volupte 18.09.14, 15:38 Dobry , sympatyczny aktor a tu mu ktos koło pióra zrobił.plejada.onet.pl/newsy/aktor-marek-b-zatrzymany-za-posiadanie-narkotykow/kcb22 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Trawka 18.09.14, 16:49 Zrobił, czy nie zrobił, przepisy złamał, więc nie ma co narzekać. Jak dorośli nie potrafią prostego przepisu przestrzegać, czego wymagać od młodzierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Trawka 18.09.14, 17:15 e tam przepis , przecież wiadomo ,że reżim Tuska chce wynarodowić prawdziwych , wszelkimi sposobami trzeba się przeciwstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 18.09.14, 19:29 Przepis złamał ? A moze nie ? Moze mu podrzucili. Czy ktos z was miał taki przypadek aby policja go zatrzymała i rewidowała na drodze? Toka. Alba te psy na czyjes zlecenie , albo ktos mu zyczliwy podrzucił i na policje zadzwonił z informacją. Dobrze sie tłumaczy . Powiedział ze nie wie co i skad , a potem odmówił wyjasniej. Jedyna droga do obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 18.09.14, 19:30 wkradła sie literówka. Miało byc : to albo te psy.na czyjes zlecenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Trawka 18.09.14, 19:49 co racja to racja , jedyny winny to Tusk , w więzieniach sami nie....... Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: Trawka 18.09.14, 21:20 volupte napisał: > Czy ktos z was miał taki przy > padek aby policja go zatrzymała i rewidowała na drodze? Dokładnie taki przypadek miał znajomy, zatrzymali go w nocy na środku dużego mostu, poprosili o wyjście z samochodu i przyglądanie się jak przetrzepują bagażnik w rękawiczkach, żeby pewnie nie było, że oni coś podrzucili. Wszystko dobrze się skończyło za obopólnym zrozumieniem. Kolega był spokojny, bo wiedział, że bagażnik pusty, ale przecież różnych ludzi czasem wozimy, nigdy nie wiadomo, co może komuś wypaść z kieszeni, albo z cudzej torby przewożonej w bagażniku. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 19:54 humbak napisał: > Zrobił, czy nie zrobił, przepisy złamał, więc nie ma co narzekać. Jak dorośli n > ie potrafią prostego przepisu przestrzegać, czego wymagać od młodzierzy? Problem w tym, że gdyby przestrzegać tego przepisu, to (śmiem się założyć) cała wierchuszka Polski siedziałaby w Koszalinie u pułkownika O. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 20:12 humbak napisał: > Krzyżyk im na drogę. Widzisz Humbaku jest różnica pomiędzy trawą, a kokainą np. trawę można rzucić z dnia na dzień i nic. Z kokainą czy opiatami się tego nie da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 20:23 humbak napisał: > Może. Bez znaczenia w tym kontekście. Takie prawo uchwalili Ci, którzy palili :) Miałoby to sens gdyby dzięki temu zwalczono rynek dopalaczy. Tu jednak lista zakazanych substancji jest w tyle za "innowacyjnością" "chemików". Ludzie się trują coraz bardziej trującymi substancjami i to legalnie. Ktoś to obłędne koło musi przerwać. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 18.09.14, 20:26 Dać trawke i hasz i masz spokój z dopalaczami. Tylko czy maja odwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Albo zakazać mięsa :) 18.09.14, 20:39 volupte napisał: > Dać trawke i hasz i masz spokój z dopalaczami. Tylko czy maja odwagę? pl.wikipedia.org/wiki/Fenyloalanina Zredukowana forma fenyloalaniny to zwyczajna amfetamina, która zamiast grupy karboksylowej -COOH posiada grupę -CH3. Czemu mięsożercy (ludzie spożywający pokarmy wysokobiałkowe i bogate w fenyloalaninę) są bardziej agresywni/pobudliwi od roślinożerców? Nie ma bata, cześć fenyloalaniny jest redukowana w organizmie i to u ludzi bez fenyloketonurii. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Trawka 18.09.14, 20:58 Obojętne. Jeśli prawo jest złe, to się je zmienia, a nie łamie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 22:57 humbak napisał: > Obojętne. Jeśli prawo jest złe, to się je zmienia, a nie łamie. By zmieniać złe prawo trzeba je w pierw powszechnie łamać. Tu rząd obojętnie jaki jest na straconej pozycji. Chyba, że zamknie wszystkich wraz z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 23:15 humbak napisał: > Nie wkurzaj mnie takimi bzdetami. Prawisz, jak prawiczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 19.09.14, 00:14 humbak napisał: > Tak czy siak, bzdecisz. Przeżyj to sam. Życie masz tylko jedno. Przeżyj to sam - Lombard Nie ma praktycznie rzeczy, której nie robiłem w życiu, poza seksem z mężczyznami i dziećmi. Są rzeczy dobre i złe. A ludzie są jak dzieciaki przed pokrzywami. Do czasu jak w nie nie wejdą, nie uwierzą, że parzą. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trawka 19.09.14, 00:18 inocom napisał: > Nie ma praktycznie rzeczy, której nie robiłem w życiu, poza seksem z mężczyznam > i i dziećmi. Zrobić listę rzeczy, których nie robiłeś? S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 19.09.14, 00:25 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > Nie ma praktycznie rzeczy, której nie robiłem w życiu, poza seksem z mężc > zyznam > > i i dziećmi. > > Zrobić listę rzeczy, których nie robiłeś? Wiedziałem, że na Złego zawsze mogę liczyć. Takich rzeczy jest sporo. "Zabawę" z opiatami skończyłem na opium, choć mogłem skończyć na herze. Nie jestem 80 letnim dziadkiem, którego biorą PO czy SLD na trawkę, ze niby 7 gram to zagraża III RP. A facet to już przecież denaturat :) Mam ten defekt, że jestem ciekawy życia. Czy to złe? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A jeśli ci chodzi Snajperze 19.09.14, 00:29 o przemoc fizyczna, to nikogo nie zabiłem, choć dawałem po mordzie i dostawałem. Rozwalone dwa łuki brwiowe, pęknięta warga, krzywy nos. Oto ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: A jeśli ci chodzi Snajperze 19.09.14, 12:05 Jakis bandzior , kryminalista z ciebie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A jeśli ci chodzi Snajperze 21.09.14, 21:46 volupte napisał: > Jakis bandzior , kryminalista z ciebie ? ;-) Każdy, kto żeni się z rozwódką z 2 dzieci to kryminalista? :) Mamy już 3go. A wiele wskazuje, że nie jest to nasze ostatnie słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A jeśli ci chodzi Snajperze 22.09.14, 12:33 inocom napisał: > o przemoc fizyczna, to nikogo nie zabiłem, choć dawałem po mordzie i dostawałem. To tez by było na liście. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A jeśli ci chodzi Snajperze 24.09.14, 23:29 snajper55 napisał: > inocom napisał: > > > o przemoc fizyczna, to nikogo nie zabiłem, choć dawałem po mordzie i dost > awałem. > > To tez by było na liście. Nie zrozumiałeś mnie :) Każdy ma coś za uszami. A jak nie ma to nie żyje. Oczywiście można udawać cnotkę, tylko po co? Jeśli o mnie chodzi to nie zamieniłbym ani jednego dnia w swoim życiu. Stawałem i staję się człowiekiem i proces ten będzie trwał aż do mojej śmierci. W życiu można być błaznem, mentorem i nikim. Jeśli o mnie chodzi to wybieram błazna, gdyż bez błazenady nie ma mentora, chyba, że mentora rozumiemy jako (1.2) książk. osoba stale pouczająca innych, lubiąca prawić morały, ale przecież i wtedy to błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 19.09.14, 12:02 Np. kilka przyjemnych , jak kradzież, oszustwo, gwałt czy napad rabunkowy ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 21.09.14, 10:09 volupte napisał: > Np. kilka przyjemnych , jak kradzież, oszustwo, gwałt czy napad rabunkowy ? ;-) No to zimno :) Takie rzeczy mnie nigdy nie pociągały. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 22.09.14, 14:36 volupte napisał: > To niewiele wiesz o zyciu ;-) I nie chcę wiedzieć więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 18.09.14, 20:03 Nie okresliłeś , co to ta wierchuszka, ale jesli masz na mysli celebrytów to też tak uważam. Politycy raczej mniejszy procent popalających. Boją się prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trawka 18.09.14, 20:09 volupte napisał: > Nie okresliłeś , co to ta wierchuszka, ale jesli masz na mysli celebrytów to te > ż tak uważam. Politycy raczej mniejszy procent popalających. Boją się prowokacj > i. Bo kto tak naprawdę choć raz nie zapalił trawy? Ze świecą takich szukać, jeśli dany osobnik nie zadowala się Runem Leśnym. www.winka.net/wino/runo-lesne-2491.html Na swój sposób jest to hipokryzja. Samemu palili, ale innych posyłają na 3 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Trawka 18.09.14, 20:23 Nie posyłają tylko tworzą przestepców ( w zawiasach) i przy okazji armię donosicieli . Dlatego prokurator decyduje , sad czy znikoma szkodliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tylu trawkarzy a Palikot dołuje :) n/t 18.09.14, 20:57 Bo on się źle do tego zabrał. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Trawka 19.09.14, 04:53 >kolejna ofiara debilnego prawa Zgoda wujaszku. Wyjątkowo idiotyczne prawo. Uczyniło już wiele nieszczęść. Odpowiedz Link Zgłoś