Dodaj do ulubionych

pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i Kacz

12.12.13, 14:31
Kaczynskim

ja nie mogę znaleźć - w szczególności jeśli wiadomo, ze Michnik będzie siedział za Kaczynskiego, jak siedział za Jaruzelskiego
Obserwuj wątek
    • bogucjusz Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 14:39
      Jaruzelski posługiwał się polszczyzną o niebo lepiej od gnoma.

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • karfioza No i rosyjski bardzo dobrze włada Jaruzel. 12.12.13, 20:47
        I Jaruzel ma bardzo wielu kolegów w rosyjskich służbach.
        No i Jaruzelski bardzo wielu polskich Żydów przemieścił do Izraela a Kaczyński nie.
    • scoutek Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 14:42
      ma żonę i córkę
      nie miał brata bliźniaka
      • m.c.hrabia Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 14:43
        Jaruzelski ma cojones.
        • lauriane Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 15:03
          m.c.hrabia napisał:

> Jaruzelski ma cojones.
          L. Hehe, wypelnione powietrzem......
          J.C.
      • karfioza To Jaruzel już wykorkował? 12.12.13, 20:48
        Nie słyszałem.
    • obraza.uczuc.religijnych Kaczyński to szef ruskiej agentury w Polsce. 12.12.13, 14:46

• po.dpaska POmyliłeś Kaczyńskiego z Jaruzelem. 12.12.13, 17:55
        • obraza.uczuc.religijnych Jak tak, skoro nie? 13.12.13, 08:20

• unkannier.sking mam!!!! 12.12.13, 14:47
      Jaruzelski to matrioszka a Kaczor chociaż wiadomo skąd pochodzi

archiwummeryorzeszko.blogspot.com/2013/08/czy-wojciech-jaruzelski-to-radziecka_7535.html
      wzzw.wordpress.com/2010/02/01/gen-w-jaruzelski-matrioszki/
      niezalezna.pl/46048-jaruzelski-bez-fikcji-zobacz-jesli-chcesz-poznac-prawde
      • obraza.uczuc.religijnych Re: mam!!!! 12.12.13, 14:51
        A skąd niby gołda ta pewność, że wiadomo skąd pochodzi Kaczyński?
    • unkannier.sking mam! i to zasadniczą różnicę 12.12.13, 14:59
      prawda2.info/viewtopic.php?t=9997
      prawymsierpowym.pl/index.php/2013/01/matrioszki-czyli-podwojne-zycie-agenta/

www.serwis24h7.pl/31-nauka-serwis-gdynia/31-80-kim-jest-naprawde-gen-jaruzelski

Matka i siostra po powrocie z zesłania do Polski miały wątpliwości, co do autentyczności W. Jaruzelskiego. Rodzina była zastraszana przez UB i bała się mówić o swoich wątpliwościach.
      Jak podają ich znajomi, relacje między nimi były chłodne, a spotkania rzadkie i wymuszone! Podobno matka tuż przed śmiercią wyraziła wolę, iż nie życzy sobie jego obecności na swoim pogrzebie. Ksiądz odprawiający mszę żałobną, powiernik woli matki, wyprosił Jaruzelskiego z kościoła i ten musiał stać na zewnątrz (!).

Koledzy z gimnazjum marianów na Bielanach
      Wojciech był pamiętany jako polski patriota, bardzo religijny i pilny uczeń. Znał dobrze łacinę (współczesny Jaruzelski nie zna łaciny!). Unika spotkań z kolegami gimnazjalnymi. Koledzy twierdzą, że to jest inna osoba.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: mam! i to zasadniczą różnicę 12.12.13, 15:05
        To i tak lepiej niż szef pisowskiej nogi żyda, a więc żydek Kaczyński, gołda.
      • 99venus Re: mam! i to zasadniczą różnicę 12.12.13, 15:10
        dawno byłeś ostatni raz u psychiatry?
      • jola.iza1 Re: mam! i to zasadniczą różnicę 12.12.13, 16:53
        Kłamiesz, albo masz małą wiedzę. Z pod poduszki mojego Tatki nieżyjącego wiem, że pan Wojciech Jaruzelski zna łacinę.

--j ak podają ich znajomi, relacje między nimi były chłodne, a spotkania rzadkie i
        > wymuszone! Podobno matka tuż przed śmiercią wyraziła wolę, iż nie życzy sobie
        > jego obecności na swoim pogrzebie. Ksiądz odprawiający mszę żałobną, powiernik
        > woli matki, wyprosił Jaruzelskiego z kościoła i ten musiał stać na zewnątrz
        Znowu KLAMIESZ
        Ten pogrzeb był w moim mieście , ta msza też, odwracasz kota ogonem, myśl myśl, bo
        mogę cię oskarżyć, i KUL będzie miał problem
        Nie jestem rzecznikiem Putina
      • rzewuski1 Re: mam! i to zasadniczą różnicę 12.12.13, 16:57
        nkannier.sking napisała:

> prawda2.info/viewtopic.php?t=9997
        > rel="nofollow">prawymsierpowym.pl/index.php/2013/01/matrioszki-czyli-podwojne-zycie-agenta/
        >
        > rel="nofollow">www.serwis24h7.pl/31-nauka-serwis-gdynia/31-80-kim-jest-naprawde-gen-jaruzelski
        >
        > [b]Matka i siostra po powrocie z zesłania do Polski miały wątpliwości, co do au

Taki ruski Hans Kloss?
      • jola.iza1 Re:i jeszcze raz, gnidy naeleży niszczyć 12.12.13, 17:05
        jeszcze raz o pogrzebie , rwQ, kimkolwiek jesteś, postaram się miły Gnojku , żebyś odwołał.
      • absurdello To zupełnie jak jeden ojciec 12.12.13, 18:24
        z Torunia (wg wydanej o nim książki), też zupełnie się zmienił po powrocie z Niemiec ... a i teraz otoczył się murem ...

• 99venus Re: Chodzi o tego Michnika co przyjaźni się z Kis 12.12.13, 16:00
      ten sam.pozwolili mu siedzieć kilka lat w więzieniu zebyś dzisiaj sku...synu mógł pisać kalumnie.
    • mariner4 Dawno temu był program w TV z Kwachem i Michnikiem 12.12.13, 16:16
      Zapytano Michnika czy wyobraza siebie w jednej partii z Kwaśniewskim
      Powiedział: "Pręęędzeeejjjj w jjjeeedneeej ceeeli"
      Kurdupel o niczym innym nie marzy jak zamykać wrogów w więzieniu.
      Mam nadzieję, że nie dożyje tego.
      M.
    • porannakawa01 Re: Podstawowa różnica to: 12.12.13, 17:38
      po.dpaska napisał:

Kaczyński to Polak patriota nie obciągający nikomu.

Z czego to wynika, że piszesz, że Kaczyński to patriota?
      Bo tak o sobie mówi?
      Jemu obciągają?
    • alistair-p ps.Balbina :-)) 12.12.13, 18:12
      Niejaki Jarosław K ps.Balbina.Już samo ubeckie pseudo definiuje tego osobnika.Podejrzewanie go o polski patriotyzm to nadużycie.Chyba że chodzi o patriotyzm kałmucko-ruski,jak to u ruskiego agenta.
      • porannakawa01 Re: ps.Balbina :-)) 12.12.13, 18:28
        alistair-p napisał:

> Niejaki Jarosław K ps.Balbina.Już samo ubeckie pseudo definiuje tego osobnika.P
        > odejrzewanie go o polski patriotyzm to nadużycie.Chyba że chodzi o patriotyzm k
        > ałmucko-ruski,jak to u ruskiego agenta.

Oficer prowadzący Kaczyńskiego słabo go wyszkolił.
        Trzeba go było nauczyć słów polskiego hymnu.
        Zaniedbali - i ten oficer, i jego matka, TW Balbina.
        Trzeba jednak jednak było nauczyć polskiego hymnu!
    • dystans4 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 18:24
      Wzrost.
      • x2468 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 20:04
        Wzrost i tusza. Kaczynski sam opowiadal ze wazyl w 120 kg. Przy wzroscie 153 cm. Worek ziemaikow wygladal przy nim niczym mister uniwersum.
        • dystans4 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 20:21
          Znaczy pączki musiały być regularnie przez wiele lat.
          No i jeszcze różnica: w SW Jaruzelski był szefem, Kaczyński - też kimś, ale kimś nie do końca jawnym.
      • karfioza No. Kaczyński jest takiego samego wzrostu jak 12.12.13, 20:43
        Miller i Kwaśniewski.
    • niegracz Jaruzelski dbał bardzo o polskie kurczaki 12.12.13, 18:35
      przew WRON gen Jaruzelski
      od razu 13 XII na posiedzeniu junty
      poruszył sprawe która go najbardziej martwiła

sprawe kurczaków ( str 14-15)
      katalogi.pl/214514-13-grudnia-1981.html
      wyrazil zaniepokojenie zagrożeniem przerwania dostaw kukurydzy dla polskich
      z dziada pradziada kurczaków
      --
      • dystans4 Re: Jaruzelski dbał bardzo o polskie kurczaki 12.12.13, 19:53
        Kłamstwo. Nie chodziło tylko o kurczaki, ale o cały drób. Kury, gęsi, indyki, kaczki...
        Prezes miał się pączek w maśle.
    • wiosnaludzikow Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 19:57
      To co wąchasz, palisz lub wstrzykujesz w żyłę żle na Ciebie działa calunie_torunski . Za silne !
      • x2468 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 20:38
        Ty oczywista oczywistosc uzywasz akuratne.Wali w leb lecz nie poniewiera.
    • zapijaczony_ryj Zasadnicza, to to, ze Jaruzelski jest hetero i się 12.12.13, 20:40
      rozmnaża, a Moderacji to się nie podoba i bez przerwy w kosmos prawdę wysyła
    • simera16 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 20:42
      Jaruzelski wbrew pozorom ma honor..., a Kaczyński...hmmmm...sami oceńcie.
      • karfioza Ale ci się dowcip wyostrzył!!!!!!!!! :::::)))))))) 12.12.13, 21:16
        Dzięki.
        Dobre to było.
    • karfioza Jaruzel bardzo POlubił NKWD. 12.12.13, 20:57
      Jaruzel bardzo POlubił NKWD od czasu gdy jego ojciec, zabierając z sobą całą rodzinę, w poszukiwaniu pracy wyjechał na Sybir gdzie podjął pracę jako robotnik.
      Bardzo się Jaruzelskiemu w lagrze sPOdobało.
      Takie samo coś, postanowił po powrocie do kraju w Polsce PObudować .
      No i przez jakiś czas to mu się udawało ale przestało się mu udawać bo Kaczyńscy mu tylko przeszkadzali.
      • simera16 Re: Jaruzel bardzo POlubił NKWD. 12.12.13, 21:02
        karfioza napisał:

> Jaruzel bardzo POlubił NKWD od czasu gdy jego ojciec, zabierając z sobą całą ro
        > dzinę, w poszukiwaniu pracy wyjechał na Sybir gdzie podjął pracę jako robotnik.
        > Bardzo się Jaruzelskiemu w lagrze sPOdobało.
        > Takie samo coś, postanowił po powrocie do kraju w Polsce PObudować .
        > No i przez jakiś czas to mu się udawało ale przestało się mu udawać bo Kaczyńsc
        > y mu tylko przeszkadzali.
        >
        Wiedza z niezależnej, czy innego urynału?
        • karfioza Z innego. 12.12.13, 21:16
        • alistair-p Re: Jaruzel bardzo POlubił NKWD. 12.12.13, 23:23
          Teraz to się nazywa PiSuar.
    • man_sapiens Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 23:04
      Jaruzelski był żołnierzem frontowym w czasie wojny.
      Kaczyński był zjadaczem pączków.
      • x2468 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 12.12.13, 23:18
        Nie tylko.Jaruzelski byl ciagle w ruchu,kaczynski gnusny spal do godz 11,po czympozeral 5 kotletow,zapijal malpka i ucinal dzemke.Tyle na ten temat jego protegowany Piotr Kownacki.Prawie dwa lata zajelo mu podpisanie listow uwierzytelniajacych ambasadorow.
    • 10x10 Re: pokazcei jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 13.12.13, 16:11
      W 1984, z rąk Czernienki, Jaruzelski dostał order Lenina - ciekawe za co?
      • calun_torunski pokazcie jedna roznice pomiedzy Jaruzelskim i 14.12.13, 04:12
        > W 1984, z rąk Czernienki, Jaruzelski dostał order Lenina - ciekawe za co?

za nieinternowanie piewcy doktoranckiego myśli Lenina ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka