Dodaj do ulubionych

agent Tomek Superkatolik z PIS:)

15.12.13, 20:57
"Ja ci krzesłem przyje..ę zaraz tak, że spadniesz – ostrzegał męża swojej kochanki"
wygrażał mężowi swojej kochanki. I się nagrało, będzie we Wprost.
ciekawe czy jest choć jeden poseł z tej partii bez zasad, który jest prawdziwym katolikiem?
Ponadto kłamał mówiąc że ma kolegów.
www.wprost.pl/ar/429293/Grozby-straszenie-kolegami-metody-agenta-Tomka/
Obserwuj wątek
    • piq to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 21:04
      ...za parę groszy. Musi straszyć kolegami, bo sam się - jako żałosna męska c.i.p.a - boi.
      • 99venus Re: to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 21:07
        to męska prostytutka.
      • wanda43 Re: to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 21:44
        tylko zważ, że on straszy kolegami ze służb!
        • 99venus Re: to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 21:45
          to pewnie służby burdelowe.
          • wanda43 Re: to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 21:48
            niestety, to panstwowy aparat wladzy i ucisku oplacoany z naszych podatkow, ktory robi co chce i jak widac moze rowniez robic na uslugach takiego chlystka w ramach solidarnosci zawodowej.
        • piq pewnie suchym Kamińskim, heheh /nt 15.12.13, 21:49
        • wujaszek_joe Re: to zawsze była żałosna dziwka... 15.12.13, 22:39
          pisałem wyraźnie że kłamie.
          jak takie coś może mieć kolegów?
    • lumpior Prezes "Trylion" to uzna za strategię. 15.12.13, 21:12
      Rydzyk rozgrzeszy.Towarzystwo starych kawalerów,dewotów nie da sobie zrobić krzywdy.
    • lionold Re: agent męskie qrvischtsche 15.12.13, 21:17
      wymoczek
    • sclavus nima!!! 15.12.13, 21:50
      to same żaro-gorliwe polkatole, katopolacy i genetyczni patrIDioci!
    • bogucjusz "Wyższa półka" :-) n/t 15.12.13, 22:06
    • x2468 Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 15.12.13, 22:09
      Typowy UBek z poczatkowego PRL.
    • behemot17-13 Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 15.12.13, 22:49
      jest prawdziwym katolikiem, są dowody - natemat.pl/26403,agent-tomek-ministrantem-na-jasnej-gorze-wideo
      • calun_torunski agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 00:43
        "- To była msza w intencji obrony życia, rodziny i narodu. Miałem też okazję pomodlić się przed Najświętszą Panienką w intencji wyzwolenia Polski z rąk złodziei - powiedział poseł PiS w rozmowie z "Super Expressem"."

Polacy po wyzwoleniu z rak złodziei będą jeździli Porsche Cayenne w carbonie na zmiane z A5 a nie PKP czy MZA
    • polska_tuska_na_sprzedaz [...] 15.12.13, 22:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • x2468 Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 15.12.13, 22:56
        Zawsze miales chora wyobraznie.
      • erte2 Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 15.12.13, 23:40
        polska_tuska_na_sprzedaz

To jeest równiez o tobie.

Zastanawia mnie żarliwość z jaką o wszelkich objawach seksualizmu człowieka rozprawiaja tzw. "obrońcy moralności". Z wypiekami na twarzy dyskutują o homoseksualistach, antykoncepcji, wychowaniu seksualnym, z jaką zaciekłością z kolei bronią księży-pedofilów itd. Pomijam nawet Terlikowskiego (bo jest to już przypadek kliniczny), natomiast wysoce zastanawiające są wystąpienia wysoko postawionych hierarchów kościelnych którzy (z założenia przynajmniej) na te tematy mogą sobie jedynie poteoretyzować.
        Było in vitro, byli geje, teraz przyszła pora na ten nieszczęsny gender (który nota bene nie jest żadną ideologią a tylko próbą racjonalnego wytłumaczenia pewnych zachowań ludzkich związanych z płciowością.
        W związku z tym nieodparcie nasuwa mi sie taki obrazek: Żarliwy antygenderowy publicysta (a także polityk, ksiądz czy inny "obrońca wiary") jedną ręką pisze płomienny artykuł, interpelację lub kazanie, a drugą...., pod stołem.......
    • zapijaczony_ryj PiS Standardy 15.12.13, 23:00

Kaczmarek: Za trzy sekundy wstanę i cię najebię. Jedź do domu, bo ja się napie...łem i mówię ci to szczerze: za trzy sekundy wstanę i cię najebię (…). Spie...j.
      • cymber.gaj Re: PiS Standardy 16.12.13, 03:14
        Nie się o co czepiać. On z pewnością - podobnie jak wcześniej Joachim "jebał.was.pies" Brudziński - po prostu cytował jakiegoś klasyka.
    • ave.duce Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 08:54
      Najwyraźniej agent Tomek ma słabość do mężatek... niczym sam Pan Bóg.
      • wujaszek_joe Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 09:35
        ta mężatka niezła, cała Polska wie że ma romans i to z pajacem :)
        • ave.duce Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 09:51
          Lepsza była "niezależna" red. Gójska-Hejke. Najpierw z Kurtyką, potem z agenciną... A zanim nastały czasy niejakiego Hejke - była juz zamężna.
    • asteroidalny Cóż, pisowski rynsztok. 16.12.13, 11:07
      Wóda, obsikiwanie śmietników( nie tylko agent Tomek), dmuchanie żon innych oraz groźby karalne.
    • ayran Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 11:36
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15143436,Tomasz_Kaczmarek_zawieszony_w_klubie_PiS.html#BoxWiadTxt
      Tomasz Kaczmarek zawieszony w klubie PiS
      (...)

Z kolei Andrzej Duda, rzecznik PiS, dodał, że sprawa została skierowana do rzecznika dyscyplinarnego partii

Kto jest rzecznikiem dyscyplinarnym PiS? O ile pamięć mnie nie myli - Karol Karski, znany jako Doktor Melex. Należy się spodziewac sporej dozy wyrozumiałości.
      • ave.duce Re: agent Tomek Superkatolik z PIS:) 16.12.13, 12:05
        ayran napisał:

> Kto jest rzecznikiem dyscyplinarnym PiS? O ile pamięć mnie nie myli - Karol Kar
        > ski, znany jako Doktor Melex. Należy się spodziewac sporej dozy wyrozumiałości.

No nie wiem. Dr Melex może być zazdrosny o tomusiowego Porsche.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka