Dodaj do ulubionych

K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ!

25.08.14, 20:38
W TVP info, w audycji "Dziś wieczorem" Ziemiec przeprowadził wywiad z jakimś czarnoskórym uzdrowicielem katolickim. Ziemiec naładowany religijnie i jego rozmówca budujący na religii katolickiej swój wizerunek uzdrowiciela. Koszmar:/
Za takie goowno mam płacić abonament? To jest misja TVP?
Niech spierd..ają!
Obserwuj wątek
    • volupte Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 20:41
      Ten czarny powiedział juz do chłopca na wózku - wstań i idź - chłopiec powstał i poszedł :-)
      • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:14
        No i jakie to proste? Niech katolicy leczą się cudami i będzie spokój w służbie zdrowia:)
        Od lekarzy, którzy podpisali klauzulę sumienia nawet bym nie brał podatków, niech leczą:0
    • titerlitury Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 20:45
      Ile kosztowała wejściówka na "głoszenie Dobrej Nowiny" w Licheniu? I jeszcze nabożna ekscytacja w głosie Ziemca zapowiadającego w/w wywiad w głównym wydaniu wiadomości: ten skromny człowiek tylko naszej redakcji udzielił wywiadu. No bo jaka inna publiczna telewizja w ogóle go o to prosiła???
      • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 20:53
        "uzdrowiciel" powiedział, że nic nie wziął, znaczy cała kasa została u organizatorów, tym razem nawet za stadion nie musieli nic płacić
        Niezły biznes bez kasy fiskalnej...
      • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:16
        Łooomatko, a jaki bogaty odsetek wyleczonych/uzdrowionych:)
        Ciekawe, dlaczego ten czarnoskóry mądrala w Afryce tak skutecznie nie leczy?
        • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:37
          wziąłby się lepiej za ebolę w Afryce i swe cuda pokazał
          • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:46
            On goownianymi chorobami się nie zajmuje, on woli uzdrawiać "poważne" choroby w Polsce:)
    • antyprawak Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:14
      Widziałem. Środek Europy, XXI wiek, telewizja publiczna. W prime timie wywiad z afrykańskim szamanem. Trzeba na to płacić, wyjść z tego nie można. Dom wariatów to byłby komplement.
      • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:17
        Szkoda gadać:/
      • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:39
        w ramach misji niech jeszcze Ziemiec z Kaszpirowskim na kolanach wywiad przeprowadza
        Adin, dwa, tri.....
      • wiosnaludzikow To jest Tuskowa TVP 26.08.14, 06:03
        antyprawak napisał:

> Widziałem. Środek Europy, XXI wiek, telewizja publiczna. W prime timie wywiad z
        > afrykańskim szamanem. Trzeba na to płacić, wyjść z tego nie można. Dom wariató
        > w to byłby komplement.
        To jest właśnie Tuskowa TV.
        T Usk V ision P latforma
        • adam111115 Re: To jest Tuskowa TVP 26.08.14, 14:24
          Właśnie przeszedłem z fazy rozdrażnienia na twoją psychoze maniakano-tuskową na fazę ubawu. Rozśmieszyles mnie szczerze:)
          • wiosnaludzikow Pilne Adam 27.08.14, 05:12
            adam111115 napisał:

> Właśnie przeszedłem z fazy rozdrażnienia na twoją psychoze maniakano-tuskową na
            > fazę ubawu. Rozśmieszyles mnie szczerze:)
            Jeżeli stosujesz taką retorykę to powiem Ci , że masz typowe objawy wskazujące na potrzebę pilnego odizolowania i obserwacji. Otóż jak ktoś już kompletnie zaczyna psychicznie chorować to często się śmieje bez powodu. Ty powodu nie podałeś więc objawy typowe.
            • adam111115 Re: Pilne Adam 27.08.14, 07:32
              Wiesz co to znaczy parsknąć śmiechem? Poza tym w wątku o cbos dajesz dowód nierozumienia ironii
              • wiosnaludzikow Re: Pilne Adam 27.08.14, 08:13
                adam111115 napisał:

> Wiesz co to znaczy parsknąć śmiechem? Poza tym w wątku o cbos dajesz dowód nier
                > ozumienia ironii
                Cienkie. Wobec argumentów tradycyjnie jesteś bezsilny i ...bez argumentów. Zostaje Ci tylko hejterska sofistyka.
                • gat45 Re: Pilne Adam 27.08.14, 08:31
                  wiosnaludzikow napisał:

> adam111115 napisał:
                  >
                  > > Wiesz co to znaczy parsknąć śmiechem? Poza tym w wątku o cbos dajesz dowó
                  > d nier
                  > > ozumienia ironii
                  > Cienkie. Wobec argumentów tradycyjnie jesteś bezsilny i ...bez argumentów. Zost
                  > aje Ci tylko hejterska sofistyka.

Ja bardzo przepraszam, ale czy te mocne argumenty, wobec których rozmówca pozostaje bezsilny, to: "To jest właśnie Tuskowa TV. - T Usk V ision P latforma - Re: To jest Tuskowa TVP".

Konfrontuję z definicją (za Wiki) :
                  Argument w retoryce to fakt lub okoliczność przytaczana w komunikacie celem potwierdzenia lub obalenia tezy.
                  Argumenty dzielimy na:
                  - logiczne – oparte na indukcji, dedukcji i analogiach
                  - emocjonalne – odwołujące się do uczuć, ambicji, wiary słuchaczy
                  - rzeczowe – będące konkretnymi faktami, danymi itp.
                  - inne: oparte na doświadczeniu, powszechnej opinii lub wiedzy; autorytetach"

i rozumiem coraz mniej :( Czy mogę prosić o wyjaśnienie, do jakiej kategorii należy zacytowany argument i jakie są jego podstawy ?

• adam111115 Re: Pilne Adam 27.08.14, 08:45
                    Wiosna To typowy pisowiec, wszystko wie najlepiej, inni to lemingi i kretyni. On ma argumenty a inni nie. Jedyna różnica to to że jawnie do pisu się nie przyznaje.
                  • wiosnaludzikow Re: Pilne Adam 27.08.14, 08:55
                    gat45 napisała:

> Ja bardzo przepraszam, ale czy te mocne argumenty, wobec których rozmówca pozos
                    > taje bezsilny, to: "To jest właśnie Tuskowa TV. - T Usk V ision P latforma -
                    > Re: To jest Tuskowa TVP".

Nie dosłownie ale to miałem na myśli. Wściekłość i bezsilność w argumentacji, co wiem w praktyce, powoduje uświadamianie lub wskazywanie, że telewizja publiczna jest pod nadzorem politycznym PO i PSL. Te zjawiska, które tu są opisane nie dzieją się za pisowskiej / krukowowildsteinowskiej TV ale ...TUSKOWEJ.
                    Tu zawsze następuj e wściekłość z bezsilności :)
                    Podobnie jak wskazywanie, że Tusk przekazuje pieniądze KRK także samo jak Kaczyński ...podobne reakcje. Puste i hejterskie...z bezsilności moim zdaniem i braku argumentów.
        • fiu-bzdziu2010 Re: To jest Tuskowa TVP 27.08.14, 15:41
          "To jest właśnie Tuskowa TV."

to nie jest tuskowa tiwi, tylko popłuczyny pisowskie, zostały sieroty, których Donald nie wysłał na zieloną trawkę........a szkoda
    • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:22
      > W TVP info, w audycji "Dziś wieczorem" Ziemiec przeprowadził wywiad z jakimś cz
      > arnoskórym uzdrowicielem katolickim. Ziemiec naładowany religijnie i jego rozmó
      > wca budujący na religii katolickiej swój wizerunek uzdrowiciela. Koszmar:/

Ale zły, bo katolicki, czy bo czarny??

Jak to by był czarny Żyd uzdrowiciel, byłoby lepiej?

• dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:36
        Lecz się cudami religijna fanatyczko, niech NFZ leczy normalnych ludzi!
        • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:37

> Lecz się cudami religijna fanatyczko, niech NFZ leczy normalnych ludzi!

Odpowiedz fanatyku.
          Nie lubisz czarnych, czy katolików, a może Żydów?
          • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:43
            Nie lubię religijnych idiotów uważających, że cudami można leczyć ludzi! Zamiast łazić po przychodniach, módl się do JP2, lub do tego uzdrowiciela od Ziemca!
            Czary mary, abrakadabra:)
            • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:50
              > Nie lubię religijnych idiotów uważających, że cudami można leczyć ludzi! Zamias
              > t łazić po przychodniach, módl się do JP2, lub do tego uzdrowiciela od Ziemca!
              > Czary mary, abrakadabra:)

No, ale kogo nienawidzisz?
              Katolików, czarnych, czy Żydów?

ps
              (od łażenia po przychodniach nie da się wyzdrowieć) :-))))))
              • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:11
                Skąd masz problem nienawiści? Rodzice ci zaszczepili, czy ktoś inny?
                Porozmawiaj z psychologiem, bo to jest poważny problem! Piszę serio!
                • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:36
                  > Skąd masz problem nienawiści? Rodzice ci zaszczepili, czy ktoś inny?
                  > Porozmawiaj z psychologiem, bo to jest poważny problem! Piszę serio!

Piszesz serio ? :-))

Ale kto bardziej ci przeszkadza? Katolik, czarny, czy Żyd?
                  Z kim wolno rozmawiać w TV?
                  Masz listę dozwolonych?
                  • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:43
                    Przeszkadza mi wiara w cuda! Jeśli w to wierzysz, to nie zajmuj miejsca w przychodniach!
                    • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:45

> Przeszkadza mi wiara w cuda! Jeśli w to wierzysz, to nie zajmuj miejsca w przychodniach!

A ktoś ci karze wierzyć w cuda?

Wiesz jak się wyłącza TV?
                      Umiesz żyć bez TV?
                      • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 23:13
                        Jestem zmuszony płacić za pokazywane goowna w tej tivi! Płacić muszę chociaż nie mam ochoty oglądać:/
                        • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 23:38
                          > Jestem zmuszony płacić za pokazywane goowna w tej tivi! Płacić muszę chociaż ni
                          > e mam ochoty oglądać:/

Nie, musisz płacić za TVN i Polsat :-), całą resztę możesz pomijać.
                          • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 23:49
                            Głupiaś, czy udajesz? Za TVP muszę płacić (nie ważne czy oglądam), żeby Ziemiec mógł mnie uszczęśliwiać swoim religijnym debilizmem:/
                            • zuzkazuzka111 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 26.08.14, 09:36
                              > Głupiaś, czy udajesz? Za TVP muszę płacić (nie ważne czy oglądam), żeby Ziemiec
                              > mógł mnie uszczęśliwiać swoim religijnym debilizmem:/

Bo Król Donald Rudawy mimo obietnicy nie zlikwidował abonamentu :-)
                              Zaczynasz rozumieć.

Druga sprawa, że ludzie mają różne potrzeby. Jedni chcą Ziemca, a inni, jak ty, defiladę na Placu Czerwonym z Jaruzelskim jako przedstawicielem Polski.
                      • ave.duce Słownik ortograficzny się przyda... 27.08.14, 15:55
                        zuzkazuzka111 napisała:

> A ktoś ci karze wierzyć w cuda?
                        >

Może cud się zdarzy.
            • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 21:55
              raz w tygodniu niech redaktor Krzychu z różnymi cudotwórcami wywiady przeprowadza , i dzięki jego misji i transmisji Naród wyzdrowieje.....ewentualne reklamacje do telewizji misyjnej..

• dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:45
                Żeby tylko nawiedzeńcy usług cudotwórców w koszty NFZ nie wpisali:/
    • douglasmclloyd Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:00
      Telewizja tak ma, swego czasu cyklicznie pokazywała Kaszpirowskiego. Najwidoczniej jest na to zapotrzebowanie, a może władze TVP uznały, że lepsze to niż taniec z bałwanami?
      • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:07
        ale powoli TVP zamienia się nam w TV Trwam!!!
        • douglasmclloyd Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:11
          fiu-bzdziu2010 napisała:

> ale powoli TVP zamienia się nam w TV Trwam!!!

Być może, ale jest tyle kanałów, że można dostać zawrotu głowy. Na początek proponuję TVN.
          • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:12
            Za TVN nie płaci się abonamentu!
            • douglasmclloyd Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:23
              dupeteczek napisał:

> Za TVN nie płaci się abonamentu!

Tak, abonament płaci się za radio lub telewizor.
              • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:46
                :) fajna komuna, no nie?
              • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:56
                " > Za TVN nie płaci się abonamentu!
                >
                > Tak, abonament płaci się za radio lub telewizor"

tylko , że cała kasa z abonamentu idzie do TVP i radia , a TVN z abonamentu grosza nie dostaje
                • douglasmclloyd Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 23:02
                  fiu-bzdziu2010 napisała:

> tylko , że cała kasa z abonamentu idzie do TVP i radia , a TVN z abonamentu gro
                  > sza nie dostaje

Dlatego oglądam TVN,
    • ave.duce „Polacy mają przesłanie dla całego świata” 25.08.14, 22:09
      kadził Bashobora...

www.tvp.info/16570534/jan-pawel-ii-zdecydowal-o-moim-przyjezdzie-do-polski
      • douglasmclloyd Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:14
        ave.duce napisała:

> kadził Bashobora...

Masz coś przeciwko Polakom?
        • ave.duce Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:28
          A powinnam mieć coś przeciwko wszystkim Polakom?
          • douglasmclloyd Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:40
            ave.duce napisała:

> A powinnam mieć coś przeciwko wszystkim Polakom?

Skąd ja mam wiedzieć?
            • ave.duce Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:42
              Nie mam niczego przeciwko wszystkim Polakom.
      • dupeteczek Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:20
        Jakoś nie pomógł JP2 przed ebolą i cudotwórca unikał tego tematu, a Ziemiec delikatnie nie pytał!
        Gdy pn bożek zażyczył sobie śmierci Wojtyły przez uduszenie, to nie cuda ratowały, tylko tracheotomia, a żeby Wojtyłę ratować przed nadmiernym uszlachetnieniem podawano mu najsilniejsze leki przeciwbólowe (morfina), bo uszlachetnianie przez cierpienie jest dla hołoty tylko.
        • ave.duce Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:34
          Red. Ziemiec w wolnych chwilach czuwa modlitewnie w intencji dzieci nienarodzonych - "akcja Uratuj Świętego!"
          • dupeteczek Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 25.08.14, 22:48
            Wiem! W tym programie było widać odlot pana redaktora:(
            • ave.duce Re: „Polacy mają przesłanie dla całego świa 27.08.14, 15:45
              Jak brzmi to przesłanie?!
    • jane-panzram Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:15
      Ziemiec znalazł sposób na NFZ?
      Czy było to moze: spalić, ugasić, zasypać wapnem, wsadzić na czubek trotyl i wysadzić z rakietnicy? Nie? No to sposobu nie znalazł. Zwracasz zadek. Idź lepiej poczytaj Dawkinsa
      • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:21
        Modlić się z uzdrowicielami:)
        • jane-panzram Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:33
          %) w sumie w sprawach beznadziejnych, do świętej Rity, czemu nie
        • jane-panzram Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:45
          A na poważnie, to TVP info jest stacją okej. O 19:00 jest program klakiera rządu, z kolei z rana czasem prowadzi jeden będący za PiS. Takie pomieszanie z poplataniem, dla każdego coś się znajdzie. Nie ma jednej linii, nie ma ze są za jedną czy druga opcja, dlatego wolę ich od TVN. Po Sejmie lata, wypytuje posłów o wrażenia o najnowszych newsach.
          • dupeteczek Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:50
            Jeśli tak piszesz, to będę unikał TVPinfo w tych godzinach:)
          • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 22:59
            "Nie ma jednej linii, nie ma ze są za jedną czy druga opcja,"

jest jedna linia- watykańska, zwłaszcza w TVP Jeden
          • religijnych.uczuc.obraza Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 25.08.14, 23:30
            jane-panzram napisała:

> Nie ma jednej linii, nie ma ze są za
            > jedną czy druga opcja,

To tak jak gazeta wyborcza.
    • religijnych.uczuc.obraza Lepiej niech podgrzewa parafine na kuchence 25.08.14, 23:25
      To mu najlepiej wychodzi.
    • wiosnaludzikow Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 26.08.14, 06:01
      dupeteczek napisał:

> W TVP info, w audycji "Dziś wieczorem" Ziemiec przeprowadził wywiad z jakimś cz
      > arnoskórym uzdrowicielem katolickim. Ziemiec naładowany religijnie i jego rozmó
      > wca budujący na religii katolickiej swój wizerunek uzdrowiciela. Koszmar:/
      > Za takie goowno mam płacić abonament? To jest misja TVP?
      > Niech spierd..ają!
      Napisz do Tuska . Miał kiedyś wiele do POwiedzenia w sprawie abonamentu ale jak się starał o władzę. Prezes TVP to również fachowiec ze stajni UW.
    • pkt4a redaktór Ziemiec -kumpel Hosera 26.08.14, 11:01
      Zemiec ,ten Ziemiec powinien być na krótkiej liście do zwolnienia z publicznych "Wiadomości" TVP1 , niech ten wafel idzie do roboty w TV "Trwam".

wyborcza.pl/1,75968,16530164,TVP_po__Wiadomosciach__rozmawia_z_O__Bashobora__Kto.html
      • religijnych.uczuc.obraza Re: redaktór Ziemiec -kumpel Hosera 26.08.14, 11:11
        Do Trwamu nie przyjmują idiotów podgrzewających w mieszkaniu parafinę na kuchence gazowej. Ale widocznie dobry Bóg chciał żeby jego wierca doświadczył boskiej dobroci w postaci poparzenia.
    • szwampuch58 Re: misja czy miseczka ? 26.08.14, 11:13
      Miseczka z zatrutą owsianką pękła podczas modlitwy a Rolnik szuka zony pod okiem Piotrusia Krasko,buhahaha
    • fiu-bzdziu2010 Re: K. Ziemiec znalazł sposób na problemy NFZ! 26.08.14, 15:55
      kurde, wiadomości do Wiadomości są pisane pod dyktando purpuratów...

to przecież nie telewizja publiczna, a katolicka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka