zayka_nr11 11.05.14, 12:14 który niedawno jeszcze fałszował swoją obecność na listach teraz chce egzaminować kandydatów ze znajomości zasad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosnaludzikow Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 12:26 zayka_nr11 napisała: > który niedawno jeszcze fałszował swoją obecność na listach > > teraz chce egzaminować kandydatów ze znajomości zasad Zapytam ....a co sądzisz o Hofmanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 12:29 nie zasługuje na mój czas żeby mu poświęcać Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 12:31 zayka_nr11 napisała: > nie zasługuje na mój czas żeby mu poświęcać ...a to Sorki . Szacunek dla obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 15:02 wiosnaludzikow napisał: > zayka_nr11 napisała: > > > który niedawno jeszcze fałszował swoją obecność na listach > > > > teraz chce egzaminować kandydatów ze znajomości zasad > Zapytam ....a co sądzisz o Hofmanie ? Hofman, ma większe zasługi dla Polski niż ten sprzedajny ciool...Ja Ci tu muszę powiedzieć choć wiesz,że nie jestem fanem PiS ani Hofmana. , Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 16:19 gtxl2 napisał: > Hofman, ma większe zasługi dla Polski niż ten sprzedajny ciool...Ja Ci tu muszę > powiedzieć choć wiesz,że nie jestem fanem PiS ani Hofmana. Kto jest tym "sprzedajnym ciool..." . Zwiefka ? Dlaczego ? ...może czegoś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 16:21 wiosnaludzikow napisał: > gtxl2 napisał: > > Hofman, ma większe zasługi dla Polski niż ten sprzedajny ciool...Ja Ci t > u muszę > > powiedzieć choć wiesz,że nie jestem fanem PiS ani Hofmana. > Kto jest tym "sprzedajnym ciool..." . Zwiefka ? > Dlaczego ? ...może czegoś nie wiem. To nie znasz przeszłości Zwiefki? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 16:31 gtxl2 napisał: > To nie znasz przeszłości Zwiefki? Pamiętam go tylko jako dziennikarza TV bodaj poznańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 16:34 wiosnaludzikow napisał: > gtxl2 napisał: > > To nie znasz przeszłości Zwiefki? > Pamiętam go tylko jako dziennikarza TV bodaj poznańskiego. To mi właśnie wystarcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Ten żałosny Zwiefka 11.05.14, 16:38 gtxl2 napisał: > To mi właśnie wystarcza.... Sorry, dla mnie to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Pamiętam... 11.05.14, 14:52 Pamiętam jak Ziefka razem z innymi towarzyszami spod tego znaku głosował w Parlamencie Europejskim przeciwko uznaniu rotmistrza Pileckiego za bohatera w skali Europy (nie pamiętam już dziś jak się to dokładnie nazywało; było to kilka kadencji wstecz). Gdy wyszło to na jaw i w Polsce zrobiła się z tego afera, tłumaczyli się, że niechcący popełnili błąd naciskając nie ten przycisk). Ciekawe, zrobili to wszyscy, jak na rozkaz. Napisałem wtedy do niego (również do innych, w tym Buzka) domagając się publicznego przeproszenia za tak chamskie potraktowanie polskiego bohatera narodowego. Do dzisiaj żaden z nich nie podniósł dupska, żeby chociaż odpowiedzieć, nie mówiąc o jakimkolwiek przeproszeniu Polaków. I ten pachołek "europejski" dzisiaj ma czelność pouczać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Pamiętam... 11.05.14, 15:37 oszust to i złodziej... w stanie wojennym kradł z parapetów w akademiku kotlety schabowe wiadomo jak trudna sytuacja była ... Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Pamiętam... 11.05.14, 16:14 Potwierdzasz wielkosc czlonka niejakiego Hoffmana ... ??? Pisowski przygłupie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl2 Re: Pamiętam... 11.05.14, 16:19 jacekm22 napisał: > Potwierdzasz wielkosc czlonka niejakiego Hoffmana ... ??? Pisowski przygłupie > !!! Pierdolnij się ty Jacuś młotkiem w swój pusty łeb. Mnie ani PiS ani PO nie pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow drogi Jacku, poczytaj o sobie 11.05.14, 16:20 Agresja językowa w naszym rozumieniu przejawia się m.in. w: • napastliwym tonie wypowiedzi • zaciętej mimice i gestykulacji • używaniu języka nacechowanego emocjonalnie (negatywnie) • stosowaniu zwrotów negatywnie oceniających • użyciu wulgaryzmów oraz posługiwaniu się słowami uznawanymi za niegrzeczne • korzystaniu z gróźb, rozkazów, pretensji • posługiwaniu się wyrażeniami mającymi na celu zniewagę, obrazę, ośmieszenie odbiorcy komunikatu • stosowaniu śródków werbalnych wywołujących strach, poczucie krzywdy, zawstydzenie adresata • podżeganiu do agresji • odmowie udziału we wspólnym działaniu Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Kto zaczął... 11.05.14, 23:04 Wiosnoludzikow, przypomnij sobie kto to wszystko rozpoczął. Kto rozpoczął ten trwający do dzisiaj koncert nienawiści? Przypomnij sobie jak zachowywali się i co mówili tacy bonzowie jak: Tusk, Komorowski, Sikorski, Palikot, Niesiołowski. To tylko czubek góry lodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kto zaczął... 12.05.14, 05:29 adamszem napisał: > Wiosnoludzikow, przypomnij sobie kto to wszystko rozpoczął. Kto rozpoczął ten t > rwający do dzisiaj koncert nienawiści? Przypomnij sobie jak zachowywali się i c > o mówili tacy bonzowie jak: Tusk, Komorowski, Sikorski, Palikot, Niesiołowski. > To tylko czubek góry lodowej. Pisałem o Jacku. Jeżeli chodzi o hejterstwo w polityce ogólnie to zdecydowanie prym wiedzie PO co widać zresztą na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Pamiętam... 11.05.14, 16:21 jacekm22 napisał: > Potwierdzasz wielkosc czlonka niejakiego Hoffmana ... ??? Pisowski przygłupie > !!! aż ci się skóra na karku zjeżyła :) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś