Dodaj do ulubionych

Terlikowski- w tekście

02.08.12, 19:18
potwierdzającym zgupbny wpływ hostii na umysł człowieka.

"Nie jestem wielkim zwolennikiem gwizdów czy buczenia w czasie rocznic. Ale rozumiem ludzi, którzy mają dość dość obrzydliwej dwulicowości naszych elit, które z jednej strony nieustannie zapewniają, że polskość jest powodem do wstydu, że Powstanie Warszawskie było absurdem, a patriotyzm jest jak rasizm. O prawo do własnego przeżywania patriotyzmu walczą ludzie, którzy od dawna deklarują, że polskości należy się wyrzekać na rzecz europejskości, i którzy wszelkie przejawy naturalnych uczuć patriotycznych traktują jak nacjonalizm, nazizm i zbrodnię przeciw ludzkości. Ludzie ci – od czasu do czasu – potępiają też upamiętnianie powstania, a nawet sugerują, że najwyższa pora skończyć z jego świętowaniem."

www.fronda.pl/news/czytaj/tytul/terlikowski:_kto_sie_wyklucza_ze_swietowania_powstania_warszawskiego_22998
Obserwuj wątek
    • cymber.gaj Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:26
      Śmierdziel.
      • tw_wielgus Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:38
        Jak tam śmierdziel? Śmierdziel to b. ładne zwierzątko. Moim zdaniem to neopogański szczur.
        • cymber.gaj Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:46
          > Jak tam śmierdziel? Śmierdziel to b. ładne zwierzątko.

Owszem, ładne. Ale wydziela potworny smród. Zupełnie jak Terlikowski.
          • tw_wielgus Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:47
            Skąd? Terlikowski zawsze ładnie pachnie perfumami, których używa jego proboszcz.
            • cymber.gaj Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:03
              Z wyjątkiem przypadków, kiedy puszcza smrodliwego bąka, tak jak właśnie ostatnio.
    • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:27
      Terlikowskiego trza by poddać testowi, czy to on we własnej osobistości, czy też hacker, który opętał portal Frondy:)
      • tw_wielgus Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:39
        Terlikowski we własnej osobie. Hacker to człowiek, który ma poczucie honoru.
        • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 19:51
          Ty jako "wykształciuch", to zbyt ufny jesteś panie TeWu, ja bym jednak skorzystał ze starych sprawdzonych testów np. spławić dziada w najbliższym szambie. Jeśli wypłynie, to hacker, a jeśli utonie, to będzie oznaczać, że to nadpatriota Terlikowski we własnej osobie. A śmierć jaka piękna? Wszak guru ideolo Rymkiewicz, topienie w urynie uważał za jedną z prawdziwie polskich specjalności w uśmiercaniu.
          • tw_wielgus Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:20
            Przy zastosowaniu wody święconej możemy otrzymać zgoła odwrotny wynik testu.
      • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:12
        dupetek napisał:

> Terlikowskiego trza by poddać testowi, czy to on we własnej osobistości, czy te
        > ż hacker, który opętał portal Frondy:)

A Ty dalej swoje > cracker, nie hacker!
        • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:17
          Się czepiasz:( Terlikowski tak powiedział i będę się tego trzymał! Jaaaasnee?
          • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:29
            TERLIKOWSKI? Skąd wiesz, że to ON, a nie podróba jego?
            • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:41
              Dlatego spławić, by trza dziada, bo ta sytuacja jest dla mnie bardzo uciążliwa. Un, czy nie un - oto jest pytanie:(
              • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:42
                Nie spławiaj, żebyś nie został spławiony.
                • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:47
                  No to co proponujesz, żeby odróżnić prawdziwego patriotę od podróby, na prawdziwie patriotycznym portalu opętanym przez siły nieczyste?
                  • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:55
                    Muszę się zastanowić. Ile mam czasu?
                    • dupetek Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 21:00
                      Dopóki buczysz lub gwiżdżesz, to masz święty spokój:)
                      • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 21:10
                        No to już po mnie, bo siedzę cicho jak mysz pod miotłą ... własną.
    • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:14
      ... Nie jestem wielkim zwolennikiem ...

A jakim - w skali od 1 do 10, panie T.T.?
      • tw_wielgus Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:21
        Ot taki przeciętnym zwolennikiem, ale bez specjalnego entuzjazmu.
        • ave.duce Re: Terlikowski- w tekście 02.08.12, 20:29
          Może jednak o wzrost chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka