camille_pissarro 23.07.12, 20:10 tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 20:52 I co bidaku, wszyscy mają cię głęboko....? A ja podbiję, a co tam, może ktoś doceni twoją błyskotliwość:) camille_pissarro napisał: > tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 20:55 Nie mają dość, wszak: "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:01 Mogiem zawsze z Biłgoraja import włączyć:] Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bo ja wiem... 23.07.12, 21:12 Śp. Lech Kaczyński trochę sobie w Warszawie porządził, ale żeby od razu "desant"... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Ty niewiele wiesz , zatem nie dziwi, że wymieniasz 23.07.12, 21:35 tylko Śp L.Kaczyńskiego - doskonale rozumiem Twój pełen ironii wpis , bo z tego co mi wiadomo, to jesteś współziomkiem Bolka i Donalda i paru innych desantowców z Trójmiasta . Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ale bardzo się staram! 23.07.12, 22:06 solennie czytam Kamilku wszystkie twoje wpisy i jestem pewien, że kiedyś dane mi będzie osiągnąć twój niedościgły poziom :-) > z tego co mi wiadomo, to jesteś współziomkiem Bolka i Donalda i paru innych desantowców z Trójmiasta No owszem, w tym śp. Lecha Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Aha, aha...! 23.07.12, 22:41 Tego... bo wiesz Kamilku, jak ostatnio przegądałem informacje o LK w wikipedii natknąłem się na coś takiego: "brał udział w obradach tzw. podstolików" Nie wiesz, co to znaczy? Wydaje mi się, że może tu chodzić o rodzaj męski od podstoliny, no ale ja się nie znam, a ty jak myślisz? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:49 Dać władzę ponownie hochsztaplerom z KL-D to trzeba być albo ciężko chorym albo zaliczyć lot prosto na dyńkę z 10 piętra i zaraz potem wrzucić kartkę do urny. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 21:58 Wątek założyłem, bo będąc 2 tygodnie temu w Sopocie i Gdańsku widziałem tablice rejestracyjne :"Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska" - sic! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 23.07.12, 23:00 Sik, sik - Kamilku :-) demotyradom.blox.pl/resource/demotytylkopis.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 14:46 camille_pissarro napisał: 2 tygodnie temu w Sopocie i Gdańsku widziałem tablice > rejestracyjne :"Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska" Dziwny format tablic rejestracyjnych mają w Trójmieście. Czy to aby zgodne z przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 20:14 Gwoli wyjaśnienia - dziś można kupić w zasadzie wszystko, nawet tablicę rejestracyjną samochodu.Ale gdyby ktoś chciał kupić taką jak opisałem musiałby wydać masę kasy , a i to nie wiem czy by się napis na niej zmieścił ;-) Tu chodzi o wąski pasek na górze i dole tablicy gdzie z reguły umieszcza się reklamy , w omawianym przeze mnie przypadku w tym właśnie był cytowany przeze mnie napis ;-) -- "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/ Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky O, jest i czcigodny autor. 23.07.12, 21:50 Panie Kamilu prosimy o szersze przedstawienie tematu. camille_pissarro napisał: > tego dość długiego w ciągu ostatnich 23 lat desantu z Trójmiasta ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO boble 23.07.12, 21:55 ktory wypisuje głupstwa na tym forum i mieni sie ze jest DUMNYM PRZEDSTAWICIELEM chyba PO. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO bobl 23.07.12, 22:04 adams96 napisał: > ktory wypisuje głupstwa na tym forum i mieni sie ze jest DUMNYM PRZEDSTAWICIELE > M chyba PO. Pisiorro PO? Zbyniu coś ci się pozajączkowało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: O, jest i czcigodny autor i geniusz z PO bobl 24.07.12, 07:14 > Pisiorro PO? Zbyniu coś ci się pozajączkowało :)) Zbyszkowi należy wybaczać wiele. Pracuje na forum kraj, na forum w Szczecinie, na forum prasa i media i nie wiem gdzie jeszcze. Też byś nie wyrabiał przy takim obłożeniu pracą. Poza tym jego szefem jest Brudziński a to brak komfortu i stress w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran żebyś się nie zdziwił 24.07.12, 13:21 Pisiorro to zwolennik PO, a już osobliwie Julii Pitery: forum.gazeta.pl/forum/w,28,45639130,45643912,Podobnie_uwazam_mnie_takie_zachowanie_PO_jako_.html Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 23.07.12, 23:05 Znowu twoje ulubione ugrupowanie odniesie druzgocące zwycięstwo. Moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 23.07.12, 23:54 dr.krisk Nie moralne, Ramolne. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Dowiesz się podczas najbliższych wyborów. 24.07.12, 07:05 Żebyś się nie zdziwił obszczymurku . Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham.... 24.07.12, 12:28 camille_pissarro napisał: > Żebyś się nie zdziwił obszczymurku . Skąd u was, Wolaków, ten spieprzajdziadyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham 24.07.12, 12:32 dr.krisk napisał: > camille_pissarro napisał: > > > Żebyś się nie zdziwił obszczymurku . > Skąd u was, Wolaków, ten spieprzajdziadyzm? Z braku argumentów ad rem. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kamilku - nie dość żeś głupi, to jeszcze cham 24.07.12, 12:51 A Tobie POwski hunwejbinie chamie nad chamami uchodzi obrzucanie inwektywami innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:06 camille_pissarro napisał: > A Tobie POwski hunwejbinie chamie nad chamami uchodzi obrzucanie inwektywami in > nych ? Gdzie to ja obrzucam inwektywami innych? Przykłady proszę. A jak nie ma przykładów - to ładnie przeprosić i do kąta. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:13 przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: OK. 24.07.12, 21:26 oto garść przykładów - pierwszych z brzegu trochę się tego zebrało nieprawdaż Nawet w ocenie co do popisów Twego chamstwa nie jestem/byłem odosobniony . Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No i co? No i pstro.... 24.07.12, 22:53 Jako rasowy Wolak nie zauważasz różnicy pomiędzy twoim bezmyślnym obrzucaniem kogoś inwektywami, a moim uprzejmym zapytaniem Drewnioka o naturę obiektów wystających mu z rozporka na wzmiankowanym zdjęciu. Przez ten wasz spieprzajdziadyzm ludzie was nie lubią, i nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: No i co? No i pstro.... 25.07.12, 07:02 Rasowy POwski hunwejbinie jesteś w stanie wszystko zrelatywizować, nawet to, że chamstwo opakowane w nieco lżejsza formę chamstwem już nie jest. Dlatego popełniłem błąd nazywając Cię chamem, powinienem użyć raczej określenia "wyrafinowany cham". W swych opiniach nie jestem odosobniony , specjalnie zamieściłem post, w którym też jednoznacznie określają Cię podobnie jak ja. P.S. Twoje chamskie epitety o rasowym Wolaku mnie ruszają ;-), bo jestem "chłopakiem z Woli" - kumasz kmiocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie do mnie te pretensje. 25.07.12, 14:35 camille_pissarro napisał: > P.S. Twoje chamskie epitety o rasowym Wolaku mnie ruszają ;-), bo jestem "chłopakiem z Woli" - kumasz kmiocie ? Kumam, kumam, mój ty chłopaku - Wolaku, ale nie do mnie te pretensje. To PrezesPan wymyślił ten kraj, i na niego się wyszczerzaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:17 camille_pissarro napisał: > przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK. Oczywiście, piszesz za wiedzą i zgodą pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:23 On już starannie dla o to, żeby pracodawcy nie udało się dobrze spojrzeć i dzięki temu obaj myślą, że wszystko jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 07:16 Spadaj POwska bździągwo, potrafisz wymyślić coś bardziej interesującego ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 15:12 forum.gazeta.pl/forum/w,28,137677068,137690751,Re_Kamilku_nie_dosc_zes_glupi_to_jeszcze_cham.html Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 24.07.12, 13:34 camille_pissarro napisał: ...przykłady będą , ale w pracy nie zajmuje się uruchamianiem kwerend na FK. No to może w pracy zajął byś się tak na przykład...pracą ? Ja rozumiem że jesteś ponadto, ale jeśli tak to nie narzekaj. Nie narzekajcie wy wszyscy "pokrzywdzeni" III Rzeczpospolitą, cierpiący nędzę, niedostatek, niemogący W PRACY słuchać sojej ulubionej radiostacji, oglądać swojej ulubionej telewizji i czytać swoje ulubione gazety Codziennie. Bo jeśli w końcu zajęlibyście się właśnie pracą, a nie tropieniem układów, grzebaniem w zyciorysach, smoleńskim śledztwem itd. to może żyłoby się wam lepiej. Bo nam już się żyje lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 07:25 Zrozum POwski "steam hammer", że żyjemy jeszcze w miarę wolnym kraju i polaryzacja stanowisk na razie jest jeszcze dopuszczalna.Ponadto skąd Ty młocie, apologeto "II i pół RP" możesz wiedzieć czy nie mam teraz np. przerwy w wykonywaniu zawodowych obowiązków ? Chciałbym Ci nieśmiało przypomnieć, ze na razie praca nad Wisłą wygląda nieco inaczej niż w Chinach, Korei ( nawet tej południowej ) czy Bangladeszu. Niewykluczone, że mnie się żyje w Waszej III RP lepiej od Ciebie, z tą różnicą, że nie ulegam POwskiemu owczemu pędu - understood ? "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/ Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Uprzejmie proszę o przykłady. 25.07.12, 10:02 camille_pissarro napisał: (...) > z tą różnicą, że nie ulegam POwskiemu owczemu pędu - understood ? Ulega się pędowi; pędu, to można ewentualnie nie posiadać. Пoнял? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro drobna korekta - oczywiście błedna fleksja 25.07.12, 20:26 powinno być "owczemu pędowi", ale czy POwski hunwejbin z Trójmiasta to zauważy ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piq kamilciu, a więc jesteś złodziejem,... 24.07.12, 23:02 ...skoro w czasie, za który twój pracodawca ci płaci, urządzasz sobie pyskówki na forum. A jeśli pracujesz na przykład w urzędzie, to okradasz wszystkich płacących podatki. Czyli również mnie. Hm, czyli na tym ma polegać ta rewolucja moralna - na donosicielstwie i okradaniu pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 00:03 camille_pissarro Tak nieśmiało ci przypomnę że gdyby nie ten "desant" (mający swoje początki już w roku 1970.) to wczoraj obchodziłbyś kolejna rocznicę powstania PRL-u, a w listopadzie czciłbyś Wielką Socjalistyczną Rewolucję Październikową. No i coraz głębiej pogrążałbyś się w bratnią przyjaźń polsko-radziecką... Chyba że tego właśnie ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 21:36 Nie rozśmieszaj mnie.Chcesz powiedzieć , że tylko dzięki strajkowi w Stoczni Gdańskiej mam dziś wolna Polskę ? Co takiego dla Polaków , polski zrobił Lech Wałęsa vel "Bolesław", toż mniej charyzmatyczny, bo bez Nobla Lula de Silva więcej zrobił dla Brazylijczyków niż Noblista Lech Wałęsa dla Polaków, nie wspominając o desantowcu J.Lewandowskim , który nabił w przysłowiową butelkę poprzez stworzenie NFI i polskiej kuponówki miliony Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
piq kamilciu, zawartość postu otwierającego... 24.07.12, 01:06 ...ten wątek odzwierciedla zawartość twojej czaszki. Twoja czaszka zawiera mianowicie jeden emotikon. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czy Polacy już nie mają dość, 24.07.12, 01:27 możesz zakupić sznur kamilku. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 08:37 Rządów kościelnych solidaruchów i komuchów. Ja myślę, że wkrótce takie myślenie stanie się udziałem większości. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 08:52 ty lepiej nie myśl, to nie twoja specjalność. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Czy Polacy zaczynają mieć dosyć? 24.07.12, 10:40 Hrabio, ginąca rasa jesteś. Mózgownice dawno w formalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj pokazują te "dość " w każdych kolejnych wyborach 24.07.12, 10:38 Tak, ze nawet kapowanie tu nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: pokazują te "dość " w każdych kolejnych wybor 24.07.12, 14:23 Sprawy i wybory za trzy lata już nie będą prostą kontynuacją rządów bekartów Okrągłego Stołu, przeważnie kościelnych moczymordów i powszechnego złodziejstwa. Za mocno się wzięli za okupację państwa i łupienie kieszeni Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Ach, żeby tak Polacy mieli już dość... 24.07.12, 23:14 camille_pissarro napisał: > Czy Polacy już nie mają dość (...) ? Co tak wzdychasz żałośnie? Nie ma nadziei dla PiSu, ale to nie żadna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ach, żeby tak Polacy mieli już dość... 25.07.12, 07:09 Czy Ty potrafisz samodzielnie myśleć.Czy ja gdzieś skonstatowałem, ze liczę na nadzieje dla PiS ? Wy Powscy hunwejbini ( podobieństwo do towarzyszy stąd ten klasyczny zwrot Wy ;-))) macie tę charakterystyczną skłonność do bezmyślnego klepania w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Przynajmniej przy tym nie kablujemy myśłąc 25.07.12, 15:18 camille_pissarro napisał: > Czy Ty potrafisz samodzielnie myśleć.Czy ja gdzieś skonstatowałem, ze liczę na > nadzieje dla PiS ? Wy Powscy hunwejbini ( podobieństwo do towarzyszy stąd ten k > lasyczny zwrot Wy ;-))) macie tę charakterystyczną skłonność do bezmyślnego kle > pania w klawiaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 16:31 Mają dość ,ale panaprezesa,który w pogoni za władzą obiecuje gruszki na wierzbie... "Prawo i Sprawiedliwość jest przygotowane do ewentualnego przejęcia władzy, ma odpowiedni program gospodarczy i społeczny" - przekonywał w Olkuszu w woj. małopolskim szef tej partii Jarosław Kaczyński wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jaroslaw-Kaczynski-PiS-jest-gotowe-do-przejecia-wladzy,wid,14780784,wiadomosc.html?ticaid=1ede8 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 17:10 kaczoland.pl/fotki/1255/25422b023b8752031d390cdb24613a84a749ad60.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 Re: Czy Polacy już nie mają dość, 25.07.12, 16:44 We wrzesniu jedziemy do Gdanska. Zobacze sobie te tablice rejestracyjne..."Gdańsk przeprasza za Donalda Tuska" :) A juz dzisiaj taki sam napis umieszcze za szyba naszego samochodu, dodajac z przodu : Polaku ! Czy wiesz, ze Gdansk... itd. --- Senator Platformy Antoni Motyczka mówi: takiego rozgardiaszu i takiego draństwa, jakie jest teraz w Polsce, to jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Temat wraca, bo widać jak na dłoni widać 18.08.12, 07:47 czym ten desant może się skończyć dla całego kraju ;-) Nie każdy nad Wisłą chciałby funkcjonować w takim kryminogennym układzie sitw, klik, koterii.Czym to się różni od mafii ? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Pytanie wciąż aktualne, zwłaszcza gdy opadła 22.08.12, 21:13 kotara skrywająca funkcjonujący układ złodziejskich liberałów z Trójmiasta , ba pomorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś