIELEM chyba PO.
        • boblebowsky Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO bobl 23.07.12, 22:04
          adams96 napisał:

> ktory wypisuje głupstwa na tym forum i mieni sie ze jest DUMNYM PRZEDSTAWICIELE
          > M chyba PO.

Pisiorro PO? Zbyniu coś ci się pozajączkowało :))
          • wiosnaludzikow Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO bobl 24.07.12, 07:14
            > Pisiorro PO? Zbyniu coś ci się pozajączkowało :))
            Zbyszkowi należy wybaczać wiele. Pracuje na forum kraj, na forum w Szczecinie, na forum prasa i media i nie wiem gdzie jeszcze. Też byś nie wyrabiał przy takim obłożeniu pracą. Poza tym jego szefem jest Brudziński a to brak komfortu i stress w pracy.
          • ayran żebyś się nie zdziwił 24.07.12, 13:21
            Pisiorro to zwolennik PO, a już osobliwie Julii Pitery:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,45639130,45643912,Podobnie_uwazam_mnie_takie_zachowanie_PO_jako_.html
    • dr.krisk Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 23.07.12, 23:05
      Znowu twoje ulubione ugrupowanie odniesie druzgocące zwycięstwo.
      Moralne.
      • erte2 Re: Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 23.07.12, 23:54
        dr.krisk
        Nie moralne, Ramolne.
      • camille_pissarro Re: Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 24.07.12, 07:05
        Żebyś się nie zdziwił obszczymurku .
        • dr.krisk Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham.... 24.07.12, 12:28

> Żebyś się nie zdziwił obszczymurku .
          Skąd u was, Wolaków, ten spieprzajdziadyzm?
          • ave.duce Re: Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham 24.07.12, 12:32
            dr.krisk napisał:

> camille_pissarro napisał:
            >
            > > Żebyś się nie zdziwił obszczymurku .
            > Skąd u was, Wolaków, ten spieprzajdziadyzm?

Z braku argumentów ad rem.
          • camille_pissarro Re: Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham 24.07.12, 12:51
            A Tobie POwski hunwejbinie chamie nad chamami uchodzi obrzucanie inwektywami innych ?
            • dr.krisk Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:06

> A Tobie POwski hunwejbinie chamie nad chamami uchodzi obrzucanie inwektywami in
              > nych ?
              Gdzie to ja obrzucam inwektywami innych? Przykłady proszę.
              A jak nie ma przykładów - to ładnie przeprosić i do kąta.
              • camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:13
                przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK.
                • dr.krisk OK. 24.07.12, 13:13
                  Przypilnuję.
                  • camille_pissarro Re: OK. 24.07.12, 21:26
                    oto garść przykładów - pierwszych z brzegu trochę
                    się
                    tego zebrało nieprawdaż
                    Nawet w ocenie co do popisów Twego chamstwa nie jestem/byłem odosobniony
                    .
                    • dr.krisk No i co? No i pstro.... 24.07.12, 22:53
                      Jako rasowy Wolak nie zauważasz różnicy pomiędzy twoim bezmyślnym obrzucaniem kogoś inwektywami, a moim uprzejmym zapytaniem Drewnioka o naturę obiektów wystających mu z rozporka na wzmiankowanym zdjęciu. Przez ten wasz spieprzajdziadyzm ludzie was nie lubią, i nie chcą.
                      • camille_pissarro Re: No i co? No i pstro.... 25.07.12, 07:02
                        Rasowy POwski hunwejbinie jesteś w stanie wszystko zrelatywizować, nawet to, że chamstwo opakowane w nieco lżejsza formę chamstwem już nie jest. Dlatego popełniłem błąd nazywając Cię chamem, powinienem użyć raczej określenia "wyrafinowany cham". W swych opiniach nie jestem odosobniony , specjalnie zamieściłem post, w którym też jednoznacznie określają Cię podobnie jak ja.

P.S. Twoje chamskie epitety o rasowym Wolaku mnie ruszają ;-), bo jestem "chłopakiem z Woli" - kumasz kmiocie ?
                        • dr.krisk Nie do mnie te pretensje. 25.07.12, 14:35

> P.S. Twoje chamskie epitety o rasowym Wolaku mnie ruszają ;-), bo jestem "chłopakiem z Woli" - kumasz kmiocie ?

Kumam, kumam, mój ty chłopaku - Wolaku, ale nie do mnie te pretensje. To PrezesPan wymyślił ten kraj, i na niego się wyszczerzaj :))
                • ave.duce Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:17

> przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK.

Oczywiście, piszesz za wiedzą i zgodą pracodawcy?
                  • ayran Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:23
                    On już starannie dla o to, żeby pracodawcy nie udało się dobrze spojrzeć i dzięki temu obaj myślą, że wszystko jest piękne.
                  • camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 07:16
                    Spadaj POwska bździągwo, potrafisz wymyślić coś bardziej interesującego ?
                    • ave.duce Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 15:12
                      forum.gazeta.pl/forum/w,28,137677068,137690751,Re_Kamilku_nie_dosc_zes_glupi_to_jeszcze_cham.html
                • erte2 Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:34

...przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK.

No to może w pracy zajął byś się tak na przykład...pracą ? Ja rozumiem że jesteś ponadto, ale jeśli tak to nie narzekaj. Nie narzekajcie wy wszyscy "pokrzywdzeni" III Rzeczpospolitą, cierpiący nędzę, niedostatek, niemogący W PRACY słuchać sojej ulubionej radiostacji, oglądać swojej ulubionej telewizji i czytać swoje ulubione gazety Codziennie. Bo jeśli w końcu zajęlibyście się właśnie pracą, a nie tropieniem układów, grzebaniem w zyciorysach, smoleńskim śledztwem itd. to może żyłoby się wam lepiej. Bo nam już się żyje lepiej.
                  • camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 07:25
                    Zrozum POwski "steam hammer", że żyjemy jeszcze w miarę wolnym kraju i polaryzacja stanowisk na razie jest jeszcze dopuszczalna.Ponadto skąd Ty młocie, apologeto "II i pół RP" możesz wiedzieć czy nie mam teraz np. przerwy w wykonywaniu zawodowych obowiązków ? Chciałbym Ci nieśmiało przypomnieć, ze na razie praca nad Wisłą wygląda nieco inaczej niż w Chinach, Korei ( nawet tej południowej ) czy Bangladeszu. Niewykluczone, że mnie się żyje w Waszej III RP lepiej od Ciebie, z tą różnicą, że nie ulegam POwskiemu owczemu pędu - understood ?

"Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/
                    • ayran Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 10:02

(...)

> z tą różnicą, że nie ulegam POwskiemu owczemu pędu - understood ?

Ulega się pędowi; pędu, to można ewentualnie nie posiadać. Пoнял?
                    • camille_pissarro drobna korekta - oczywiście błedna fleksja 25.07.12, 20:26
                      powinno być "owczemu pędowi", ale czy POwski hunwejbin z Trójmiasta to zauważy ? ;-)
                • piq kamilciu, a więc jesteś złodziejem,... 24.07.12, 23:02
                  ...skoro w czasie, za który twój pracodawca ci płaci, urządzasz sobie pyskówki na forum. A jeśli pracujesz na przykład w urzędzie, to okradasz wszystkich płacących podatki. Czyli również mnie. Hm, czyli na tym ma polegać ta rewolucja moralna - na donosicielstwie i okradaniu pracodawcy?
    • erte2 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 00:03
      camille_pissarro
      Tak nieśmiało ci przypomnę że gdyby nie ten "desant" (mający swoje początki już w roku 1970.) to wczoraj obchodziłbyś kolejna rocznicę powstania PRL-u, a w listopadzie czciłbyś Wielką Socjalistyczną Rewolucję Październikową. No i coraz głębiej pogrążałbyś się w bratnią przyjaźń polsko-radziecką...
      Chyba że tego właśnie ci brakuje.
      • camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 21:36
        Nie rozśmieszaj mnie.Chcesz powiedzieć , że tylko dzięki strajkowi w Stoczni Gdańskiej mam dziś wolna Polskę ? Co takiego dla Polaków , polski zrobił Lech Wałęsa vel "Bolesław", toż mniej charyzmatyczny, bo bez Nobla Lula de Silva więcej zrobił dla Brazylijczyków niż Noblista Lech Wałęsa dla Polaków, nie wspominając o desantowcu J.Lewandowskim , który nabił w przysłowiową butelkę poprzez stworzenie NFI i polskiej kuponówki miliony Polaków...
    • piq kamilciu, zawartość postu otwierającego... 24.07.12, 01:06
      ...ten wątek odzwierciedla zawartość twojej czaszki. Twoja czaszka zawiera mianowicie jeden emotikon.
    • m.c.hrabia Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 01:27
      możesz zakupić sznur kamilku.
    • haen2010 Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 08:37
      Rządów kościelnych solidaruchów i komuchów. Ja myślę, że wkrótce takie myślenie stanie się udziałem większości.
      • m.c.hrabia Re: Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 08:52
        ty lepiej nie myśl,
        to nie twoja specjalność.
        • haen2010 Re: Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 10:40
          Hrabio, ginąca rasa jesteś. Mózgownice dawno w formalinie.
    • zapijaczony_ryj pokazują te "dość " w każdych kolejnych wyborach 24.07.12, 10:38
      Tak, ze nawet kapowanie tu nic nie zmieni
      • haen2010 Re: pokazują te "dość " w każdych kolejnych wybor 24.07.12, 14:23
        Sprawy i wybory za trzy lata już nie będą prostą kontynuacją rządów bekartów Okrągłego Stołu, przeważnie kościelnych moczymordów i powszechnego złodziejstwa.

Za mocno się wzięli za okupację państwa i łupienie kieszeni Polaków.

• ukos Ach, żeby tak Polacy mieli już dość... 24.07.12, 23:14

> Czy Polacy już nie mają dość (...) ?

Co tak wzdychasz żałośnie? Nie ma nadziei dla PiSu, ale to nie żadna tragedia.
      • camille_pissarro Re: Ach, żeby tak Polacy mieli już dość... 25.07.12, 07:09
        Czy Ty potrafisz samodzielnie myśleć.Czy ja gdzieś skonstatowałem, ze liczę na nadzieje dla PiS ? Wy Powscy hunwejbini ( podobieństwo do towarzyszy stąd ten klasyczny zwrot Wy ;-))) macie tę charakterystyczną skłonność do bezmyślnego klepania w klawiaturę.
        • zapijaczony_ryj Przynajmniej przy tym nie kablujemy myśłąc 25.07.12, 15:18

> Czy Ty potrafisz samodzielnie myśleć.Czy ja gdzieś skonstatowałem, ze liczę na
          > nadzieje dla PiS ? Wy Powscy hunwejbini ( podobieństwo do towarzyszy stąd ten k
          > lasyczny zwrot Wy ;-))) macie tę charakterystyczną skłonność do bezmyślnego kle
          > pania w klawiaturę.
    • cookies9 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 16:31
      Mają dość ,ale panaprezesa,który w pogoni za władzą obiecuje gruszki na wierzbie...

"Prawo i Sprawiedliwość jest przygotowane do ewentualnego przejęcia władzy, ma odpowiedni program gospodarczy i społeczny" - przekonywał w Olkuszu w woj. małopolskim szef tej partii Jarosław Kaczyński

wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jaroslaw-Kaczynski-PiS-jest-gotowe-do-przejecia-wladzy,wid,14780784,wiadomosc.html?ticaid=1ede8
      • ave.duce Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 17:10
        kaczoland.pl/fotki/1255/25422b023b8752031d390cdb24613a84a749ad60.jpg
    • lord5 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 16:44
      We wrzesniu jedziemy do Gdanska. Zobacze sobie te tablice rejestracyjne..."Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska" :) A juz dzisiaj taki sam napis umieszcze za szyba naszego samochodu, dodajac z przodu : Polaku ! Czy wiesz, ze Gdansk... itd.

---
      Senator Platformy Antoni Motyczka mówi: takiego rozgardiaszu i takiego draństwa, jakie jest teraz w Polsce, to jeszcze nie było.
    • camille_pissarro Temat wraca, bo widać jak na dłoni widać 18.08.12, 07:47
      czym ten desant może się skończyć dla całego kraju ;-) Nie każdy nad Wisłą chciałby funkcjonować w takim kryminogennym układzie sitw, klik, koterii.Czym to się różni od mafii ?
    • mariner4 Nie mieszaj Polaków z Polaczkami.... 18.08.12, 09:43
      ...Polaczku.
      M.
    • camille_pissarro Pytanie wciąż aktualne, zwłaszcza gdy opadła 22.08.12, 21:13
      kotara skrywająca funkcjonujący układ złodziejskich liberałów z Trójmiasta , ba pomorskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka