inocom 02.11.14, 23:42 Jeśli o mnie chodzi to nie wiedzę różnicy. I jedni, i drudzy, chcą mnie zbawiać, bez pytania o moje zdanie. A może ja nie chcę być zbawiony. Ktoś musi pracować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogucjusz Re: Komuniści, a Episkopat Polski 03.11.14, 00:14 inocom napisał: > Jeśli o mnie chodzi to nie wiedzę różnicy. I jedni, i drudzy, chcą mnie zbawiać > , bez pytania o moje zdanie. A może ja nie chcę być zbawiony. I jedni, i drudzy MÓWIĄ, że chcą Cię zbawić. A tak naprawdę jedni, i drudzy chcą Cię wydymać. Jedni metaforycznie, drudzy metaforycznie i dosłownie też. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Komuniści, a Episkopat Polski 03.11.14, 05:35 Póki co to POPiS(dżuma i cholera) takie Homo nulli coloris szkodzą Polsce i Polakom więcej niż CZARNI i CZERWONI. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Komuniści, a Episkopat Polski 03.11.14, 08:29 zoil44elwer napisał: > Póki co to POPiS(dżuma i cholera) takie Homo nulli coloris szkodzą Polsce i Pol > akom więcej niż CZARNI i CZERWONI. Problemem Polski jest to, że nie chcemy być tęczowi, znaczy wielobarwni. Jedni pilnują zydla w Watykanie, inni na Kremlu. Wychodzą z tego barwy UPA :) Odpowiedz Link Zgłoś