Dodaj do ulubionych

Kuczyński

11.01.13, 19:01
Jak słucham tego człowieka to flaki mi się wywracają. Pozdrowienia dla Lemingów.
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Kuczyński 11.01.13, 19:06
      Nie tylko Tobie.
    • sawa.com Re: Kuczyński 11.01.13, 19:12
      kretabis napisał: trzeb

> Jak słucham tego człowieka to flaki mi się wywracają. Pozdrowienia dla Lemingów

Ja w ogole nie słucham. Bo każde wystapienie tego pana to jedna wielka histeria.

Normalnie jak ktoś wpada w taką histerię to wymierza mu sie siarczystego klapsa na opamietanie i jest OK... Tu nie mozna tego zrobić ze zrozumialych wzgledów... wiec zmieniam kanał.
    • chasyd_666 Re: Kuczyński 11.01.13, 19:17
      Dziwię się mediom (Agora, TVN), które regularnie zapraszają tego zaburzonego psychicznie biedaka...
      • losiu4 Re: Kuczyński 11.01.13, 20:31
        chasyd_666 napisał:

> Dziwię się mediom (Agora, TVN), które regularnie zapraszają tego zaburzonego ps
        > ychicznie biedaka...

po pierwsze primo: ma swoje zasługi, w tym w walce z kaczyzmem, po drugie primo: jest podręcznym "ałtorytetem" na byle gwizdniecie z Czerskiej czy okolic... nie ma sie czemu dziwić.

Pozdrawiam

losiu
    • bnov Re: Kuczyński 11.01.13, 19:46
      Pan Waldek fajny jest. Tylko Pan Stefan może mu podskoczyć. Ale Pan Stefan zaledwie gardłuje, a Pan Waldemar działał nie na żarty.

Pionier "prywatyzacji". Zasługi dla zniszczenia polskiego przemysłu, nieocenione. Pamiętam, jak przygotował proces wydzielenia telekomunikacji z PPTiT. Doktor Kulczyk i Emil Wąsacz mają za co dziękować.

Milton Friedman "Pamiętajcie jedno: cudzoziemcy nie będą inwestować w Polsce po to, by pomóc Polsce, ale po to, by pomóc sobie"
    • bnov Re: Kuczyński 11.01.13, 19:47
      na marginesie,
      lemingi, to kiepskie określenie

pelikany,
      łykają wszystko
    • bnov Re: Kaczyński 11.01.13, 20:10
      Taa.. "Człowiek z Wysokiego Zamku"

pancerna willa na Żolybożu

tym Warszawiakom z Rydzyna Szlacheckiego i Grójca nieźle się dzieje pod czapeczką
    • losiu4 Re: Kuczyński 11.01.13, 20:33
      przeca to wybiórczy "ałtorytet". Nie dziwne ze każdemu normalnemu człowiekowi coś się dzieje jak takiego delikwenta słucha

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka